Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.486
Πόντοι
606
Οι γαμιαδες της 7 :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τον στείλουν στην εξέδρα για μερικούς μήνες, ούτως ή άλλως δεν έχουμε στόχους φέτος.

Δεν μπορεί το κάθε μουνάκι μάνατζερ να παίζει παιχνίδια εις βάρος της ΑΕΚ.
Υπάρχει και η πιθανότητα αυτά να γίνονται υπό τις ευλογίες της "διοίκησης"! :rolleyes:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ένταση προκλήθηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ ανάμεσα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Χουανφράν. Ο Ισπανός άσος δεν εκτέλεσε σωστά μία άσκηση και μάλιστα είπε στον μεταφραστή να πει στον προπονητή του «Άσε με ήσυχο». Ο τεχνικός της ΑΕΚ ενημέρωσε σχετικά τον Βασίλη Δημητριάδη και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κάλεσε τον Χουανφράν για εξηγήσεις στη διοίκηση της ΠΑΕ την Πέμπτη.
Ο Χουανφράν, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, είναι εκτός πλάνων του 62χρονου προπονητή τους τελευταίους μήνες και θεωρείται δεδομένο πως μετά το καλοκαίρι δεν θα ανήκει πλέον στο δυναμικό της ΑΕΚ. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μετά από την εξέλιξη αυτή να γίνει προσπάθεια να αποδεσμευτεί από τώρα, αν και είναι αμφίβολο αν θα το δεχτεί ο παίκτης, που έχει ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ από την ομάδα.

:hmm: :hmm: :hmm:

Επισκέπτης
λιακο μιλα καλυτερα μην σας κανω το θρεντακι σας περισσοτερο μπουρδελο απ' οτι ειναι..
ειπαμε οτι δεν χτυπαμε τους πεθαμενους,αλλα μερικοι απο εσας δεν την κοβετε την μαλακια..
κουλαρε λιγακι μην χεστουμε..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τον στείλουν στην εξέδρα για μερικούς μήνες, ούτως ή άλλως δεν έχουμε στόχους φέτος.

Δεν μπορεί το κάθε μουνάκι μάνατζερ να παίζει παιχνίδια εις βάρος της ΑΕΚ.
Σε καμια περιπτωση...Να σκεπτεστε καθαρα..
α)τον καλεις σε ραντεβου για εξηγησεις
β)προτεινεις νεο συμβολαιο με διπλες αποδοχες(850 χηνες σα να λεμε)
γ)αν δεχτει υπογραφεις,αν οχι του  βαζεις πωλητηριο για εξωτερικο
δ)αν σου πει δωσε με στο γκευ,αρνεισαι φυσικα(θανοπουλε μην απογοητευεσαι) και συνεχιζεις να τον βαζεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ στους αγωνες!!!
Με κερκιδες και ψυγεια,μονο χανεις..Και τον παικτη,και χρημα,και αξιοπρεπεια !!!!!
Υπάρχει και η πιθανότητα αυτά να γίνονται υπό τις ευλογίες της "διοίκησης"! :rolleyes:
τα λεγα και εγω,αλλα επειδη ειμαι γνωστος σκατοψυχος ειπα να μην επιμεινω!
αυτα ειναι γνωστες πουστιες..
και επειδη ξερουν οτι οποιος τολμησει και πουλησει σε απαταιωνιους,πρεπει ταυτοχρονα να κλεισει θεση για βραζιλια χωρις επιστορφη,αποφασισαν να αφησουν τον παικτη να κανει παιχνιδι..αλλα αν νομιζουν οτι θα δουλεψουν τον κοσμο γελιουνται!!!
υ.γ.επειδη ακουγεται συνεχεια η καραμελα με την <<προοδο>> στην καριερα του παικτη,
δηλαδη η προοδος της καριερας του θα'ναι να φυγει απο τον 3το και να παει στον 2τερο της ελλαδας???
ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!Οποιος δε γουσταρει φερνει προταση απ'εξω και φευγει!!!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
λιακο μιλα καλυτερα μην σας κανω το θρεντακι σας περισσοτερο μπουρδελο απ' οτι ειναι..
ειπαμε οτι δεν χτυπαμε τους πεθαμενους,αλλα μερικοι απο εσας δεν την κοβετε την μαλακια..
κουλαρε λιγακι μην χεστουμε..
όχι ρε συ!! δεν ήθελα να σε νευριάσω. Συγνώμη ρε!!! Δεν θα το ξανακάνω και όποιον δω να το ξανακάνει θα του βάζω πιπέρι στα δάκτυλα για να μην πληκτρολογεί!!

Επισκέπτης
όχι ρε συ!! δεν ήθελα να σε νευριάσω. Συγνώμη ρε!!! Δεν θα το ξανακάνω και όποιον δω να το ξανακάνει θα του βάζω πιπέρι στα δάκτυλα για να μην πληκτρολογεί!!
οι καλοι λογ/σμοι κανουν & τους καλους συνφορουμιτες..
συνεχισε..

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Plezoura πέφτει η τιμή του Σκόκου στα 7 μύρια.... Σπεύσατε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
οι καλοι λογ/σμοι κανουν & τους καλους συνφορουμιτες..
συνεχισε..
χαίρομαι που έχεις αντίληψη των γραπτών μου και καταλαβαίνεις πότε εννοώ κάτι και πότε ειρωνεύομαι!!!
χα χα
τι να πει κανείς!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
H κοτα εκανε τ'αβγο ή τ'αβγο την κοτα ρε λακαμαδες και οι δυο??
:2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ναι, ρε, αφού είπαμε ότι γίνονται "μεθοδεύσεις".

Όμως, ο μάνατζέρ του έχει ξεπεράσει τα όρια.

Άκου "λύση συμβολαίου για μείωση της προσωπικότητας του παίχτη"!

Τον ήξερε η μάνα του πριν έρθει στην ΑΕΚ;

Επισκέπτης
Plezoura πέφτει η τιμή του Σκόκου στα 7 μύρια.... Σπεύσατε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στα παπαρια μου..
εχω γραψει την αποψη μου στο θρεντ του ΘΡΥΛΟΥ..
αχρηστες οι μεταγραφες ιανουαριου..
καλυτερα να κλεισουν παιχτες απο τωρα για το καλοκαιρι..
οσο για τον σκοκο,τον εχουμε δει..
οποτε του καυλωσει παιζει..
εχουμε μπολικους τετοιους,χαριζουμε..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι, ρε, αφού είπαμε ότι γίνονται "μεθοδεύσεις".

Όμως, ο μάνατζέρ του έχει ξεπεράσει τα όρια.

Άκου "λύση συμβολαίου για μείωση της προσωπικότητας του παίχτη"!

Τον ήξερε η μάνα του πριν έρθει στην ΑΕΚ;
Δεν διαφωνώ...εδώ σου κάνει "νούμερα" ο Μπάστας με 1,5 εμφανίσεις!Όλα είναι θέμα διοίκησης!Τι να λέμε?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
στα παπαρια μου..
εχω γραψει την αποψη μου στο θρεντ του ΘΡΥΛΟΥ..
αχρηστες οι μεταγραφες ιανουαριου..
καλυτερα να κλεισουν παιχτες απο τωρα για το καλοκαιρι..
οσο για τον σκοκο,τον εχουμε δει..
οποτε του καυλωσει παιζει..
εχουμε μπολικους τετοιους,χαριζουμε..
Αφήνω το πείραγμα και σου λέω το απλό πως όταν ο Σκόκος (που μεταξύ μας είναι και ψιλο Τιτίκα...) έχει να συμπαίκτες παικτάκια όπως ο Ενσαλίουα  :'( ή ο Μάκος και ο Γιάχιτς είναι φυσιολόγικό μία να παίζει και μία όχι. Δεν μπορεί να σηκώνει το βάρος συνεχώς... Πόσο μάλλον όταν ο Μπλάνκο φέτος δεν τραβάει....
Εν κατακλείδι από τον ζογκλέρ τον Ζαίρί είναι ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ πιο ουσιαστικός... :grin:

Άντε κοψοχρονιά σας τον δίνουμε... χαχαχαχαχαχα!!!!

Επισκέπτης
Αφήνω το πείραγμα και σου λέω το απλό πως όταν ο Σκόκος (που μεταξύ μας είναι και ψιλο Τιτίκα...) έχει να συμπαίκτες παικτάκια όπως ο Ενσαλίουα  :'( ή ο Μάκος και ο Γιάχιτς είναι φυσιολόγικό μία να παίζει και μία όχι. Δεν μπορεί να σηκώνει το βάρος συνεχώς... Πόσο μάλλον όταν ο Μπλάνκο φέτος δεν τραβάει....
Εν κατακλείδι από τον ζογκλέρ τον Ζαίρί είναι ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ πιο ουσιαστικός... :grin:

Άντε κοψοχρονιά σας τον δίνουμε... χαχαχαχαχαχα!!!!
δεν ψηνομαι..
να τον χαιρεστε..

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
δεν ψηνομαι..
να τον χαιρεστε..
Ό,τι πείτε κύριε Πλέζουρα...
Εμείς μου φαίνεται όσο τον χαρήκαμε... τον χαρήκαμε...
Εκτός και αν αλλαξει αρδην το σκηνικό στα διοικητικά μας...
ο θειος θα φερει καλυτερους..

Εξάλλου έρχεται ο Νέρι τώρα και θα σας κάνει και πάλι ομάδα... :2funny: :2funny:
Εσείς εν τέλει φτωχοι συγγενείς είστε φέτος...

Επισκέπτης
Ό,τι πείτε κύριε Πλέζουρα...
Εμείς μου φαίνεται όσο τον χαρήκαμε... τον χαρήκαμε...
Εκτός και αν αλλαξει αρδην το σκηνικό στα διοικητικά μας...
Εξάλλου έρχεται ο Νέρι τώρα και θα σας κάνει και πάλι ομάδα... :2funny: :2funny:
Εσείς εν τέλει φτωχοι συγγενείς είστε φέτος...
τον μαη ξυριζουν τον γαμπρο & συνηθως ειναι γαυρος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom