You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Υπάρχει και η πιθανότητα αυτά να γίνονται υπό τις ευλογίες της "διοίκησης"!Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τον στείλουν στην εξέδρα για μερικούς μήνες, ούτως ή άλλως δεν έχουμε στόχους φέτος.
Δεν μπορεί το κάθε μουνάκι μάνατζερ να παίζει παιχνίδια εις βάρος της ΑΕΚ.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ένταση προκλήθηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ ανάμεσα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Χουανφράν. Ο Ισπανός άσος δεν εκτέλεσε σωστά μία άσκηση και μάλιστα είπε στον μεταφραστή να πει στον προπονητή του «Άσε με ήσυχο». Ο τεχνικός της ΑΕΚ ενημέρωσε σχετικά τον Βασίλη Δημητριάδη και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κάλεσε τον Χουανφράν για εξηγήσεις στη διοίκηση της ΠΑΕ την Πέμπτη.
Ο Χουανφράν, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, είναι εκτός πλάνων του 62χρονου προπονητή τους τελευταίους μήνες και θεωρείται δεδομένο πως μετά το καλοκαίρι δεν θα ανήκει πλέον στο δυναμικό της ΑΕΚ. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μετά από την εξέλιξη αυτή να γίνει προσπάθεια να αποδεσμευτεί από τώρα, αν και είναι αμφίβολο αν θα το δεχτεί ο παίκτης, που έχει ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ από την ομάδα.
Ο Χουανφράν, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, είναι εκτός πλάνων του 62χρονου προπονητή τους τελευταίους μήνες και θεωρείται δεδομένο πως μετά το καλοκαίρι δεν θα ανήκει πλέον στο δυναμικό της ΑΕΚ. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μετά από την εξέλιξη αυτή να γίνει προσπάθεια να αποδεσμευτεί από τώρα, αν και είναι αμφίβολο αν θα το δεχτεί ο παίκτης, που έχει ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ από την ομάδα.
Επισκέπτης
λιακο μιλα καλυτερα μην σας κανω το θρεντακι σας περισσοτερο μπουρδελο απ' οτι ειναι..
ειπαμε οτι δεν χτυπαμε τους πεθαμενους,αλλα μερικοι απο εσας δεν την κοβετε την μαλακια..
κουλαρε λιγακι μην χεστουμε..
ειπαμε οτι δεν χτυπαμε τους πεθαμενους,αλλα μερικοι απο εσας δεν την κοβετε την μαλακια..
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Σε καμια περιπτωση...Να σκεπτεστε καθαρα..Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τον στείλουν στην εξέδρα για μερικούς μήνες, ούτως ή άλλως δεν έχουμε στόχους φέτος.
Δεν μπορεί το κάθε μουνάκι μάνατζερ να παίζει παιχνίδια εις βάρος της ΑΕΚ.
α)τον καλεις σε ραντεβου για εξηγησεις
β)προτεινεις νεο συμβολαιο με διπλες αποδοχες(850 χηνες σα να λεμε)
γ)αν δεχτει υπογραφεις,αν οχι του βαζεις πωλητηριο για εξωτερικο
δ)αν σου πει δωσε με στο γκευ,αρνεισαι φυσικα(θανοπουλε μην απογοητευεσαι) και συνεχιζεις να τον βαζεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ στους αγωνες!!!
Με κερκιδες και ψυγεια,μονο χανεις..Και τον παικτη,και χρημα,και αξιοπρεπεια !!!!!
τα λεγα και εγω,αλλα επειδη ειμαι γνωστος σκατοψυχος ειπα να μην επιμεινω!Υπάρχει και η πιθανότητα αυτά να γίνονται υπό τις ευλογίες της "διοίκησης"!
αυτα ειναι γνωστες πουστιες..
και επειδη ξερουν οτι οποιος τολμησει και πουλησει σε απαταιωνιους,πρεπει ταυτοχρονα να κλεισει θεση για βραζιλια χωρις επιστορφη,αποφασισαν να αφησουν τον παικτη να κανει παιχνιδι..αλλα αν νομιζουν οτι θα δουλεψουν τον κοσμο γελιουνται!!!
υ.γ.επειδη ακουγεται συνεχεια η καραμελα με την <<προοδο>> στην καριερα του παικτη,
δηλαδη η προοδος της καριερας του θα'ναι να φυγει απο τον 3το και να παει στον 2τερο της ελλαδας???
ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!Οποιος δε γουσταρει φερνει προταση απ'εξω και φευγει!!!
όχι ρε συ!! δεν ήθελα να σε νευριάσω. Συγνώμη ρε!!! Δεν θα το ξανακάνω και όποιον δω να το ξανακάνει θα του βάζω πιπέρι στα δάκτυλα για να μην πληκτρολογεί!!λιακο μιλα καλυτερα μην σας κανω το θρεντακι σας περισσοτερο μπουρδελο απ' οτι ειναι..
Επισκέπτης
οι καλοι λογ/σμοι κανουν & τους καλους συνφορουμιτες..όχι ρε συ!! δεν ήθελα να σε νευριάσω. Συγνώμη ρε!!! Δεν θα το ξανακάνω και όποιον δω να το ξανακάνει θα του βάζω πιπέρι στα δάκτυλα για να μην πληκτρολογεί!!
συνεχισε..
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Plezoura πέφτει η τιμή του Σκόκου στα 7 μύρια.... Σπεύσατε...
χαίρομαι που έχεις αντίληψη των γραπτών μου και καταλαβαίνεις πότε εννοώ κάτι και πότε ειρωνεύομαι!!!οι καλοι λογ/σμοι κανουν & τους καλους συνφορουμιτες..
συνεχισε..
χα χα
τι να πει κανείς!!!
Επισκέπτης
ακριβως οπως τα λες..χαίρομαι που έχεις αντίληψη των γραπτών μου και καταλαβαίνεις πότε εννοώ κάτι και πότε ειρωνεύομαι!!!
χα χα
τι να πει κανείς!!!
συνεχισε..
Υπάρχει και η πιθανότητα αυτά να γίνονται υπό τις ευλογίες της "διοίκησης"!
Ναι, ρε, αφού είπαμε ότι γίνονται "μεθοδεύσεις".
Όμως, ο μάνατζέρ του έχει ξεπεράσει τα όρια.
Άκου "λύση συμβολαίου για μείωση της προσωπικότητας του παίχτη"!
Τον ήξερε η μάνα του πριν έρθει στην ΑΕΚ;
Επισκέπτης
στα παπαρια μου..Plezoura πέφτει η τιμή του Σκόκου στα 7 μύρια.... Σπεύσατε...
εχω γραψει την αποψη μου στο θρεντ του ΘΡΥΛΟΥ..
αχρηστες οι μεταγραφες ιανουαριου..
καλυτερα να κλεισουν παιχτες απο τωρα για το καλοκαιρι..
οσο για τον σκοκο,τον εχουμε δει..
οποτε του καυλωσει παιζει..
εχουμε μπολικους τετοιους,χαριζουμε..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν διαφωνώ...εδώ σου κάνει "νούμερα" ο Μπάστας με 1,5 εμφανίσεις!Όλα είναι θέμα διοίκησης!Τι να λέμε?Ναι, ρε, αφού είπαμε ότι γίνονται "μεθοδεύσεις".
Όμως, ο μάνατζέρ του έχει ξεπεράσει τα όρια.
Άκου "λύση συμβολαίου για μείωση της προσωπικότητας του παίχτη"!
Τον ήξερε η μάνα του πριν έρθει στην ΑΕΚ;
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αφήνω το πείραγμα και σου λέω το απλό πως όταν ο Σκόκος (που μεταξύ μας είναι και ψιλο Τιτίκα...) έχει να συμπαίκτες παικτάκια όπως ο Ενσαλίουα :'( ή ο Μάκος και ο Γιάχιτς είναι φυσιολόγικό μία να παίζει και μία όχι. Δεν μπορεί να σηκώνει το βάρος συνεχώς... Πόσο μάλλον όταν ο Μπλάνκο φέτος δεν τραβάει....στα παπαρια μου..
εχω γραψει την αποψη μου στο θρεντ του ΘΡΥΛΟΥ..
αχρηστες οι μεταγραφες ιανουαριου..
καλυτερα να κλεισουν παιχτες απο τωρα για το καλοκαιρι..
οσο για τον σκοκο,τον εχουμε δει..
οποτε του καυλωσει παιζει..
εχουμε μπολικους τετοιους,χαριζουμε..
Εν κατακλείδι από τον ζογκλέρ τον Ζαίρί είναι ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ πιο ουσιαστικός...
Άντε κοψοχρονιά σας τον δίνουμε... χαχαχαχαχαχα!!!!
Επισκέπτης
δεν ψηνομαι..Αφήνω το πείραγμα και σου λέω το απλό πως όταν ο Σκόκος (που μεταξύ μας είναι και ψιλο Τιτίκα...) έχει να συμπαίκτες παικτάκια όπως ο Ενσαλίουα :'( ή ο Μάκος και ο Γιάχιτς είναι φυσιολόγικό μία να παίζει και μία όχι. Δεν μπορεί να σηκώνει το βάρος συνεχώς... Πόσο μάλλον όταν ο Μπλάνκο φέτος δεν τραβάει....
Εν κατακλείδι από τον ζογκλέρ τον Ζαίρί είναι ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ πιο ουσιαστικός...
Άντε κοψοχρονιά σας τον δίνουμε... χαχαχαχαχαχα!!!!
να τον χαιρεστε..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν θα σε παρακαλάμε κιόλας...περιμένει και ο πολυμετοχικός!δεν ψηνομαι..
να τον χαιρεστε..
Επισκέπτης
χαρισμα τους..Δεν θα σε παρακαλάμε κιόλας...περιμένει και ο πολυμετοχικός!
ο θειος θα φερει καλυτερους..
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ό,τι πείτε κύριε Πλέζουρα...δεν ψηνομαι..
να τον χαιρεστε..
Εμείς μου φαίνεται όσο τον χαρήκαμε... τον χαρήκαμε...
Εκτός και αν αλλαξει αρδην το σκηνικό στα διοικητικά μας...
ο θειος θα φερει καλυτερους..
Εξάλλου έρχεται ο Νέρι τώρα και θα σας κάνει και πάλι ομάδα...
Εσείς εν τέλει φτωχοι συγγενείς είστε φέτος...
Επισκέπτης
τον μαη ξυριζουν τον γαμπρο & συνηθως ειναι γαυρος..Ό,τι πείτε κύριε Πλέζουρα...
Εμείς μου φαίνεται όσο τον χαρήκαμε... τον χαρήκαμε...
Εκτός και αν αλλαξει αρδην το σκηνικό στα διοικητικά μας...
Εξάλλου έρχεται ο Νέρι τώρα και θα σας κάνει και πάλι ομάδα...
Εσείς εν τέλει φτωχοι συγγενείς είστε φέτος...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις