Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Επίσης είναι φανερό ότι ο Σκόκο δεν έχει καλές σχέσεις με τον Μπάγιεβιτς. Να μου πείτε και ποιος έχει!!! Κανένας.

Ο Νικολάκης έχει.

αααααααααχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μεθοδεύσεις λέγονται αυτά, ρε φίλε.

Επειδή κανείς δεν τολμάει να αναλάβει απευθείας την ευθύνη για την ενδεχόμενη πώληση του παίχτη, θα δημιουργηθούν διάφορα σκηνικά.

Το θέμα είναι ένα. Ο παίχτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του ’11. Εφόσον δεν του χρωστάνε, όπως ισχυρίζονται, δεν μπορεί να κάνει προσφυγή και άρα, αν δεν θέλουν να τον πουλήσουν, δεν μπορεί να πουληθεί. Όσο και να τραγουδάει αυτός ή ο μάνατζέρ του.
αυτα ειναι γνωστες πουστιες..
και επειδη ξερουν οτι οποιος τολμησει και πουλησει σε απαταιωνιους,πρεπει ταυτοχρονα να κλεισει θεση για βραζιλια χωρις επιστορφη,αποφασισαν να αφησουν τον παικτη να κανει παιχνιδι..αλλα αν νομιζουν οτι θα δουλεψουν τον κοσμο γελιουνται!!!
υ.γ.επειδη ακουγεται συνεχεια η καραμελα με την <<προοδο>> στην καριερα του παικτη,
δηλαδη η προοδος της καριερας του θα'ναι να φυγει απο τον 3το και να παει στον 2τερο της ελλαδας???
ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!Οποιος δε γουσταρει φερνει προταση απ'εξω και φευγει!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ούτε και ο ίδιος ξέρει τι θέλει πάντως,κατά πως λέει.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ο Νικολάκης έχει.

αααααααααχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααα
καλό!!!! Πάντως, κατά την γνώμη μου πρέπει να φύγει ο Ντούσαν. Δεν έχει προσφέρει τίποτα και αποκλείεται να πάμε χειρότερα. Ισα ισα που θα φτιάξουν και τα αποδυτήρια εάν φύγει. Πολύ καλός προπονητής αλλά στην ΑΕΚ δεν το έχει δείξει σε καμία από τις 2 επιστροφές του. Εδώ καταντήσαμε να μιλούν για μπάτζετ για να τον στηρίξουν την στιγμή που συναγωνιζόμαστε την Τρίπολη και την Καβάλα. Δεν υπάρχει αυτό. Δεν μπαίνω στην διαδικασία για προδότες και τέτοια. Μιλάω καθαρά για το συμφέρον της ομάδας. Συμφωνείς????

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ούτε και ο ίδιος ξέρει τι θέλει πάντως,κατά πως λέει.
Αυτος αναπροσαρμογη θελει και πιεζει καταστασεις..
Τωρα αν το μεγαλυτερο συμβολαιο θα'χει κιτρινο-πρασινο-κοκκινο χρωμα,λιγο πιστευω πως τον νοιαζει!!!!

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:
Kλαψε πουστη..
Αν δε γουσταρεις φερε προταση απ'εξω και δινε του...
Αλλιως τομπουλο  :s&m_1: :zfuck:
τι θελει να πει ο ποιητης???
«Είμαι ευτυχισμένος απο το βραβειο, όλα τα άλλα τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Αγωνιστικά δεν είμαι ευτυχισμένος γιατί η ομάδα έχει μείνει μόνο με ένα στόχο».
ποιο στοχο εχει η ομαδα???

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
«Είμαι ευτυχισμένος απο το βραβειο, όλα τα άλλα τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Αγωνιστικά δεν είμαι ευτυχισμένος γιατί η ομάδα έχει μείνει μόνο με ένα στόχο».
να σας γλεντήσουμε και στα play off

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ακουω καποιους να βροντοφωναζουν πως πρεπει να φυγει ο προδοτης..
Ολοι ξερουν τι βρισιδι του'χω ριξει..
Αλλα η απομακρυνση του ΜΟΝΟ ΚΑΚΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!
Να φυγει και να'ρθει ο κωφιδης-κωστενογλου???
Να φυγει γιατι ειναι εμποδιο στα σχεδια των αμετοχων για ξεπουλημα??
Να φυγει γιατι η ομαδα ειναι 6τη??
Να φυγει για το 96??
Να φυγει για τα σαπακια που'φερε(με τα ψιχουλα που του διαθεσαμε για να λεμε και του βατραχου το δικιο...)???
Για ποιον απο ολους τους λογους???

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
καλό!!!! Πάντως, κατά την γνώμη μου πρέπει να φύγει ο Ντούσαν. Δεν έχει προσφέρει τίποτα και αποκλείεται να πάμε χειρότερα. Ισα ισα που θα φτιάξουν και τα αποδυτήρια εάν φύγει. Πολύ καλός προπονητής αλλά στην ΑΕΚ δεν το έχει δείξει σε καμία από τις 2 επιστροφές του. Εδώ καταντήσαμε να μιλούν για μπάτζετ για να τον στηρίξουν την στιγμή που συναγωνιζόμαστε την Τρίπολη και την Καβάλα. Δεν υπάρχει αυτό. Δεν μπαίνω στην διαδικασία για προδότες και τέτοια. Μιλάω καθαρά για το συμφέρον της ομάδας. Συμφωνείς????

Και ναι,και όχι.
Ναι στο ότι αγωνιστικά έχει φθαρεί κ η ομάδα δεν παέι καλά-φαίνεται από τα αποτελέσματά της,και όχι γιατί οποιοσδήποτε άλλος στην θέση του,με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν στην ΑΕΚ τώρα,θα είχε φύγει πολλά χιλιόμετρα μακριά,οπότε δεν φταίει μόνο αυτός.
Και του αναγνωρίζω΄φέτος ότι δεν πήδηξε από το καράβι,όπως θα είχε κάνει οποιοσδήποτε άλλος,αλλά έκατσε υπό αυτές τις συνθήκες φροντίζοντας να μην διαλυθεί η ομάδα,άσχετα με τις σχέσεις του που είχε με τους παίχτες.
Εδώ ψάχνουν να βρουν προπονητή για την ΑΕΚ,και κανείς δεν δέχεται υπό αυτές τις συνθήκες,και μάλιστα Αεκτζήδες,εγώ θα του πετάξω ΄΄πέτρα΄΄,που κάθεται καρτερικά σε αυτή την ΄΄ομάδα΄΄;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
<<καντε μου αυξηση,αλλιως θα παω διπλα>>...
αυτο λεει ο ποιητης,και δεν εχει και αδικο ;) :rolleyes:
να σας γλεντήσουμε και στα play off
:uglystupid:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτα ειναι γνωστες πουστιες..
και επειδη ξερουν οτι οποιος τολμησει και πουλησει σε απαταιωνιους,πρεπει ταυτοχρονα να κλεισει θεση για βραζιλια χωρις επιστορφη,αποφασισαν να αφησουν τον παικτη να κανει παιχνιδι..αλλα αν νομιζουν οτι θα δουλεψουν τον κοσμο γελιουνται!!!
υ.γ.επειδη ακουγεται συνεχεια η καραμελα με την <<προοδο>> στην καριερα του παικτη,
δηλαδη η προοδος της καριερας του θα'ναι να φυγει απο τον 3το και να παει στον 2τερο της ελλαδας???
ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!Οποιος δε γουσταρει φερνει προταση απ'εξω και φευγει!!!
πούτσες μπλε.
πόσοι παίκτες της ΑΕΚ, του ΠΑΟ, του ΟΣΦΠ έχουνε παίξει σε άλλο στρατόπεδο;
τίποτα δεν θα γίνει. Απλά θα σας λέμε ακόμα περισσότερο παράρτημα από ό,τι είστε ήδη.

φροντίστε να στήσετε κωλαράκι καλό όταν θα τους αντιμετωπίσετε....
και βάλε κρέμα να μην πονέσετε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εδώ που φτάσαμε,έτσι όπως φτάσαμε,με μηδαμινούς στόχους,ο Μπάγεβιτς πρέπει να μείνει μέχρι το καλοκαίρι,να είναι ο μόνος κ αποκλειστικός υπεύθυνος των όποιων αγωνιστικών αποτελεσμάτων της ομάδας,και από το καλοκαίρι βλέπουμε.
Τώρα εδώ που φτάσαμε,όποιος προπονητής έρθει,ποιον στόχο να κυνηγήσει;
-την Ευρώπη;;χα
-το κύπελλο;;αχαχα
-το πρωτάθλημα;;;ααααααααααααααααχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααα

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Και ναι,και όχι.
Ναι στο ότι αγωνιστικά έχει φθαρεί κ η ομάδα δεν παέι καλά-φαίνεται από τα αποτελέσματά της,και όχι γιατί οποιοσδήποτε άλλος στην θέση του,με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν στην ΑΕΚ τώρα,θα είχε φύγει πολλά χιλιόμετρα μακριά,οπότε δεν φταίει μόνο αυτός.
Και του αναγνωρίζω΄φέτος ότι δεν πήδηξε από το καράβι,όπως θα είχε κάνει οποιοσδήποτε άλλος,αλλά έκατσε υπό αυτές τις συνθήκες φροντίζοντας να μην διαλυθεί η ομάδα,άσχετα με τις σχέσεις του που είχε με τους παίχτες.
Εδώ ψάχνουν να βρουν προπονητή για την ΑΕΚ,και κανείς δεν δέχεται υπό αυτές τις συνθήκες,και μάλιστα Αεκτζήδες,εγώ θα του πετάξω ΄΄πέτρα΄΄,που κάθεται καρτερικά σε αυτή την ΄΄ομάδα΄΄;

αν και με τον ΠΡΙΓΚΗΠΑ δεν τρελλαινομαι, την προπονητικη του αξια  σε σχεση με την ΑΕΚ την εδειξε πριν πολλα χρονια (γυμνασιο πηγαινα) , μετα μονο στις αλλες ομάδες τα κατάφερε άξια, εδω οφείλω να τον παραδεχτώ.
Δεν το έβαλε στα πόδια, όπως θα έκανε κάποιος άλλος στην θλεση του και όπως κάνουν υποτιθέμενοι ΑΕΚτζήδες προπονητές

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να φυγει για τα σαπακια που'φερε(με τα ψιχουλα που του διαθεσαμε για να λεμε και του βατραχου το δικιο...)???
ας έκανε 3 καλές μεταγραφές αντί για 12 σκατά.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ακουω καποιους να βροντοφωναζουν πως πρεπει να φυγει ο προδοτης..
Ολοι ξερουν τι βρισιδι του'χω ριξει..
Αλλα η απομακρυνση του ΜΟΝΟ ΚΑΚΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!
Να φυγει και να'ρθει ο κωφιδης-κωστενογλου???
Να φυγει γιατι ειναι εμποδιο στα σχεδια των αμετοχων για ξεπουλημα??
Να φυγει γιατι η ομαδα ειναι 6τη??
Να φυγει για το 96??
hitman ξεχνάς ότι είναι απλά προπονητής. Και μη μου μιλάς για μπάτζετ γιατί τα παίρνω. Είμαστε στην ίδια θέση με την καβάλα και την Τρίπολη. Μην μιλάς για μπάτζετ. Ελεος ρε συ. Σου φαίνεται αυτή μια ομάδα δουλεμένη??? Είναι φανερό ότι δεν έγινε δουλειά στην προετοιμασία. Εγώ μιλάω μόνο αγωινιστικά και όχι για 96 και τέτοια. Οταν κάποιος έχει χάσει τα αποδυτήρια, οποιαδήποτε ομάδα είναι χαμένη υπόθεση. Πιστεψέ με. Εχω παίξει και το ξέρω. Να μου πεις τι έχεις παίξει!! εχω παίξει Α' Αθηνών 7 χρόνια, αλλά τα πράγματα είναι ίδια παντού.
Είχε τα χρήματα να φέρει καλύτερους και δεν αναφέρομαι για Μάκο που οκ. δεν βγήκε φέτος αλλά του χρόνου μπορεί να βγάζει μάτια. Μιλάμε για 5 παίκτες που δεν είναι ούτε πάγκο συνεχώς. Κάνω λάθος? Ιορντάκε-Αρτσε-Λούκατς-Γκερέιρο-Μανωλάς. Λοιπόν ή αυτοί οι παίκτες είναι σαπάκια ή τους αδικεί. Θέλαμε αμυντικό χαφ και πήγε και πήρε τον λεονάρντο εκεί που είμαστε πλήρεις. Εγκλήματα φίλε μου!! Εχει σταθερό σύστημα η ομάδα? Εχει αγωνιστικό πλάνο? Εχει σταθερή ενδεκάδα παραπάνω από 2 αγώνες? Αυτός είναι ο προπονητής Μπάγιεβιτς που ξέραμε?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ αυτό που ξέρω είναι πως το Σκόκο τον έφερε ο Δώνης. Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως ο Δώνης σας πήρε το 3-3
εγώ αυτό που ξέρω είναι πως τον διώξατε για να φέρετε το βατράχι
και πως εδώ και 1,5 ψρόνο δεν έχει αλλάξει τίποτα, μόνο χειρότερα πάτε.
είτε φταίει το βατράχι που δεν πάτε καλά, είτε φταίει η διοίκηση και πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη στο Δώνη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
hitman ξεχνάς ότι είναι απλά προπονητής. Και μη μου μιλάς για μπάτζετ γιατί τα παίρνω. Είμαστε στην ίδια θέση με την καβάλα και την Τρίπολη. Μην μιλάς για μπάτζετ. Ελεος ρε συ. Σου φαίνεται αυτή μια ομάδα δουλεμένη??? Είναι φανερό ότι δεν έγινε δουλειά στην προετοιμασία. Εγώ μιλάω μόνο αγωινιστικά και όχι για 96 και τέτοια. Οταν κάποιος έχει χάσει τα αποδυτήρια, οποιαδήποτε ομάδα είναι χαμένη υπόθεση. Πιστεψέ με. Εχω παίξει και το ξέρω. Να μου πεις τι έχεις παίξει!! εχω παίξει Α' Αθηνών 7 χρόνια, αλλά τα πράγματα είναι ίδια παντού.
Είχε τα χρήματα να φέρει καλύτερους και δεν αναφέρομαι για Μάκο που οκ. δεν βγήκε φέτος αλλά του χρόνου μπορεί να βγάζει μάτια. Μιλάμε για 5 παίκτες που δεν είναι ούτε πάγκο συνεχώς. Κάνω λάθος? Ιορντάκε-Αρτσε-Λούκατς-Γκερέιρο-Μανωλάς. Λοιπόν ή αυτοί οι παίκτες είναι σαπάκια ή τους αδικεί. Θέλαμε αμυντικό χαφ και πήγε και πήρε τον λεονάρντο εκεί που είμαστε πλήρεις. Εγκλήματα φίλε μου!! Εχει σταθερό σύστημα η ομάδα? Εχει αγωνιστικό πλάνο? Εχει σταθερή ενδεκάδα παραπάνω από 2 αγώνες? Αυτός είναι ο προπονητής Μπάγιεβιτς που ξέραμε?
πες τώρα και για το Ζήκο, να μην τα λέω εγώ δικέ μου...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Γιάχιτς: 700 χιλ. Μάκος:800χιλ. λεονάρντο:800χιλ. Μόνο οι ομάδες τους χωρίς τα δικά τους.
Λέτε ότι δεν μπορούσε να φέρει καλύτερους? γιατί θα τρελαθώ!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πούτσες μπλε.
πόσοι παίκτες της ΑΕΚ, του ΠΑΟ, του ΟΣΦΠ έχουνε παίξει σε άλλο στρατόπεδο;
τίποτα δεν θα γίνει. Απλά θα σας λέμε ακόμα περισσότερο παράρτημα από ό,τι είστε ήδη.

φροντίστε να στήσετε κωλαράκι καλό όταν θα τους αντιμετωπίσετε....
και βάλε κρέμα να μην πονέσετε.
αλλα λογια να γαμιωσαστε...
υ.γ.και με τρωγανε τα αρχιδια μου πως θα με λενε οι λοβοτομημενοι υπαλληλοι του θειου..
3-0 ανευ αγωνα γινεται να το δωκω στη βαζελα??μονο και μονο για να γκαβλωσω με το κλαμα που θα ριξουν κατι κοκκινα πουστακια!!!
ας έκανε 3 καλές μεταγραφές αντί για 12 σκατά.
μαλακια ΝΟ2...
Τα λεφτα απο την πωληση κυργιακου τα πηραμε 20 αυγουστου..αντε παρε παικτες εσυ σε 10 μερες..ολο το καλοκαιρι παζαρευαμε το λεοναρτνο για 50 χιλιαρικα,και μετα μιλας για μπατζετ...Μονο τα 800 του μακου δωσαμε νωρις...Εκει θα μπορουσε να'xε φερeι καρντοζο..
εγώ αυτό που ξέρω είναι πως το Σκόκο τον έφερε ο Δώνης. Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως ο Δώνης σας πήρε το 3-3
εγώ αυτό που ξέρω είναι πως τον διώξατε για να φέρετε το βατράχι
και πως εδώ και 1,5 ψρόνο δεν έχει αλλάξει τίποτα, μόνο χειρότερα πάτε.
είτε φταίει το βατράχι που δεν πάτε καλά, είτε φταίει η διοίκηση και πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη στο Δώνη.
μαλακια Νο3..
το σκοκκο ο φερερ τον παρακολουθουσε 2 χρονια..
ο δωνης ειχε πρωτη επιλογη τον κλευτον!!!!!! :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom