Δεν καταλαβαίνω για ποιον Ζήκο λες.πες τώρα και για το Ζήκο, να μην τα λέω εγώ δικέ μου...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ακολουθεί η δήλωση του Παύλου Διαννή:
"Αγαπητέ κ. Θανόπουλε,
Μου ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβω εάν πρέπει να απευθυνθώ σε εσάς αφού:
1. Στο εξώδικο των τεσσάρων παραγράφων που βάλατε στο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπογράφει κανένας από τη διοίκηση της ΑΕΚ.
2. Στο τρισέλιδο εξώδικο που έλαβα εγώ, υπογράφετε εσείς ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ.
3. Σε προηγούμενες συνομιλίες μας με παραπέμπατε στον κ. Σταύρο Αδαμίδη.
Επειδή, η ηθική και ο επαγγελματισμός με έχουν καθοδηγήσει στη ζωή μου, επισυνάπτω προς γνώση όλων το εξώδικο που έλαβα, για να μπορέσουν όλοι να αντιπαραθέσουν αυτά που εγώ δήλωσα και αυτά που εσείς απαντήσατε και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
Λυπάμαι που διαλέξατε αυτόν τον τρόπο για να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπο του πολυτιμότερου παίκτη της ομάδας σας και δεν μου αφήνετε περιθώρια από το να σας απαντήσω μέσω του ίδιου μέσου. Είναι η τελευταία φορά που το κάνω, αφού δεν αρμόζει στο χαρακτήρα μου.
Λυπάμαι εάν θεωρείτε τις τοποθετήσεις μου ανεπίτρεπτες, απαράδεκτες και ανήθικη παρέμβαση στα εσωτερικά της ΑΕΚ.
Λυπάμαι εάν θεωρείτε ότι αναληθώς δηλώνω ότι οφείλετε χρήματα στον πελάτη μου με αποτέλεσμα να εμφανίζεστε οικονομικά ασυνεπείς.
Λυπάμαι εάν θεωρείτε ότι υποβιβάζω το μέγεθος του συλλόγου.
Λυπάμαι εάν θεωρείτε ότι κάνω αυθαίρετες εκτιμήσεις αναφορικά με το τι θα συνιστούσε και τι όχι πρόοδο για τον πελάτη μου.
Λυπάμαι εάν θεωρείτε ότι οι απόψεις που εκφράζω είναι μόνο δικές μου σκέψεις, οι οποίες μάλιστα δεν απηχούν σε καμία περίπτωση με τη γνώμη του ίδιου του ποδοσφαιριστή.
Λυπάμαι εάν θεωρείτε ότι η συμπεριφορά μου συνιστά μία απαράδεκτη και υποβολιμαία προσπάθεια συκοφάντησης και αποσταθεροποίησης της ΠΑΕ ΑΕΚ με τρόπο χυδαίο που αγγίζει τα όρια δυσφήμησης.
Αλλά πάνω απ’ όλα, λυπάμαι που μέσω της δικής σας συμπεριφοράς χειροτερεύετε την ψυχολογία του παίκτη σας, που κανένας από την ΑΕΚ δεν τον προσέγγισε να τον ρωτήσει σε τι κατάσταση βρίσκεται και γιατί δεν αισθάνεται καλά. Λυπάμαι που αδυνατείτε να καταλάβετε ότι οι αθλητές πάνω απ’ όλα είναι ανθρώπινες οντότητες με αισθήματα που μπορούν να επηρεάζονται από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις.
Είμαι πολύ απογοητευμένος ως άνθρωπος και επαγγελματίας, που εξαιτίας της δικής σας ανακοίνωσης και της στάσης οπαδικών εφημερίδων της ΑΕΚ παίρνουν τηλέφωνα εμένα και την οικογένειά μου στην Ισπανία και μας απειλούν. Γιατί; Επειδή είμαστε επαγγελματίες; Σας καθιστώ σαφές ότι στην περίπτωση οποιασδήποτε πράξεως ποινικώς κολάσιμης κατά εμού και της οικογένειάς μου, θα είστε εσείς οι ηθικοί αυτουργοί αυτής.
Να σας ενημερώσω, επίσης, ότι χρωστάτε στον παίκτη (με βάση τραπεζική ενημέρωση μέχρι χθες 12-01-2010) δόση τις 31-12-2009. Επίσης, έχετε δώσει επιταγή στον παίκτη, εισπρακτέα στις 31-01-2010 για ένα μεγάλο υπόλοιπο της δόσης που αντιστοιχεί στις 31-10-2009. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η επιταγή δεν είναι απόδειξη πληρωμής, αλλά πρόθεση πληρωμής. Μήπως δεν καθυστερήσατε να πληρώσετε την προηγούμενη επιταγή την οποία πλήρωσε, προς τιμήν του, ο κ. Πέτρος Παππάς; Μήπως χρωστάτε στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή τιμολόγια με λήξη 30-09-2009 και 31-12-2009; Σας πιέσαμε ποτέ για χρήματα;
Να είστε καλά κ. Θανόπουλε και αν κρίνετε ότι οι αλήθειες μας και τα συναισθήματά μας είναι λόγος για να κινηθείτε εναντίον μας νομικά, θα σας παρακαλούσα να το κάνετε.
Με τιμή, Παύλος Διαννής"
"Αγαπητέ κ. Θανόπουλε,
1. Στο εξώδικο των τεσσάρων παραγράφων που βάλατε στο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπογράφει κανένας από τη διοίκηση της ΑΕΚ.
2. Στο τρισέλιδο εξώδικο που έλαβα εγώ, υπογράφετε εσείς ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ.
3. Σε προηγούμενες συνομιλίες μας με παραπέμπατε στον κ. Σταύρο Αδαμίδη.
Επειδή, η ηθική και ο επαγγελματισμός με έχουν καθοδηγήσει στη ζωή μου, επισυνάπτω προς γνώση όλων το εξώδικο που έλαβα, για να μπορέσουν όλοι να αντιπαραθέσουν αυτά που εγώ δήλωσα και αυτά που εσείς απαντήσατε και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
Λυπάμαι που διαλέξατε αυτόν τον τρόπο για να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπο του πολυτιμότερου παίκτη της ομάδας σας και δεν μου αφήνετε περιθώρια από το να σας απαντήσω μέσω του ίδιου μέσου. Είναι η τελευταία φορά που το κάνω, αφού δεν αρμόζει στο χαρακτήρα μου.
Λυπάμαι εάν θεωρείτε τις τοποθετήσεις μου ανεπίτρεπτες, απαράδεκτες και ανήθικη παρέμβαση στα εσωτερικά της ΑΕΚ.
Λυπάμαι εάν θεωρείτε ότι αναληθώς δηλώνω ότι οφείλετε χρήματα στον πελάτη μου με αποτέλεσμα να εμφανίζεστε οικονομικά ασυνεπείς.
Λυπάμαι εάν θεωρείτε ότι υποβιβάζω το μέγεθος του συλλόγου.
Λυπάμαι εάν θεωρείτε ότι κάνω αυθαίρετες εκτιμήσεις αναφορικά με το τι θα συνιστούσε και τι όχι πρόοδο για τον πελάτη μου.
Λυπάμαι εάν θεωρείτε ότι οι απόψεις που εκφράζω είναι μόνο δικές μου σκέψεις, οι οποίες μάλιστα δεν απηχούν σε καμία περίπτωση με τη γνώμη του ίδιου του ποδοσφαιριστή.
Λυπάμαι εάν θεωρείτε ότι η συμπεριφορά μου συνιστά μία απαράδεκτη και υποβολιμαία προσπάθεια συκοφάντησης και αποσταθεροποίησης της ΠΑΕ ΑΕΚ με τρόπο χυδαίο που αγγίζει τα όρια δυσφήμησης.
Αλλά πάνω απ’ όλα, λυπάμαι που μέσω της δικής σας συμπεριφοράς χειροτερεύετε την ψυχολογία του παίκτη σας, που κανένας από την ΑΕΚ δεν τον προσέγγισε να τον ρωτήσει σε τι κατάσταση βρίσκεται και γιατί δεν αισθάνεται καλά. Λυπάμαι που αδυνατείτε να καταλάβετε ότι οι αθλητές πάνω απ’ όλα είναι ανθρώπινες οντότητες με αισθήματα που μπορούν να επηρεάζονται από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις.
Είμαι πολύ απογοητευμένος ως άνθρωπος και επαγγελματίας, που εξαιτίας της δικής σας ανακοίνωσης και της στάσης οπαδικών εφημερίδων της ΑΕΚ παίρνουν τηλέφωνα εμένα και την οικογένειά μου στην Ισπανία και μας απειλούν. Γιατί; Επειδή είμαστε επαγγελματίες; Σας καθιστώ σαφές ότι στην περίπτωση οποιασδήποτε πράξεως ποινικώς κολάσιμης κατά εμού και της οικογένειάς μου, θα είστε εσείς οι ηθικοί αυτουργοί αυτής.
Να σας ενημερώσω, επίσης, ότι χρωστάτε στον παίκτη (με βάση τραπεζική ενημέρωση μέχρι χθες 12-01-2010) δόση τις 31-12-2009. Επίσης, έχετε δώσει επιταγή στον παίκτη, εισπρακτέα στις 31-01-2010 για ένα μεγάλο υπόλοιπο της δόσης που αντιστοιχεί στις 31-10-2009. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η επιταγή δεν είναι απόδειξη πληρωμής, αλλά πρόθεση πληρωμής. Μήπως δεν καθυστερήσατε να πληρώσετε την προηγούμενη επιταγή την οποία πλήρωσε, προς τιμήν του, ο κ. Πέτρος Παππάς; Μήπως χρωστάτε στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή τιμολόγια με λήξη 30-09-2009 και 31-12-2009; Σας πιέσαμε ποτέ για χρήματα;
Να είστε καλά κ. Θανόπουλε και αν κρίνετε ότι οι αλήθειες μας και τα συναισθήματά μας είναι λόγος για να κινηθείτε εναντίον μας νομικά, θα σας παρακαλούσα να το κάνετε.
Με τιμή, Παύλος Διαννής"
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Ακολουθεί η δήλωση του Παύλου Διαννή:
"Αγαπητέ κ. Θανόπουλε,
Με τιμή,ο Παιχτούρας "
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Σωστός σε όλα!Όσο για το Σκόκο,δεν πάει πουθενά...Μου το είπε ο Γιαννάκης.θέλει αναπροσαρμογή ή το καλοκαίρι Ισπανία...Εχει προταση από Βιγιαρεάλ...Εδώ που φτάσαμε,έτσι όπως φτάσαμε,με μηδαμινούς στόχους,ο Μπάγεβιτς πρέπει να μείνει μέχρι το καλοκαίρι,να είναι ο μόνος κ αποκλειστικός υπεύθυνος των όποιων αγωνιστικών αποτελεσμάτων της ομάδας,και από το καλοκαίρι βλέπουμε.
Τώρα εδώ που φτάσαμε,όποιος προπονητής έρθει,ποιον στόχο να κυνηγήσει;
-την Ευρώπη;;χα
-το κύπελλο;;αχαχα
-το πρωτάθλημα;;;ααααααααααααααααχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααα
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Παπάρια μάντολες κι εσύ!Θα ήταν μόνος και αποκλειστικός υπέυθυνος αν είχε σοβαρή διοίκηση!Σωστός σε όλα!Όσο για το Σκόκο,δεν πάει πουθενά...Μου το είπε ο Γιαννάκης.θέλει αναπροσαρμογή ή το καλοκαίρι Ισπανία...Εχει προταση από Βιγιαρεάλ...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Δεν το κατάλαβα το σχόλιο αλλα δεν πειράζει.....Παπάρια μάντολες κι εσύ!Θα ήταν μόνος και αποκλειστικός υπέυθυνος αν είχε σοβαρή διοίκηση!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Εδω διαβάστε να κουφαθείτε!!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν θέλει πολύ μυαλό...Δεν το κατάλαβα το σχόλιο αλλα δεν πειράζει.....
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη..
Τα ελεγα και πιο πριν..Ο παικτης θελει καλυτερο συμβολαιο..Το που θα το βρει στα πελε του..
Δεν νοειται να παιρνει 450 ο σκοκκο και οι λετο-γκαλεττι 1.1Μ!!!!!!
Πως να γινει δλδ??
Αν ειχες διοικηση θα τον καλουσε για αναπροσαρμογη..Αν ελεγε οχι,του εβαζες πωλητηριο για εξω,και ολοι κερδανε..
Με τα εξωδικα δεν βγαινει τιποτα!!!Ολο μαλακιες κανουνε!!!!
Τα ελεγα και πιο πριν..Ο παικτης θελει καλυτερο συμβολαιο..Το που θα το βρει στα πελε του..
Πως να γινει δλδ??
Αν ειχες διοικηση θα τον καλουσε για αναπροσαρμογη..Αν ελεγε οχι,του εβαζες πωλητηριο για εξω,και ολοι κερδανε..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μπορεί και να θέλει να φύγει!Το ζήτημα είναι τι κάνεις εσύ σαν διοίκηση...Δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη..
Πως να γινει δλδ??
Να πουληθεί ο Σκόκο;
13/1/2010 4:34:02 μμ. Αυτό το άρθρο διαβάστηκε 364 φορές.
Του Αντώνη Πανούτσου
Το καλοκαίρι που πέρασε η ΑΕΚ ενδιαφερόταν να αγοράσει τον Γκερέιρο. Στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων γράφτηκε σε ρεπορτάζ ότι για τον παίκτη ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης πήρε τηλέφωνο τον Νίκο Θανόπουλο και του είπε ότι δεν γουστάρει να βλέπει τους μάνατζερ να κάνουν παιχνίδι εκεί που δεν υπάρχει και ότι ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται. Ηταν η αρχή μιας μεγάλης φιλίας, που λέει και ο «Μπόγκι» στην «Καζαμπλάνκα».
Η επαφή διατηρήθηκε και στις αρχές Δεκεμβρίου ο Θεοδωρίδης επικοινώνησε με τον Θανόπουλο για να ρωτήσει αν η ΑΕΚ ενδιαφερόταν να πουλήσει τον Σκόκο στον Ολυμπιακό. Η πρόταση μεταφέρθηκε στους μετόχους της ΑΕΚ, αλλά δεν έγινε δεκτή. Στον Ολυμπιακό προχώρησαν σε συγκεκριμένη προσφορά, με το ποσόν να φτάνει και να ξεπερνάει τα δύο εκατομμύρια και την ΑΕΚ να διατηρεί το 40% σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη. Οι μέτοχοι συνέχισαν να αρνούνται. Ο μάνατζερ του παίκτη ρώτησε τον δικηγόρο του αν μπορούσε να γίνει λύση της συνεργασίας σε οικονομική βάση ή για μείωση της προσωπικότητας, αλλά δεν προέκυπταν οι λόγοι.
Οι προτάσεις από τον Ολυμπιακό συνεχίστηκαν, με τον μάνατζερ πριν από περίπου 10 ημέρες να παίρνει στο τηλέφωνο τον μελλοντικό πρόεδρο της ΑΕΚ Σταύρο Αβραμίδη, να του ζητάει μεταγραφή και μετά την αρνητική απάντηση η συζήτηση να εξελίσσεται σε καβγά. Βλέποντας ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, ο μάνατζερ Παύλος Διαννής είπε και δημόσια ότι ο Σκόκο δεν αισθάνεται καλά στην ΑΕΚ, για να πιέσει τις εξελίξεις. «Αυτά ξέρω, και γράμματα γνωρίζω, κύριε αρχιφύλακά μου», που λέγανε παλιά στις καταθέσεις, και αν είναι να προστεθεί κάτι στο «σίριαλ» Σκόκο, κάθε προσφορά δεκτή.
Το ερώτημα τώρα είναι αν πρέπει να πουληθεί ο Σκόκο, με το «ναι» ή το «όχι» να είναι το ίδιο σωστές απαντήσεις. Στο «ναι» η ΑΕΚ μπορεί να ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση, να πει «Δεν μας ενδιαφέρει το ποσοστό μεταπώλησης, αλλά με τέσσερα εκατομμύρια κάτι γίνεται…» και αυτόματα η πίεση μεταφέρεται στον Σωκράτη Κόκκαλη, που αν δεν τα δώσει θα τον ξεφωνίζουν για καβούρια. Στο «όχι» της ΑΕΚ, η νέα διοίκησή της μπαίνει με ψηλά το κεφάλι ότι δεν υποκύπτει σε πιέσεις, ιδιαίτερα όταν γίνονται από τον Ολυμπιακό, αλλά διατήρησε έναν δυσαρεστημένο παίκτη που το συμβόλαιό του έχει ένα ακόμα χρόνο, σε μια σεζόν χωρίς στόχους, χάνοντας χρήματα που είναι απαραίτητα. Η γνώμη μου; Περισσότερο με το δύο και κυρίως γιατί δεν βλέπω τον Ολυμπιακό να δίνει παραπάνω.
Η ΑΕΚ θα μπει στη διαπραγμάτευση και αν ο Ολυμπιακός μειώσει την προσφορά θα έχει χάσει το παιχνίδι της ακεραιότητας χωρίς να πάρει λεφτά. Η διοίκηση βέβαια είναι αυτή που θα αποφασίσει, προσθέτοντας κάτι τελευταίο. Τα «θα κοπεί το χέρι όποιου υπογράψει τη μεταγραφή» και τα «θα του γίνει κατάληψη στο σπίτι» μπορεί να ικανοποιούν τους πέντε, έξι χιλιάδες φανατικούς, αλλά -παιδιά- δημοσιογραφικά τη χάσαμε την μπάλα και τα αποτελέσματα θα τα πληρώνουμε όλοι μας.
hitman ξεχνάς ότι είναι απλά προπονητής. Και μη μου μιλάς για μπάτζετ γιατί τα παίρνω. Είμαστε στην ίδια θέση με την καβάλα και την Τρίπολη. Μην μιλάς για μπάτζετ. Ελεος ρε συ. Σου φαίνεται αυτή μια ομάδα δουλεμένη??? Είναι φανερό ότι δεν έγινε δουλειά στην προετοιμασία. Εγώ μιλάω μόνο αγωινιστικά και όχι για 96 και τέτοια. Οταν κάποιος έχει χάσει τα αποδυτήρια, οποιαδήποτε ομάδα είναι χαμένη υπόθεση. Πιστεψέ με. Εχω παίξει και το ξέρω. Να μου πεις τι έχεις παίξει!! εχω παίξει Α' Αθηνών 7 χρόνια, αλλά τα πράγματα είναι ίδια παντού.
Είχε τα χρήματα να φέρει καλύτερους και δεν αναφέρομαι για Μάκο που οκ. δεν βγήκε φέτος αλλά του χρόνου μπορεί να βγάζει μάτια. Μιλάμε για 5 παίκτες που δεν είναι ούτε πάγκο συνεχώς. Κάνω λάθος? Ιορντάκε-Αρτσε-Λούκατς-Γκερέιρο-Μανωλάς. Λοιπόν ή αυτοί οι παίκτες είναι σαπάκια ή τους αδικεί. Θέλαμε αμυντικό χαφ και πήγε και πήρε τον λεονάρντο εκεί που είμαστε πλήρεις. Εγκλήματα φίλε μου!! Εχει σταθερό σύστημα η ομάδα? Εχει αγωνιστικό πλάνο? Εχει σταθερή ενδεκάδα παραπάνω από 2 αγώνες? Αυτός είναι ο προπονητής Μπάγιεβιτς που ξέραμε?
Πολύ σωστά.
Επίσης,
έχουμε παίξει 25 παιχνίδια (πρωτάθλημα, κύπελλο, ουέφα) και πρέπει να έχουμε μαζέψει γύρω στα 50 γκολ. Μέσα στο ΟΑΚΑ, έχουμε φάει 2 από τον Πανθρακικό, 2 από τον Λεβαδειακό και 3 από τον Ατρόμητο, από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος δηλαδή. Αν δεν φταίει και ο προπονητής γι’ αυτό, τότε ποιος φταίει;
το συγκεκριμένο συνιστά και καταγγελία στην uefa γιατί προφανώς ο γαύρος έχει μιλήσει με Σκόκο 1,5 χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου. Αυτό περιμένω να κάνουν οι μέτοχοι ή να βγάλουν επίσημη ανακοίνωση και να λένε επί λέξη
"Που πας ρε καραμήτρο να πάρεις τον Σκόκο με 2 και 2,5εκ. Εμείς τον κοστολογούμε 7εκ. Με 2εκ. εάν θέλεις σου στέλνουμε μια φωτογραφία του με αυτόγραφο".
Αντε γιατί οι τακτικές του γαύρου και κάτι παπαγάλων σαν του Νικολακόπουλου να βγαίνει και να λέει ότι ε΄χει γίνει διαπραγμάτευση είναι πούστικες. Όπως και η ομάδα τους άλλωστε.
"Που πας ρε καραμήτρο να πάρεις τον Σκόκο με 2 και 2,5εκ. Εμείς τον κοστολογούμε 7εκ. Με 2εκ. εάν θέλεις σου στέλνουμε μια φωτογραφία του με αυτόγραφο".
Αντε γιατί οι τακτικές του γαύρου και κάτι παπαγάλων σαν του Νικολακόπουλου να βγαίνει και να λέει ότι ε΄χει γίνει διαπραγμάτευση είναι πούστικες. Όπως και η ομάδα τους άλλωστε.
να μην το πουλήσουμε λέει ρε συ!!Δεν θα μας πει η καραφλόπουστα ποιον θα πουλήσουμε και πόσο!
Ας ασχοληθεί με τον οικονομικό έλεγχο της Παέ που δεν διαρκεί το πολύ 5 μέρες όπως ούρλιαζε όταν ήταν να τον κάνει ο Κοζώνης!
Παρεπιπτόντως αποδεικνύεται ότι είχε δίκιο για τον Κοζώνη. τα διάβασες τα χαμπέρια του και αυτού?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Να μην τον πουλήσουμε επειδή ο θείος δεν πρόκειται να δώσει παραπάνω λέει...να μην το πουλήσουμε λέει ρε συ!!
Παρεπιπτόντως αποδεικνύεται ότι είχε δίκιο για τον Κοζώνη. τα διάβασες τα χαμπέρια του και αυτού?
Έχει ξεφτυλιστεί και ο ίδιος με την υπόθεση Κοζώνη!!!Τώρα γιατί δεν αναρρωτιέται γιατί διαρκεί τόσο πολύ ο οικονομικός έλεγχος?Οεοοοοοοοοοοοοοο
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Εγω βλεπω οτι γιναμε πανιωνιος,και εσεις καθιστε να μαλωνετε για το σκοκκο!!!
Φως στον οριζοντα δε βλεπω,και οι οποιοι καλοι παικτες ποο'χουμε αν οχι τωρα,το καλοκαιρι θα πουληθουν!!!
Οσο διοικουν αυτοι οι ασχετοι την αεκ,δεν υπαρχει αυριο..
Θα΄χεις τον καθε οσφπ να ερχεται και με ενα ξεροκομματο να σου ζητα τη βεντεττα της ομαδας σου..ΚΑι εσυ οχι μονο δεν τον διαολοστελνεις κυριολεκτικα ή μεταφορικα ζητωντας 10Μ,αλλα το συζητας κιολας.Μαλιστα οπως εχω διαβασει,ο ψηφοφορος του πατερα ειχε το θρασσος να ρωτησει το δημητριαδη <<Βασιλη,τι θα γινει αν πουληθει ο Σκοκκο??>>,για να παρει την απαντηση <<Της Πουτανας>>!!!!>>
Φως στον οριζοντα δε βλεπω,και οι οποιοι καλοι παικτες ποο'χουμε αν οχι τωρα,το καλοκαιρι θα πουληθουν!!!
Θα΄χεις τον καθε οσφπ να ερχεται και με ενα ξεροκομματο να σου ζητα τη βεντεττα της ομαδας σου..ΚΑι εσυ οχι μονο δεν τον διαολοστελνεις κυριολεκτικα ή μεταφορικα ζητωντας 10Μ,αλλα το συζητας κιολας.Μαλιστα οπως εχω διαβασει,ο ψηφοφορος του πατερα ειχε το θρασσος να ρωτησει το δημητριαδη <<Βασιλη,τι θα γινει αν πουληθει ο Σκοκκο??>>,για να παρει την απαντηση <<Της Πουτανας>>!!!!>>
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν θα μας καταστρέψεις εσύ ρε χίτμαν το νέο πλάνο που είναι ίδιο με το παλιό!Εγω βλεπω οτι γιναμε πανιωνιος,και εσεις καθιστε να μαλωνετε για το σκοκκο!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις