Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ό,τι πείτε κύριε Πλέζουρα...
Εμείς μου φαίνεται όσο τον χαρήκαμε... τον χαρήκαμε...
Εκτός και αν αλλαξει αρδην το σκηνικό στα διοικητικά μας...
Εξάλλου έρχεται ο Νέρι τώρα και θα σας κάνει και πάλι ομάδα... :2funny: :2funny:
Εσείς εν τέλει φτωχοι συγγενείς είστε φέτος...
Πεσ'τα ρε αρχοντα..
Ξερω γιατι σου κανει τον δυσκολο η κουφαλα..
Φοβαται μη ριχνει το ηθικο του κηπουρου στις προπονησεις!!Σε 2 ματσ σερι τον εχει κανει ρομπα....Λιγο το'χεις??! :fuck1: :fuck1:
:2funny: :2funny: :2funny:
υ.γ.ενα βημα πριν το χαμο,εμφανιστηκε και την εσωσε...Σουπερμαν 1-2-3-4-5...
λες να'ρθει κανας κλακ κεντ στη γραμμου??Εγω εχω παψει να ελπιζω...Η πουτσα στο τηγανι,μαλλον σαν επιθανατιος ρογχος μου φανηκε!!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πεσ'τα ρε αρχοντα..
Ξερω γιατι σου κανει τον δυσκολο η κουφαλα..
Φοβαται μη ριχνει το ηθικο του κηπουρου στις προπονησεις!!Σε 2 ματσ σερι τον εχει κανει ρομπα....Λιγο το'χεις??! :fuck1: :fuck1:
:2funny: :2funny: :2funny:
υ.γ.ενα βημα πριν το χαμο,εμφανιστηκε και την εσωσε...Σουπερμαν 1-2-3-4-5...
λες να'ρθει κανας κλακ κεντ στη γραμμου??Εγω εχω παψει να ελπιζω...Η πουτσα στο τηγανι,μαλλον σαν επιθανατιος ρογχος μου φανηκε!!
Αδερφέ και γυμναστής τερματοφυλάκων να πάει ο κηπουρός... από τα αποδυτήρια θα τον ξεφτιλίζει... :2funny:

Δυστυχώς το έχω ξαναπεί Χίτμαν και δεν ελπίζω σε τίποτα και σε κανέναν παρα μόνο στον κόσμο της ΑΕΚ... Και με ΠΑΟ Ρουφ να παίζουμε στην Δ' Εθνική χαμός θα γίνεται...
Παρόλαυτα άκουσα καλά λόγια για τον νέο μας πρόεδρο, από άνθρωπο που τον ξέρει προσωπικά και τον θεωρώ και έγκυρη πηγή (αν και γαυρούλης...)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αντιο ζωη σε γλεντησα λεμε...
Και εμεις ασχολουμαστε με το μανατζερ του σκοκκο!! :headbang:
Η πλάκα θα είναι να αρχίσουμε τώρα ν'ασχολούμαστε και με το άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.... :headbang: :headbang:
Και τα λαμόγια είναι ακόμα ελεύθερα

Επισκέπτης
158210821_c4f3f4347a.jpg

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλά κλάψε τώρα εσύ για το Πρωτάθλημα που αποχαιρετάς και περίμενε την σειρά σου....
Εχει play off για σας φέτος και του χρόνου και του παπαραχρόνου...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι θα γένει ρε....θα μας δώκετε τον σκόκο ΄τωρα ή τον ιούνη?......αφου τα έχουμε συμφωνήσει όλα.......μέχρι και αν θα έχουν μέσα τζατζίκι τα σουβλάκια...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
τι θα γένει ρε....θα μας δώκετε τον σκόκο ΄τωρα ή τον ιούνη?......αφου τα έχουμε συμφωνήσει όλα.......μέχρι και αν θα έχουν μέσα τζατζίκι τα σουβλάκια...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσείς μεγάλε ποιοι είστε και πόσα δίνετε να μας πεις... για να σου πουμε και μεις αν θα έχει τζατζίκι ή όχι???

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μια κηδεια να κανω ακομα και ας γινει οτι γινει μετα! ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μια κηδεια να κανω ακομα και ας γινει οτι γινει μετα! ;)
σε ποιόν?.....δεν πιστεύω σε εμάς και να χαίρεται ογάβρος?.........μη μου το χαλάς τώρα γιατί το σουβλάκιον θα είναι άνευ τζατζικιού..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
summer
Αναφορικά με τις δηλώσεις του μανατζέρ του κι αν τον εκφράζουν : "Αυτό που κάνω εγώ είναι να είμαι συγκεντρωμένος στις προπονήσεις και να μην ασχολούμαι με τίποτε άλλο εξωαγωνιστικό. Ολα τα άλλα αφήνω στον μάνατζέρ μου. Ξέρω ότι θα κάνει το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου, γι' αυτό και του έχω εμπιστοσύνη για ό,τι αφορά το μέλλον μου".ΣΕ ΦΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΜΑΔΑ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ,ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ?????
ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΔΩ...
ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΣΟΥ...
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΖΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΥΡΙΣΤΙΚΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ...ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ.ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΜΕΞΙΚΟ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ...ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ....
ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΔΕΣ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ....
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ?????
ΜΟΝΟ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ghost_Club 21
egw lew na ton dwsoume tzampa na deixoume poso aples eimaste.... siga ton scocco kai ton taxtsidi..... an de mas theloun oute emeis tous theloume

κλωνοι του γατου..
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μπαααααααα..
κανας μεγαλεφαντος παει να τον φαει στα μουλωχτα μεσω παραλλαγης!! :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ.

Πόσα μέτωπα ακόμα θα ανοίξουν στο δύσμοιρο ποδοσφαιρικό τμήμα;;;
Πόσα;;; :headbang:

Stories