Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

www.sport-fm.gr/article/213114][size=20pt]Ο διάλογος ΑΕΚ-Σκόκο για Ολυμπιακό![/size][/url]

Να ξέρετε πως ουσιαστικά μεταξύ ΑΕΚ και Σκόκο γίνεται πάνω κάτω ένας τέτοιος διάλογος τώρα, με αφορμή το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ένα ενδιαφέρον σοβαρό κι επίσημο.

•Η ΑΕΚ λέει στον Σκόκο να κάνει υπομονή ως το καλοκαίρι και τότε θα τον πουλήσει και ο Σκόκο απαντάει στην ΑΕΚ ότι δεν μπορεί να κάνει καμία υπομονή, γιατί «οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα και στην δεδομένη οικονομική συγκυρία πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε». Και ότι, «πες ότι εγώ, χτύπα ξύλο, έχω ένα τραυματισμό την άνοιξη. Ποιος μου λέει ότι θα με θέλει το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός;».

•Πάντως, αυτό που λέει η ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της, ότι δεν πουλάει τον Σκόκο σε καμία ελληνική ομάδα, δεν έχει κανένα νόημα. Μπορεί ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα, να συνεννοηθεί με μία βελγική ομάδα και να παρουσιαστεί αυτή στην ΑΕΚ να αγοράσει τον Αργεντινό παίκτη. Τον αγοράζει και την ίδια μεταγραφική περίοδο μπορεί να τον μεταπουλήσει στον Ολυμπιακό…

•Τέλος πάντων, να ξέρετε πως ο Σκόκο έχει ήδη μιλήσει με Γκαλέτι, Λεντέσμα και Λέτο για Ολυμπιακό. Κι έχει πάρει τις καλύτερες πληροφορίες. Ναι, κι από τον Λέτο. Και γουστάρει Ολυμπιακό ο Σκόκο. Γουστάρει ατμόσφαιρα Καραϊσκάκη, Τσάμπιονς Λιγκ, να διεκδικεί πρωτάθλημα κλπ, κλπ.

•Εγώ δεν μπορώ να ξέρω αν ο Ολυμπιακός πάρει τον Σκόκο. Αυτό που ξέρω είναι ότι πραγματικά ο Σκόκο θέλει να φύγει τώρα από την ΑΕΚ. Και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τα καταφέρει…

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.042
Πόντοι
22.785

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
www.sport-fm.gr/article/213114][size=20pt]Ο διάλογος ΑΕΚ-Σκόκο για Ολυμπιακό![/size][/url]

Να ξέρετε πως ουσιαστικά μεταξύ ΑΕΚ και Σκόκο γίνεται πάνω κάτω ένας τέτοιος διάλογος τώρα, με αφορμή το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ένα ενδιαφέρον σοβαρό κι επίσημο.

•Η ΑΕΚ λέει στον Σκόκο να κάνει υπομονή ως το καλοκαίρι και τότε θα τον πουλήσει και ο Σκόκο απαντάει στην ΑΕΚ ότι δεν μπορεί να κάνει καμία υπομονή, γιατί «οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα και στην δεδομένη οικονομική συγκυρία πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε». Και ότι, «πες ότι εγώ, χτύπα ξύλο, έχω ένα τραυματισμό την άνοιξη. Ποιος μου λέει ότι θα με θέλει το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός;».

•Πάντως, αυτό που λέει η ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της, ότι δεν πουλάει τον Σκόκο σε καμία ελληνική ομάδα, δεν έχει κανένα νόημα. Μπορεί ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα, να συνεννοηθεί με μία βελγική ομάδα και να παρουσιαστεί αυτή στην ΑΕΚ να αγοράσει τον Αργεντινό παίκτη. Τον αγοράζει και την ίδια μεταγραφική περίοδο μπορεί να τον μεταπουλήσει στον Ολυμπιακό…

•Τέλος πάντων, να ξέρετε πως ο Σκόκο έχει ήδη μιλήσει με Γκαλέτι, Λεντέσμα και Λέτο για Ολυμπιακό. Κι έχει πάρει τις καλύτερες πληροφορίες. Ναι, κι από τον Λέτο. Και γουστάρει Ολυμπιακό ο Σκόκο. Γουστάρει ατμόσφαιρα Καραϊσκάκη, Τσάμπιονς Λιγκ, να διεκδικεί πρωτάθλημα κλπ, κλπ.

•Εγώ δεν μπορώ να ξέρω αν ο Ολυμπιακός πάρει τον Σκόκο. Αυτό που ξέρω είναι ότι πραγματικά ο Σκόκο θέλει να φύγει τώρα από την ΑΕΚ. Και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τα καταφέρει…

Ο Νικολακόπουλος στον αγώνα όπως πάντα! :jerking: :jerking: :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

1)Ποια ευκαιρια ρε κακομοιριδες??Ο οσφπ τον ζητησε,οχι η τσελσι..Αντε συνελθετε...Οντως,θα μιλαμε για φοβερο αλμα..Να φυγει απο τον 5το και να παει στον δευτερο της ελλαδιτσας!!!
2)Βαζει μια ρητρα μεταπωλησησς για εσωτερικο και κλαψε!!!!!!!!!
3)Το τσ.λιγκ ξεχνα το.....Περασμενα μεγαλεια!!!!!! :2funny:
4)Οποιος θελει να φυγει φερνει προταση που να ικανοποιει την ομαδα και φευγει..Με τα 2 ψωροεκατομυρια που δινεις,μεχρι κανενα χριστοδουλοπουλο να παρεις δανεικο!!!!!!!!
TΑ αλλα ειναι για να γραφει μαλακιες ο νικολακο και να γελαει ο κοσμος!!!!!

Πραγματικα για γελια.....Στο γκαζετα που γρααφονται σχολια κατω απο καθε αρθρο δε γραφει τετοιες παπαριες!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αυτό που το πας?

Μπορεί ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα, να συνεννοηθεί με μία βελγική ομάδα και να παρουσιαστεί αυτή στην ΑΕΚ να αγοράσει τον Αργεντινό παίκτη. Τον αγοράζει και την ίδια μεταγραφική περίοδο μπορεί να τον μεταπουλήσει στον Ολυμπιακό…

Μέσα στην πουστιά μια ζωή ο εγκέφαλος τους! :tooth:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αν είναι τόσο βλάκες οι δικοί μας και δεν βάλουν ρήτρα για μη μεταγραφή ή δανεισμό σε οποιαδήποτε ανταγωνιστική ελληνική ομάδα καλά να πάθουν...Όπως βλέπουμε πλέον δεν λειτουργεί ούτε ένας τομέας της Π.Α.Ε.  :tickedoff:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Καλημέρα ΑΕΚαρες

τι γίνεται τελικά, θα φύγει ο Σκόκο??

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν είναι τόσο βλάκες οι δικοί μας και δεν βάλουν ρήτρα για μη μεταγραφή ή δανεισμό σε οποιαδήποτε ανταγωνιστική ελληνική ομάδα καλά να πάθουν...Όπως βλέπουμε πλέον δεν λειτουργεί ούτε ένας τομέας της Π.Α.Ε.  :tickedoff:
Τώρα πως να βάλεις ρήτρα?Πρέπει να ανανεώσεις συμβόλαιο για να γίνει κάτι τέτοιο...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα ΑΕΚαρες

τι γίνεται τελικά, θα φύγει ο Σκόκο??

Γεια σου κ σε σένα.
Θα πάμε σε καμμιά καφετζού να μας πει.
Κατ'εμέ τώρα δεν φεύγει.Το πιο πιθανό είναι να φύγει το καλοκαίρι.

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Γεια σου κ σε σένα.
Θα πάμε σε καμμιά καφετζού να μας πει.
Κατ'εμέ τώρα δεν φεύγει.Το πιο πιθανό είναι να φύγει το καλοκαίρι.

αμα φύγει, τα λέφτα που θα πάρει η ομάδα, θα βοηθήσουν έστω λίγο την κατάσταση ή @@@??

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
ετσι και φυγει(για ΠΑΟ-ΟΣΦΠ) να μην ξαναδεις χαρα στα σκελια σου  :-

μα δεν θέλω να φύγει, πιστεύω οτι είναι παίκτης με πολλές δυνατότητες

που να φας την γλώσσα σου φτου φτου φτου

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Παντως οι αντικειμενικοι δημοσιογραφαρες εχουν πιασει δουλεια..
<<δεν ξερω αν θα μεινω>> απαντησε..
σε ποια ερωτηση ομως δε λενε..
στην ερωτηση του μητσικοστα με φωνη μελισσανιδη για το αν θα ανανεωσει για 4 ακομα χρονια!!!! :2funny:
Τρεχα γυρευε!! :jerking:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290