ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καμια σχέση,αλλού το πηγαινα...τι εγινε ρε???
παλιος γνωριμος???
για δωστε προϊστορια..
Καμια σχέση,αλλού το πηγαινα...τι εγινε ρε???
παλιος γνωριμος???
για δωστε προϊστορια..
Κρυο,τσικουδιές και καλιτσουνια!!!Λίγα πράγματα απο γυναικες,πρεπει να ανοίξει ο καιρός λίγο...
Καλώς και τους κομήτες!!Πρωτη πενθήμερη και εμαφανιστήκαμε?Αντε βρε,με το καλό!Και τραβα στο thread σου...
καλώς τον. Μας έλειψες!!!!
Ιδιοκτησία μου δεν είναι.Είμαι στην επιτήρησή του σήμερα..Βάρδια που λένε..Και εντάξει,θα κάνω υπομονή...Αρκεί να μην παρεκτρέπεσαι.. ;)ιδιοκτησια σου το θρεντακι φιλαρακι;
δεν το ειχες περιφραξει και δεν το καταλαβα.
και δεν ειναι πενθημερη,20ημερη ειναι.
κανε υπομονη θα περασουν ;)
Ιδιοκτησία μου δεν είναι.Είμαι στην επιτήρησή του σήμερα..Βάρδια που λένε..Και εντάξει,θα κάνω υπομονή...Αρκεί να μην παρεκτρέπεσαι.. ;)
ωραιος!!!
σας εχουν γραψει τα χιλια δυο εδω μεσα,εγω που εγραψα οτι δεν εχεις γηπεδο παρεκτρεπομαι
οτι πεις
Εντάξει δα.Δεν είσαι κ τόσο κακό παιδάκι.Πέστου να πάτε του Ναυάρχου κανά καζίνο,να δεις τεμενάδες που θα σου κάνει.
δεν το'χω το σπορ αυτο ρε φιλε,για κανενα αλλο ιδρυμα μεσα αλλα εκει θα παω αδιαβαστος ;)
δεν το'χω το σπορ αυτο ρε φιλε,για κανενα αλλο ιδρυμα μεσα αλλα εκει θα παω αδιαβαστος ;)
Και γω μαζί σου.Και στο καζίνο κ στα άλλα ιδρύματα είμαι από χερι χαμένος.
Τώρα που σε βρήκα,και ορμόμενος από το αβάταρ σου,με τον Σφαέλο τι έχει συμβεί,αν μπορείς κ χεις χρόνο μου λες.Μην ξεχνάμε ότι είχε κάποτε μετοχές στην ΑΕΚ,και ήταν αυτός που είχε φέρει τον άτυχο Κωστή.
Την καλημέρα μου.
Kλαψε πουστη..
Αν δε γουσταρεις φερε προταση απ'εξω και δινε του...
Αλλιως τομπουλο
Για να έχει δικαίωμα οποισδήποτε παίκτης να κάνει προσφυγή πρέπει να έχουν διπλώσει οι χρωστούμενες δόσεις που στον Σκόκο δεν συμβαίνει αυτό.Μεθοδεύσεις λέγονται αυτά, ρε φίλε.
Επειδή κανείς δεν τολμάει να αναλάβει απευθείας την ευθύνη για την ενδεχόμενη πώληση του παίχτη, θα δημιουργηθούν διάφορα σκηνικά.
Το θέμα είναι ένα. Ο παίχτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του ’11. Εφόσον δεν του χρωστάνε, όπως ισχυρίζονται, δεν μπορεί να κάνει προσφυγή και άρα, αν δεν θέλουν να τον πουλήσουν, δεν μπορεί να πουληθεί. Όσο και να τραγουδάει αυτός ή ο μάνατζέρ του.