Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Κρυο,τσικουδιές και καλιτσουνια!!!Λίγα πράγματα απο γυναικες,πρεπει να ανοίξει ο καιρός λίγο...

να τους προσέχεις του ςκρητικούς.. καμμιά φορά βγαίνουν και κάτι λεβεντοπούσταροι....
αλλα έχει και καλά παιδιά....

Επισκέπτης
Καλώς και τους κομήτες!!Πρωτη πενθήμερη και εμαφανιστήκαμε?Αντε βρε,με το καλό!Και τραβα στο thread σου...

ιδιοκτησια σου το θρεντακι φιλαρακι;
δεν το ειχες περιφραξει και δεν το καταλαβα.
και δεν ειναι πενθημερη,20ημερη ειναι.
κανε υπομονη θα περασουν ;)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ιδιοκτησια σου το θρεντακι φιλαρακι;
δεν το ειχες περιφραξει και δεν το καταλαβα.
και δεν ειναι πενθημερη,20ημερη ειναι.
κανε υπομονη θα περασουν ;)
Ιδιοκτησία μου δεν είναι.Είμαι στην επιτήρησή του σήμερα..Βάρδια που λένε..Και εντάξει,θα κάνω υπομονή...Αρκεί να μην παρεκτρέπεσαι.. ;)

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Για την ΑΕΚ ισως να παιζει μετοχος εμβελιας Μελισσανιδη (αν οχι ο ιδιος). Υπομονη μεχρι Δευτερα.....

υ.γ.1 Ο Παππας δηλωνει στα Νεα: "Ο Μπάγεβιτς θα μείνει όσο θέλει"
υ.γ.2 Κανενα αμυντικο χαφ της προκοπης 8α δουμε?  :huh:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
καλημερα ΑΕΚαρες

Συνημμένα

• 21577_1323136764310_1407571996_942170_8251047_n.jpg
    21577_1323136764310_1407571996_942170_8251047_n.jpg
    55,6 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
Ιδιοκτησία μου δεν είναι.Είμαι στην επιτήρησή του σήμερα..Βάρδια που λένε..Και εντάξει,θα κάνω υπομονή...Αρκεί να μην παρεκτρέπεσαι.. ;)

:2funny: :2funny: :2funny:
ωραιος!!!
σας εχουν γραψει τα χιλια δυο εδω μεσα,εγω που εγραψα οτι δεν εχεις γηπεδο παρεκτρεπομαι
οτι πεις

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ωραιος!!!
σας εχουν γραψει τα χιλια δυο εδω μεσα,εγω που εγραψα οτι δεν εχεις γηπεδο παρεκτρεπομαι
οτι πεις

Εντάξει δα.Δεν είσαι κ τόσο κακό παιδάκι.Πέστου να πάτε του Ναυάρχου κανά καζίνο,να δεις τεμενάδες που θα σου κάνει.

Επισκέπτης
Εντάξει δα.Δεν είσαι κ τόσο κακό παιδάκι.Πέστου να πάτε του Ναυάρχου κανά καζίνο,να δεις τεμενάδες που θα σου κάνει.

δεν το'χω το σπορ αυτο ρε φιλε,για κανενα αλλο ιδρυμα μεσα αλλα εκει θα παω αδιαβαστος ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
δεν το'χω το σπορ αυτο ρε φιλε,για κανενα αλλο ιδρυμα μεσα αλλα εκει θα παω αδιαβαστος ;)

Και γω μαζί σου.Και στο καζίνο κ στα άλλα ιδρύματα είμαι από χερι χαμένος.
Τώρα που σε βρήκα,και ορμόμενος από το αβάταρ σου,με τον Σφαέλο τι έχει συμβεί,αν μπορείς κ χεις χρόνο μου λες.Μην ξεχνάμε ότι είχε κάποτε μετοχές στην ΑΕΚ,και ήταν αυτός που είχε φέρει τον άτυχο Κωστή.
Την καλημέρα μου.

Επισκέπτης
Και γω μαζί σου.Και στο καζίνο κ στα άλλα ιδρύματα είμαι από χερι χαμένος.
Τώρα που σε βρήκα,και ορμόμενος από το αβάταρ σου,με τον Σφαέλο τι έχει συμβεί,αν μπορείς κ χεις χρόνο μου λες.Μην ξεχνάμε ότι είχε κάποτε μετοχές στην ΑΕΚ,και ήταν αυτός που είχε φέρει τον άτυχο Κωστή.
Την καλημέρα μου.

τον εφαγαν τα λαμογια της ναυπακτου το σφαελο. μην την ψαχνεις,και μπακαλικο να εχεις αν δεν εισαι καθε μερα στο μαγαζι σου θα σε φανε λαχανο.
αν ειχε μεινει ο σφαελος στον αστερα τοτε οπως μιλανε ολοι για τον αλλο αστερα της τριπολης θα μιλουσαν πριν απο χρονια για το ναυπακτιακο.
το τι εχει γινει απο τοτε δεν το γνωριζω γιατι εχω 12 χρονια που ζω στο εξωτερικο κι εχω χασει επεισοδια.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα ρε Αεκτζηδες!
ο Αριων-Ζαν Κλοντ Ξαναχαθηκε?
ισως στο μελλον να εμφανιστει ως Steven Seagal η ως Chuck Norris
:huh:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Kλαψε πουστη..
Αν δε γουσταρεις φερε προταση απ'εξω και δινε του...
Αλλιως τομπουλο  :s&m_1: :zfuck:

Μεθοδεύσεις λέγονται αυτά, ρε φίλε.

Επειδή κανείς δεν τολμάει να αναλάβει απευθείας την ευθύνη για την ενδεχόμενη πώληση του παίχτη, θα δημιουργηθούν διάφορα σκηνικά.

Το θέμα είναι ένα. Ο παίχτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του ’11. Εφόσον δεν του χρωστάνε, όπως ισχυρίζονται, δεν μπορεί να κάνει προσφυγή και άρα, αν δεν θέλουν να τον πουλήσουν, δεν μπορεί να πουληθεί. Όσο και να τραγουδάει αυτός ή ο μάνατζέρ του.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Μουνάκια θα διώξετε τον βάτραχα???? Ποιός φούρνος γκρεμίστηκε?  :bounce-glasses:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν υπήρχε σοβαρός πρόεδρος, θα τα έκανε αυτά ο Σκόκο[size=12pt]ς[/size] ή ο μάνατζέρ του; Αυτές είναι οι φιλοδοξίες του; Να πάει να παίξει στον ΟΣΦΠ; Αυτός έλεγε ότι θέλει να πάει στην Ισπανία και να παίξει στην εθνική Αργεντινής.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Μεθοδεύσεις λέγονται αυτά, ρε φίλε.

Επειδή κανείς δεν τολμάει να αναλάβει απευθείας την ευθύνη για την ενδεχόμενη πώληση του παίχτη, θα δημιουργηθούν διάφορα σκηνικά.

Το θέμα είναι ένα. Ο παίχτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του ’11. Εφόσον δεν του χρωστάνε, όπως ισχυρίζονται, δεν μπορεί να κάνει προσφυγή και άρα, αν δεν θέλουν να τον πουλήσουν, δεν μπορεί να πουληθεί. Όσο και να τραγουδάει αυτός ή ο μάνατζέρ του.
Για να έχει δικαίωμα οποισδήποτε παίκτης να κάνει προσφυγή πρέπει να έχουν διπλώσει οι χρωστούμενες δόσεις που στον Σκόκο δεν συμβαίνει αυτό.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Επίσης είναι φανερό ότι ο Σκόκο δεν έχει καλές σχέσεις με τον Μπάγιεβιτς. Να μου πείτε και ποιος έχει!!! Κανένας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom