Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 360 άτομα (0 μέλη και 360 επισκέπτες)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Κοίτα φιλαράκι και η καζούρα μέσα στο παιχνίδι είναι.
Δε γίνεται αλλιώς θα πεις και τη γνώμη σου,θα πεις τα σσοβαρά σου θα πέσει και το μπρίζωμα.
Έτσι είναι τα οπαδικά threads.
Τώρα όσον αφορά τα χουλιγκάνια του πληκτρολογίου.........
απλά δεν ασχολούμαι.
Εννοείται πως και η καζούρα είναι μες το παιχνίδι.....αλλά να ξέρεις πως οι οπαδοί των άλλων ομάδων(ειδικά οι γαύροι) μπαίνουν εδώ μέσα με διάθεση "γαμάω και δέρνω" και έρχονται όχι για να κάνουν καζούρα(είναι φανερό αυτό εξ αρχής) αλλά για να επιβληθούν και να σου σπάσουν τα νεύρα.Τους γράφεις ένα -δυο πράγματα λογικά και αυτοί ούτε καν τα σκέφτονται.....εκεί συνεχίζουν το βιολί τους

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
φταει ο Μπαγεβιτς που δεν ενισχυθηκε η ομαδα το καλοκαιρι;

Επισκέπτης
την ημερα που θα φυγει ο μπαγεβιτς η αεκ θα διαλυθει.

αν φυγει,δεν θα βγειτε ουτε ουεφα.

η διοικηση σας εχει φερει παικτες πουθεναδες και φταιει ο μπαγεβιτς..

αμα δεν εχει λεφτα η διοικηση τι παικτες να απαιτησει ο μπαγεβιτς..

οτι ναναι του φερανε.

Ξέρουμε όλοι ότι είναι ο καημός σας ο Μπάγεβιτς και περιμένετε πως και πως να φύγει από την ΑΕΚ.
Σαν τα όρνια περιμένετε αλλά θα τα θυμάστε για χρόνια τα φλόκια του Σκόρδα! :pipa3:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
την ημερα που θα φυγει ο μπαγεβιτς η αεκ θα διαλυθει.

αν φυγει,δεν θα βγειτε ουτε ουεφα.

η διοικηση σας εχει φερει παικτες πουθεναδες και φταιει ο μπαγεβιτς..

αμα δεν εχει λεφτα η διοικηση τι παικτες να απαιτησει ο μπαγεβιτς..

οτι ναναι του φερανε.
Σοβαρά ε......τους Λεονάρντο και Γιάχιτς ποιος λύσσαξε να τους φέρει στην ΑΕΚ(και μάλλιστα με αρκετά λεφτά για τα δεδομένα της ΑΕΚ)?
κοίταξε να δεις....εγώ προσωπικά αμφισβητώ ακόμα και τις προπονητικές ικανότητες αυτού του ανθρώπου και εξηγούμαι γιατί:

πρώτον από τακτική δε σκαμπάζει καθόλου και "κοιμάται" στο πάγκο
δεύτερον τα πρωταθλήματα που έχει πάρει τα πήρε με ομάδες "δυναμίτες" που πέταγαν και έπαιζαν ουσιαστικά με τον αυτόματο πιλότο.
Πάντως δε μπορώ να του αναγνωρίσω ότι μπορεί και χτίζει ομάδες από το πουθενά,αλλά μέχρι εκεί(έχει ταβάνι)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Σοβαρά ε......τους Λεονάρντο και Γιάχιτς ποιος λύσσαξε να τους φέρει στην ΑΕΚ(και μάλλιστα με αρκετά λεφτά για τα δεδομένα της ΑΕΚ)?
κοίταξε να δεις....εγώ προσωπικά αμφισβητώ ακόμα και τις προπονητικές ικανότητες αυτού του ανθρώπου και εξηγούμαι γιατί:

πρώτον από τακτική δε σκαμπάζει καθόλου και "κοιμάται" στο πάγκο
δεύτερον τα πρωταθλήματα που έχει πάρει τα πήρε με ομάδες "δυναμίτες" που πέταγαν και έπαιζαν ουσιαστικά με τον αυτόματο πιλότο.
Πάντως δε μπορώ να του αναγνωρίσω ότι μπορεί και χτίζει ομάδες από το πουθενά,αλλά μέχρι εκεί(έχει ταβάνι)

αμα ειχε λεφτα η διοικηση αγορι μου τον γιαχιτς θα ζηταγε ο μπαγεβιτς??

εδω του πουλησανε τον κυριακο χωρις να το ξερει..

πηγε να παιξει ευρωπαικο ματς, και του πουλανε τον αρχηγο της αμυνας και τον αφηνουνε γυμνο..

εως και την τελευταια στιγμη ζηταγε απλα ενα παικτη για να μην μπει ο ιδιος να παιξει ελλειψη παικτων.

αμα η διοικηση του εδινε ενα σοβαρο ποσο θα σου ελεγα τι παικτες θα σου εφερνε ο μπαγεβιτς

αμα η τσεπη των διοικουντων ομως ειναι τρυπια τι ομαδα να σου φτιαξει ο ανθρωπος??

με πουθεναδες??

την διοικηση σας επρεπε να λυντσαρετε.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16

πηγε να παιξει ευρωπαικο ματς, και του πουλανε τον αρχηγο της αμυνας και τον αφηνουνε γυμνο..

εως και την τελευταια στιγμη ζηταγε απλα ενα παικτη για να μην μπει ο ιδιος να παιξει ελλειψη παικτων.

αμα η διοικηση του εδινε ενα σοβαρο ποσο θα σου ελεγα τι παικτες θα σου εφερνε ο μπαγεβιτς

αμα η τσεπη των διοικουντων ομως ειναι τρυπια τι ομαδα να σου φτιαξει ο ανθρωπος??

με πουθεναδες??

Αυτά που είπες και μόνο αυτά τον σώζουνε....αλλά για πόσο ακόμα δε ξέρω
ο άνθρωπος έχει τελειώσει εδώ και καιρό,πρέπει να ξαναγυρίσει στο Μόσταρ απ'όπου κατάγεται και να το ρίξει στο ψάρεμα....το άστρο του έχει γίνει καπνός πλέον.
Για μένα πρέπει να ξαναγυρίσει ο Νίκος ο ΚΩστένογλου

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Με τη δύναμη του Θεού θα γυρίσει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δε ξέρω αν τον βοηθούσε ο Αλλάχ ή ο Βούδας ή δε ξέρω εγώ ποιος άλλος....αλλά ξέρω ότι με αυτόν στο πάγκο είδα την ΑΕΚ(μετά από καιρό) να ρίχνει τεσσάρες και να βγαίνει πρωταθλήτρια στο τέλος(άσχετα αν κάποια εθελοτυφλούν και δε το παραδέχονται).

Επισκέπτης
Δε ξέρω αν τον βοηθούσε ο Αλλάχ ή ο Βούδας ή δε ξέρω εγώ ποιος άλλος....αλλά ξέρω ότι με αυτόν στο πάγκο είδα την ΑΕΚ(μετά από καιρό) να ρίχνει τεσσάρες και να βγαίνει πρωταθλήτρια στο τέλος(άσχετα αν κάποια εθελοτυφλούν και δε το παραδέχονται).

Μην πέφτεις σ'αυτήν την παγίδα.
Ο Ερνάντεθ την πρώτη φορά που ήρθε σ'εμάς είχε πορεία και συγκομιδή πρωταθλητισμού.
Πέρυσι όμως..........

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Μην πέφτεις σ'αυτήν την παγίδα.
Ο Ερνάντεθ την πρώτη φορά που ήρθε σ'εμάς είχε πορεία και συγκομιδή πρωταθλητισμού.
Πέρυσι όμως..........
Εδώ έχουμε δώσει τόσες ευκαιρίες στο βάτραχο....γιατί να μη δώσουμε και στο Κωστένογλου, ο οποίος άλλωστε άφησε καλές εντυπώσεις?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εδώ έχουμε δώσει τόσες ευκαιρίες στο βάτραχο....γιατί να μη δώσουμε και στο Κωστένογλου, ο οποίος άλλωστε άφησε καλές εντυπώσεις?
Λες μαλακια νατσο....Ο κωστενογλου αφησε εντπωσεις με τους παιχταραδες που'χε μεσα..Το μονο που εκανε ηταν να τους βαζει στη θεση τους...Ολα τα αλλα γινονταν μονα τους..Στον αστερα ειδες πως πηγε απατος...Θα ειναι πισωγυρισμα τεραστιο ο πατερ..
Υ.Γ.Χρειαζεται να σου θυμισω την εντεκαδα μας το 08'????

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Λες μαλακια νατσο....Ο κωστενογλου αφησε εντπωσεις με τους παιχταραδες που'χε μεσα..Το μονο που εκανε ηταν να τους βαζει στη θεση τους...Ολα τα αλλα γινονταν μονα τους..Στον αστερα ειδες πως πηγε απατος...Θα ειναι πισωγυρισμα τεραστιο ο πατερ..
Υ.Γ.Χρειαζεται να σου θυμισω την εντεκαδα μας το 08'????
Όχι δε χρειάζεται να μου θυμίσεις τίποτα....εγώ δεν είπα ότι ο Κωστένογλου έγινα ξαφνικά ο Βενγκέρ,απλά έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα εκείνη(μιλάω κυρίως στον ψυχολογικό τομέα όπου όπως φαίνεται τους τόνωσε την αυτοπεποίθηση και τους εμφύσησε το πνεύμα του νικητή).Επιπλέον οι ίδια ενδεκάδα το 08' ήταν και στην αρχή του πρωταθλήματος αλλά οι εμφανίσεις δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές τότε.
Υ.Γ:Στο κάτω κάτω έχουν κάτσει στο πάγκο απίθανοι και απίθανοι.....τόσο τραγικό θα ήταν να ξαναγυρίσει ο πάτερ?

Επισκέπτης
Εδώ έχουμε δώσει τόσες ευκαιρίες στο βάτραχο....

Κακώς.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ένα λάθος δημιουργεί δεδικασμένο για να το ξανακάνεις με άλλο πρόσωπο.
Αντίθετα δε σου κάνει εντύπωση ότι έχουν περάσει προπονητές από άλλες ομάδες που έχουν φύγει ενώ υπήρξαν πολύ καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν τώρα στο πρωτάθλημα?
Χάλαγε δηλαδή είτε εσάς είτε εμάς ένας Λίνεν ή ένας Μπρος(έτσι δε λέγεται ο περσινός των Σερρών)?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Όχι δε χρειάζεται να μου θυμίσεις τίποτα....εγώ δεν είπα ότι ο Κωστένογλου έγινα ξαφνικά ο Βενγκέρ,απλά έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα εκείνη(μιλάω κυρίως στον ψυχολογικό τομέα όπου όπως φαίνεται τους τόνωσε την αυτοπεποίθηση και τους εμφύσησε το πνεύμα του νικητή).Επιπλέον οι ίδια ενδεκάδα το 08' ήταν και στην αρχή του πρωταθλήματος αλλά οι εμφανίσεις δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές τότε.
Υ.Γ:Στο κάτω κάτω έχουν κάτσει στο πάγκο απίθανοι και απίθανοι.....τόσο τραγικό θα ήταν να ξαναγυρίσει ο πάτερ?
Τοτε χαθηκε η χρονια απο τις τρελες του φερερ που εβαζε τον τοζερ αριστερο χαφ και τον ριβαλντο δεξι....Αστα...Γινανε εγκληματα...Εγω αυτο που λεω ειναι οτι ειναι λιγος για μια αεκ πρωταθλητισμου....Ενας προπονητης τυπου βαλβερδε(ή ακομα και ο ιδιος ο βαλβερδε)θα ηταν οτι επρεπε...
Υ.Γ.Μην ξεχνας οτι παμε στα 17 χρονια ατιτλοι..Δεν μας παιρνει για πειραματισμους..

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Τοτε χαθηκε η χρονια απο τις τρελες του φερερ που εβαζε τον τοζερ αριστερο χαφ και τον ριβαλντο δεξι....Αστα...Γινανε εγκληματα...Εγω αυτο που λεω ειναι οτι ειναι λιγος για μια αεκ πρωταθλητισμου....Ενας προπονητης τυπου βαλβερδε(ή ακομα και ο ιδιος ο βαλβερδε)θα ηταν οτι επρεπε...
Υ.Γ.Μην ξεχνας οτι παμε στα 17 χρονια ατιτλοι..Δεν μας παιρνει για πειραματισμους..
ΔΕ εξεχνιέται αυτό εννοείται.....απλά φέτος π.χ. θα μπορούσε στο υπόλοιπο της σεζόν να γίνει ένας πειραματισμός στο θέμα του coach,εφόσον το πρωτάθλημα έχει χαθεί από τώρα,γιατί να συνεχίσει ο Ντούσαν?τί έχει να προσφέρει?τι μπορεί να αλλάξει?
Υ.Γ:Μη ξεχνάς ότι ο Βαλβέρδε έκανε πρωταθλητισμό με τον ΟΣΦΠ.....όσον αφορά την ΑΕΚ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο-είναι σαν να θέλει η Σεβίλλη να χτυπήσει τίτλο στην Ισπανία.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

με πουθεναδες??

Προς αλλοθρησκους...Δεν με νοιαζει ακομα και τσαμπιονς λιγκ να παρει με λεοναρντο και γιαχιτς....Δεν το γουσταρω το προδοτικο σκυλι...Οσα χρονια και αν περασουν,οτι και να παρει εχει κανει και εχει πει μαλακιες που δεν συγχωρουνται....Το μονο σιγουρο ειναι οτι με αυτο το λιγο ποσο που διεθεσε μπορουσαμε να κανουμε καλυτερες επενδυσεις(π.χ καρντοσο,τσιριλο αντι γιαχιτς μακκου)....Ας φυγει για να προχωρησουμε επιτελους..

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Κακώς.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ένα λάθος δημιουργεί δεδικασμένο για να το ξανακάνεις με άλλο πρόσωπο.
Αντίθετα δε σου κάνει εντύπωση ότι έχουν περάσει προπονητές από άλλες ομάδες που έχουν φύγει ενώ υπήρξαν πολύ καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν τώρα στο πρωτάθλημα?
Χάλαγε δηλαδή είτε εσάς είτε εμάς ένας Λίνεν ή ένας Μπρος(έτσι δε λέγεται ο περσινός των Σερρών)?
Ναι Ούγκο Μπρος ήταν ο προπονητής των Σερρών.......και αυτοί που ανέφερες σίγουρα ήταν καλοί προπονητές(και υπάρχουν και άλλοι καλοί όπως π.χ. ο Παπακώστας της Καβάλας που παίζει πολύ καλή μπάλα),αλλά και αυτοί θα ήταν ένα είδος "πειραματισμού" όπως και ο άνθρωπος με τα κομποσκοίνια.
Υ.Γ:Τα ίδια δε λέγανε και για το Δώνη(φέρελπις και με προοπτικές) αλλά τί κατάφερε?????

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ΔΕ εξεχνιέται αυτό εννοείται.....απλά φέτος π.χ. θα μπορούσε στο υπόλοιπο της σεζόν να γίνει ένας πειραματισμός στο θέμα του coach,εφόσον το πρωτάθλημα έχει χαθεί από τώρα,γιατί να συνεχίσει ο Ντούσαν?τί έχει να προσφέρει?τι μπορεί να αλλάξει?
Υ.Γ:Μη ξεχνάς ότι ο Βαλβέρδε έκανε πρωταθλητισμό με τον ΟΣΦΠ.....όσον αφορά την ΑΕΚ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο-είναι σαν να θέλει η Σεβίλλη να χτυπήσει τίτλο στην Ισπανία.
Δεν πιστευω οτι θα αλλαξει τιποτα μεχρι το τελος της σεζον.....Τσαμπα το συζηταμε...
Υ.Γ.Δεν ειναι ετσι οπως το λες...Η διαφορα σεβιλλης ρεαλ ειναι χαωδης σε οικονομικο επιπεδο...Ο οσφπ των 5Μ μπατζετ δεν ειναι και απλησιαστος....

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Προς αλλοθρησκους...Δεν με νοιαζει ακομα και τσαμπιονς λιγκ να παρει με λεοναρντο και γιαχιτς....Δεν το γουσταρω το προδοτικο σκυλι...Οσα χρονια και αν περασουν,οτι και να παρει εχει κανει και εχει πει μαλακιες που δεν συγχωρουνται....Το μονο σιγουρο ειναι οτι με αυτο το λιγο ποσο που διεθεσε μπορουσαμε να κανουμε καλυτερες επενδυσεις(π.χ καρντοσο,τσιριλο αντι γιαχιτς μακκου)....Ας φυγει για να προχωρησουμε επιτελους..

τσιριλο....  ε οχι . :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom