Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 379 άτομα (1 μέλη και 378 επισκέπτες)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Δεν πιστευω οτι θα αλλαξει τιποτα μεχρι το τελος της σεζον.....Τσαμπα το συζηταμε...
Υ.Γ.Δεν ειναι ετσι οπως το λες...Η διαφορα σεβιλλης ρεαλ ειναι χαωδης σε οικονομικο επιπεδο...Ο οσφπ των 5Μ μπατζετ δεν ειναι και απλησιαστος....
Πάντως το σκεπτικό είναι παρόμοιο....πρέπει να χτιστεί η ομάδα από την αρχή(σε όλα τα επίπεδα) και με προσοχή για να καλυφθεί η όποια διαφορά υπάρχει,τώρα κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτό και πότε μόνο ο Θεός(που τόσο πιστεύει σε αυτόν ο Νικόλας) ξέρει.Το γήπεδο πάντως είναι αναγκαία συνθήκη για να έχουμε καλές βλέψεις.....α και επειδή είμαι και Λίβερπουλ ας πω μια μικρή μαλακία.....έχω την εντύπωση πως οι ομάδες μου μαζί θα σπάσουν το ρόδι μια σεζόν :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πάντως το σκεπτικό είναι παρόμοιο....πρέπει να χτιστεί η ομάδα από την αρχή(σε όλα τα επίπεδα) και με προσοχή για να καλυφθεί η όποια διαφορά υπάρχει,τώρα κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτό και πότε μόνο ο Θεός(που τόσο πιστεύει σε αυτόν ο Νικόλας) ξέρει.Το γήπεδο πάντως είναι αναγκαία συνθήκη για να έχουμε καλές βλέψεις.....α και επειδή είμαι και Λίβερπουλ ας πω μια μικρή μαλακία.....έχω την εντύπωση πως οι ομάδες μου μαζί θα σπάσουν το ρόδι μια σεζόν :2funny:
Επειδη εγω δεν πιστευω στο θεο,σου λεω το απλο...Οταν βρεθει χωστης με βαση την ελλαδα και οχι τη μαδαγασκαρη τοτε η αεκ γυρισει στο σωστο δρομο...Μεχρι τοτε μπορει να παρει κατι απο σποντα,αλλα δε θα εχει διαρκεια...Η λυση ειναι αυτη που προανεφερα..
Υ.Γ.Ας ελπισουμε να κανεις λαθος για λιβερπουλ,γιατι το καλοκαιρι που θα της παρουμε τον τζεραρντ θα βυθιστει ακομα περισσοτερο στη μετριοτητα.. :grin:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Επειδη εγω δεν πιστευω στο θεο,σου λεω το απλο...Οταν βρεθει χωστης με βαση την ελλαδα και οχι τη μαδαγασκαρη τοτε η αεκ γυρισει στο σωστο δρομο...Μεχρι τοτε μπορει να παρει κατι απο σποντα,αλλα δε θα εχει διαρκεια...Η λυση ειναι αυτη που προανεφερα..
Υ.Γ.Ας ελπισουμε να κανεις λαθος για λιβερπουλ,γιατι το καλοκαιρι που θα της παρουμε τον τζεραρντ θα βυθιστει ακομα περισσοτερο στη μετριοτητα.. :grin:
Πάντως πως γίνεται να είσαι ΑΕΚ και Ρεάλ Μαδρίτης ταυτόχρονα δε μπορώ να το καταλάβω....πολύ κατεστημένο αυτή η ομάδα!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πάντως πως γίνεται να είσαι ΑΕΚ και Ρεάλ Μαδρίτης ταυτόχρονα δε μπορώ να το καταλάβω....πολύ κατεστημένο αυτή η ομάδα!!!
ΑΕΚ λογω καταγωγης και ρεαλ για πολλους αλλους λογους... ;)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Σίγουρα ΑΕΚ λόγω του προσφυγικού παρελθόντος που έχουμε και εμείς στην οικογένεια μας.......οκ παώ να δω Λίβερπουλ-ΜΑν.Γιουν.....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σήμερα στην ομάδα μας!!!!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ενας προπονητης τυπου βαλβερδε(ή ακομα και ο ιδιος ο βαλβερδε)θα ηταν οτι επρεπε...
Υ.Γ.Μην ξεχνας οτι παμε στα 17 χρονια ατιτλοι..Δεν μας παιρνει για πειραματισμους..

Συμφωνώ 100% για τον Βαλβέρδε - πολύ καλός προπονητής και σπουδαίος άνθρωπος . Εκανε τους παίκτες να πεθαίνουν γι'αυτόν. Στεναχωρήθηκα που έφυγε από εμάς . Ενας σαν κι αυτόν θα έκανε θαύματα στην ΑΕΚ .

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
δεν μας βλεπω καλα  :headbang:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ειναι αεκ λογω καταγωγης και ρεαλ λογω φασιστικων απωθημενων. ;)

ερχεται..

Επισκέπτης
ζητω ο φρανκο!! :2funny: :2funny: για πες τωρα τη να κανουμε για να σωθουμε και πες μας για την αμυνα μας :2funny: :2funny:παντως το δεκεμβριο εχουμε προσφορες ειδικα για εσας :2funny: :2funny: τη χαλι ειναι αυτο ρε που εχετε ουτε γ τοπικο να εισαστε!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Το καρφωσε ο Σκόκο!!!Και οφσάιντ το γκολ των μεταξοσκώληκων...Που ειναι τα παιδιά από τα ...βόρεια????? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Α ρε Μπλάνκο γμτ,από μισό μέτρο ΔΟΚΑΡΙ!!!!:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ελα ρε σκοκαρα!!!! :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
To τσιμπησανε το βαθμουλακι τα σκουλικια....Ας αναψουν κανενα κερι.....
Υ.Γ.Η διαιτησια απαραδεκτη..90-10 επαιζε το διπλο.. :2funny:...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
To τσιμπησανε το βαθμουλακι τα σκουλικια....Ας αναψουν κανενα κερι.....
Υ.Γ.Η διαιτησια απαραδεκτη..90-10 επαιζε το διπλο.. :2funny:...
Ναι ρε φίλε,αλλά ...δεν βλέπω λαό.Που είναι να μας πούνε τα νέα τους?Που εξαφανίστηκαν πάλι?Του χρόνου θα ξαναβγούνε στην επιφάνεια???? :think: :dancing: ;) :grin: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom