Συγνωμη φιλαρακι...Τον αρτσε τον εχεις δει μια σταλα???
εχω δει τον τσιριλο.
ειναι ο ορισμος του αμπαλου.κανει εγκληματα σε οποια αμυνα κι αν παιζει.
Συγνωμη φιλαρακι...Τον αρτσε τον εχεις δει μια σταλα???
Πάντως το σκεπτικό είναι παρόμοιο....πρέπει να χτιστεί η ομάδα από την αρχή(σε όλα τα επίπεδα) και με προσοχή για να καλυφθεί η όποια διαφορά υπάρχει,τώρα κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτό και πότε μόνο ο Θεός(που τόσο πιστεύει σε αυτόν ο Νικόλας) ξέρει.Το γήπεδο πάντως είναι αναγκαία συνθήκη για να έχουμε καλές βλέψεις.....α και επειδή είμαι και Λίβερπουλ ας πω μια μικρή μαλακία.....έχω την εντύπωση πως οι ομάδες μου μαζί θα σπάσουν το ρόδι μια σεζόνΔεν πιστευω οτι θα αλλαξει τιποτα μεχρι το τελος της σεζον.....Τσαμπα το συζηταμε...
Υ.Γ.Δεν ειναι ετσι οπως το λες...Η διαφορα σεβιλλης ρεαλ ειναι χαωδης σε οικονομικο επιπεδο...Ο οσφπ των 5Μ μπατζετ δεν ειναι και απλησιαστος....
Επειδη εγω δεν πιστευω στο θεο,σου λεω το απλο...Οταν βρεθει χωστης με βαση την ελλαδα και οχι τη μαδαγασκαρη τοτε η αεκ γυρισει στο σωστο δρομο...Μεχρι τοτε μπορει να παρει κατι απο σποντα,αλλα δε θα εχει διαρκεια...Η λυση ειναι αυτη που προανεφερα..Πάντως το σκεπτικό είναι παρόμοιο....πρέπει να χτιστεί η ομάδα από την αρχή(σε όλα τα επίπεδα) και με προσοχή για να καλυφθεί η όποια διαφορά υπάρχει,τώρα κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτό και πότε μόνο ο Θεός(που τόσο πιστεύει σε αυτόν ο Νικόλας) ξέρει.Το γήπεδο πάντως είναι αναγκαία συνθήκη για να έχουμε καλές βλέψεις.....α και επειδή είμαι και Λίβερπουλ ας πω μια μικρή μαλακία.....έχω την εντύπωση πως οι ομάδες μου μαζί θα σπάσουν το ρόδι μια σεζόν
επειδή είμαι και Λίβερπουλ ας πω μια μικρή μαλακία.....έχω την εντύπωση πως οι ομάδες μου μαζί θα σπάσουν το ρόδι μια σεζόν
Πάντως πως γίνεται να είσαι ΑΕΚ και Ρεάλ Μαδρίτης ταυτόχρονα δε μπορώ να το καταλάβω....πολύ κατεστημένο αυτή η ομάδα!!!Επειδη εγω δεν πιστευω στο θεο,σου λεω το απλο...Οταν βρεθει χωστης με βαση την ελλαδα και οχι τη μαδαγασκαρη τοτε η αεκ γυρισει στο σωστο δρομο...Μεχρι τοτε μπορει να παρει κατι απο σποντα,αλλα δε θα εχει διαρκεια...Η λυση ειναι αυτη που προανεφερα..
Υ.Γ.Ας ελπισουμε να κανεις λαθος για λιβερπουλ,γιατι το καλοκαιρι που θα της παρουμε τον τζεραρντ θα βυθιστει ακομα περισσοτερο στη μετριοτητα..
ΑΕΚ λογω καταγωγης και ρεαλ για πολλους αλλους λογους... ;)Πάντως πως γίνεται να είσαι ΑΕΚ και Ρεάλ Μαδρίτης ταυτόχρονα δε μπορώ να το καταλάβω....πολύ κατεστημένο αυτή η ομάδα!!!
Σίγουρα ΑΕΚ λόγω του προσφυγικού παρελθόντος που έχουμε και εμείς στην οικογένεια μας.......οκ παώ να δω Λίβερπουλ-ΜΑν.Γιουν.....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σήμερα στην ομάδα μας!!!!ΑΕΚ λογω καταγωγης και ρεαλ για πολλους αλλους λογους... ;)
Ενας προπονητης τυπου βαλβερδε(ή ακομα και ο ιδιος ο βαλβερδε)θα ηταν οτι επρεπε...
Υ.Γ.Μην ξεχνας οτι παμε στα 17 χρονια ατιτλοι..Δεν μας παιρνει για πειραματισμους..
Χαχαχα!!Αφού μας έβαλε γκολ και ο ΑΡΧΙΑΜΠΑΛΟΣ!!!Μόνο με το βαζελο πάνω στη γραμμή τα έχανε,εδω ήταν ενα μέτρο πίσω!!!!δεν μας βλεπω καλα
ζητω ο φρανκο!! για πες τωρα τη να κανουμε για να σωθουμε και πες μας για την αμυνα μας παντως το δεκεμβριο εχουμε προσφορες ειδικα για εσας τη χαλι ειναι αυτο ρε που εχετε ουτε γ τοπικο να εισαστε!!!ΑΕΚ λογω καταγωγης και ρεαλ για πολλους αλλους λογους... ;)
Ναι ρε φίλε,αλλά ...δεν βλέπω λαό.Που είναι να μας πούνε τα νέα τους?Που εξαφανίστηκαν πάλι?Του χρόνου θα ξαναβγούνε στην επιφάνεια???? ;)To τσιμπησανε το βαθμουλακι τα σκουλικια....Ας αναψουν κανενα κερι.....
Υ.Γ.Η διαιτησια απαραδεκτη..90-10 επαιζε το διπλο.. ...
Ναι ρε φίλε,αλλά ...δεν βλέπω λαό.Που είναι να μας πούνε τα νέα τους?Που εξαφανίστηκαν πάλι?Του χρόνου θα ξαναβγούνε στην επιφάνεια???? ;)
ειναι αεκ λογω καταγωγης και ρεαλ λογω φασιστικων απωθημενων. ;)
ερχεται..
Παρών!