Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (4 μέλη και 9 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το ξυλο στην δραμα ηταν αλλο πραμα
ποτε ξανα χανουμια στον βορρα
ξυλο χανουμια και στο σχηματαρι
ετσι γαμαει ο λαος του ΑΡΗ
ξυλο χανουμια και στην κατερινη
παρτε το χαμπαρι ο κωλο σας δεν κλεινει
:pipa1: :pipa1: :pipa1:
Oπως τοτε που το σακατεψατε το παλλικαρι και εμεινε για παντα στην καρεκλα ε??Αυτος ειναι ο λαος του ρουλη..Και σαν να μην εφτανε αυτο,το κανανε και συνθημα ..Θρασυδειλα πουστρακια...Σκουλικια πατημενα απο λασπωμνενη γαλοτσα....Ουστ μουνοπανα.... :tickedoff: :2on1:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καθώς επίσης για το πρωτάθλημα που σου "έκοψα" ο μόνος που κατουρήθηκε απ'τη χαρά του ήταν ο τότε προπονητής μας.
:think:
Ποιος ήταν να δεις .....δε μπορώ να θυμηθώ.
Όχι κάνεις λάθος....δε μου "έκοψες" εσύ το πρωτάθλημα,το cas το έκλεψε από μένα και το χάρισε στην ιχθυόσκαλα.
Υ.Γ:Και για να έχουμε καλό ερώτημα.....εσένα αντί να σε κάνουν υπερήφανο οι επιτυχίες της ομάδας σου,σε κάνει υπερήφανο να "κόβεις" πρωταθλήματα από άλλες?......συνηδειτοποιείς πως αυτό που λες μειώνει την ίδια σου την ομάδα?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
σκοτεινε οι χαρακτηρισμοι σκωληκες
βρωμοσκουληκα ειναι στα αθλητικα  πλαισια :huh: :huh:
βρε αντε τραβα που θα μου κανεις και υποδειξεις
αν γουσταρεις τραβα ρουφιανεψε με
μπουφο  :jerking:

ΣΟΒΑΡΑ,από πότςε οι χαρακτηρισμοί σκώληκες,χανούμια και γάυροι πειράζουν;;;
τα βιντεάκια και τα συνθηματα με βία βάλτα εκεί που ξέρεις μπάμια ε μπάμια.
Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Και για να τελειώνουμε γιατί θέλω να ανέβω στην Πάρνηθα για φαγητό.
Εις αύριον τα σπουδαία για την ΑΕΚ.
Σήμερα δεν σημαίνει τίποτα.
ΟΠωσδήποτε μια νίκη επί του ΑΡΗ θα μας κάνει καλό-αλλά οι περισσότεροι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ζούμε και αναπνέουμνε για το αύριο ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

Καλό μεσημέρι και καλή όρεξη σε όλους.

ΝΙΚΗ-ΝΙΚΗ,ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΝΙΚΗ
Μετά το φαγητό ξέρεις...Όλο ευθεία έχει ωραία Θέα από ψηλά!!!! ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Oπως τοτε που το σακατεψατε το παλλικαρι και εμεινε για παντα στην καρεκλα ε??Αυτος ειναι ο λαος του ρουλη..Και σαν να μην εφτανε αυτο,το κανανε και συνθημα ..Θρασυδειλα πουστρακια...Σκουλικια πατημενα απο λασπωμνενη γαλοτσα....Ουστ μουνοπανα.... :tickedoff: :2on1:
ποιος σακαταψε βρε ημιβλακα τον ξηροκωστα
μαθε πρωτα τι εγινε
οτι σας πασαρει η βρωμοριτζιναλ :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ΣΟΒΑΡΑ,από πότςε οι χαρακτηρισμοί σκώληκες,χανούμια και γάυροι πειράζουν;;;
τα βιντεάκια και τα συνθηματα με βία βάλτα εκεί που ξέρεις μπάμια ε μπάμια.
Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου.
ειδες κανα βιντεακι με βιααααααααα
τουλαχιστον πιο ντομπρο απο τα πουστικα τα αντιεθνικα που φωναζεται
κοταρες με τα στυλο
:birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Όχι κάνεις λάθος....δε μου "έκοψες" εσύ το πρωτάθλημα,το cas το έκλεψε από μένα και το χάρισε στην ιχθυόσκαλα.
Υ.Γ:Και για να έχουμε καλό ερώτημα.....εσένα αντί να σε κάνουν υπερήφανο οι επιτυχίες της ομάδας σου,σε κάνει υπερήφανο να "κόβεις" πρωταθλήματα από άλλες?......συνηδειτοποιείς πως αυτό που λες μειώνει την ίδια σου την ομάδα?

Συνονόματε διάβασε λίγο πιο πίσω να δεις τι έγραψα κι αν έχω αναφέρει κάτι για "κόψιμο" πρωταθλήματος.
Τεσπα γράψτε μόνοι σας ότι θέλετε και υμνείστε το μεγαλείο σας χωρίς αντίλογο.

Επισκέπτης
Καθώς επίσης για το πρωτάθλημα που σου "έκοψα" ο μόνος που κατουρήθηκε απ'τη χαρά του ήταν ο τότε προπονητής μας.
:think:
Ποιος ήταν να δεις .....δε μπορώ να θυμηθώ.

Θα μου θυμήσει κάποιος ποιον είχα προπονητή και πανηγύριζε τρελά?

Υ.Γ. από αυτή τη φάση δεν τον γούσταρα εγώ πλέον για την ομάδα μου όσο καλός και αν είναι.
(αν είναι!)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αλλά οι περισσότεροι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ζούμε και αναπνέουμνε για το αύριο ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
για γηπεδο στην Ν.Φιλαδελφεια η καπου αλλου;

Υ.Γ. από αυτή τη φάση δεν τον γούσταρα εγώ πλέον για την ομάδα μου όσο καλός και αν είναι.
(αν είναι!)
απο τον Μαζινιο ασφαλως καλυτερος

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Συνονόματε διάβασε λίγο πιο πίσω να δεις τι έγραψα κι αν έχω αναφέρει κάτι για "κόψιμο" πρωταθλήματος.
Τεσπα γράψτε μόνοι σας ότι θέλετε και υμνείστε το μεγαλείο σας χωρίς αντίλογο.
Θέλουμε και αντίλογο αλλά ουσιώδες αντίλογο.....όχι π.χ. σαν τον άλλον που γράφει μ**ες για το που έχουν φάει ξύλο οπαδοί της ΑΕΚ κλπ κλπ....έλεος δηλαδή.Μιλάμε για μεγαλείο? δε θα το λεγα.....μάλλον για το πόνο μας και τα προβλήματα μας λέμε μεταξύ μας εδώ οι ΑΕΚτζήδες αν έχεις παρατηρήσει

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16

(αν είναι!)
Αυτό τώρα γιατί το λες δε μας δείχνει τίποτα.....το ξέρουν και οι πέτρες σε τούτο το τόπο ότι ο άνθρωπος στον οποίο αναφέρεσαι δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο....απλά έχει στο πετσί του την έννοια του "πουληταριού"...τελεία και παύλα!!!!Μπροστά του ο Εφιάλτης και ο Αρτέμης Μάτσας ωχριούν.

Επισκέπτης
Θέλουμε και αντίλογο αλλά ουσιώδες αντίλογο.....όχι π.χ. σαν τον άλλον που γράφει μ**ες για το που έχουν φάει ξύλο οπαδοί της ΑΕΚ κλπ κλπ....έλεος δηλαδή.Μιλάμε για μεγαλείο? δε θα το λεγα.....μάλλον για το πόνο μας και τα προβλήματα μας λέμε μεταξύ μας εδώ οι ΑΕΚτζήδες αν έχεις παρατηρήσει

Δε μπορώ όμως να χρεωθώ ότι γράφει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα.
Και όταν εσύ γράφεις ότι δεν αξίζει ν'ασχοληθείς με κανένα οπαδό καμίας άλλης σ'αυτό το thread γιατί είναι δικό σου,πες μου αν είναι λογικό να θες αντίλογο!

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Δε μπορώ όμως να χρεωθώ ότι γράφει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα.
Και όταν εσύ γράφεις ότι δεν αξίζει ν'ασχοληθείς με κανένα οπαδό καμίας άλλης σ'αυτό το thread γιατί είναι δικό σου,πες μου αν είναι λογικό να θες αντίλογο!
Δεν τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι....αλλά μερικοί είναι τελείως καμμένοι(με αυτούς δε πρέπει να ασχολούμαστε),υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις και αυτές τις θέλουμε για τον αντίλογο που λες.
Υ.Γ:Όπως εγώ δε μπαίνω στα thread των άλλων ομάδων για να γράφω μ**ες και να τους ζαλίζω τα α**δια,έτσι δε γουστάρω να έρχονται και να κάνουν τα ίδια στο συγκεκριμένο thread που αφορά την ΑΕΚ(άμα είναι κάποιος να γράψει κάτι σοβαρό έχει καλώς).

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αυτό τώρα γιατί το λες δε μας δείχνει τίποτα.....το ξέρουν και οι πέτρες σε τούτο το τόπο ότι ο άνθρωπος στον οποίο αναφέρεσαι δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο....απλά έχει στο πετσί του την έννοια του "πουληταριού"...τελεία και παύλα!!!!Μπροστά του ο Εφιάλτης και ο Αρτέμης Μάτσας ωχριούν.
Μην ασχολεισαι με την ντροπη που εχουμε στον παγκο....Ας ελπισουμε ο καινουργιος ιδιοκτητης να τον στειλει.Μονο αυτη η λερα θα εκανε τετοιο πανηγυρι προπερσυ...Ας ειναι...Θα τον αντεξουμε και αυτον...Οπως αντεξαμε τοσα και τοσα..

Επισκέπτης

Γι αυτό ακριβώς έγραψα ότι από κει κι έπειτα δεν τον ήθελα.
Αφ'ενός "χρησιμοποίησε" την ομάδα μου για ναβγάλει τ'απωθημένα του,αφ'ετέρου δε θα μπορούσα να φανταστώ τον Κούη για παράδειγμα να ερχόταν σαν αντίπαλος προπονητής στο Βικελίδη,να μου έκανε ζημιά και να έβγαζε όλη τη χολή του με αυτόν τον τρόπο.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μην ασχολεισαι με την ντροπη που εχουμε στον παγκο....Ας ελπισουμε ο καινουργιος ιδιοκτητης να τον στειλει.Μονο αυτη η λερα θα εκανε τετοιο πανηγυρι προπερσυ...Ας ειναι...Θα τον αντεξουμε και αυτον...Οπως αντεξαμε τοσα και τοσα..
Απ'το στόμα σου...... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
hitman21 και nacho_70 έχετε απόλυτο δίκιο σε αυτά που γράψατε..... ο άνθρωπος έχει ξεπέσει όσο δε πάει άλλο,εγώ πλέον δε θυμώνω μαζί του....πραγματικά αδιαφορώ(μόνο αυτό του αξίζει).

Επισκέπτης
Δεν τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι....αλλά μερικοί είναι τελείως καμμένοι(με αυτούς δε πρέπει να ασχολούμαστε),υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις και αυτές τις θέλουμε για τον αντίλογο που λες.
Υ.Γ:Όπως εγώ δε μπαίνω στα thread των άλλων ομάδων για να γράφω μ**ες και να τους ζαλίζω τα α**δια,έτσι δε γουστάρω να έρχονται και να κάνουν τα ίδια στο συγκεκριμένο thread που αφορά την ΑΕΚ(άμα είναι κάποιος να γράψει κάτι σοβαρό έχει καλώς).

Κοίτα φιλαράκι και η καζούρα μέσα στο παιχνίδι είναι.
Δε γίνεται αλλιώς θα πεις και τη γνώμη σου,θα πεις τα σσοβαρά σου θα πέσει και το μπρίζωμα.
Έτσι είναι τα οπαδικά threads.
Τώρα όσον αφορά τα χουλιγκάνια του πληκτρολογίου.........
απλά δεν ασχολούμαι.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Μακάρι ρε φίλε....και όχι μόνο αυτό,πρέπει να γίνει ολική εκκαθάριση στην ομάδα....αρχικά από τα υψηλά κλιμάκια(το ψάρι βρωμάει πρώτα από το κεφάλι) και στη συνέχεια στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι(να φύγουν επιτέλους οι παίκτες που δε σηκώνουν το βάρος και να έρθουν επιτέλους πρωταγωνιστές)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
hitman21 και nacho_70 έχετε απόλυτο δίκιο σε αυτά που γράψατε..... ο άνθρωπος έχει ξεπέσει όσο δε πάει άλλο,εγώ πλέον δε θυμώνω μαζί του....πραγματικά αδιαφορώ(μόνο αυτό του αξίζει).

την ημερα που θα φυγει ο μπαγεβιτς η αεκ θα διαλυθει.

αν φυγει,δεν θα βγειτε ουτε ουεφα.

η διοικηση σας εχει φερει παικτες πουθεναδες και φταιει ο μπαγεβιτς..

αμα δεν εχει λεφτα η διοικηση τι παικτες να απαιτησει ο μπαγεβιτς..

οτι ναναι του φερανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom