Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 371 άτομα (1 μέλη και 370 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Η ΑΕΚ δεν πάει καθόλου καλά αλλά έχει μερικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά και να μην το πάρεις είδηση... Σκόκο ,Μπλάνκο και Νέμετ είναι φαρμακεροί . Αλλά είναι πολύ σοφτ ομάδα , δεν ξέρω , δεν βλέπω νεύρο , πελαγοδρομεί συνέχεια . Επίσης ο Ντούσκο μοιάζει πια να μην μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες όπως κάποτε , νομίζω το βλέπουν όλοι αυτό.
Ετσι ακριβως....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ο άρης παίζει και να έχει περισσότερο μετοχικό κεφάλαιο από την αδεκάρα.
όλη αυτή η ιστορία σας μεταφράζεται μάνι μάνι σε 3 εκατομύρια ευρώ και κάτι ψιλά χιλιάρικα... ψιλικατζίδικα πράγματα δηλαδή

Επισκέπτης
Οκ...Και εσυ εισαι σελεσαο του ευρωπαικου νοτου..Πλημμενοι να πατε σημερα στη στρουγκα σας...
Υ.Γ.Θα σε ελεγα και εγω πρωταθλητη,αλλα εισαι και ατιτλο καημενο μου σκουλικακι.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ.1.Ε ρε γλεντια με τους ανυπαρκτους....

ρε σκώληκες,άντε στην τρύπα σας ρε σεις που η μοναδική σας ιστορία είναι ο Γκάλης κ ο Γιαννάκης,που θα τολμήσετε να χλευάσετε την ΑΕΚ.Στην μπάλλα η πρώτη σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας της ΑΕΚ,είναι όλη η δική σας ιστορία.
Έχουμε τους απαταιώνιους,αλλά να μας κοκορεύονται κ αυτοί που έπαιξαν Β'Εθνική-ΕΛΕΟΣ

Η ουσία μάγκες είναι ότι εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε (άτιτλοι-άκουποι κι ότι σκατά θες) ενώ εσείς δεν καταλαβαίνετε το χάλι σας.
Ξέρουμε το χάλι μας κι ότι μπορεί να χάσουμε ακόμη κι από εσάς απόψε ενώ εσείς την έχετε δει υπερομάδα.
Και πάλι sorry που απασχολώ γραμμές από το thread σας.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΕΠΑΥΞΑΝΩ.Επιπλέον θα προσθεσω ότι πια είναι εμφανές ότι ο Μπάγεβιτς έχει πάθει φθορά,κα΄τι που είναι πασιφανές και βέβαια φυσιολογικό

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλημέρα αδέλφια,πάμε γερά μωρή ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ........διπλό στο Βικελίδης!!!!!!!

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ.
10 χρόνια έχουμε να χάσουμε στην σκουληκομερμυγκοτρυπα
Φίλε Σκοτεινέ....δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι την έχουν χαμένη από χέρι την ΑΕΚ,δε λέω πολύ καλή κ ποιοτική ομάδα ο Άρης,αλλά μόνο από πλευράς παράδοσης να το πάρει κανείς δε μπορεί να πει ότι είναι "τελειωμένο" ματς,εγώ πάντως είμαι πολύ αισιόδοξος(στο ΟΑΚΑ π.χ. θα ήταν πιο επικίνδυνο ματς).

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Το ξυλο στην δραμα ηταν αλλο πραμα
ποτε ξανα χανουμια στον βορρα
ξυλο χανουμια και στο σχηματαρι
ετσι γαμαει ο λαος του ΑΡΗ
ξυλο χανουμια και στην κατερινη
παρτε το χαμπαρι ο κωλο σας δεν κλεινει
:pipa1: :pipa1: :pipa1:

Επισκέπτης
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ.
10 χρόνια έχουμε να χάσουμε στην σκουληκομερμυγκοτρυπα

Κάτι σε 4-0 σου θυμίζει κάτι?

ενώ εσύ ποπυ κομπάζεις για το πρωτθαλημα που μας έκοψες,δεν έχεις ε;

Βρες ένα ποστ μου για το θέμα αυτό και τα λέμε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το ξυλο στην δραμα ηταν αλλο πραμα
ποτε ξανα χανουμια στον βορρα
ξυλο χανουμια και στο σχηματαρι
ετσι γαμαει ο λαος του ΑΡΗ
ξυλο χανουμια και στην κατερινη
παρτε το χαμπαρι ο κωλο σας δεν κλεινει
:pipa1: :pipa1: :pipa1:

μαλακίζεσαι τώρα οικτρά.
αν θες να συνεχίσεις να γραφεις στο παρόν θρεντ θα σε παρακαλούσα να μείνεις στα αθλητικά πλαίσια,αλλιώς ξέρεις τι πρέπει να πας να πάρεις...δεν θα στο πω εγώ

Επισκέπτης
Καθώς επίσης για το πρωτάθλημα που σου "έκοψα" ο μόνος που κατουρήθηκε απ'τη χαρά του ήταν ο τότε προπονητής μας.
:think:
Ποιος ήταν να δεις .....δε μπορώ να θυμηθώ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάτι σε 4-0 σου θυμίζει κάτι?

Βρες ένα ποστ μου για το θέμα αυτό και τα λέμε

το 4-0 δεν μου θυμίζει τίποτα...ε΄κτός και αν περηφανεύεσαι για κείνο το ΄΄φιλικό΄΄ που κατέβηκε η ΑΕΚ όταν τελειωσε το πρωτάθλημα που κατέκτησε,άσχετα αν στην στέψη πήγε ο δεύτερος.Οσο για το ποστ που αναφέρεις,κάποιος σκώληκας πιο πάνω το έγραψε,δεν θα κάτσω να το ψάξω...προτιμώ να αναλώνομαι όταν τσακώνομαι με οπαδούς άλλων ομαδων με εεκίνους που η ομα΄δα τους έχει τουλάχιστον κα΄τι να επιδείξει

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
σκοτεινε οι χαρακτηρισμοι σκωληκες
βρωμοσκουληκα ειναι στα αθλητικα  πλαισια :huh: :huh:
βρε αντε τραβα που θα μου κανεις και υποδειξεις
αν γουσταρεις τραβα ρουφιανεψε με
μπουφο  :jerking:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
το 4-0 δεν μου θυμίζει τίποτα...ε΄κτός και αν περηφανεύεσαι για κείνο το ΄΄φιλικό΄΄ που κατέβηκε η ΑΕΚ όταν τελειωσε το πρωτάθλημα που κατέκτησε,άσχετα αν στην στέψη πήγε ο δεύτερος.Οσο για το ποστ που αναφέρεις,κάποιος σκώληκας πιο πάνω το έγραψε,δεν θα κάτσω να το ψάξω...προτιμώ να αναλώνομαι όταν τσακώνομαι με οπαδούς άλλων ομαδων με εεκίνους που η ομα΄δα τους έχει τουλάχιστον κα΄τι να επιδείξει
Δεν αξίζει να ασχολείσαι με οποιονδήποτε άλλο οπαδό και ειδικά εφ'όσον βρισκόμαστε σε θεματάκι που αφορά την ΑΕΚ,οπότε γιατί να τους κάνουμε τη χάρη?

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
σημερα πολυ δυσκολα θα περασει η αεκ απο τον αρη..το ματς ειναι 70% στο Χ 29% στον ασσο και 1% στο διπλο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και για να τελειώνουμε γιατί θέλω να ανέβω στην Πάρνηθα για φαγητό.
Εις αύριον τα σπουδαία για την ΑΕΚ.
Σήμερα δεν σημαίνει τίποτα.
ΟΠωσδήποτε μια νίκη επί του ΑΡΗ θα μας κάνει καλό-αλλά οι περισσότεροι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ζούμε και αναπνέουμνε για το αύριο ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

Καλό μεσημέρι και καλή όρεξη σε όλους.

ΝΙΚΗ-ΝΙΚΗ,ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΝΙΚΗ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom