hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Και πολλα λες...Αυτοι ακομα καμαρωνουν που μας κοψανε πρωταθλημα το 07Στην μπάλλα η πρώτη σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας της ΑΕΚ,είναι όλη η δική σας ιστορία.
Και πολλα λες...Αυτοι ακομα καμαρωνουν που μας κοψανε πρωταθλημα το 07Στην μπάλλα η πρώτη σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας της ΑΕΚ,είναι όλη η δική σας ιστορία.
Ετσι ακριβως....
Η ΑΕΚ δεν πάει καθόλου καλά αλλά έχει μερικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά και να μην το πάρεις είδηση... Σκόκο ,Μπλάνκο και Νέμετ είναι φαρμακεροί . Αλλά είναι πολύ σοφτ ομάδα , δεν ξέρω , δεν βλέπω νεύρο , πελαγοδρομεί συνέχεια . Επίσης ο Ντούσκο μοιάζει πια να μην μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες όπως κάποτε , νομίζω το βλέπουν όλοι αυτό.
Οκ...Και εσυ εισαι σελεσαο του ευρωπαικου νοτου..Πλημμενοι να πατε σημερα στη στρουγκα σας...
Υ.Γ.Θα σε ελεγα και εγω πρωταθλητη,αλλα εισαι και ατιτλο καημενο μου σκουλικακι..
Υ.Γ.1.Ε ρε γλεντια με τους ανυπαρκτους....
ρε σκώληκες,άντε στην τρύπα σας ρε σεις που η μοναδική σας ιστορία είναι ο Γκάλης κ ο Γιαννάκης,που θα τολμήσετε να χλευάσετε την ΑΕΚ.Στην μπάλλα η πρώτη σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας της ΑΕΚ,είναι όλη η δική σας ιστορία.
Έχουμε τους απαταιώνιους,αλλά να μας κοκορεύονται κ αυτοί που έπαιξαν Β'Εθνική-ΕΛΕΟΣ
ΑΡΗ ΕΚΕΙ-ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β'ΕΘΝΙΚΗ
Καλημέρα αδέλφια,πάμε γερά μωρή ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ........διπλό στο Βικελίδης!!!!!!!
Είστε υπεράνω τελικά χωρίς κανένα κόμπλεξ
Φίλε Σκοτεινέ....δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι την έχουν χαμένη από χέρι την ΑΕΚ,δε λέω πολύ καλή κ ποιοτική ομάδα ο Άρης,αλλά μόνο από πλευράς παράδοσης να το πάρει κανείς δε μπορεί να πει ότι είναι "τελειωμένο" ματς,εγώ πάντως είμαι πολύ αισιόδοξος(στο ΟΑΚΑ π.χ. θα ήταν πιο επικίνδυνο ματς).ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ.
10 χρόνια έχουμε να χάσουμε στην σκουληκομερμυγκοτρυπα
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ.
10 χρόνια έχουμε να χάσουμε στην σκουληκομερμυγκοτρυπα
ενώ εσύ ποπυ κομπάζεις για το πρωτθαλημα που μας έκοψες,δεν έχεις ε;
Το ξυλο στην δραμα ηταν αλλο πραμα
ποτε ξανα χανουμια στον βορρα
ξυλο χανουμια και στο σχηματαρι
ετσι γαμαει ο λαος του ΑΡΗ
ξυλο χανουμια και στην κατερινη
παρτε το χαμπαρι ο κωλο σας δεν κλεινει
Κάτι σε 4-0 σου θυμίζει κάτι?
Βρες ένα ποστ μου για το θέμα αυτό και τα λέμε
Δεν αξίζει να ασχολείσαι με οποιονδήποτε άλλο οπαδό και ειδικά εφ'όσον βρισκόμαστε σε θεματάκι που αφορά την ΑΕΚ,οπότε γιατί να τους κάνουμε τη χάρη?το 4-0 δεν μου θυμίζει τίποτα...ε΄κτός και αν περηφανεύεσαι για κείνο το ΄΄φιλικό΄΄ που κατέβηκε η ΑΕΚ όταν τελειωσε το πρωτάθλημα που κατέκτησε,άσχετα αν στην στέψη πήγε ο δεύτερος.Οσο για το ποστ που αναφέρεις,κάποιος σκώληκας πιο πάνω το έγραψε,δεν θα κάτσω να το ψάξω...προτιμώ να αναλώνομαι όταν τσακώνομαι με οπαδούς άλλων ομαδων με εεκίνους που η ομα΄δα τους έχει τουλάχιστον κα΄τι να επιδείξει