Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
:-* :-* :-* :-* :-* :-*Λεγε Λεγε.... ;) ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-*Λεγε Λεγε.... ;) ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Άλτκ το κομπολόι σου ρε ξέχασες χθες ρεεεεεεεεε.Το πήρα εγώ..καισιγά μην στο δώσω.Είναι από κεχριμπαρι κιόλας
Καλημέρα αδέλφια μου.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΕΚΑΑΑΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣ.
ΠαλαΪκή συμμετοχή χθες στο τσιμπούσι των φίλων του ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ ,σε γνωστό κουτούκι της Αθήνας.Το κρασί έρεε άφθονο,το φαϊ απίστευτο,και η παρέα ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ,ευδιάθετη κ μεγάλη-15 άτομα.Η ώρα διάλυσης επήλθε στις 3 το πρωί.
Μπορεί να μην πηγαίνουμε καλά στο ποδόσφαιρο,αλλά από κοινωνικές εκδηλ΄ωσεις,σκίζουμε.
Hitman σε περιμένουμε την επόμενη φορά αδελφε.
Απο οτι εχω πληροφορηθει εχουμε να κανουμε με πασοκοσκυλο....Ξερει κανεις το οικονομικο μεγεθος του <<Μπομπ του μαστορα>>???
Υ.Γ.1.Ειναι πραγματικα εντυπωσιακη η μεταστροφη του κλιματος στα πρωτοσελιδα του ανεξαρτητου αθλητικου τυπου....Μετα τη νικη μας με 3-2 επι του ανθρακα,<<Χαλι μαυρο>>ή <<νικησε μα δε βλεπεται>>....Μετα το χθεσινο <<Αντρικεια νικη>>ή<<ο θρυλος ξερει>>.....
Αντε χαθειτε μουνοπανα...Σας σιχαθηκε ο κοσμος πια...
Περάστε την Καβάλα & το Νιώνιο στη βαθμολογία -έστω και κωλόφαρδα-, για να σωθεί η χρονιά.σωστος ο χιτμαν
οταν κερδιζει κωλοφαρδα ο γαυρος ειναι η ποιοτητα των παιχτων,η φανελα,οι οπαδοι και η μεγαλη ομαδα που ετσι παιρνει τα αποτελεσματα.
Οι υπολοιποι ειναι απλα κωλοφαρδοι
Αντε και γαμησου και εσυ....<<ολυμπιαΚΑΡΑ>>...Τριτος με 6 ματς παιγμενα???Δηλαδη ο εργοτελης παει για ουεφα ε???Α ρε κουτοχορτο που τρωτε μερικοι...Βέβαια , υπάρχει μια μικρή διαφορά . Ο Γαύρος έπαιζε με τον τρίτο στη βαθμολογία και το αεκάκι με τον υποβιβασμένο πανθρακικό.
Αλλά μάλλον θα σου διέφυγε αυτή η λεπτομέρεια ...
Αντε και γαμησου και εσυ....<<ολυμπιαΚΑΡΑ>>...Τριτος με 6 ματς παιγμενα???Δηλαδη ο εργοτελης παει για ουεφα ε???Α ρε κουτοχορτο που τρωτε μερικοι...
ποιος τον γαμει τον αρη....Μπορει αυτοι να ζουν και να αναπνεουν για αυτο το ματς(με τον ιδιο τροπο που ολες οι ομαδες που παιζουν με την αεκ,ξαφνικα <<καιγονται>> για νικη),
Ναι ε??Που να ασχολιοσασταν κιολας...Ολη την εβδομαδα τα παπαρια μας εχετε πρηξει με ποσταρισματα εδω...Ομαδα δεν χω εχεις δικιο...Αλλα απο εσενα ακομα και ετσι καλυτερος ειμαι..Και με τα τριτα να ερθω...Εχει γραψει κανενας αεκτζης στο θρεντ του ρουλη????Τοσο στα παπαρια μας σας εχουμε...Αν χασουμε θα εκνευριστω φυσικα...Οπως και αν εχανα απο την καβαλα...Τι λες βρε έρμε?
Ποιος ασχολείται με την Καλαμαριά του Λεκανοπεδίου?
Νομίζετε ότι έχετε και υπολογίσιμη ομάδα τρομάρα σας
δλδ η χρονια μας θα σωθει εαν νικησουμε τον βαζελο;Περάστε την Καβάλα & το Νιώνιο στη βαθμολογία -έστω και κωλόφαρδα-, για να σωθεί η χρονιά.
Η βρισια δεν ηταν επι προσωπικου....Αν την εξελαβες ετσι ανακαλω....Προφανώς τρίτος στα μέχρι στιγμής παιχνίδια , δεν θέλει μυαλό να το καταλάβεις . Αυτό όμως δεν αλλάζει το οτι ο πάνθρακας είναι υποβιβασμένος.
Α , και εγώ δεν έβρισα έτσι ? Με επιχειρήματα μιλώ .
Α είστε υπεράνω δλδ?Ναι ε??Που να ασχολιοσασταν κιολας...Ολη την εβδομαδα τα παπαρια μας εχετε πρηξει με ποσταρισματα εδω...Ομαδα δεν χω εχεις δικιο...Αλλα απο εσενα ακομα και ετσι καλυτερος ειμαι..Και με τα τριτα να ερθω...Εχει γραψει κανενας αεκτζης στο θρεντ του ρουλη????Τοσο στα παπαρια μας σας εχουμε...Αν χασουμε θα εκνευριστω φυσικα...Οπως και αν εχανα απο την καβαλα...
Υ.Γ.Μην χαθειτε στις τρυπες σας το βραδυ...
Οκ...Και εσυ εισαι σελεσαο του ευρωπαικου νοτου..Πλημμενοι να πατε σημερα στη στρουγκα σας...Α είστε υπεράνω δλδ?
Και για να καταλάβω θες να γράφετε μόνοι σας σε αυτό το thread?
Α και που'σαι η Καβάλα είναι πολύ καλύτερή σου.
Κατάλαβες πρωταθλητή 2007-08?
Τι λες βρε έρμε?
Ποιος ασχολείται με την Καλαμαριά του Λεκανοπεδίου?
Νομίζετε ότι έχετε και υπολογίσιμη ομάδα τρομάρα σας