Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.318
Πόντοι
12.056
Άλτκ το κομπολόι σου ρε ξέχασες χθες ρεεεεεεεεε.Το πήρα εγώ..καισιγά μην στο δώσω.Είναι από κεχριμπαρι κιόλας :2funny: :2funny:

Στο κανω δωρο να με θυμασαι...
Να το παρεις στην ΤΑΥΛΑΝΔΗ για τις δυσκολες ωρες

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εχεις και κομπολοι βρε :huh: :huh: :huh: :2funny: :helpplea:
κριμα που το χασες
οταν θα τρως τα τεμαχια αυριο
θα σου εκανε καλο...
ξες εσυ...
τα κλασικα...
:lheel:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.318
Πόντοι
12.056
Καλημέρα αδέλφια μου.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΕΚΑΑΑΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣ.

ΠαλαΪκή συμμετοχή χθες στο τσιμπούσι των φίλων του ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ ,σε γνωστό κουτούκι της Αθήνας.Το κρασί έρεε άφθονο,το φαϊ απίστευτο,και η παρέα ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ,ευδιάθετη κ μεγάλη-15 άτομα.Η ώρα διάλυσης επήλθε στις 3 το πρωί.

Μπορεί να μην πηγαίνουμε καλά στο ποδόσφαιρο,αλλά από κοινωνικές εκδηλ΄ωσεις,σκίζουμε.

Hitman σε περιμένουμε την επόμενη φορά αδελφε.

Σφαγη εγινε παλι  :rockon: :rockon: :rockon:

001xp.jpg

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Απο οτι εχω πληροφορηθει εχουμε να κανουμε με πασοκοσκυλο....Ξερει κανεις το οικονομικο μεγεθος του <<Μπομπ του μαστορα>>??? :2funny: :grin:

Ποιο λες να είναι το μέγεθός του ? Οικοδόμος από το Τσικάκο είναι .  Λογικά θα είναι λίγο παραπάνω από τον Αλεχάντρο Σκλαβενίτη
lol.gif

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Απο οτι φαινεται τα πραγματα ειναι σοβαρα με τον αμερικανο...Μεσα στην εβδομαδα θα εχουμε ανακοινωσεις.....
Υ.Γ.Μπρος στις εξελιξεις ποιος τον γαμει τον αρη....Μπορει αυτοι να ζουν και να αναπνεουν για αυτο το ματς(με τον ιδιο τροπο που ολες οι ομαδες που παιζουν με την αεκ,ξαφνικα <<καιγονται>> για νικη),αλλα για εμας ειναι απλα αλλο ενα αδιαφορο ματς σε μια χαμενη χρονια...Ενα ματς απο το οποιο μονο χαμενοι μπορουμε να βγουμε,καθως αν κερδισουμε θα ειναι απλα μια νικη επι του αρη,σο γουατ και αν χασουμε θα εχουμε κλιμακωση της αγωνιστικης κρισης...
Υ.Γ.1.Ειναι πραγματικα εντυπωσιακη η μεταστροφη του κλιματος στα πρωτοσελιδα του ανεξαρτητου αθλητικου τυπου....Μετα τη νικη μας με 3-2 επι του ανθρακα,<<Χαλι μαυρο>>ή <<νικησε μα δε βλεπεται>>....Μετα το χθεσινο <<Αντρικεια νικη>>ή<<ο θρυλος ξερει>>.....
Αντε χαθειτε μουνοπανα...Σας σιχαθηκε ο κοσμος πια...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
σωστος ο χιτμαν
οταν κερδιζει κωλοφαρδα ο γαυρος ειναι η ποιοτητα των παιχτων,η φανελα,οι οπαδοι και η μεγαλη ομαδα που ετσι παιρνει τα αποτελεσματα.
Οι υπολοιποι ειναι απλα κωλοφαρδοι

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Υ.Γ.1.Ειναι πραγματικα εντυπωσιακη η μεταστροφη του κλιματος στα πρωτοσελιδα του ανεξαρτητου αθλητικου τυπου....Μετα τη νικη μας με 3-2 επι του ανθρακα,<<Χαλι μαυρο>>ή <<νικησε μα δε βλεπεται>>....Μετα το χθεσινο <<Αντρικεια νικη>>ή<<ο θρυλος ξερει>>.....
Αντε χαθειτε μουνοπανα...Σας σιχαθηκε ο κοσμος πια...

Βέβαια , υπάρχει μια μικρή διαφορά . Ο Γαύρος έπαιζε με τον τρίτο στη βαθμολογία και το αεκάκι με τον υποβιβασμένο πανθρακικό.
Αλλά μάλλον θα σου διέφυγε αυτή η λεπτομέρεια ...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
σωστος ο χιτμαν
οταν κερδιζει κωλοφαρδα ο γαυρος ειναι η ποιοτητα των παιχτων,η φανελα,οι οπαδοι και η μεγαλη ομαδα που ετσι παιρνει τα αποτελεσματα.
Οι υπολοιποι ειναι απλα κωλοφαρδοι
Περάστε την Καβάλα & το Νιώνιο στη βαθμολογία -έστω και κωλόφαρδα-, για να σωθεί η χρονιά.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Βέβαια , υπάρχει μια μικρή διαφορά . Ο Γαύρος έπαιζε με τον τρίτο στη βαθμολογία και το αεκάκι με τον υποβιβασμένο πανθρακικό.
Αλλά μάλλον θα σου διέφυγε αυτή η λεπτομέρεια ...
Αντε και γαμησου και εσυ....<<ολυμπιαΚΑΡΑ>>...Τριτος με 6 ματς παιγμενα???Δηλαδη ο εργοτελης παει για ουεφα ε???Α ρε κουτοχορτο που τρωτε μερικοι...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Αντε και γαμησου και εσυ....<<ολυμπιαΚΑΡΑ>>...Τριτος με 6 ματς παιγμενα???Δηλαδη ο εργοτελης παει για ουεφα ε???Α ρε κουτοχορτο που τρωτε μερικοι...

Προφανώς τρίτος στα μέχρι στιγμής παιχνίδια , δεν θέλει μυαλό να το καταλάβεις . Αυτό όμως δεν αλλάζει το οτι ο πάνθρακας είναι υποβιβασμένος.
Α , και εγώ δεν έβρισα έτσι ? Με επιχειρήματα μιλώ .

Επισκέπτης
ποιος τον γαμει τον αρη....Μπορει αυτοι να ζουν και να αναπνεουν για αυτο το ματς(με τον ιδιο τροπο που ολες οι ομαδες που παιζουν με την αεκ,ξαφνικα <<καιγονται>> για νικη),

Τι λες βρε έρμε?
Ποιος ασχολείται με την Καλαμαριά του Λεκανοπεδίου?
Νομίζετε ότι έχετε και υπολογίσιμη :2funny: :2funny: :2funny:ομάδα τρομάρα σας :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τι λες βρε έρμε?
Νομίζετε ότι έχετε και υπολογίσιμη :2funny: :2funny: :2funny:ομάδα τρομάρα σας :2funny: :2funny:
Ναι ε??Που να ασχολιοσασταν κιολας...Ολη την εβδομαδα τα παπαρια μας εχετε πρηξει με ποσταρισματα εδω...Ομαδα δεν χω εχεις δικιο...Αλλα απο εσενα ακομα και ετσι καλυτερος ειμαι..Και με τα τριτα να ερθω...Εχει γραψει κανενας αεκτζης στο θρεντ του ρουλη????Τοσο στα παπαρια μας σας εχουμε...Αν χασουμε θα εκνευριστω φυσικα...Οπως και αν εχανα απο την καβαλα...
Υ.Γ.Μην χαθειτε στις τρυπες σας το βραδυ...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Περάστε την Καβάλα & το Νιώνιο στη βαθμολογία -έστω και κωλόφαρδα-, για να σωθεί η χρονιά.
δλδ η χρονια μας θα σωθει εαν νικησουμε τον βαζελο;
για ηττα το βλεπω, αλλα ο ΠΑΟΚ θα τερματισει παλι τριτοτεταρτος

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Προφανώς τρίτος στα μέχρι στιγμής παιχνίδια , δεν θέλει μυαλό να το καταλάβεις . Αυτό όμως δεν αλλάζει το οτι ο πάνθρακας είναι υποβιβασμένος.
Α , και εγώ δεν έβρισα έτσι ? Με επιχειρήματα μιλώ .
Η βρισια δεν ηταν επι προσωπικου....Αν την εξελαβες ετσι ανακαλω....
Ειπα το αυτονοητο...Δεν μπορει να καμαρωνει ο <<αναγεννημενος>> οσφπ που πηρε τον εργοτελη στο 86' και η αεκ να ντρεπεται κιολας που προηγουταν απο το 39'..Ουτε εμεις ουτε εσεις παιξατε μπαλα...Τη διαφορετικη αντιμετωπιση απο τον τυπο σχολιασα....Υπαρχει μια αποσταση δεν νομιζεις???

Επισκέπτης
Ναι ε??Που να ασχολιοσασταν κιολας...Ολη την εβδομαδα τα παπαρια μας εχετε πρηξει με ποσταρισματα εδω...Ομαδα δεν χω εχεις δικιο...Αλλα απο εσενα ακομα και ετσι καλυτερος ειμαι..Και με τα τριτα να ερθω...Εχει γραψει κανενας αεκτζης στο θρεντ του ρουλη????Τοσο στα παπαρια μας σας εχουμε...Αν χασουμε θα εκνευριστω φυσικα...Οπως και αν εχανα απο την καβαλα...
Υ.Γ.Μην χαθειτε στις τρυπες σας το βραδυ...
Α είστε υπεράνω δλδ? :2funny: :2funny:
Και για να καταλάβω θες να γράφετε μόνοι σας σε αυτό το thread?
Α και που'σαι η Καβάλα είναι πολύ καλύτερή σου.

Κατάλαβες πρωταθλητή 2007-08? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Α είστε υπεράνω δλδ? :2funny: :2funny:
Και για να καταλάβω θες να γράφετε μόνοι σας σε αυτό το thread?
Α και που'σαι η Καβάλα είναι πολύ καλύτερή σου.

Κατάλαβες πρωταθλητή 2007-08? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οκ...Και εσυ εισαι σελεσαο του ευρωπαικου νοτου..Πλημμενοι να πατε σημερα στη στρουγκα σας...
Υ.Γ.Θα σε ελεγα και εγω πρωταθλητη,αλλα εισαι και ατιτλο καημενο μου σκουλικακι.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ.1.Ε ρε γλεντια με τους ανυπαρκτους....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι λες βρε έρμε?

ρε σκώληκες,άντε στην τρύπα σας ρε σεις που η μοναδική σας ιστορία είναι ο Γκάλης κ ο Γιαννάκης,που θα τολμήσετε να χλευάσετε την ΑΕΚ.Στην μπάλλα η πρώτη σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας της ΑΕΚ,είναι όλη η δική σας ιστορία.
Έχουμε τους απαταιώνιους,αλλά να μας κοκορεύονται κ αυτοί που έπαιξαν Β'Εθνική-ΕΛΕΟΣ

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Λίγα για τον αγώνα ... δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει όλη η αισιοδοξία των Αρειανών για το αποψινό παιχνίδι . Το Εργοτέλης-Αρης πρέπει να ήταν από τα χειρότερα που έχω δει , δεν περίμενα τόσο χάλια τον Αρη . Θα αλλάξει σε μια βδομάδα , θα παίξει καλύτερα μπροστά στο κόσμο του , θα δείξει ... Δεν μου εμπνέει και ο Μαζίνιο καμια σιγουριά. 
Η ΑΕΚ δεν πάει καθόλου καλά αλλά έχει μερικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά και να μην το πάρεις είδηση... Σκόκο ,Μπλάνκο και Νέμετ είναι φαρμακεροί . Αλλά είναι πολύ σοφτ ομάδα , δεν ξέρω , δεν βλέπω νεύρο , πελαγοδρομεί συνέχεια . Επίσης ο Ντούσκο μοιάζει πια να μην μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες όπως κάποτε , νομίζω το βλέπουν όλοι αυτό.
Θα δώσω ενα μικρό προβάδισμα στον αρη κυρίως λόγω έδρας αλλά μέχρι εκεί.

(οκ φίλε Χιτμαν , νο πρόμπλεμ.)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom