Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φασκεις και αντιφασκεις..Απο τη μια λες οτι δεν κανουμε φαση επειδη δεν εχουμε δημιουργικους κοφτες και απο την αλλη λες οτι δημιουργικα ειμαστε αξιοπρεπεστατοι....Εφοσον οπως και εσυ παραδεχεσαι μας κανουν φαση για πλακα,δεν κοβει κανενας,ο ταμ δεν πρεπει να παιζει??Και ας ειναι αμπαλος...ΚΟΒΕΙ τουλαχιστον...Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ο εσσιεν,αλλα σε μια τοσο σοφτ ομαδα ειναι απαραιτητος ενας παιχτης που ριχνει <<Ξυλο>>...Σε μια αεκ σοβαρη ειναι παιχτης ρεζερβα..Σε αυτο το χαλι ειναι απαραιτητος...
Υ.Γ.Η ευρεση 6αριου που προωθει το παιχνιδι και κοβει κιολας κοστιζει ακριβα...Ο τελευταιος που εχω δει στην ελλαδα ειναι ο ασουνσαο.
Υ.Γ.1.Τον ιουνη ο καρντοζο του αστερα μενει ελευθερος...Επρεπε να τον εχουν κλεισει απο εχθες..
δεν χρειαζεσαι κανεναν καρντοσο σου εχω δωσει το καλυτερο 6αρι τον γρηγοραρο :2funny: :2funny:ασε που τον εχεις πληρωσει και ακριβα!!!και το γεναρη εχουμε και αλλους για πουλημα ειστε οι καλυτεροι πελατες μας φιλε μου!!! για περαστε........ :2funny: :2funny:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φασκεις και αντιφασκεις..Απο τη μια λες οτι δεν κανουμε φαση επειδη δεν εχουμε δημιουργικους κοφτες και απο την αλλη λες οτι δημιουργικα ειμαστε αξιοπρεπεστατοι....Εφοσον οπως και εσυ παραδεχεσαι μας κανουν φαση για πλακα,δεν κοβει κανενας,ο ταμ δεν πρεπει να παιζει??Και ας ειναι αμπαλος...ΚΟΒΕΙ τουλαχιστον...Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ο εσσιεν,αλλα σε μια τοσο σοφτ ομαδα ειναι απαραιτητος ενας παιχτης που ριχνει <<Ξυλο>>...Σε μια αεκ σοβαρη ειναι παιχτης ρεζερβα..Σε αυτο το χαλι ειναι απαραιτητος...
Υ.Γ.Η ευρεση 6αριου που προωθει το παιχνιδι και κοβει κιολας κοστιζει ακριβα...Ο τελευταιος που εχω δει στην ελλαδα ειναι ο ασουνσαο.
Υ.Γ.1.Τον ιουνη ο καρντοζο του αστερα μενει ελευθερος...Επρεπε να τον εχουν κλεισει απο εχθες..

Ο καλός κόφτης πρέπει να μπορεί να κρατάει και να μοιράζει. Ο Ταμ δεν μπορεί ούτε το ένα ούτε το άλλο. Φάσεις κάνουμε επειδή έχουμε ποιοτικά επιθετικά χαφ και καλούς επιθετικούς για τα ελληνικά δεδομένα.
Δεν ξέρω αν πρόλαβες τον Σαμπανάσοβιτς, όποιος τον θυμάται καταλαβαίνει τι λέω.
Ο Πελετιέρι, που δεν έκανε στον Ντούσαν, ήταν πολύ καλύτερος από τον Ταμ.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Σύνθημα ανάκαμψης από Μπάγεβιτς..,

τωρα θυμηθηκε ο πουστοσερΒος να δωσει συνθημα
ελατε κουτσα-κουτσα
«Εχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή. Ο Αρης είναι ψηλό εμπόδιο για εμάς, αλλά πρέπει να το περάσουμε. Σε όλα τα ματς παίζουμε για τη νίκη κι αυτή θα επιδιώξουμε στο Χαριλάου», είπε ο Ντούσκο.

ελα γαμιολη ντουσαν
και συ και το αεκακι σου
:pipa3: :pipa3:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο καλός κόφτης πρέπει να μπορεί να κρατάει και να μοιράζει. Ο Ταμ δεν μπορεί ούτε το ένα ούτε το άλλο. Φάσεις κάνουμε επειδή έχουμε ποιοτικά επιθετικά χαφ και καλούς επιθετικούς για τα ελληνικά δεδομένα.
Δεν ξέρω αν πρόλαβες τον Σαμπανάσοβιτς, όποιος τον θυμάται καταλαβαίνει τι λέω.
Ο Πελετιέρι, που δεν έκανε στον Ντούσαν, ήταν πολύ καλύτερος από τον Ταμ.
Αλλα σου λεω,αλλα απαντας.Πιο σαφης δεν μπορω να γινω..Εγω δεν ειπα οτι ο ταμ ειναι εσσιεν,αλλα οτι ειναι απαραιτητος σε μια ομαδα που ο σκληροτερος παικτης της ειναι ο καφες...Και ας ειναι αμπαλος...Ειναι ο καταλληλοτερος για καταστροφη παιχνιδιου στο ροστερ σου..Οχι στον κοσμο....
Ο καλος κοφτης κανει πολλα περισσοτερα απο αυτα που ανεφερες...Αλλα αν βρεθει κοστιζει τουλαχιστον οσο κοστισαν ολες οι καλοκαιρινες μας μεταγραφες,δηλαδη 3Μ....Ξερω τι εκανε ο σαμπα,αλλα λαχεια δεν βρισκεις καθε μερα..Συνηθως οτι πληρωνεις παιρνεις,και σε εμας εδω και χρονια το ταμειον ειαι μειον....
Υ.Γ.Τις φασεις μονο εσυ τις βλεπεις...Εγω βλεπω 7 γκολ σε 7 ματς....Δεν το λες και πολυβολο....
Υ.Γ.1.Ο πελετιερι κοστιζε 2.5Μ....Με βαση τις εμφανισεις του,που στην πλειοψηφια τους ηταν μετριοτατες,πιστευεις οτι αξιζε το εν λογω ποσο για εναν αμπαλο????

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μια ωρα εμεινε... ;) ;) ;)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Κάποιος θα κεράσει απόψε το Ναυαρχο..... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1

Σύνθημα ανάκαμψης από Μπάγεβιτς..,

τωρα θυμηθηκε ο πουστοσερΒος να δωσει συνθημα
ελατε κουτσα-κουτσα
«Εχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή. Ο Αρης είναι ψηλό εμπόδιο για εμάς, αλλά πρέπει να το περάσουμε. Σε όλα τα ματς παίζουμε για τη νίκη κι αυτή θα επιδιώξουμε στο Χαριλάου», είπε ο Ντούσκο.

ελα γαμιολη ντουσαν
και συ και το αεκακι σου
:pipa3: :pipa3:
κατουρα και λιγο μαλακα αντρα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλα να περασετε ναυαρχε. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Δυστυχως ειμαι εκτος Αθηνων... :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΕΚΑΑΑΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣ.

ΠαλαΪκή συμμετοχή χθες στο τσιμπούσι των φίλων του ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ ,σε γνωστό κουτούκι της Αθήνας.Το κρασί έρεε άφθονο,το φαϊ απίστευτο,και η παρέα ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ,ευδιάθετη κ μεγάλη-15 άτομα.Η ώρα διάλυσης επήλθε στις 3 το πρωί.

Μπορεί να μην πηγαίνουμε καλά στο ποδόσφαιρο,αλλά από κοινωνικές εκδηλ΄ωσεις,σκίζουμε.

Hitman σε περιμένουμε την επόμενη φορά αδελφε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Άλτκ το κομπολόι σου ρε ξέχασες χθες ρεεεεεεεεε.Το πήρα εγώ..καισιγά μην στο δώσω.Είναι από κεχριμπαρι κιόλας :2funny: :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

ΠαλαΪκή συμμετοχή χθες στο τσιμπούσι των φίλων του ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ ,σε γνωστό κουτούκι της Αθήνας.Το κρασί έρεε άφθονο,το φαϊ απίστευτο,και η παρέα ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ,ευδιάθετη κ μεγάλη-15 άτομα.Η ώρα διάλυσης επήλθε στις 3 το πρωί.

Μπορεί να μην πηγαίνουμε καλά στο ποδόσφαιρο,αλλά από κοινωνικές εκδηλ΄ωσεις,σκίζουμε.

ωχ.ποτε εγινε αυτο?δεν το πηρα χαμπαρι η ηταν πριβε...για πες ποια μελη ηταν απο δω?αν θες βεβαια

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Tην επομενη φορα αδελφια...Καταραμενη αποσταση... :headbang: :rolleyes:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και εγω αυτο ημουν ετοιμος να ανεβασω τυπε... :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Από ότι διαβάζω,φαίνονται πολύ σοβαρά τα πράματα.
Οπότε βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική βδομάδα κ ιδίως για το γήπεδο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Απο οτι εχω πληροφορηθει εχουμε να κανουμε με πασοκοσκυλο....Ξερει κανεις το οικονομικο μεγεθος του <<Μπομπ του μαστορα>>??? :2funny: :grin:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006