Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μή ξεχνάς το κανονικό γκόλ του οκκά στο μονακό που μάλιστα τότε στέρησε πρόκριση,το κανονικό γκόλ του ζιοβάνι στη λυών το 2001,τα 2 πέναλτυ στον στελλάτα με την ρεάλ στο οακα στο 0-0 πριν αρκετά χρόνια,το γκόλ του οφορίκουε με τη ρεάλ που δεν ήταν οφσάιντ κλπ.......το γκόλ που μέτρησε ενώ είχε περάσει η μπάλλα άουτ ήταν πριν 2 χρόνια στο ολύμπικο με τη λάτσιο(ο πάντεφ αν θυμάμαι καλά έκανε το γύρισμα ή έβαλε εκείνο το γκόλ...μάλλον το δεύτερο)
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
πες στον κοσμο για τον μενδρινο ρε..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
πες στον κοσμο για τον μενδρινο ρε..

α ναι..τον ξέχασα..άσε μή μου το θυμίζεις γιατί θα σε αρχίσω με τον νικλητσιώτη και μετά θα χουμε τα ίδια.. :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Α ρε ηρακλακο της Αθηνας..... δε σε φοβαμαι εσενα.... ουτε τη σφυριχτρα που ειχε περσι ο βατραχος.... τον κακο ΑΡΗ φοβαμαι...... ας ελπισουμε απο την Κυριακη να ξεκινησουν να παιζουν ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ......
Ας ελπισουμε ο θεος αρης να δειξει ελεος και να μας χαρισει τουλαχιστον το δικαιωμα μιας αξιοπρεπους εμφανισης.Ας ελπισουμε να μεινει μακρια απο το καλο προσωπο που δειχνει τωρα τελευταια,γιατι δεν εχουμε καμια τυχη..Με ολα του τα υπελαμπρα αστερια η τυχη σιγουρα θα μας χρειαστει.Λυπησου με γιουναιτεντ της μπουγατσουπολης...
Υ.Γ.Μεσα απο τα ματς με τετοιες ομαδες μονο οφελος μπορει να αποκομησει κανεις....
Joga bonito λοιπον αδερφια...Στο λαμπομπονερα του πγδμ....
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ας ελπισουμε ο θεος αρης να δειξει ελεος και να μας χαρισει τουλαχιστον το δικαιωμα μιας αξιοπρεπους εμφανισης.Ας ελπισουμε να μεινει μακρια απο το καλο προσωπο που δειχνει τωρα τελευταια,γιατι δεν εχουμε καμια τυχη..Με ολα του τα υπελαμπρα αστερια η τυχη σιγουρα θα μας χρειαστει.Λυπησου με γιουναιτεντ της μπουγατσουπολης...
Υ.Γ.Μεσα απο τα ματς με τετοιες ομαδες μονο οφελος μπορει να αποκομησει κανεις....
Joga bonito λοιπον αδερφια...Στο λαμπομπνερα του πγδμ....
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
καταλαβες τωρα τι τραβαμε;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Joga bonito λοιπον αδερφια...Στο λαμπομπνερα του πγδμ....
χιτμανακο
πες αλευρι
μια ουρουγουανικη ψωλη σε γυρευει
:pipa1: :pipa1: :pipa1:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
χαχαχχαχχα
εχασε η ΑΕΚ στην Ευρωπη και ξετσουτσουνιασαν τα αρειανα :2funny: :2funny:
και τον Μαι θα τους φταιει παλι ο προπονητης,τα ΜΜΕ της πολης, ο ΠΑΟΚ,η ΕΠΑΕ, τα ταγαρια που εφυγαν ενω ηρθαν σαν υπερλαμπρα αστερια
καθε χρονο τα ιδια

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ποσο μαλακες ειστε καποιοι που απο ενα ποστ που βριθει ειρωνιας,απομονωνετε μια φραση και ειστε ετοιμοι για πολιτικες αναλυσεις και λιθοβολισμο του ανιερου εκδοτη του....
Ρε κοροιδακια,εγω εχω χρακτηριστει μεχρι και αρχιφασιστας για τοποθετησεις μου στα αναλογα θρεντ εδω μεσα...Και πατε να μου κολλησετε ρετσινια???ΟΥΣΤ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :birdman:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
υγ:τα συμπερασματα
οι γαυροι ειναι υπερ του Αρεως
τα Bαζελια με το χανουμι  :think: :think:
Ποιος σας γαμεί κ' εσάς...
Στο CL να προκριθούμε, να έρθει ο Αυτοκράτορας το Γενάρη.

ΥΓ: 5φυλο ή 7φυλο να κάνει;;; :huh:
Άσε που δε θα αφήσει City Tour & βίζιτα χωρίς κατάθεση...

URL]]

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
άσε μας ρε παπάρα.
έχεις παίξει ποτέ μπάλλα να δεις πώς ειναι;
άιντε με τον κάθε ψεκασμένο εδώ μέσα.

Εγω ΔΕΝ εχω παιξει μπαλα ΠΟΤΕ, μονο απο μπασκετακι νιωθω, αλλα εσυ που ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ μπαλα....... σου φταιει το χορτο??????? Το χαλι της αεκ δεν το βλεπεις ΑΨΕΚΑΣΤΕ?????? Εσυ νομιζεις οτι αυτο ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ υπαρχει περιπτωση να παιξει ποτε ΜΠΑΛΑ, οπως το εχεις δει μεχρι τωρα?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom