Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΜΟΝΟ έτσι μας παίζουν στην Ευρώπη. Γαυροχανουμοβάζελους.
Απόκρουση Ρομπέρτο Κάρλος, γκολ με τη μπάλα να έχει περάσει άουτ πρώτα(Βέρντερ),
γκολ οφσάιντ της Λάτσιο(την ίδια χρονιά) μονόπλευρες αποβολές με τη Νιουκάστλ, κλπ κλπ

Απ'τη στιγμή που είμαστε ανυπόληπτοι (και) ποδοσφαιρικά στην Ευρώπη, θα είμαστε πάντα στη φάπα ως χώρα.

να μη λοιδορείτε τότε.
Εξω έχω πει χίλιες φορές μετράει η χώρα. Ο μαλάκας ο Πλατινί έχω πει είναι ανθέλληνας.....
Σήμερα ούτε η Παράγκα δε θα ήταν τόσο τραγική.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Α ρε ταναπου ζωη..... γυρισματα που κανεις.......

ΠΑΡΤΑ ΠΟΥΣΤΗ....
α) βατραχε
β) καραμπελα
γ) γιαχιτς (εσυ λιγοτερο γιατι μας εφερες ενα ΤΣΟΥΒΑΛΙ λεφτα, αλλα παλι ΠΑΑΑΡΤΑ)

Αντε πριγκιπεσσα...... ελα στο βικελιδης.... ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΜΕΣΑ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Πάρε σειρα κι εσυ,μετα τον γαμικουλοsomething... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:Σαν τις υαινες έρχεστε να σκυλέψετε πτώματα αλλά και πάλι με την ορεξη θα μεινετε..Και που'σαι..ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ όλα τα σκουληκια απο την Κυριακή και μετα.... :birdman: :birdman: :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ελα ρε ΤΑΜ τιτανομεγιστε κοφτη.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μπράβο μαλάκα κομπλεξικέ.....

2πλό ρε μουνόπανα κομπλέξες......
Κι ας μην είμαι ΑΕΚ.
σκατοράτσα γαμώ την ιθαγένειά σας.

Τι λες ρε μεγαλε, ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ τι εγραψα???? ΤΑΓΑΡΙ.......

Καταλαβες οτι χαρηκα επειδη εχασε το αεκακι στην ευρωπη????? ΦΕΛΕ.......

Τι ειμαι εγω..... μπαοκ????

Το σχολιο ηταν για τον σκατοπουστα το βατραχο που μου φερθηκε ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ οπως και τον μπαοκ οπως και την αεκ οπως και τον γαυρο....... ΠΟΥΣΤΙΚΑ-ΣΕΡΒΙΚΑ.......για το γατακι τον καραμπελα που ειχε λυσσαξει να παει στην αεκ και αυτη ειχε λυσσαξει να τον παρει.... μεγαλο παικτη πηρε..... και για τον γιαχιτς που "πηγε στην αεκ γιατι ειναι μεγαλη ομαδα, παιζει ευρωπη και εχει στοχους για τιτλους......" :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Και ολοι αυτοι, μαζι με καποιους αλλους, παρουσιαζουν αυτο το συνοθυλευμα.......

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ????????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάρε σειρα κι εσυ,μετα τον γαμικουλοsomething... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:Σαν τις υαινες έρχεστε να σκυλέψετε πτώματα αλλά και πάλι με την ορεξη θα μεινετε..Και που'σαι..ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ όλα τα σκουληκια απο την Κυριακή και μετα.... :birdman: :birdman: :birdman:

γάμα τη στρατηγέ την κωλοφάρα.
δεν αξίζει........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Το σχολιο ηταν για τον σκατοπουστα το βατραχο που μου φερθηκε ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ οπως και τον μπαοκ οπως και την αεκ οπως και τον γαυρο....... ΠΟΥΣΤΙΚΑ-ΣΕΡΒΙΚΑ.......για το γατακι τον καραμπελα που ειχε λυσσαξει να παει στην αεκ και αυτη ειχε λυσσαξει να τον παρει.... μεγαλο παικτη πηρε..... και για τον γιαχιτς που "πηγε στην αεκ γιατι ειναι μεγαλη ομαδα, παιζει ευρωπη και εχει στοχους για τιτλους......" :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Και ολοι αυτοι, μαζι με καποιους αλλους, παρουσιαζουν αυτο το συνοθυλευμα.......

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ????????

με τι σε ψεκάζουνε ρε;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ????????
Ελα μωρη αρειαναρα καναπεδατη....Μετα τη μπορα σαν τα σαλιγκαρακια ξεμυτισες και εσυ... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :birdman:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ψιτ..... ΤΡΟΜΑΞΑ....... γατακια.... εκτος αν ερθετε παλι με τα "ΣΤΥΛΟ"...... ΤΑΓΑΡΙΑ!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αλλο ενα τσαμπα γκολ συνεπεια της γνωστης ασταθειας του συγκεκριμενου τερματοφυλακα....Τιποτα το ιδιαιτερο η μπατε...Καμια σχεση με την περσινη ομαδα...Ισως βεβαια να φταιει και το βωσκοτοπι που εγινε το ματς.. :huh:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
να μη λοιδορείτε τότε.
Εξω έχω πει χίλιες φορές μετράει η χώρα. Ο μαλάκας ο Πλατινί έχω πει είναι ανθέλληνας.....
Σήμερα ούτε η Παράγκα δε θα ήταν τόσο τραγική.
Όταν οι αντι-ολυμπιακοί σταματήσουν να τον παίζουν :cum:  όταν χάνουμε στην Ευρώπη
(φέτος δεν τους βγήκε βέβαια, βλέπε γκαστρωμένο πρέσβη...), θα σταματήσω κ'εγώ να κοροϊδεύω.

για αυτο καντε τουμπεκα
να μπει ο ΑΡΗΣ :rockon:
Μη μπείτε με την όπισθεν προσέξτε. :fuck1:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Α ρε ηρακλακο της Αθηνας..... δε σε φοβαμαι εσενα.... ουτε τη σφυριχτρα που ειχε περσι ο βατραχος.... τον κακο ΑΡΗ φοβαμαι...... ας ελπισουμε απο την Κυριακη να ξεκινησουν να παιζουν ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ......

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ΜΟΝΟ έτσι μας παίζουν στην Ευρώπη. Γαυροχανουμοβάζελους.
Απόκρουση Ρομπέρτο Κάρλος, γκολ με τη μπάλα να έχει περάσει άουτ πρώτα(Βέρντερ),
γκολ οφσάιντ της Λάτσιο(την ίδια χρονιά) μονόπλευρες αποβολές με τη Νιουκάστλ, κλπ κλπ

Απ'τη στιγμή που είμαστε ανυπόληπτοι (και) ποδοσφαιρικά στην Ευρώπη, θα είμαστε πάντα στη φάπα ως χώρα.

μή ξεχνάς το κανονικό γκόλ του οκκά στο μονακό που μάλιστα τότε στέρησε πρόκριση,το κανονικό γκόλ του ζιοβάνι στη λυών το 2001,τα 2 πέναλτυ στον στελλάτα με την ρεάλ στο οακα στο 0-0 πριν αρκετά χρόνια,το γκόλ του οφορίκουε με τη ρεάλ που δεν ήταν οφσάιντ κλπ.......το γκόλ που μέτρησε ενώ είχε περάσει η μπάλλα άουτ ήταν πριν 2 χρόνια στο ολύμπικο με τη λάτσιο(ο πάντεφ αν θυμάμαι καλά έκανε το γύρισμα ή έβαλε εκείνο το γκόλ...μάλλον το δεύτερο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom