Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα
εχθες πηρα μεγαλη χαρα προς το τελος του αγωνα
την στιγμη που ο πολυνικης απομακρυνονταν απο τον παγκο  :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα χανούμια.Ανεξάρτητα με τις συνθήκες του χτεσινού αγώνα-οι οποίες ήταν ίδιες και για τις δύο ομάδες φυσικά-και τη διαιτησία/το βάτραχο,αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι η φετινή ΑΕΚ μέχρι εκεί μπορεί.Αυτά τα έχουμε πει/αναλύσει φέτος χιλιάδες φορές.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η ΧΟΛΗ του κάθε τυχάρπαστου ΑΡΕΙΑΝΟΥ/ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ/ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ κλπ δημοκρατικών δυνάμεων που σε κάθε ευκαιρία βγαίνουν και ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι κάνουν πλάκα..Γιατί τόση πίκρα ρε παιδιά μαζί μας?Τι σας έχουμε κάνει?Δεν σας φερθήκαμε καλά μήπως στο παρελθόν?Μήπως σας σημαδέψαμε για πάντα και σας αφήσαμε ψυχικά τραυματα?Δεν ήταν εσκεμμένο παλληκάρια μας..Δεν το θέλαμε,αλλά πώς να το κάνουμε?Έτσι είναι η ζωή,[size=20pt]ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ[/size]....
[move][size=16pt] :rockon: :rockon:ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ :rockon: :rockon:[/size][/move]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλημερα
εχθες πηρα μεγαλη χαρα προς το τελος του αγωνα
την στιγμη που ο πολυνικης απομακρυνονταν απο τον παγκο  :rockon:
λες να προσλαβουμε τον ουγγρο στη διοικηση???Μονο ετσι φευγει ο παραγκιτς... :2funny: :2funny:
Υ.Γ.Ζωντανεψαν μνημες λιωσιων  :grin: :grin: :grin: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ΕΞΕΔΡΑ

«Ο Μπομπ θέλει την ΑΕΚ, όλα πάνε καλά» δήλωσε ο Τζιμ Κοζώνη στην εφημερίδα. «Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο Μπομπ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ και όλα πάνε καλά. Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο ούτε λεπτομέρειες» τόνισε ο αδελφός του επιχειρηματία που θέλει την Ένωση. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα αναφέρει πως «κλειδί του deal είναι το γήπεδο» και εξηγεί: «Ο Μπομπ Κοζώνης ζητεί την πλειοψηφία των μετοχών αρκεί να βεβαιωθεί ότι είναι δυνατό να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Αντιπρόταση του Νοτιά να γίνουν «συμπαίκτες» στην ΠΑΕ. Στον τρίτο κύκλο των διαπραγματευτικών επαφών οι δύο πλευρές». Αναφορικά τώρα με το παιχνίδι ο τίτλος είναι «Αυτόχειρας» και η εφημερίδα αναφέρει: «Ένα λάθος του Σάχα και ένα έγκλημα του Μαϊστόροβιτς υποχρέωσαν την ΑΕΚ να χάσει ένα παιχνίδι που κρατούσε στα χέρια της από την ΜΠΑΤΕ στο Μινσκ. Μέσα ο τίτλος είναι «Φασκελοκουκούλωσ'τα» και φυσικά αναφέρεται στη χειρονομία του Μπάγεβιτς.
365.gr

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλημέρα χανούμια.Ανεξάρτητα με τις συνθήκες του χτεσινού αγώνα-οι οποίες ήταν ίδιες και για τις δύο ομάδες φυσικά-και τη διαιτησία/το βάτραχο,αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι η φετινή ΑΕΚ μέχρι εκεί μπορεί.Αυτά τα έχουμε πει/αναλύσει φέτος χιλιάδες φορές.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η ΧΟΛΗ του κάθε τυχάρπαστου ΑΡΕΙΑΝΟΥ/ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ/ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ κλπ δημοκρατικών δυνάμεων που σε κάθε ευκαιρία βγαίνουν και ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι κάνουν πλάκα..Γιατί τόση πίκρα ρε παιδιά μαζί μας?Τι σας έχουμε κάνει?Δεν σας φερθήκαμε καλά μήπως στο παρελθόν?Μήπως σας σημαδέψαμε για πάντα και σας αφήσαμε ψυχικά τραυματα?Δεν ήταν εσκεμμένο παλληκάρια μας..Δεν το θέλαμε,αλλά πώς να το κάνουμε?Έτσι είναι η ζωή,[size=20pt]ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ[/size]....
[move][size=16pt] :rockon: :rockon:ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ :rockon: :rockon:[/size][/move]
Τη σκέφτηκες πολλές ώρες αυτή τη μαλακία που έγραψες σήμερα πρωϊ πρωϊ ρε Ιοτά??? :jerking: :jerking: :jerking:

Φαντάζομαι όλο το βράδυ έγραφες έσκιζες χαρτιά,ξαναέγραφες,ξαναέσκιζες...είναι δύσκολο το θαλαμοφυλίκι τη νύχτα έ???πίκραααααααααααααααααααααα :2funny: :2funny: :2funny:

Που την είδες τη χολή από μένα ρε μπαγλαμά???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Στο κάτω κάτω της γραφής αν δεν γουστάρεις να σου κάνω πλακίτσα,πες το μου και την κόβω... :birdman:

Και για να μη σ'αρχίσω τα γαμωσταυρίδια πρωϊ πρωϊ,αλλά κι επειδή όπως ξέρεις έχω σπουδάσει ετοιμολογία,ένα θα σου πώ Βασιλάκη Καϊλα...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

καπετανιο
θα σου ρθει ενας ψωλος την κυριακη
ολο στα 4 θα μου εισαι μετα

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τη σκέφτηκες πολλές ώρες αυτή τη μαλακία που έγραψες σήμερα πρωϊ πρωϊ ρε Ιοτά??? :jerking: :jerking: :jerking:

Φαντάζομαι όλο το βράδυ έγραφες έσκιζες χαρτιά,ξαναέγραφες,ξαναέσκιζες...είναι δύσκολο το θαλαμοφυλίκι τη νύχτα έ???πίκραααααααααααααααααααααα :2funny: :2funny: :2funny:

Που την είδες τη χολή από μένα ρε μπαγλαμά???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Στο κάτω κάτω της γραφής αν δεν γουστάρεις να σου κάνω πλακίτσα,πες το μου και την κόβω... :birdman:

Και για να μη σ'αρχίσω τα γαμωσταυρίδια πρωϊ πρωϊ,αλλά κι επειδή όπως ξέρεις έχω σπουδάσει ετοιμολογία,ένα θα σου πώ Βασιλάκη Καϊλα...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:
Με την καλή κουβέντα στο στόμα είσαι παγουράκο.Σ'αγαπάω όμως και δεν σου απαντάω.... ;)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καπετανιο
θα σου ρθει ενας ψωλος την κυριακη
ολο στα 4 θα μου εισαι μετα
Και τι θα γίνει ρε συ?Θα ειστε καλύτεροι και ανώτεροι?Στη σφαλιάρα ήσασταν,είστε και θα είστε..Απ'όλες τις ομάδεςς του Λεκανοπεδίου,ακόμα και από τον ..Ατρόμητο....!!Αντε μπράβο!!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Και που είσαι γαμικοsomething?Εγω Δευτέρα θα είμαι εδώ,ανεξαρτήτως αποτελέσματος,γιατί δεν περιμένω κάτι για να εμφανιστώ.Να δω κι εσυ που θα είσαι..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Και τι θα γίνει ρε συ?Θα ειστε καλύτεροι και ανώτεροι?Στη σφαλιάρα ήσασταν,είστε και θα είστε..Απ'όλες τις ομάδεςς του Λεκανοπεδίου,ακόμα και από τον ..Ατρόμητο....!!Αντε μπράβο!!!!
δεν ειπα εγω οτι ειμαστε καλυτεροι...
αυτα  τους παραληλησμους με ατρομητους αστους καταγης σε παρακαλω
μονο κομπλεξ δειχνουν
και συ οντας λατρης των ΟΥΚ
δεν εισαι τετοιος
αλλα χρωσταμε κατι στην πουστρα τον ντουσκο που μας αφησε συξυλους
αν και το ματς ''μεταξυ μας τωρα'' ειναι ντερμπυ
στις λεπτομεριες θα κριθει
θα το δεις

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Και που είσαι γαμικοsomething?Εγω Δευτέρα θα είμαι εδώ,ανεξαρτήτως αποτελέσματος,γιατί δεν περιμένω κάτι για να εμφανιστώ.Να δω κι εσυ που θα είσαι..
και εγω θα μαι εδω καπετανιο
μην κιχας
ολοι εδω θα μαστε
απλα παιχτε στα ισια
κορακες

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο χθεσινος διαιτητης ειναι υπαλληλος της ιντραλοτ ουγγαριας
ετσι γαμαει ο κοκκαλης  :birdman:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
δεν ειπα εγω οτι ειμαστε καλυτεροι...
αυτα  τους παραληλησμους με ατρομητους αστους καταγης σε παρακαλω
μονο κομπλεξ δειχνουν
και συ οντας λατρης των ΟΥΚ
δεν εισαι τετοιος
αλλα χρωσταμε κατι στην πουστρα τον ντουσκο που μας αφησε συξυλους
αν και το ματς ''μεταξυ μας τωρα'' ειναι ντερμπυ
στις λεπτομεριες θα κριθει
θα το δεις
και εγω θα μαι εδω καπετανιο
μην κιχας
ολοι εδω θα μαστε
απλα παιχτε στα ισια
κορακες
Τώρα μιλάς σωστά.Σαν ΦΙΛΑΘΛΟΣ και όχι χουλιγκανι... :thumbsup: :thumbsup:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τωρα που εχουν περασει καποιες ωρες καποια συμπερσματα απο το χθεσινο ματς μπορουν να εξαχθουν....Η ομαδα πασχει στον αξονα,εκει που περσυ δηλαδη ειχε υπεροπλια....Το κεντρο χθες το κρατησε μονος του ο Ταμ,εχοντας πλαι του τον τραγικο καφε...Στα στοπερ η κατασταση δεν βελτιωθηκε με τον ανεκδιηγητο αρτσε να δειχνει για αλλο ενα ματς οι οχι 1.8,αλλα ουτε 180.000 δεν αξιζει..Ο σουηδος για να το πω κομψα δεν ειναι και ο εξυπνοτερος παικτης,και εχθες το επιβεβαιωσε με την ηλιθια αποβολη του...Ο σαχα τα γνωστα καραγκιοζιλικια που κρεμανε την ομαδα.....
Καποιες ερωτησεις....1)Ποσο καλυτερος ειναι ο αρτσε του γκεντσιγλου και του μανωλα??Σε μια χαμενη χρονια δεν ειναι προτιμοτερο να παρουν ματς οι νεοι,απο εναν αργεντινο που το καλοκαιρι παει στο καλο??
2)Νεμεθ παικταρας...Δεν ξεω πως,αλλα πρεπι να μεινει πασει θυσια στν ομαδα...Ποτε θα κατσει παγκο ο μπλανκο???
3)Ο ταμ με δεδομενες τις λυσεις πρεπει να παιζει βασικος...Ο γιαχιτς ειναι στοπερ,πραγμα που φανηκε για αλλη μια φορα οταν επεστρεψε στη φυσικη του θεση μετα την αποβολη...Ο καφες ποσο καλυτερος των ρικκα,μακκου και γκερειρο μπορει να ειναι???

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο Ταμ δεν μπορεί να δώσει πάσα στα 5 μέτρα. Άμπαλος κόφτης.

Αν η ΑΕΚ είχε δύο κόφτες με στοιχειώδεις ικανότητες δημιουργίας/ανάπτυξης παιχνιδιού, η εικόνα θα άλλαζε παρασάγγας.

Ο αντίπαλος φτάνει στην περιοχή μας πολύ εύκολα. Αυτό είναι πρόβλημα.

Στον δημιουργικό τομέα, η ομάδα είναι αξιοπρεπέστατη για τα ελληνικά δεδομένα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο Ταμ δεν μπορεί να δώσει πάσα στα 5 μέτρα. Άμπαλος κόφτης.

Αν η ΑΕΚ είχε δύο κόφτες με στοιχειώδεις ικανότητες δημιουργίας/ανάπτυξης παιχνιδιού, η εικόνα θα άλλαζε παρασάγγας.

Ο αντίπαλος φτάνει στην περιοχή μας πολύ εύκολα. Αυτό είναι πρόβλημα.

Στον δημιουργικό τομέα, η ομάδα είναι αξιοπρεπέστατη για τα ελληνικά δεδομένα.
Φασκεις και αντιφασκεις..Απο τη μια λες οτι δεν κανουμε φαση επειδη δεν εχουμε δημιουργικους κοφτες και απο την αλλη λες οτι δημιουργικα ειμαστε αξιοπρεπεστατοι....Εφοσον οπως και εσυ παραδεχεσαι μας κανουν φαση για πλακα,δεν κοβει κανενας,ο ταμ δεν πρεπει να παιζει??Και ας ειναι αμπαλος...ΚΟΒΕΙ τουλαχιστον...Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ο εσσιεν,αλλα σε μια τοσο σοφτ ομαδα ειναι απαραιτητος ενας παιχτης που ριχνει <<Ξυλο>>...Σε μια αεκ σοβαρη ειναι παιχτης ρεζερβα..Σε αυτο το χαλι ειναι απαραιτητος...
Υ.Γ.Η ευρεση 6αριου που προωθει το παιχνιδι και κοβει κιολας κοστιζει ακριβα...Ο τελευταιος που εχω δει στην ελλαδα ειναι ο ασουνσαο.
Υ.Γ.1.Τον ιουνη ο καρντοζο του αστερα μενει ελευθερος...Επρεπε να τον εχουν κλεισει απο εχθες..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ο καφες ποσο καλυτερος των ρικκα,μακκου και γκερειρο μπορει να ειναι???
Ο Γκεϊρέιρο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ΟΥΕΦΑ,
επειδή έπαιξε με την πρώην ομάδα του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom