Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 363 άτομα (0 μέλη και 363 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
To τσιμπησανε το βαθμουλακι τα σκουλικια....Ας αναψουν κανενα κερι.....
Υ.Γ.Η διαιτησια απαραδεκτη..90-10 επαιζε το διπλο.. :2funny:...
Aντε γαμηθείτε ρε χασογκόληδες...μόνο όταν σας κοντράρω τα τσεπώνω...ΟΥΥΥΣΤΤΤ :s&m_1: :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.308
Πόντοι
12.056
Που ειναι ο Γαμαικανος ????? να ερθει να μας  :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :pipa2:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Που ειναι ο Γαμαικανος ????? να ερθει να μας  :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :pipa2:
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:Πως παει το τραγουδι της ΣΑΡΡΗ???"Αφρικανέ-Αφρικανέ.....εμεις θα λεμε ΓΑΜΑΙΚΑΝΕ-ΓΑΜΑΙΚΑΝΕ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΝΕ"!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το κλιμα δεν πρεπει να ειναι ευχαριστο αδρφια....Αντι για 4 βαλαμε 1....Μπορει για τους παικτες του αρη να ακουστηκε λυτρωτικο το σφυριγμα της ληξης,αλλα για εμας η ληξη του αγωνα σημαινε αλλο ενα στραβοπατημα κοντρα σε μια μικρομεσαια ομαδα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ακομα και ετσι διαλυμενος ερχομαι και σας κανω πλακα σκουλικια..Τοσο λιγοι ειστε...11 χρονια αητηττος....Και συνεχιζω ......
Υ.Γ.Νατσο ασε τον περσονα ησυχο.Πες μας για την ομαδαρα σου.. :tickedoff:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αλλη μια ευκαιρια χαμενη.Κριμα γιατι επρεπε να κερδισουμε.
Αλλα τι θα γινει μαυτη την αμυνα ρε παιδια μουδιαζει το χερι μου σε καθε επιθεση.Ελπιζω να γινει καμια κινηση τον γεναρη με τον Χαραλαμπο!

Επισκέπτης
Ακομα και ετσι διαλυμενος ερχομαι και σας κανω πλακα σκουλικια..Τοσο λιγοι ειστε...11 χρονια αητηττος....Και συνεχιζω ......
Υ.Γ.Νατσο ασε τον περσονα ησυχο.Πες μας για την ομαδαρα σου.. :tickedoff:

Πες μας εσύ για τη δικιά σου ρε μάστορα. :birdman:

Αλήθεια πότε ακριβώς είπα ότι έχω ομαδάρα?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε χανούμια....αυτός ο περίεργος εφοπλιστής κι έτσι δεν σας θυμίζει λίγο τον......περίεργο εστιάτορα απ το μεξικό?.......ρε λές νάχουμε πάλι τα ίδια?..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Μπροστα σε αυτη την φετινη ΑΕΚ με τα τοσα προβληματα,τις ατυχιες,τις διαιτησιες και μετα απο ευρωπαϊκο αγωνα τη Πεμπτη, ο Αρης ητανε σημερα για τεσσερα μπαλακια. Ας οψεται η μουτζα που εχει φαει ο Μπλανκο και η μαλακια που μας δερνει. 10 λεπτα επαιξε ο Αρης,εβαλε ενα γκολ οφσαϊντ και μετα εξαφανιστηκε.Που εισαι ρε γαιμαϊκανοτετοιε που θα μας γαμουσες ολους,τον μπαγεβιτς,τον Γιαχιτς,τον Καραμπελα και ολη την ΑΕΚ.
Εχεις συνηθησει καθε χρονο να νικας την ΑΕΚ και σου κακοφανηκε φετος...
Εισαι τυχερος που οι διαιτητες δεν υπολογιζουν σε τιποτα την ΑΕΚ και βαλατε και το γκολ μουφα. Αντε ρε ομαδαρα το τσιμπησατε το Χ. :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πες μας εσύ για τη δικιά σου ρε μάστορα. :birdman:

Αλήθεια πότε ακριβώς είπα ότι έχω ομαδάρα?
ρε μας κοροιδευεις???το πρωι δεν μου ελεγες οτι δεν ειμαι καν υπολογισιμος μπροστα σου?????αντε κωλοτουμπα και εσυ.....
Οσο για εμενα ειδα αυτο που ηξερα...2 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ και μια μπρουτζινη φανελα... :sunglasses:

Επισκέπτης
Η ουσία μάγκες είναι ότι εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε (άτιτλοι-άκουποι κι ότι σκατά θες) ενώ εσείς δεν καταλαβαίνετε το χάλι σας.
Ξέρουμε το χάλι μας κι ότι μπορεί να χάσουμε ακόμη κι από εσάς απόψε ενώ εσείς την έχετε δει υπερομάδα.
Και πάλι sorry που απασχολώ γραμμές από το thread σας.

Με βάζεις τώρα και παραθέτω τον εαυτό μου.
Διάβασε καλά τι έγραψα και τα ξαναλέμε.

Υ.Γ. Υπολογίσιμη ομάδα ΔΕΝ έχεις όπως δεν έχω ούτε εγώ τουλάχιστον απ'όσα έχω δει εως τώρα.
Αν αυτό σε στενοχωρεί τόσο είναι άλλο θέμα. :cool2:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ελα παιδια..Και πολλή σημασία δωσατε και ασχοληθήκατε.Ήρθε o Gamaikanos σαν φωτοβολίδα/κομήτης μεσοβδόμαδα,του χρόνου τωρα πάλι..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....
:badair: :badair: :badair:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom