Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ρε λες τελικα να ερθει ο παιχταρας???? :think: :think: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

«Στις 23 θα στεναχωρήσω τον Ντιόγκο»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ

Νιώθει πλέον πως είναι κομμάτι της ΑΕΚ. To επιβεβαιώνω με κάθε σιγουριά. Θέλει να μαθαίνει τα πάντα γύρω από την "επόμενη ομάδα" του, όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει την Ενωση. Είναι λίγες οι φορές που ένας ξένος ποδοσφαιριστής εκφράζει ανοιχτά τόσο πολύ τη θέλησή του να ντυθεί στα χρώματα μιας συγκεκριμένης ομάδας και ο Ζόνας θέλει όσο τίποτα να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.
Μίλησε για μία ακόμη φορά στο aek365.gr και σήμερα είχε ακόμα περισσότερα να πει. Τον βρήκαμε στο σπίτι του στο Πόρτο Αλέγκρε στις 14.16 τοπική ώρα.

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του που επικοινωνήσαμε ξανά μαζί του: "Καλησπέρα Δημήτρη! Είδα εχθές το βίντεο με τα γκολ που σημείωσα απέναντι στην Μποταφόγκο και που ανεβάσατε στην ιστοσελίδα σας. Δεν καταλαβαίνω τα σχόλια όμως. Είναι όλα στα ελληνικά. Σε παρακαλώ μπορείς να μου μεταφράσεις ορισμένα;"
Του μετέφρασα τα σημαντικότερα. Αυτά στα οποία ο λαός του Δικεφάλου τον αποθεώνει και που ζητάει απεγνωσμένα από τη διοίκηση να τον φέρει στην Ελλάδα.
"Ειλικρινά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ευτυχισμένο με έκανες. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ ξεχωριστά σε κάθε έναν από τους φίλους της ΑΕΚ. Με έχουν συγκινήσει αφάνταστα. Εκφράζουν την αγάπη τους για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας τους. Αυτό με κάνει να θέλω να φορέσω μόνο τη φανέλα της ΑΕΚ και καμιάς άλλης ομάδας".
Ο Ζόνας ρώτησε για τα επόμενα παιχνίδια των κιτρινόμαυρων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Του απάντησα ότι στις 23 Σεπτεμβρίου η Ενωση θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό σε ένα από τα μεγάλα ντέρμπι του πρωταθλήματος. Η αντίδρασή του ήταν:
"Τον Ντιόγκο! Ήμασταν συμπαίκτες στην Πορτουγκέζα! Είναι φίλος μου, αλλά στις 23 του μηνός θα τον στεναχωρήσω! Θα φύγει ηττημένος!".

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός έχει ήδη μπει στο... κλίμα. Του αξίζει όλη η αγάπη και τα αγνά συναισθήματα των φίλων του Δικεφάλου. Και εμείς από την πλευρά μας πιστεύω πως του μεταφέραμε με τον καλύτερο και πιο ειλικρινή τρόπο τα συναισθήματά σας και την επιθυμία σας να φορέσει ο Ζόνας τα κιτρινόμαυρα, με αποτέλεσμα να μην σκέφτεται πλέον τίποτα άλλο εκτός από την ΑΕΚ.

"Είμαι πολύ αισιόδοξος. Το θέλω όσο τίποτα να έρθω στην ΑΕΚ. Στο έχει πει και ο αδελφός μου ο Τιάγκο, δεν στο λέω μόνο εγώ. Περιμένω την ενημέρωση από την Γκρέμιο, για να πάρω το αεροπλάνο και να έρθω στην Ελλάδα!", ο Ζόνας έδωσε ραντεβού με τον κόσμο του Δικεφάλου όχι στο γήπεδο, αλλά:
"Ξέρω πως η Γκρέμιο έχει αυτή την ώρα συμβούλιο και συνεδριάζει για να βγάλει την απόφαση αν θα με πουλήσει ή όχι στην ΑΕΚ. Προσεύχομαι και ελπίζω σύντομα να βρίσκομαι μαζί σας στην Αθήνα και να συναντήσω για πρώτη φορά τον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο..."

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλός μου φαίνεται.....για δημοσιοσχεσήτης.....το ξέρει το παραμύθι.... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καλός μου φαίνεται.....για δημοσιοσχεσήτης.....το ξέρει το παραμύθι.... :2funny: :2funny: :2funny:
Ετσι ειναι..Για λαική καταναλωση,"θα σκισω τον Ντιόγο","θα φερω το νταμπλ",θα  θα    θα    θα    θα    θα!!!!!Ούτε ο μακαρίτης ο Ανδρέας!!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :tits2: :tits2: :tits: :tits: :fuck1: :fuck1: :zfuck: :zfuck: :lheel: :lheel: :lheel: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ετσι ειναι..Για λαική καταναλωση,"θα σκισω τον Ντιόγο","θα φερω το νταμπλ",θα  θα    θα    θα    θα    θα!!!!!Ούτε ο μακαρίτης ο Ανδρέας!!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :tits2: :tits2: :tits: :tits: :fuck1: :fuck1: :zfuck: :zfuck: :lheel: :lheel: :lheel: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Mπροστα στο ντεμαρο,ο ανδρεας ηταν απλα φιλοδοξος..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking:

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Παπαλα ο Ζονας,τουλαχιστον για τωρα.Απο Δεκεμβριο και βλεπουμε αν...
Εκτος λιστας Europa και ο Τζιμπουρ. :rockon: Μονο με το Ισμαελ μειναμε στην ουσια μπροστα.
Να κανουμε το σταυρο μας αυτα που εδειξε για αρχη ο Νεμεθ να συνεχισει να τα δειχνει και να μην χαθει. (και αυτος θα λειπει αρκετο διαστημα με την εθνικη του).
Αυταααααα...Τι αλλα νεα Θανοπουλε? Η οικογενεια καλα? Χαιρετισματα πολλα να δωσεις σε ολους στη ΠΑΕ:jerking: :jerking: :jerking:
Αυτα παθαινεις οταν τελευταια στιγμη τρεχεις χωρις ιχνος προγραμματισμου για παικτες. Μας αφησε η Γκρεμιο στο περιμενε και μολις τελειωσε η προθεσμια των μεταγραφων σου λεει"Δεν παραχωρειται ο παικτης".  :birdman:
Και χωρις κανενα χρονικο περιθωριο να παρεις αλλο παικτη,παιρνεις με ελευθερη μεταγραφη τον Πουλοβιτς.
(τον τριποντινιο τον πηρε ο Ολυμπιακος,χρονια τωρα).

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Παπαλα ο Ζονας,τουλαχιστον για τωρα.Απο Δεκεμβριο και βλεπουμε αν...
Εκτος λιστας Europa και ο Τζιμπουρ. :rockon: Μονο με το Ισμαελ μειναμε στην ουσια μπροστα.
Να κανουμε το σταυρο μας αυτα που εδειξε για αρχη ο Νεμεθ να συνεχισει να τα δειχνει και να μην χαθει. (και αυτος θα λειπει αρκετο διαστημα με την εθνικη του).
Αυταααααα...Τι αλλα νεα Θανοπουλε? Η οικογενεια καλα? Χαιρετισματα πολλα να δωσεις σε ολους στη ΠΑΕ:jerking: :jerking: :jerking:
Αυτα παθαινεις οταν τελευταια στιγμη τρεχεις χωρις ιχνος προγραμματισμου για παικτες. Μας αφησε η Γκρεμιο στο περιμενε και μολις τελειωσε η προθεσμια των μεταγραφων σου λεει"Δεν παραχωρειται ο παικτης".  :birdman:
Και χωρις κανενα χρονικο περιθωριο να παρεις αλλο παικτη,παιρνεις με ελευθερη μεταγραφη τον Πουλοβιτς.
(τον τριποντινιο τον πηρε ο Ολυμπιακος,χρονια τωρα).

ρε παιδια χωρις λεφτα και σας εκανε 4 μεταγραφες ο ανθρωπος ηρεμηστε λιγο!!!

τι να πουμε και μεις στον παναθηναικο :cheesy:

που εχουμε σκασει τοσα εκατομμυρια ευρω και ενω ψαχνουμε 3 χρονια για αξιολογο αμυντικο

αγοραζουμε παικτακια β διαλογης.

ουτε εμπειρο αμυντικο ουτε οργανωτη εχουμε.

και εχουμε τρελαθει να δινουμε εκατομμυρια..

ο θανοπουλος παπαδες σας εκανε. να λετε ευχαριστω γιατι η αεκ τωρα ειναι μια χαρα ομαδα

με αυτο το ροστερ ετσι οπως διαμορφωνεται τωρα πια.

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1

που εχουμε σκασει τοσα εκατομμυρια ευρω και ενω ψαχνουμε 3 χρονια για αξιολογο αμυντικο

ο θανοπουλος παπαδες σας εκανε. να λετε ευχαριστω γιατι η αεκ τωρα ειναι μια χαρα ομαδα

Ακου φιλε μου,για μενα δεν ειναι μετρο συγκρισης τι κανετε εκει στο ΠΑΟ και πως διαχειριζεστε τα λεφτα σας.
Εγω κοιταω τι κανει η ομαδα μου,ποσο σωστες και μελετημενες ειναι οι κινησεις της.
Οταν θες επιθετικο σωνει και καλα που να κανει τη διαφορα δεν περιμενεις την τελευταια μερα των μεταγραφων αν θα καβλωσει η Γκρεμιο να σου δωσει τον επιθετικο της ή οχι.Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα.
Οσο για τις τεσσερεις μεταγραφες που αναφερεσαι ο Αρτσε και ο Νεμεθ  κοστισαν ελαχιστα ως τιποτα, στην ουσια δανεικοι ειναι. Ο Χερσει εγινε ανταλλαγη με το Χετεμαϊ,παλι τζαμπα δηλαδη. Ο Αραουχο κοστισε 250 χιλιαρικα, ο Γιαχιτς 500 χιλιαρικα και Ο Γκερεϊρο δε νομιζω πανω απο 300 χιλιαρικα. Μπορει τα παληκαρια να αποδειχτουν παικταραδες.Αλλο αυτο. Ομως η ΑΕΚ δεν ξοδευτηκε στο ελαχιστο.
Ταυτοχρονα πουληθηκε ο Κυργιακος για 3 μυρια γλυτωσε και το υψηλο του συμβολαιο και η ΑΕΚ φετος συμφωνα με υπολογισμους θα κονομησει γυρω στα 15 με  20 μυρια απο, Προκριση στο Europa Cup,17.000 διαρκειας και ισως παραπανω,συμφωνιες με χορηγους (cosmote κτλ.),τηλεοπτικα και αλλα.
Ευχαριστω λοιπον δεν θα πω οπως με παροτρυνεις.
Μετα Χριστον προφητες απο τα αποτελεσματα ολοι γινομαστε. Τωρα ομως αυτα που βλεπω ειμαι μπαλωματα,βιαστικες κινησεις,προχειροτητα και προγραμματισμος 0.
Ασε με λοιπον με τους παππαδες του Θανοπουλου.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Γεια σου ρε θανοπουλε αρχοντα των διαπραγματευσεων.....Για να πιασουμε το χρονικο της μεταγραφης( :2funny:)Ζονας στην ΑΕΚ.... :lheel:
Αρχικα διναμε 1.2 και αυτοι θελανε 2....Μετα ανεβηκαμε στα 1.8....Ανενδοτοι αυτοι....Και ξαφνικα σαν σε ονειρο τιναζουμε την μπανκα στον αερα προσφεροντας 3Μ,δηλαδη 50%παραπανω απο οσα ζηταγαν(εξαλλου η διοικηση μας που παζαρευε με το σουβλατζη ενα καλοκαιρι για 200 χιλιαρικα μας εχει συνηθησει σε τετοιες αυξησεις στις προσφορες της.. :s&m_1:)....Αλλα αυτοι παλι αρνουνται,επειδη δεν προλαβαινουν να βρουν αλλον(μηπως αναλογως επρεπε να πραξουμε με τον Κυργιακο???)......Ρε για ποσο μαλακες μας περνατε???? :tickedoff: :tickedoff: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman:
Υ.Γ.Ενα μεγαλο μπραβο στον λογιστη και στον μπαγιεβιτς που αφησανε την ομαδα με ενα σεντερ φορ....Δεν μας εκανε ο τζιμπουρ ε???Καντε το σταυρο σας μη χτυπησει ο μπλανκο,γιατι θα μπει να παιξει ο σερβος επιθεση..... :headbang: :birdman: :birdman:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Στον κοσμο σου εισαι φιλε μου....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
  Kαλημέρα αδέλφια.Διάβασα στοcontra.grότι τα τρία μύρια για τον zonas θα τα έδινε η ΠΑΕ ΑΕΚ με έναν όμιλο επιχειρηματιών που θέλει να βοηθήσει την ΑΕΚ.Ρέ σταματήστε το δούλεμα ότι ξανάμανα βρέθηκαν σωτήρες και επενδυτές.Αηδία έχετε καταντήσει πια. :s&m_1:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
  Kαλημέρα αδέλφια.Διάβασα στοcontra.grότι τα τρία μύρια για τον zonas θα τα έδινε η ΠΑΕ ΑΕΚ με έναν όμιλο επιχειρηματιών που θέλει να βοηθήσει την ΑΕΚ.Ρέ σταματήστε το δούλεμα ότι ξανάμανα βρέθηκαν σωτήρες και επενδυτές.Αηδία έχετε καταντήσει πια. :s&m_1:
Ποια 3 Μ ρε αδελφε????Αν ηταν να δωσουν 3Μ γιατι τα εδωσαν 1 σεπτεμβρη 12 το βραδυ???Μην τα πιστευετε αυτα....Πως οι δανεικοι και οι ελευθεροι κλεισανε αμεσως και εκει που ηταν να πεσει το πακετο εγινε(χωρις να φταιει ο Θαθαθαθαθα-νοπουλος φυσικα,αλλα η κακκη γρεμιο)η στραβη???ή θελετε να πιστεψω οτι ξαφνικα ο θανοπουλος την ειδε περεθ και απο 2 που ζηταγανε τους ειπε παρτε 3 για να με θυμαστε????
Η ομαδα εχει κενα στην επιθεση και στο κεντρο της αμυνας...Εκτος αν πιστευετε οτι η αλλαγη του αρη και ενας 22αρης αργεντινος που ερχεται πρωτη φορα στην ευρωπη θα αντικαταστησουν επαξια τον Κυργιακο....
Υ.Γ.Ντιαρ ολ...Τα καταφεραμε...Παντελονιασαμε τα 5Μ που μας λειπανε.... :birdman:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ποια 3 Μ ρε αδελφε????Αν ηταν να δωσουν 3Μ γιατι τα εδωσαν 1 σεπτεμβρη 12 το βραδυ???Μην τα πιστευετε αυτα....Πως οι δανεικοι και οι ελευθεροι κλεισανε αμεσως και εκει που ηταν να πεσει το πακετο εγινε(χωρις να φταιει ο Θαθαθαθαθα-νοπουλος φυσικα,αλλα η κακκη γρεμιο)η στραβη???ή θελετε να πιστεψω οτι ξαφνικα ο θανοπουλος την ειδε περεθ και απο 2 που ζηταγανε τους ειπε παρτε 3 για να με θυμαστε????
Η ομαδα εχει κενα στην επιθεση και στο κεντρο της αμυνας...Εκτος αν πιστευετε οτι η αλλαγη του αρη και ενας 22αρης αργεντινος που ερχεται πρωτη φορα στην ευρωπη θα αντικαταστησουν επαξια τον Κυργιακο....
Υ.Γ.Ντιαρ ολ...Τα καταφεραμε...Παντελονιασαμε τα 5Μ που μας λειπανε.... :birdman:
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ.Νιός ήμουνα και γέρασα με τους επενδυτές που έρχονται στην ΑΕΚ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πα΄λι καλά που δενενεδωσε ο Παυλής να πάει στον ΟΦΗ ή στον Ολ.Βόλου

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ενας φιλος απο τα παλια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :humpleg: :humpleg: :humpleg:
:tits:

Ενας άλλος Κατσούρ…
Η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό τον έκανε άλλο άνθρωπο. Ο Κώστας Κατσουράνης δεν είναι πια αυτός που ξέραμε στην Παναχαϊκή, την ΑΕΚ και την Μπενφίκα. Ανανεωμένος και με έντονα χρώματα στις επιλογές του (πλέον) δείχνει μία άλλη πτυχή της προσωπικότητας του. Η σημερινή φωτογραφία του τα λέει όλα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι το θες ορέ Κατσούρ το μπορδοροδοκόκκινο παπούτσι;;;; :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
  Pόζ παπουτσάκια τρέλλα είναι το παιδί. :uglystupid:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπορεί δυστυχώς να μην έκελεισε ο Ζόνας στην ΑΕΚ,αλλά δεν μένουμε τελείως γμνοί,αφού πέραν του Μπλάνκο υπάρχουν και οι Σκόκο(μιας κ αποφασίσαμε να τον έχουμε στην σωστή του θέση ως δεύτερο επιθετικό),Νέμεθ και ενίοτε Παυλής.

Μιας κ συνηθισαμε φέτος στις εκπλήξεις των μεταγραφών μην αποκλείσετε την περίπτωση της έλευσης κάποιου ελεύθερου επιθετικού,για τις οποίες υπάρχει ακόμα χρόνος.

Πάντως αυτά που λέγονται για Δεκέμβριο για τον Ζόνας,εγώ τα θεωρώ ως μη γενόμενα καθώς ΄΄κάλλιο πέντε και στο χερι...΄΄

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και τι γίνεατι τώρα μα΄γκες μου με τον Τζιμπούρι;;;
ερώτημα για πολύ δυνατούς λύτες.
Μεταγραφή των 3 κ πλεόν εκ.ευρώ κ δεν ξέρεις τι να τον κάνεις

Stories