Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μπορεί δυστυχώς να μην έκελεισε ο Ζόνας στην ΑΕΚ,αλλά δεν μένουμε τελείως γμνοί,αφού πέραν του Μπλάνκο υπάρχουν και οι Σκόκο(μιας κ αποφασίσαμε να τον έχουμε στην σωστή του θέση ως δεύτερο επιθετικό),Νέμεθ και ενίοτε Παυλής.

Μιας κ συνηθισαμε φέτος στις εκπλήξεις των μεταγραφών μην αποκλείσετε την περίπτωση της έλευσης κάποιου ελεύθερου επιθετικού,για τις οποίες υπάρχει ακόμα χρόνος.

Πάντως αυτά που λέγονται για Δεκέμβριο για τον Ζόνας,εγώ τα θεωρώ ως μη γενόμενα καθώς ΄΄κάλλιο πέντε και στο χερι...΄΄
Η ομαδα στη επιθεση εχει τρανταχτες ελλειψεις....Ο νεμεθ θα γυρισει μεσα οκτωβρη,ο παυλης ειναι παυλης και ο σκοκκο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να παιξει 2τερο φορ γιατι θα υστερουμε πολυ στη δυναμη..Επιπλεον ειμστε πολυ αδυναμοι και στο ψηλο παιχνιδι..Οποτε αναγκαστικα 4-2-3-1 και να κανουμε κανενα ευχελαιο μη χτυπησει ο μπλανκο....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο πιο ακριβοπληρωμένος μας παίχτης δηλαδή είναι ο Μαιστόροβιτς;;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αντε να μαθεις αληθεια.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Το «πρόβλημα» στη συγκεκριμένη ιστορία είναι πως στην Γκρέμιο δήλωναν άγνοια για την υποβολή νέας πρότασης. «Είναι αλήθεια πως περιμένουμε εδώ και ημέρες μία νέα πρόταση από την ΑΕΚ. Μιλάμε σχεδόν καθημερινά με τον Ελληνα ατζέντη που διαμεσολαβεί στην υπόθεση, αλλά ακόμα δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας. Ξέρουμε πως πλέον βιάζονται ιδιαίτερα, καθώς έληξε η μεταγραφική περίοδος, αλλά σας επαναλαμβάνω πως αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα προς συζήτηση στο ΔΣ της ομάδας» τόνισε τα μεσάνυχτα στο «Goal» ο πρόεδρος της Γκρέμιο, Ντούντα Κρόεφ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η ομαδα στη επιθεση εχει τρανταχτες ελλειψεις....Ο νεμεθ θα γυρισει μεσα οκτωβρη,ο παυλης ειναι παυλης και ο σκοκκο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να παιξει 2τερο φορ γιατι θα υστερουμε πολυ στη δυναμη..Επιπλεον ειμστε πολυ αδυναμοι και στο ψηλο παιχνιδι..Οποτε αναγκαστικα 4-2-3-1 και να κανουμε κανενα ευχελαιο μη χτυπησει ο μπλανκο....

Δεν μπορεις έτσι όπως σου ρθαν τα πράγματα να αγνοήσεις τον Τζιμπούρ.πρέπει να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους για να κάνουν την δουλειά τους,και ο Τζιμπούρ κ ο Μπάγεβιτς.Εγώ ήμουν αυτός που είπα ότι πρέπει να φύγει,αλλά ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα καλό είναι να υπολογίζεται και από Γενάρη βλέπουμε.Δεν είναι δα κ αχρηστος παικτικά.ΕΛΕΟΣ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν μπορεις έτσι όπως σου ρθαν τα πράγματα να αγνοήσεις τον Τζιμπούρ.πρέπει να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους για να κάνουν την δουλειά τους,και ο Τζιμπούρ κ ο Μπάγεβιτς.Εγώ ήμουν αυτός που είπα ότι πρέπει να φύγει,αλλά ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα καλό είναι να υπολογίζεται και από Γενάρη βλέπουμε.Δεν είναι δα κ αχρηστος παικτικά.ΕΛΕΟΣ
Στο σερβο πεστα που τον αφησε εκτος ουεφα....

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ετσι

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Μπορεί δυστυχώς να μην έκελεισε ο Ζόνας στην ΑΕΚ,αλλά δεν μένουμε τελείως γμνοί,αφού πέραν του Μπλάνκο υπάρχουν και οι Σκόκο(μιας κ αποφασίσαμε να τον έχουμε στην σωστή του θέση ως δεύτερο επιθετικό),Νέμεθ και ενίοτε Παυλής.

Μιας κ συνηθισαμε φέτος στις εκπλήξεις των μεταγραφών μην αποκλείσετε την περίπτωση της έλευσης κάποιου ελεύθερου επιθετικού,για τις οποίες υπάρχει ακόμα χρόνος.

Πάντως αυτά που λέγονται για Δεκέμβριο για τον Ζόνας,εγώ τα θεωρώ ως μη γενόμενα καθώς ΄΄κάλλιο πέντε και στο χερι...΄΄
Συμφωνώ μαζί σου. Τα τον κλείσαμε από τωρα για Δεκέμβριο είναι τρίχες.
Καλλιο 5 και στο χέρι...
Τώρα για μπροστά δεν είμαστε και τόσο ξεβράκωτοι.
Μην ξεχνάμε ότι και ο τρομοκράτης είναι εκεί και αν σφίξουν τα γάλατα θα επανέλθει παρόλη την ξεροκεφαλιά του Ντουσαν.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνώ μαζί σου. Τα τον κλείσαμε από τωρα για Δεκέμβριο είναι τρίχες.
Καλλιο 5 και στο χέρι...
Τώρα για μπροστά δεν είμαστε και τόσο ξεβράκωτοι.
Μην ξεχνάμε ότι και ο τρομοκράτης είναι εκεί και αν σφίξουν τα γάλατα θα επανέλθει παρόλη την ξεροκεφαλιά του Ντουσαν.
είναι μέγιστη μαλακία του ντούσαν να μην δηλώσει τον τζιμπούρ. Ο νέμεθ θα λείπει σχεδόν 1,5 μήνα με την εθνική ομάδα. δεν καταλαβαίνω τι θα πάθαινε εάν τον δήλωνε?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπρος στο καλό της ομάδας,όλα τα άλλα είναι παπαριές.Πρέπει να τα βρουν έστω και σκιερά,για το καλό της ομάδας.
Ας βγει απο τη ναφθαλίνη ο Τζιμπούρ κ με την πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί ας παίξει κ αν έρθει ξανά η ώρα των μεταγραφών,δώστον.

Φέτος μπορεί να κάνουμε κάτι καλό-καλύτεορ από τα πέρσι.
Ας μην μπλέκουμε με ματαιοδοξίες.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Αντε να μαθεις αληθεια.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Το «πρόβλημα» στη συγκεκριμένη ιστορία είναι πως στην Γκρέμιο δήλωναν άγνοια για την υποβολή νέας πρότασης. «Είναι αλήθεια πως περιμένουμε εδώ και ημέρες μία νέα πρόταση από την ΑΕΚ. Μιλάμε σχεδόν καθημερινά με τον Ελληνα ατζέντη που διαμεσολαβεί στην υπόθεση, αλλά ακόμα δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας. Ξέρουμε πως πλέον βιάζονται ιδιαίτερα, καθώς έληξε η μεταγραφική περίοδος, αλλά σας επαναλαμβάνω πως αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα προς συζήτηση στο ΔΣ της ομάδας» τόνισε τα μεσάνυχτα στο «Goal» ο πρόεδρος της Γκρέμιο, Ντούντα Κρόεφ.
ρε συ hitman δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται με την goal και την διοίκηση της ΑΕΚ? Πόλεμος. γιατί να πιστέψω την goal και να μην πιστέψω όλες τις άλλες εφημερίδες?
Η GOAL δεν έβγαλε ως αποκλειστικό ότι ο Κυργιάκος πήγε δανεικός στην Λίβερπουλ και την άλλη μέρα η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την αγορά του παίκτη?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
είναι μέγιστη μαλακία του ντούσαν να μην δηλώσει τον τζιμπούρ. Ο νέμεθ θα λείπει σχεδόν 1,5 μήνα με την εθνική ομάδα. δεν καταλαβαίνω τι θα πάθαινε εάν τον δήλωνε?

Θα είχε τ(ζ)ιμπούρια

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ρε συ hitman δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται με την goal και την διοίκηση της ΑΕΚ? Πόλεμος. γιατί να πιστέψω την goal και να μην πιστέψω όλες τις άλλες εφημερίδες?
Η GOAL δεν έβγαλε ως αποκλειστικό ότι ο Κυργιάκος πήγε δανεικός στην Λίβερπουλ και την άλλη μέρα η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την αγορά του παίκτη?

μια ζωή ανακριβειες για την ΑΕΚ,και παπαριές λέει.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μια ζωή ανακριβειες για την ΑΕΚ,και παπαριές λέει.
Σκοτεινέ, τι περιμένεις από τον Δημάτο που ήταν γραφείο τύπου ΑΕΚ εάν θυμάσαι επί Στάθη. Αχυράνθρωπος του Στάθη είναι. Η μόνη εφημερίδα που πολεμάει μόνο την  ΑΕΚ. Τέτοιο πόλεμο σε ομάδα από θεωρητικά αντικειμενική εφημερίδα, δεν έχω ξαναδεί!! ¨
Ετσι όπως το λες είναι. Ολο παπαριές και ανακρίβειες. Εχουν ασχοληθεί π.χ. τόσο πολύ με την σύμβαση του προπονητικού της ΑΕΚ και για τα χρέη του Ολυμπιακού όταν βγήκε το θέμα, το πέρασαν στο ντούκου.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Aυτή,ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ και παλιότερα το σίχαμα η SPORTIME(πολύ το χάρηκα που εφαγε φούντο),πάντοτε έκαναν χοντρή πολεμική στην ΑΕΚ.
Τις οπαδικές δεν τις συμπεριλαμβάνω σε αυτές,γιατί απλούστατα δεν τις θεωρώ εφημερίδες,αλλά ημερήσια περιοδικά εκτόνωσης των εκατέρωθεν οπαδών.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φιλε δες το κι ετσι....Σε ρωταω τι αμαξι  θες και ξεκινας σπο λαμποργκινι και καταληγεις το τρακαρισμενο φιατακι για να κανεις τη δουλεια σου.....Αν εγω σου αγορασω το τελευταιο φταις εσυ??? :headbang:
1.αν μου κάνει τη δουλειά μου, τότε είναι μια χαρά επιλογή
2. Αν το έβαλα εγώ στη λίστα, ποιος μου φταίει; Ας μην το έβαζα σαν επιλογή. Αφού δεν μου κάνει τη δουλειά μου τι το βάζω; Για να λέω πως ξέρω πολλά αυτοκίνητα;

3. Εσένα όταν σε ρωτάει ο αφεντικός σου: πες μου σε τι ποσό συμβιβάζεσαι για μισθό σου, του λες ποτέ με 100 γιούργια; Όχι βέβαια, του τα φουσκώνεις όσο δεν παίρνει ώστε και λιγότερα να σου δώσει, πάλι μέσα στα όριά σου τα προσωπικά να είναι.
Άλλο να μην του παίρνει παίκτη ενώ ζητάει, άλλο να του παίρνει άλλο παικτη από αυτούς που ζητάει, άλλο όμως να του παίρνει την τελευταία επιλογή της λίστας.

Πρόβλημά του του προπονητή. Ας είχε άλλη τελευταία.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Aυτή,ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ και παλιότερα το σίχαμα η SPORTIME(πολύ το χάρηκα που εφαγε φούντο),πάντοτε έκαναν χοντρή πολεμική στην ΑΕΚ.
Τις οπαδικές δεν τις συμπεριλαμβάνω σε αυτές,γιατί απλούστατα δεν τις θεωρώ εφημερίδες,αλλά ημερήσια περιοδικά εκτόνωσης των εκατέρωθεν οπαδών.
Πές τα πές τα ο φίλαθλος του λαμόγιου του κουρή :jerking: η αντικειμενική αθλητική μη χέσω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
 Τί έγινε ρε παιδιά απο εκεί που είμασταν αεκάκι πριν μία εβδομάδα για τους πολυμετοχικούς και τον παππού τώρα όλες τις μεταγραφές που κάναμε μας τις βγάζουν άχρηστες.Ετσι μπράβο ο καιρός γαρ εγγύς. :fuck1:
προτρέχετε
οι μεταγραφές κρίνονται στο τέλος. όχι στην αρχή του πρωταθλήματος.
Από τις περσινές τυμπανοκρουσίες, πόσες έμειναν και με τι συνθήκες;
Χαλαρώστε και απολάυστε το θέαμα.
Εμείς τουλάχιστον δν έχουμε άγχος αν θα μας βγούν φέτος οι μεταγραφές. Ούτως ή άλλως δεν κάναμε τον κόπο να μπούμε στη διαδικασία...
μπικικίνια γιοκ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μαντεψτε τι θα γινει τωρα....Στροφη στους ελευθερους!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :2funny:

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Μαντεψτε τι θα γινει τωρα....Στροφη στους ελευθερους!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :2funny:

Αν έχει κανένα καλό ελεύθερο καλώς να ορίσει
Αλλά μην ξεχνάμε ότι φέτος έχουμε πολύ καλύτερο ρόστερ από ότι πέρισυ

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αν έχει κανένα καλό ελεύθερο καλώς να ορίσει
Αλλά μην ξεχνάμε ότι φέτος έχουμε πολύ καλύτερο ρόστερ από ότι πέρισυ

Επίσης μην ξεχνάμε ότι οι εφημερίδες λένε και γράφουν μυθικές μπουρδες (θυμηθείτε τι έγραφαν για Γιουρκα Σειταρίδη, κ.λ.π.)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom