Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αν έχει κανένα καλό ελεύθερο καλώς να ορίσει
Αλλά μην ξεχνάμε ότι φέτος έχουμε πολύ καλύτερο ρόστερ από ότι πέρισυ
Καλυτερο σιγουρα οχι...Διαφορετικου προσανατολισμου,ναι.... :S

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πιο πλήρες ΣΙΓΟΥΡΑ όμως.Σε κάθε θέση υπάρχουν σίγουρα 2 κ πολλές φορές 3 αξιόπιστες λύσεις.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εγω παντα πιστευα πως το θεμα ειναι ΠΟΙΟΥΣ και οχι ΠΟΣΟΥΣ εχεις....Οταν περσυ ειχες στην επιθεση σου τζιμπουρ-εντι επιπλεον,στα χαφ πελε-μπασι,και στοπερ τον κυργιακο,δεν μπορεις ουτε κατα διανοια να χαρακτηρισεις το τωρινο ροστερ καλυτερο.Ποσο μαλλον οταν στην ομαδα σου δεν εχεις ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ πρωτοκλασσατο ελληνα...Οπως ειπα ειναι ροστερ διαφορετικου προσανατολισμου... ;) ;) ;)

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια ελπιζω φετος να κανουμε μια αξιοπρεπη εμφανιση σε ολες τις διοργανωσεις. Απο του χρονου μιλαμε για πρωτα8λημα, αφου μετα το Νοεμβριο μας βλεπω να δενουν ολοι οι παιχτες και να παιζουμε μπαλα... Επλιζω να βγω λαθος...

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ηρεμια και αισιοδοξία αδέλφια ας δουμε την ομαδα και μετα ας κρίνουμε!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν έχει κανένα καλό ελεύθερο καλώς να ορίσει
Αλλά μην ξεχνάμε ότι φέτος έχουμε πολύ καλύτερο ρόστερ από ότι πέρισυ
τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής με το : "καλύτερο ρόστερ";;
πιο πλήρες;
πιο ποιοτικό;
πιο ανταγωνιστικό;
πιο πρωταγωνιστικό;
και το κρίνεις από πού;
Από τα φιλικά; Από τους αγώνες με τη Βασλούι; Απο τον ένα αγώνα για το πρωτάθλημα;

by the way, δεν έχω δει καμία χρωματισμένη φυλλάδα να λέει πως η ομάδα που υποστηρίζει δεν έχει καλό ρόστερ, τονίζουνε μόνο πως θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο. τρία πουλάκια κάθονταν.

τι μανία να βιάζεστε....
ενδεχομένως και να είναι καλύτερη η ΑΕΚ φέτος σε σχέση με πέρσι, αλλά δεν πρέπει να περιμένεις να το δεις πρώτα πριν το πεις;;

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αυτα που χρειαζομαστε πρωτα απο ολα ειναι ενα σωστο προπονητικο και ενα 40αρι ποδοσφαιρικο γηπεδο.....Να βοηθαμε και εμεις ρε αδερφια...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγω παντα πιστευα πως το θεμα ειναι ΠΟΙΟΥΣ και οχι ΠΟΣΟΥΣ εχεις....Οταν περσυ ειχες στην επιθεση σου τζιμπουρ-εντι επιπλεον,στα χαφ πελε-μπασι,και στοπερ τον κυργιακο,δεν μπορεις ουτε κατα διανοια να χαρακτηρισεις το τωρινο ροστερ καλυτερο.Ποσο μαλλον οταν στην ομαδα σου δεν εχεις ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ πρωτοκλασσατο ελληνα...Οπως ειπα ειναι ροστερ διαφορετικου προσανατολισμου... ;) ;) ;)

Σε ενθουσίαζαν δηλαδή πέρσι οι Μπασινάς,Πελετιέρι;;;;
καλύτερα χαφ έχουμε φέτος κ πιο πολλά.
Και ο Κυργιάκος ΟΚ σταθερή αξία κ σπουδαίος ποδοσφαριστής,αλλά σίγουρα περιμέναμε περισσότερα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αυτα που χρειαζομαστε πρωτα απο ολα ειναι ενα σωστο προπονητικο και ενα 40αρι ποδοσφαιρικο γηπεδο.....Να βοηθαμε και εμεις ρε αδερφια...

Αστο αδερφέ.Δεν λέω για το προπονητικό,αλλά για το γήπεδο τα εγγονια μας θα το δουν και αν...
Εγώ το χω χωνέψει πλέον ότι το ΟΑΚΑ θα ναι η έδρα μας μέχρι να σβήσω τα ματια μου..και είμαι 33 χρονών.
Παέι κ τελείωσε.
Από κει κ πέρα στο χέρι μας είναι να το κάνουμε να φαίνεται έδρα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αστο αδερφέ.Δεν λέω για το προπονητικό,αλλά για το γήπεδο τα εγγονια μας θα το δουν και αν...
Εγώ το χω χωνέψει πλέον ότι το ΟΑΚΑ θα ναι η έδρα μας μέχρι να σβήσω τα ματια μου..και είμαι 33 χρονών.
Παέι κ τελείωσε.
Από κει κ πέρα στο χέρι μας είναι να το κάνουμε να φαίνεται έδρα.
Α ρε Φιλαδέλφεια με τα ωραία σου...Με τη Σκεπαστή,το ουζαδικο απο πίσω,τον καφέ στου Κανακη πριν το ματς,τον Περισσό που τη στήναμε στους αλλόθρησκους,το Αλσος με τα κυνηγητά.....Ωραία χρόνια βρεεεεεεε!! :rockon:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Α ρε Φιλαδέλφεια με τα ωραία σου...Με τη Σκεπαστή,το ουζαδικο απο πίσω,τον καφέ στου Κανακη πριν το ματς,τον Περισσό που τη στήναμε στους αλλόθρησκους,το Αλσος με τα κυνηγητά.....Ωραία χρόνια βρεεεεεεε!! :rockon:
βαλε και την τσικνα απο τα βρωμικα
"φιλαρακι εχεις ενα κατοσταρικο?"

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

...για να παρω ένα εισιτήριο...
πολλοί το ζητάγανε κ μέσα απ΄πο το ηλεκτρικό.
Μια μέρα είχε μπει ένα βλαμμένο στα Πατήσια,με την μπλούζα του βάζελου,και ζήταγε σε ένα βαγόνι τίγκα ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ,ένα κατοστάρικο για να πάει να δει τον βάζελο στο ΟΑΚΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ.
Κ Α Ν Ε Ι Σ.

Αν είχε μπει σε τίποτα γαύρους...ακόμα θα τον έψαχνε μετά από 15 χρόνοια η μανούλα του.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγω πούλαγα το εφημεριδακι μας δίπλα στα βρώμικα!τρώγανε και διαβάζανε κιόλας..Τιμή,"όσο θέλετε παιδιά"....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μια μέρα είχε μπει ένα βλαμμένο στα Πατήσια,με την μπλούζα του βάζελου,και ζήταγε σε ένα βαγόνι τίγκα ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ,ένα κατοστάρικο για να πάει να δει τον βάζελο στο ΟΑΚΑ.
Κ Α Ν Ε Ι Σ.

Αν είχε μπει σε τίποτα γαύρους...ακόμα θα τον έψαχνε μετά από 15 χρόνοια η μανούλα του.
Mα ποιον να βαρεσετε η να τσακωθητε ρε Σκωτ?
τα Αφεντικα σας?

χαχαχαχαχαχα

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Κ Α Ν Ε Ι Σ.

Aν είχε μπει γάβρος σε ΑΕΚτζήδες ή βάζελους τί θα γινόταν ?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Aν είχε μπει γάβρος σε ΑΕΚτζήδες ή βάζελους τί θα γινόταν ?

Φορα μια κ διάλεξε σε ποιο ματς των 2 ομάδων,θα μπεις σε κάποιο βαγόνι,για ν ασου δοθεί απάντση σε αυτό το ρητορικό ερώτημα.

Προφανώς οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ δεν τον ακούμπησαν γιατί είδανε εμφανώς ότι το παιδί δεν έστεκε κ πολύ καλά πνευματικά.
Τώρα αν το ίδιο παιδί ειχε πει σε βαγόνι με γαύρους,δεν ξέρω αν θα το έσωζε η πνευματική του αναπηρια.Πολύ το αμφιβάλλω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom