Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδη πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να παρεις πρωταθλημα με αυτους τους παιχτες????? :headbang: :headbang:
αυτο καταλαβες εσυ απο τα λεγομενα μου?
ελα ντε δυσκολο πολυ να το παρεις το πρωταθλημα στο προηγμενο πρωταθλημα της ελλαδος που επαιξε ο αλλος 60 λεπτα απο τα 4α της λιβερπουλ και βγηκε mvp

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδη πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να παρεις πρωταθλημα με αυτους τους παιχτες και πως σε πρειπτωση αποτυχιας θα φταει ο σερβος????? :headbang: :headbang:
μου την σπαει ρε η προπαγανδα του σερβου
αυτος γαμηθηκε με τον λεοναρτνο εγω γαμηθηκα?δεν τον ηκερες εσυ οτι δεν ειναι δεκαρι το παιδακι?αριστερο εξτρεμ επαιζε στον λεβαδιακο.μας τον φορτωσε πηρε την μιζα του απο τον κουμπαρο του και τωρα αρχισαμε τα "δεν εχουμε ποιοτητα στους παιχτες"
ουτε στους παιχτες ουτε στον παγκο και πολυ περισσοτερο στην εξεδρα δεν εχουμε ποιοτητα γιατι αν ειχαμε θα τον ειχαμε σουταρει απο την πρωτη μερα που πατησε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αυτο καταλαβες εσυ απο τα λεγομενα μου?
ελα ντε δυσκολο πολυ να το παρεις το πρωταθλημα στο προηγμενο πρωταθλημα της ελλαδος που επαιξε ο αλλος 60 λεπτα απο τα 4α της λιβερπουλ και βγηκε mvp
Δυστυχως νικολακη,με εξαιρεση 3 παιχτες μας,ολοι οι αλλοι ουτε για τα τεταρτα της λιβερπουλ δεν ειναι...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δυστυχως νικολακη,με εξαιρεση 3 παιχτες μας,ολοι οι αλλοι ουτε για τα τεταρτα της λιβερπουλ δεν ειναι...
ενω οι ανταγωνιστες σου εχουν 8-9 εντεκαδατους στη λιβερπουλ ε?
mvp της αγωνιστικης βγηκε οχι της ΑΕΚ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μου την σπαει ρε η προπαγανδα του σερβου
αυτος γαμηθηκε με τον λεοναρτνο εγω γαμηθηκα?δεν τον ηκερες εσυ οτι δεν ειναι δεκαρι το παιδακι?αριστερο εξτρεμ επαιζε στον λεβαδιακο.μας τον φορτωσε πηρε την μιζα του απο τον κουμπαρο του και τωρα αρχισαμε τα "δεν εχουμε ποιοτητα στους παιχτες"
ουτε στους παιχτες ουτε στον παγκο και πολυ περισσοτερο στην εξεδρα δεν εχουμε ποιοτητα γιατι αν ειχαμε θα τον ειχαμε σουταρει απο την πρωτη μερα που πατησε
Το προβλημα της ομαδας δεν ειναι ο λεοναρντο,που πιστευω ειναι μια καλη εναλλακτικη στις πτερυγες....Ειναι η ελλειψη παιχτων ελληνων με προσωπικοτητα,που για να τους παρεις θες πακετα και οχι τα 300ψωροχιλιαρικα που παιρνει το παιδακι....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ενω οι ανταγωνιστες σου εχουν 8-9 εντεκαδατους στη λιβερπουλ ε?
mvp της αγωνιστικης βγηκε οχι της ΑΕΚ
Κανε μονος σου τη συγκριση σε ονοματα και σε συμβολαια,και θα δεις οτι ξεκιναμε παλι με την πλατη στον τοιχο.....

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το προβλημα της ομαδας δεν ειναι ο λεοναρντο,που πιστευω ειναι μια καλη εναλλακτικη στις πτερυγες....Ειναι η ελλειψη παιχτων ελληνων με προσωπικοτητα,που για να τους παρεις θες πακετα και οχι τα 300ψωροχιλιαρικα που παιρνει το παιδακι....
σιγα να μην θελει παιχτες με προσωπικοτητα ο βατραχος , μη λες ανεκδοτα

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κανε μονος σου τη συγκριση σε ονοματα και σε συμβολαια,και θα δεις οτι ξεκιναμε παλι με την πλατη στον τοιχο.....
απο τα συμβολαια εσυ απογοητευεσε?
ποτε δεν ειχαμε στην ιστορια μας μεγαλυτερο μπατζετ απο τους αλλους

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
απο τα συμβολαια εσυ απογοητευεσε?
ποτε δεν ειχαμε στην ιστορια μας μεγαλυτερο μπατζετ απο τους αλλους
Απο τη μαλακια καποιων οπαδων μας που πιστευουν οτι εχουμε ροστερ τιτλου απογοητευομαι.Απο κατι προβατα που αποθεωναν το δις ιζ αεκ και που πιστεψαν οτι ενδιαφερθηκαμε ουσιαστικα για ζονας....Και το 93 δεν ειχαμε συμβολαια ψηλα,αλλα ειχαμε παιχταραδες...Δεν ειναι οπως τωρα που εχεις μια εντεκαδα(και αυτη κυτσα-στραβα)και με το που κοιτας τον παγκο σε πιανει πονοκεφαλος...
Υ.γ.Εμενα να σου πω την αληθεια με χαλαει πολυ το γεγονος οτι η ΑΕΚ θα εχει φετος 1 ελληνα στην ενδεκαδα της(Μακκος) και αρχηγο τον μαιστοροβιτς... :headbang:...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρεεεεεεεεεεεεε πιασαμε τις 3,000 σελιδες  :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Απο τη μαλακια καποιων οπαδων μας που πιστευουν οτι εχουμε ροστερ τιτλου απογοητευομαι.Απο κατι προβατα που αποθεωναν το δις ιζ αεκ και που πιστεψαν οτι ενδιαφερθηκαμε ουσιαστικα για ζονας....Και το 93 δεν ειχαμε συμβολαια ψηλα,αλλα ειχαμε παιχταραδες...Δεν ειναι οπως τωρα που εχεις μια εντεκαδα(και αυτη κυτσα-στραβα)και με το που κοιτας τον παγκο σε πιανει πονοκεφαλος...
Υ.γ.Εμενα να σου πω την αληθεια με χαλαει πολυ το γεγονος οτι η ΑΕΚ θα εχει φετος 1 ελληνα στην ενδεκαδα της(Μακκος) και αρχηγο τον μαιστοροβιτς... :headbang:...

αυτό ου λες για τος Ελληνες,είναι κ μένα η μεγάλη μου ενόχλα.Από την άλλη ομως αναγκαστικά οι μεγάλες ομάδες στρεφονται κυρίως στο ρόστερ τους σε ξένους παίχτες,αφού όταν ας να ζητήσεις έναν παίχτη Έλληνα ακόμα κ από την Β'Εθνικη,ζητάνε οι πρόεδροι τους τον ουρανό με τ'αστρα λες κ πουλάνε τον Ετό στα νιάτα του.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως το ενθαρρυντικό είναι ότι ακόμα έχουμε νέους παίχτες κ ενίοτε τους δίνονται οι ευκαιρίες τους(βλ.Ταχτσιδη,Γκέντζογλου,Παυλή),αλλά να δουλέψουν μη τους φάει η μαρμάγκα όπως τους Κονέ,Κομβολίδη κλπ,κλπ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πολυ σωστο αρθρο που λεει τα πραγματα με το ονομα τους...
3

δεν ξέρω τι λέει,αυτός ο νεόκοπος κ άσχετος δημοσιογραφίσκος.Εγώ ξέρω ότι μ'εχρι στιγμής σου χουν δείξει δείγματα ότι σου βγαίνουν οι Νέμεθ κ Αραούχο και οι Μάκος,Λεονάρντο είναι σε καλό δρόμο.Οπότε ας πάει να γαμηθεί ο πολέμιος της ΑΕΚ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
To zητημα με τους γηγενεις παιχτες ειναι το ιδιο σε ολες τις χωρες του κοσμου....Παντου αυτοι οι παιχτες αγοραζονται ακριβοτερα απο τις εγχωριες μεγαλες ομαδες απο οσο πραγματικα αξιζουν,αφου ειναι απαραιτητοι για να παρουν στις πλατες τους το βαρος της ιδιας της ομαδας...(π.χ.τσαβι,ινιεστα,πουγιολ,πικε,κρικιτς και ρουνει,καρικ,σκοουλς,φερντιναντ και τερρυ,λαμπαρντι,κοουλ,τζο κοουλ).Οπως και να το κανεις δεν σημαινει το ιδιο για το μακκο να φοραει τη φανελα της αεκ,οσο σημαινει για τον αρτσε κλπ.....
Σιγουρα μεγαλο το ρισκο,αλλα ειπαμε...Οι καλοι ελληνες(Σαμαρας,Κατσουρανης,Καραγκουνης,Κυργιακος)θελουν πακετα,που εμεις δεν διαθετουμε(οχι δεν εχουμε,αφου με τοσα εσοδα φετος εγινε το μεγαλο παντελονιασμα).... :S

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
To zητημα με τους γηγενεις παιχτες ειναι το ιδιο σε ολες τις χωρες του κοσμου....Παντου αυτοι οι παιχτες αγοραζονται ακριβοτερα απο τις εγχωριες μεγαλες ομαδες απο οσο πραγματικα αξιζουν,αφου ειναι απαραιτητοι για να παρουν στις πλατες τους το βαρος της ιδιας της ομαδας...(π.χ.τσαβι,ινιεστα,πουγιολ,πικε,κρικιτς και ρουνει,καρικ,σκοουλς,φερντιναντ και τερρυ,λαμπαρντι,κοουλ,τζο κοουλ).Οπως και να το κανεις δεν σημαινει το ιδιο για το μακκο να φοραει τη φανελα της αεκ,οσο σημαινει για τον αρτσε κλπ.....
Σιγουρα μεγαλο το ρισκο,αλλα ειπαμε...Οι καλοι ελληνες(Σαμαρας,Κατσουρανης,Καραγκουνης,Κυργιακος)θελουν πακετα,που εμεις δεν διαθετουμε(οχι δεν εχουμε,αφου με τοσα εσοδα φετος εγινε το μεγαλο παντελονιασμα).... :S

Να σου πω για το παντελόνιασμα.Το παν ανοιχτά:΄΄εχουμε τρύπες-προφανώς δηλαδη τα φράγκα που εχουν βάλει από την τσέπη τους,και θα π΄ρεπει να κινηθούμε οικονομικά για να τις καλύψουμε΄΄.
Μπορεί να μην μας αρέσει,γιατί θελουμε για την ομαδα μας το καλύτερο,αλλά το παν κ τους τιμάει.
Δηλαδη οι γαύροι τι να πουν που έχουν τα υπερπολλαπλασια έσοδα από μας,και κινηθηκε η ομαδα τους σε ρηχά νερά;;
Και πάλι καλά κινηθηκαν,με τις περικοπές που έακαναν.Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πήρες 13 παίχτες κ έχεις αρκετές επιλογές,που μέχρι στιγμής ΄΄βγαίνουν΄΄.
Σου λεέι ο προπονητής σου,με ικανοποιεί το ρόστερ που έχω,οπότε το μπαλλάκι πέφτει πια πάνω του.
Και μην ξεχνάς μπορεί την ΑΕΚ να μην την βλέπουμε εμείς οι αγνοί ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ως εταιρεία,αλλά ο ιδιοκτήτης της κάθες ομάδας δεν παύει να την βλέπει κ ως εταιρεία,και θέλει να ελαχιστοποιεί τα εξοδά του.
Και ακόμα χρωστάμε παλιές ιστορίες....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
 Και εμένα με χαλάει που δέν έχουμε Έλληνες στην ενδεκάδα αλλά δεν θα με χαλάσει καθόλου μα καθόλου εάν πάρουμε το πρωτάθλημα λοιπόν όπως ξανα έγραψα βιάστηκα να βγάλω άχρηστο τον Νέμεθ αλλά δεν είναι οπότε ας δούμε πως θα δέσει η ομάδα με αυτούς που έχουμε και πήραμε (κοινός το ροντάρισμα) και με την βοήθεια του Θεού εδώ είμαστε να σχολιάσουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom