Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εχει καλό ρόστερ και πρέπει να δουλέουν όλοι.
Με εξαιρεση 3-4 παιχτες το ροστερ σε ατομικο επιπεδο ειναι μετριοτατο....Επειδη ομως ειναι ομαδικο το αθλημα,θα δουμε κατα ποσο ολοι μαζι θα μπορεσουν να ανταποκριθουν στις υψηλες απαιτησεις της ομαδας(βεβαια να μιλαμε για συνοχη και δεσιμο ειναι αστειο,με δεδομενη την αγορα 5 παιχτων 30 αυγουστου...).... :sunglasses:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θετικό εν μερει ότι υπάρχουν 2 μεγάλες διακοπές στο πρωταθλημα,τώρα κ τον Οκτώβρη,προκειμένου να δε΄σεις την ομάδα όσο μπορείς καλύτερα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Θετικό εν μερει ότι υπάρχουν 2 μεγάλες διακοπές στο πρωταθλημα,τώρα κ τον Οκτώβρη,προκειμένου να δε΄σεις την ομάδα όσο μπορείς καλύτερα.
Η γκαντεμια ομως νταρκ ειναι οτι αν δεν παρουμε εντος γαυρο-βαζελο μεχρι τις 27 σεπτεμβρη θα κλεισει και 4ταρτο χρονο το θρεντ ατιτλο... :2funny: :2funny: :2funny: ;) :rockon: :rockon:
Ελα Μωρη αρρωστια.... :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :grouphug:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Με εξαιρεση 3-4 παιχτες το ροστερ σε ατομικο επιπεδο ειναι μετριοτατο....Επειδη ομως ειναι ομαδικο το αθλημα,θα δουμε κατα ποσο ολοι μαζι θα μπορεσουν να ανταποκριθουν στις υψηλες απαιτησεις της ομαδας(βεβαια να μιλαμε για συνοχη και δεσιμο ειναι αστειο,με δεδομενη την αγορα 5 παιχτων 30 αυγουστου...).... :sunglasses:

λοιπον καλο ειναι οι αεκτζηδες να σταματησουν να μιλανε γιατι με τοσες μεταγραφες

ειναι αστειο να διαμαρτυρονται.

πρεπει να ειναι η ομαδα με τις περισσοτερες μεταγραφες!!!  πρεπει να ειναι αριθμος ρεκορ ξεπερνουν τις 10 συνολικα!

ελεος μονο η ρεαλ εχει κανει τοσες.

αμυντικους επιθετικους με το τσουβαλι ,μεσοι  και τι δεν πηρε η Αεκ φετος.

στο τελος τους αιφνιδιασε ολους!

ο Μπαγεβιτς εχει πολυ καλο υλικο για να διεκδικησει το πρωταθλημα στα ισια.

αντιθετα ολυμπιακος και παναθηναικος αφησαν ακαλυπτες θεσεις που πονανε πραγματικα.

χαφ ο γαυρος,αμυνα ο βαζελος.και ειχαν και μεγαλυτερο μπατζετ αν ηθελαν να ξοδεψουν.

ας κοψουν λοιπον την κλαψα οι αεκτζηδες και

ας στηριξουν την ομαδα τους.

γιατι ειναι η πρωτη φορα που μπορουν μετα απο αρκετο καιρο να παρουν το πρωταθλημα. ;)

ει

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η γκαντεμια ομως νταρκ ειναι οτι αν δεν παρουμε εντος γαυρο-βαζελο μεχρι τις 27 σεπτεμβρη θα κλεισει και 4ταρτο χρονο το θρεντ ατιτλο... :2funny: :2funny: :2funny: ;) :rockon: :rockon:
Ελα Μωρη αρρωστια.... :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :grouphug:

καλά ρε πούστη μου,με γαύρο-βάζελο παίζουμε μέσα σε 5 ημέρες;;;
τι ξεκώλιασμα είναι αυτό;;;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μεγαλη μοντα μας επαιξαν εκει....Αντε να παιξεις κυριακη με ποα,ενω τεταρτη παιζεις με γαυρο..... :zombie:
Αυτος ο θανοπουλος ως προεδρος της σουπερ λιγκ πως το δεχθηκε το ΖΩΟ?????

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και θα λείψω κ από τα 2 γιατί θα είμαι στο εξωτερικό ρε πούστη μου :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

τον γαυρο θα τον κερδισετε? αστα αυτα.

σε 20 μερες θα ειναι ολοι σας οι παικτες ετοιμοπολεμοι να διαλεξει ο προπονητης σας οποιον θελει.

κουτι του ηρθε του μπαγεβιτς.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

γαμησε με μαλάκα μου,γαμησε με.Το ξερα ότι θα χάσω τον γαύρο κ είπα 1 ματς ΟΚ.Αλλά τώρα είδα ότι στο καπάκι παίζουμε με τον ΠΑΟ την Κυριακή κ με χει πιάσει και γω δεν ξέρω τι με χει πιάσει.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
γαμησε με μαλάκα μου,γαμησε με.Το ξερα ότι θα χάσω τον γαύρο κ είπα 1 ματς ΟΚ.Αλλά τώρα είδα ότι στο καπάκι παίζουμε με τον ΠΑΟ την Κυριακή κ με χει πιάσει και γω δεν ξέρω τι με χει πιάσει.

θα χασετε απο γαυρο μεσα στο γηπεδο σας????

καλα μαλακες ειστε?  γιατι να χασετε? ουτε στο γηπεδο σας δεν μπορειτε να τον κερδισετε??

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
θα χασετε απο γαυρο μεσα στο γηπεδο σας????

καλα μαλακες ειστε?  γιατι να χασετε? ουτε στο γηπεδο σας δεν μπορειτε να τον κερδισετε??

ρε μαστορα,δεν τα πιάνεις φαίνεται.Όταν λέω θα χάσω,δεν εννοώ αγωνιστικά,εννοώ ότι θα χάσω τα ματς δεν θα τα δω από κοντά,γιατί θα λείπωσ το εξωτερικό.Αυτό εννοώ.Για κάποιον που έχει χάσει μόνο 5 ματς τα τελευταία 5 χρόνια,αυτό με ξεσκίζει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γαμώ την παναγιώτα μου γαμώ.Πάω να κλωτσήσω κανένα σκύλο να με ξαναδαγκώσει να ξεθυμάνω γαμώ την τρέλλα μου,γαμώ την Σούπερ Λίγκα,τον πρόεδρο της,τον Γκαγκάτση παρόλο που δεν φταίει,γαμώ την πουτάνα την τύχη μου,τον Καραμανλή ,τον παπανδρέου,την παπαρήγα κ τον Τσίπρα μαζί,γαμώ ότι βρω κ δεν βρω.μην μου μιλατε άλλο,δεν μιλιέμαι :headbang: :headbang: :s&m_3: :pipa1: :2on1: :s&m_2: :s&m_1: :humpleg: :knockinb: :kissass: :tits2: :tits: :fuck1: :zfuck: :pipa2: :s&m_3: :fuck2: :s&m_2: :s&m_1: :pipa3: :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε μαστορα,δεν τα πιάνεις φαίνεται.Όταν λέω θα χάσω,δεν εννοώ αγωνιστικά,εννοώ ότι θα χάσω τα ματς δεν θα τα δω από κοντά,γιατί θα λείπωσ το εξωτερικό.Αυτό εννοώ.Για κάποιον που έχει χάσει μόνο 5 ματς τα τελευταία 5 χρόνια,αυτό με ξεσκίζει.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τον γκαγκατση τον γαμω και εγω,παρα το γεγονος οτι θα ειμαι γηπεδο.... :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom