DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
δεν ξερω,εσυ τα ξερεις αυτά.Εδω χρωσταμε ακομα τον φερέρ κ τον Δώνη
Εγω λεω το απλο....Του χρονου ο πρωταθλητης μπαινει απαυθειας στους ομιλους....Αν εισαι μαγκας παιρνεις ενα ρισκο 4Μ(που θα μειωθει σημαντικα απο την ανοδο των διαρκειας),φερνεις πισω κατσουρ,παιρνεις ζονας και λες χτυπαω με ΑΞΙΩΣΕΙΣ τιτλο....
Οσο για τις δηλωσεις του μπαγιεβιτς,ειπε το λογικο...Τι να ελεγε δηλαδη,<<Με το κεντρο που εχω δεν περνα ή η μπαλα μπροστα ουτε με εισαγγγελικη παρεμβαση>>ή<<Ζητησα ταμας και μου φεραν αρτσε....Ζητησα ζονας και εμεινα με παυλη....Ζητησα γιουρκα πηρα αραουχο...Μου πουλησαν τον καλυτερο παιχτη μου 20 αυγουστου>>??????
Καλυψε το ροστερ οπως οφειλει να κανει καθε σοβαρος προπονητης.
..Ιδωμεν...Εξαλλου μεχρι τα τελη σεπτεμβρη θα εχουν κριθει σχεδον τα παντα... ;)
στην πρωτη παραγραφο συμφωνωΕγω λεω το απλο....Του χρονου ο πρωταθλητης μπαινει απαυθειας στους ομιλους....Αν εισαι μαγκας παιρνεις ενα ρισκο 4Μ(που θα μειωθει σημαντικα απο την ανοδο των διαρκειας),φερνεις πισω κατσουρ,παιρνεις ζονας και λες χτυπαω με ΑΞΙΩΣΕΙΣ τιτλο....
Οσο για τις δηλωσεις του μπαγιεβιτς,ειπε το λογικο...Τι να ελεγε δηλαδη,<<Με το κεντρο που εχω δεν περνα ή η μπαλα μπροστα ουτε με εισαγγγελικη παρεμβαση>>ή<<Ζητησα ταμας και μου φεραν αρτσε....Ζητησα ζονας και εμεινα με παυλη....Ζητησα γιουρκα πηρα αραουχο...Μου πουλησαν τον καλυτερο παιχτη μου 20 αυγουστου>>??????
..Ιδωμεν...Εξαλλου μεχρι τα τελη σεπτεμβρη θα εχουν κριθει σχεδον τα παντα... ;)
Σαρανταπενταρίσαμε(45.000 ποστ) Νικολάκη.
Και στς 15/9 κλείνουμε 3 χρόνια ζωής σαν θρεντ!
ρε συ hitman όπως θέλεις τα λες μου φαίνεται. δεν λες όμως ότι ζήτησε Μάκο και σέρνεται το παληκάρι. Δεν λες ότι ζήτησε Λούκατς και τον έχει τρίτο. Δεν λες ότι ζήτησε Ιορντάκε και παίζουμε με χαφ τον καράμπελα. ελεος πια. ήξερε ότι δεν μποροιύμε να του φέρουμε τον Πουγιόλ και τον Λούσιο. Ας κάτσει να δουλέψει. Δεν υπάρχει ακμία δικαιολογία για κανέναν. Τέλος. Και παίκτη ωια να περνάει η μπάλα έχει. Τον Γκερέιρο. Και επιθετικό έχει , τον Τζιμπούρ αλλά δεν τον θέλει.Εγω λεω το απλο....Του χρονου ο πρωταθλητης μπαινει απαυθειας στους ομιλους....Αν εισαι μαγκας παιρνεις ενα ρισκο 4Μ(που θα μειωθει σημαντικα απο την ανοδο των διαρκειας),φερνεις πισω κατσουρ,παιρνεις ζονας και λες χτυπαω με ΑΞΙΩΣΕΙΣ τιτλο....
αν τον βαλει δεν παω να ψηφισω.-O Κοντός υποψηφιος βουλευτής του Γιώργου!!!!!!!!Έχουμε ξεφυγει τελείως!!!!
πηγή:
εγώ πάντως εάν δεν πολιτευτεί ο Ψωμιάδης και ο Μελισσανίδης, δεν πάω να ψηφίσω.αν τον βαλει δεν παω να ψηφισω.-
εμ είδες!! Αυτό λέω και εγώ. είναι και αυτός κλέφτης, καταχραστής,εξέδιδε πλαστά τιμολόγια, δεν πλήρωνε προμηθευτές και τους εκβίαζε, έκανε λαθρεμπόριο πετρελαίου και δικάστηκε και άλλα πολλά. έίδες που συμφωνούμε? Για αυτό λέω και εγώ να βάλουν και οι τρεις υποψηφιότητα.στην ιδια κατηγορια ειναι
[size=14pt]Λέτε να βάλει την Ελλάδα στο άρθρο 44, να σωθούμε όλοι;;;;;;;;;; [/size]O Κοντός υποψηφιος βουλευτής του Γιώργου!!!!!!!!Έχουμε ξεφυγει τελείως!!!!
πηγή:
Έγραψες!!!![size=14pt]Λέτε να βάλει την Ελλάδα στο άρθρο 44, να σωθούμε όλοι;;;;;;;;;; [/size]
Έγραψες!!!!
[size=14pt]Λέτε να βάλει την Ελλάδα στο άρθρο 44, να σωθούμε όλοι;;;;;;;;;; [/size]