Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
δεν ξερω,εσυ τα ξερεις αυτά.Εδω χρωσταμε ακομα τον φερέρ κ τον Δώνη :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εγω λεω το απλο....Του χρονου ο πρωταθλητης μπαινει απαυθειας στους ομιλους....Αν εισαι μαγκας παιρνεις ενα ρισκο 4Μ(που θα μειωθει σημαντικα απο την ανοδο των διαρκειας),φερνεις πισω κατσουρ,παιρνεις ζονας και λες χτυπαω με ΑΞΙΩΣΕΙΣ τιτλο....
Οσο για τις δηλωσεις του μπαγιεβιτς,ειπε το λογικο...Τι να ελεγε δηλαδη,<<Με το κεντρο που εχω δεν περνα ή η μπαλα μπροστα ουτε με εισαγγγελικη παρεμβαση>>ή<<Ζητησα ταμας και μου φεραν αρτσε....Ζητησα ζονας και εμεινα με παυλη....Ζητησα γιουρκα πηρα αραουχο...Μου πουλησαν τον καλυτερο παιχτη μου 20 αυγουστου>>??????
Καλυψε το ροστερ οπως οφειλει να κανει καθε σοβαρος προπονητης.
..Ιδωμεν...Εξαλλου μεχρι τα τελη σεπτεμβρη θα εχουν κριθει σχεδον τα παντα... ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγω λεω το απλο....Του χρονου ο πρωταθλητης μπαινει απαυθειας στους ομιλους....Αν εισαι μαγκας παιρνεις ενα ρισκο 4Μ(που θα μειωθει σημαντικα απο την ανοδο των διαρκειας),φερνεις πισω κατσουρ,παιρνεις ζονας και λες χτυπαω με ΑΞΙΩΣΕΙΣ τιτλο....
Οσο για τις δηλωσεις του μπαγιεβιτς,ειπε το λογικο...Τι να ελεγε δηλαδη,<<Με το κεντρο που εχω δεν περνα ή η μπαλα μπροστα ουτε με εισαγγγελικη παρεμβαση>>ή<<Ζητησα ταμας και μου φεραν αρτσε....Ζητησα ζονας και εμεινα με παυλη....Ζητησα γιουρκα πηρα αραουχο...Μου πουλησαν τον καλυτερο παιχτη μου 20 αυγουστου>>??????
..Ιδωμεν...Εξαλλου μεχρι τα τελη σεπτεμβρη θα εχουν κριθει σχεδον τα παντα... ;)

Μπαααα,με εθνικές,εκολγές κλπ,κλπ,θα ξεχασουμε πότε θα ξαναδούμε μπάλλα

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
στην πρωτη παραγραφο συμφωνω
οσο για τα αλλα αστο....
αν μετα απο 10 μηνες στην ομαδα και μετα απο 2 μεταγραφικες περιοδους αν δεν περναει η μπαλα μπροστα πιος φταιει?εγω που ξυνω τα αρχιδια μου?
και αν ζητησε αλλους και δεν τους εφεραν τι βγαινει και τους καλυπτει?
καποιος πρεπει να φταιει για το χαλι γαμω την πουτανα μου

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σαρανταπενταρίσαμε(45.000 ποστ) Νικολάκη.
Και στς 15/9 κλείνουμε 3 χρόνια ζωής σαν θρεντ!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ hitman όπως θέλεις τα λες μου φαίνεται. δεν λες όμως ότι ζήτησε Μάκο και σέρνεται το παληκάρι. Δεν λες ότι ζήτησε Λούκατς και τον έχει τρίτο. Δεν λες ότι ζήτησε Ιορντάκε και παίζουμε με χαφ τον καράμπελα. ελεος πια. ήξερε ότι δεν μποροιύμε να του φέρουμε τον Πουγιόλ και τον Λούσιο. Ας κάτσει να δουλέψει. Δεν υπάρχει ακμία δικαιολογία για κανέναν. Τέλος. Και παίκτη ωια να περνάει η μπάλα έχει. Τον Γκερέιρο. Και επιθετικό έχει , τον Τζιμπούρ αλλά δεν τον θέλει.
Εχει καλό ρόστερ και πρέπει να δουλέουν όλοι.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
στην ιδια κατηγορια ειναι
εμ είδες!! Αυτό λέω και εγώ. είναι και αυτός κλέφτης, καταχραστής,εξέδιδε πλαστά τιμολόγια,  δεν πλήρωνε προμηθευτές και τους εκβίαζε, έκανε λαθρεμπόριο πετρελαίου και δικάστηκε και άλλα πολλά. έίδες που συμφωνούμε? Για αυτό λέω και εγώ να βάλουν και οι τρεις υποψηφιότητα. 

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά μην παραξενεύεστε.Κολλητοί είναι ο Ντέμης με τον Γιώργο.Συνεχεια διακοπές στο κότερο του Ντέμη κάνει.
Η τριπλέτα Ντέμης-Γιώργος κ ο δημσιογράφος ο Θεοδωράκης είναι πολύ κολλητοί.

Αντε μπας κ φτιάξουμε τώρα γήπεδο :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom