Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τελικά έμεινε ο Τζιμπούρ.
Θα τον φάει η μαρμαγκα ή θα κοιτάξουν άραγε να τα βρούνε;;;

πιστευω ότι η απαντηση σε αυτό το ερώτημα ,θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το τι θα γίνει τελικά με τον Ζόνας.
Αν δεν ερθει και σημερα προταση απο αγγλια,το πιθανοτερο εινα να μην γινει,τοτε μενει κανονικοτατα....Μου φαινεται απιστευτο να εχουμε ενα συμβολαιο 600 χιλιαδων στην κερκιδα(ΠΛΑς 3Μ ;))...Οποτε θα ζητησει ενα συγνωμη(ελεω μουντιαλ κιολας)και θα γυρισει στην βασικη εντεκαδα....Αν δεν κλεισει και ο ζονας???Περασμενα ξεχασμενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καπως έτσι το βλέπω.Καλή καρδιά,δεν τρέχει τίποτα,είπαμε μια κουβέντα παραπάνω...και βλέπω τους Αργεντίνους με το μάτι-στυλιάρι να λοξοκοιτάνε τον ΄΄τρομοκράτη΄΄ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καπως έτσι το βλέπω.Καλή καρδιά,δεν τρέχει τίποτα,είπαμε μια κουβέντα παραπάνω...και βλέπω τους Αργεντίνους με το μάτι-στυλιάρι να λοξοκοιτάνε τον ΄΄τρομοκράτη΄΄ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να κανουν καμια μαλακια....Ολοι στο κατ θα βρεθουνε.. :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :ak: :uzi: :crazy: :crazy: :crazy:..
Τοτε  ο ραφφικ θα παιξει ΜΟΝΟΣ προωθημενος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
[quote author=ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ link=topic=816.msg#msg date=]
Πάντως μπορεί να διέδιδε η διοίκηση ότι θα κινηθεί σε ρηχά νερά στις μεταγραφές,μπορεί να μας έβγαλε το λάδι(βλ.Μάλο-Λεονάρντο) για να κλείσει παίχτες που η δεν τους έκλεινε για λίγες χιλιάδες ευρώ-από τη μία καλά έκαναν για να μην κάνουν πλο΄σιο τον κάθε πούστη,αλλά τελίκά μόνο γυμνή δεν άφησαν την ομάδα με τις 13 μεταγραφές που έκαναν!!!!

Ναι μεν για το μόνο πράγμα που χρεώνονται είναι η φυγή του Κυργιάκου από τους πρωτοκλασσάτους,αλλά τι στο διάολο,δεν θα τον αφήσεις να πάει στο Λίβερπουλ;

Για το μόνο πράγμα που τους χρεώνων είναι ότι αποφάσισαν να κλείσουν το ρόστερ την δωδεκάτη ώρα,αλλά τουλάχιστον φρόντισαν έστω την ύστατη ώρα να θωρακίσουν την ομάδα και να μην την αφήσουν γυμνή όπως οι απαταιώνιοι και αν λέω βλακείες δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που τους τα χώνουν σήμερα.
[/quote]

Σκοτεινέ έχεις απόλυτο δίκιο.
Το θέμα είναι να μονταριστούν όλοι οι νέοι με τους παλιούς. Σε θέματα ποιοτικού ρόστερ η ΑΕΚΑΡΑ δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τους Απαταιώνιους πλέον.
Βγήκαν τα γαυράκια και λένε για Γκερέιρο και Αρτσε σιγά τους παίκτες, κ.λ.π.
Για περιμένετε να δείτε ποιοι θα σας κλείσουν το σπίτι γαυράκια και θα τα πούμε.
Μόνο πρόβλημα που βλέπω στην ΑΕΚ (δίοτι το μοντάρισμα θα το καταφέρει ο μέτρ της ραπτικής Ντούσαν) είναι η τρύπα Χουανφραν

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
[quote author=hitman21 link=topic=816.msg#msg date=]
Να κανουν καμια μαλακια....Ολοι στο κατ θα βρεθουνε.. :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :ak: :uzi: :crazy: :crazy: :crazy:..
Τοτε  ο ραφφικ θα παιξει ΜΟΝΟΣ προωθημενος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

Μπα τον βλ΄πεω να βάζει την ουρά στα σκέλια, διότι αμα μείνει παγκίτης μετά δύσκολα πάει σε καλή ομάδα

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αν δεν ερθει και σημερα προταση απο αγγλια,το πιθανοτερο εινα να μην γινει,τοτε μενει κανονικοτατα....Μου φαινεται απιστευτο να εχουμε ενα συμβολαιο 600 χιλιαδων στην κερκιδα(ΠΛΑς 3Μ ;))...Οποτε θα ζητησει ενα συγνωμη(ελεω μουντιαλ κιολας)και θα γυρισει στην βασικη εντεκαδα....Αν δεν κλεισει και ο ζονας???Περασμενα ξεχασμενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:...
[/quote]

Αμα φέρει Ζονας δεν βλέπω τον Ραφικ να παίζει ξανά

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σκοτεινέ έχεις απόλυτο δίκιο.
Το θέμα είναι να μονταριστούν όλοι οι νέοι με τους παλιούς. Σε θέματα ποιοτικού ρόστερ η ΑΕΚΑΡΑ δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τους Απαταιώνιους πλέον.
Βγήκαν τα γαυράκια και λένε για Γκερέιρο και Αρτσε σιγά τους παίκτες, κ.λ.π.
Για περιμένετε να δείτε ποιοι θα σας κλείσουν το σπίτι γαυράκια και θα τα πούμε.
Μόνο πρόβλημα που βλέπω στην ΑΕΚ (δίοτι το μοντάρισμα θα το καταφέρει ο μέτρ της ραπτικής Ντούσαν) είναι η τρύπα Χουανφραν

1000 ΦΟΡΈΣ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ή και ο Γιαχιτς που μπορεί να παίξει εκεί.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μπα τον βλ΄πεω να βάζει την ουρά στα σκέλια, διότι αμα μείνει παγκίτης μετά δύσκολα πάει σε καλή ομάδα
Εγω το εχω δηλωσει και στο παρελθον...ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡΗ.....Ας ελπισουμε να τα βρει με τον σερβο,γιατι ειναι παιχταρας....Λιγη αλητεια και τσαμπουκα θελει η ομαδα,καθως μετα τη φυγη κυργιακου ειμαστε πολυ σοφτ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Υ.Γ.Καλο θα ειναι να ακουσετε και την εκδοχη τζιμπουρ πριν τον βγαλετε τρελο και κωλοπαιδο... ;) ;) ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
1000 ΦΟΡΈΣ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ή και ο Γιαχιτς που μπορεί να παίξει εκεί.
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Ποιος καραμπελας ρε παιδια????Αυτος παει να κλωτσηει τη μπαλα και πεφτει κατω.... :headbang: :headbang:
Ο ισπανος εχει βελτιωθει αισθητα φετος...Και μ μου πει κανεις τη μαλακια που ακουω απο εχτες για το περιστερι...Στο πρωτο ημιχρονο γινοτανε οβερλαπ απο την πλευρα του και ητανε μονος αναμεσα σε 2...Στο δευτερο που μπηκε χαφ μπροστα του ηταν μια χαρα....
Υ.Γ.Το γιαχιτς τον θυμασαι καθολου σκοτεινε που λες να παιξει πλαγιο μπακ???? :think:

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εγω το εχω δηλωσει και στο παρελθον...ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡΗ.....Ας ελπισουμε να τα βρει με τον σερβο,γιατι ειναι παιχταρας....Λιγη αλητεια και τσαμπουκα θελει η ομαδα,καθως μετα τη φυγη κυργιακου ειμαστε πολυ σοφτ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Υ.Γ.Καλο θα ειναι να ακουσετε και την εκδοχη τζιμπουρ πριν τον βγαλετε τρελο και κωλοπαιδο... ;) ;) ;)
[/quote]

Δεν λέω ότι είναι τρελός. Λίγο "παλιοχαρακτήρας" είναι αλλά δεν τρέχει και τίποτε.
Το πρόβλημα είναι ότι αμα πάρει το τόπι δεν το δίνει πουθενά.
Από την άλλη με πιθανή έλευση Ζόνας η επίθεση θα είναι Ζονας, Μπλάνκο, Σκοκο, Νέμεθ με Γκερειρο και Λεονάρντο να μοιράζουν μπάλες.
Βλέπω πολύ πλεκτό να κάνουν οι άλλες ομαδίτσες φέτος

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Ρε Χιτ να την ακούσω ρε συ,και γω τον θεωρώ παιχταρά κ το χω γρψει πολλάκις εδώ μέσα.Αλλά δεν πας να ρίξεις κουτουλιά σε συμπαίχτη συ κ να τον στείλεις σε νοσοκομείο.
Πάει εκεί έσπασε το γυαλί με τους υπόλοιπους.Σίγουρα η κουτουλιά του Τζιμπούρ επερεασε τους παντες που είναι μέχρι σήμερα στην ΑΕΚ,ΌΧΙ ΜΌΝΟ τους Αργεντίνους.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Ποιος καραμπελας ρε παιδια????Αυτος παει να κλωτσηει τη μπαλα και πεφτει κατω.... :headbang: :headbang:
Ο ισπανος εχει βελτιωθει αισθητα φετος...Και μ μου πει κανεις τη μαλακια που ακουω απο εχτες για το περιστερι...Στο πρωτο ημιχρονο γινοτανε οβερλαπ απο την πλευρα του και ητανε μονος αναμεσα σε 2...Στο δευτερο που μπηκε χαφ μπροστα του ηταν μια χαρα....
Υ.Γ.Το γιαχιτς τον θυμασαι καθολου σκοτεινε που λες να παιξει πλαγιο μπακ???? :think:

Ωραία,να το δεχτώ ότι δεν έπαιρνε βοηθεις από τα χαφ.Αλλά στο ένας προς έναν μόνο μια φορά έκοψε τον αντίπαλο παίχτη του.Εδώ έκανε τον Μαρίνο του Ατρομήτου να φαίνεται ΄σούπερ σε τέτοιο βαθμό που τον πήρε από τώρα ως μεταγραφή ο βάζελος.
Μου λες αισθητά βελτιωμένο έναν παίχτη,που με την αρνητική του απόδοση,έδωσε μεταγραφή στον αντίπαλο του στο κυριακάτικο ματς!!!!!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Για αυτό αφησε η ΠΑΕ ΑΕΚ,τα διαρκείας να πωλούνται τελικά μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.
Παρτε,παρτε,εγω πιο πολυ για το που χασαμε το μωρο στενοχωρηθηκα...παντως ο Γιαχιτς ειναι καλη περιπτωση,παιζει με επιτυχια 3 θεσεις(στοπερ,δεξι μπακ,αμυντ.χαφ)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ωραία,να το δεχτώ ότι δεν έπαιρνε βοηθεις από τα χαφ.Αλλά στο ένας προς έναν μόνο μια φορά έκοψε τον αντίπαλο παίχτη του.Εδώ έκανε τον Μαρίνο του Ατρομήτου να φαίνεται ΄σούπερ σε τέτοιο βαθμό που τον πήρε από τώρα ως μεταγραφή ο βάζελος.
Μου λες αισθητά βελτιωμένο έναν παίχτη,που με την αρνητική του απόδοση,έδωσε μεταγραφή στον αντίπαλο του στο κυριακάτικο ματς!!!!!!!
Ρε νταρκ το ειπαμε.....Δεν ειναι και ο ρομπερτο καρλος,αλλα καλως ή κακκως ειναι το καλυτερο αριστερο μπακ της ομαδας μας....Στο δευτερο ημιχρονο που ειχε βοηθειες εξαφανιστηκε ο μαρινος....
Υ.Γ.Μην ξεχναμε οτι ειναι 31 χρονων,επαιξε την πεμπτη 90λεπτο(και μαλιστα αρκετα καλα)και καλυπτε ολη την αριστερη πλευρα μονος του για ενα ολοκληρο ημιχρονο....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Παντως αφου γλιτωσαμε απτο τη βελεντζα το Μαντζιο,ουτε του παππα να μην το πουμε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom