Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι να γνωριζει φιλε ο ντουσαν?Το μονο που ξερει ειναι οτι τους εδωσε 5 παιχτες και του παιρνουν την 5τη επιλογη στη λιστα....Με στοπερ αυτα τα χαιβανια θα συναγωνιζομαστε το βαζελο στις ζεμπεκιες..... :headbang: :tickedoff:
φίλε αυτά με τις λίστες είναι πούτσες μπλε.
Αν τον έχεις βάλει στη λίστα σου σημαίνει πως σου κάνει σαν παίκτης.
Αν πάει ο άλλος και σου τον φέρει στα καλά καθούμενα και συ πει να δουλέψεις μαζί του χωρίς να τον ξέρεις, τότε δεν είναι δικό σου λάθος η μεταγραφή...αλλά ευθύνεσαι που δεν την κάνεις και κάθεσαι και δουλεύεις με αυτά τα υλικά.
Σκέφτεσαι ποτέ να σου πει ο μάγειρας του εστιατορίου πως δεν του πήρανε καλό μαρούλι και βγήκε σκάρτο το φαϊ;

Μη χέσω που για όλα είναι άμοιροι οι προπονητές στην Ελλάδα και ειδικά ο Μπαγεβίσκος....

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Οπως φαινεται οχι 3,ουτε τα τρια δεν πειραμε απο τη μεταγραφη κυργιακου....Ο γιαχιτς και ο 22αχρονος αργεντινος θα ειναι οι ηγετες της αμυνας?????Για γελια ειστε αμετοχοι.....
Υ.Γ.Ειναι τυχαιο οτι του ολεγκερ χαλασε αμεσως μετα το ματς της πεμτης??? :jerking: :jerking:

συγνωμη η αεκ εκανε 3 μεταγραφες μεσα σε 1 βδομαδα!!!!!

φοβερο. ομως αμυντικο για να καλυψει την θεση του κυριακου γιατι δεν πηρε?

αφου ειχε το ρευστο τωρα. γιατι παιρνει συνεχεια επιθετικους??? η αμυνα?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
 Αδέλφια ας μην βιαζόμαστε να κρίνουμε τις μεταγραφές ακόμα.Οταν πήραμε δανεικό τον Νέμεθ σε ένα post μου τον παρομοίασα με παλτό το παιδί.Ε λοιπόν μετά απο το χθεσινό που τον παρακολούθησα του ζητάω συγγνώμη.Το πιτσιρίκη ξέρει πολλά καντάρια μπάλα.Ούτε χρόνο προσαρμογής ζήτησε ,ούτε να μάθω πως λένε τους συμπαίκτες μου ,ούτε σε ποιά θέση παίζουν,κάτσε να μάθω και ελληνικά κτλ.Μπήκε μέσα τους ξεκώλιασε και πήγε σπίτι του άνετος και ωραίος.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
φίλε αυτά με τις λίστες είναι πούτσες μπλε.
Αν τον έχεις βάλει στη λίστα σου σημαίνει πως σου κάνει σαν παίκτης.
Αν πάει ο άλλος και σου τον φέρει στα καλά καθούμενα και συ πει να δουλέψεις μαζί του χωρίς να τον ξέρεις, τότε δεν είναι δικό σου λάθος η μεταγραφή...αλλά ευθύνεσαι που δεν την κάνεις και κάθεσαι και δουλεύεις με αυτά τα υλικά.
Σκέφτεσαι ποτέ να σου πει ο μάγειρας του εστιατορίου πως δεν του πήρανε καλό μαρούλι και βγήκε σκάρτο το φαϊ;

Μη χέσω που για όλα είναι άμοιροι οι προπονητές στην Ελλάδα και ειδικά ο Μπαγεβίσκος....
Φιλε δες το κι ετσι....Σε ρωταω τι αμαξι  θες και ξεκινας σπο λαμποργκινι και καταληγεις το τρακαρισμενο φιατακι για να κανεις τη δουλεια σου.....Αν εγω σου αγορασω το τελευταιο φταις εσυ??? :headbang:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
συγνωμη η αεκ εκανε 3 μεταγραφες μεσα σε 1 βδομαδα!!!!!

φοβερο. ομως αμυντικο για να καλυψει την θεση του κυριακου γιατι δεν πηρε?

αφου ειχε το ρευστο τωρα. γιατι παιρνει συνεχεια επιθετικους??? η αμυνα?
Κατα αρχην η ομαδα δεν πηρε επιθετικο...Μονο τον δανεικο νεμεθ πηρε...Στα λογια και τα δημοσιευματα,σου φερνω και εγω τον κακα..Αμυντικο της προκοπης δεν παιρνουν,γιατι απλουστατα το ποσο που βγηκε για Κυργιακο ειναι ΨΕΥΤΙΚΟ!!!!!!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Κατα αρχην η ομαδα δεν πηρε επιθετικο...Μονο τον δανεικο νεμεθ πηρε...Στα λογια και τα δημοσιευματα,σου φερνω και εγω τον κακα..Αμυντικο της προκοπης δεν παιρνουν,γιατι απλουστατα το ποσο που βγηκε για Κυργιακο ειναι ΨΕΥΤΙΚΟ!!!!!!!!

ωραια γιατι δεν παιρνει δανεικο αμυντικο και παιρνει μεσους και επιθετικους??

τον κυριακο πως θα τον αναπληρωσετε???

το λογικο ειναι την θεση που χανεις την αντικαθιστας πρωτη.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ωραια γιατι δεν παιρνει δανεικο αμυντικο και παιρνει μεσους και επιθετικους??

τον κυριακο πως θα τον αναπληρωσετε???

το λογικο ειναι την θεση που χανεις την αντικαθιστας πρωτη.
Για τον απλο λογο οτι αυτον της πασαρε η λιβερπουλ για να βγαλει την υποχρεωση,και αυτον πηρε..
..Γερα με καραφλα και αλβες.... :jerking: :jerking: :jerking:
Υ.Γ.Μετα τον τομασο,θα βγω και εγω στην αναζητηση ποιοτικου στοπερ... :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_2:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_2:
ΑΤΙΜΗ διαιτησια.....(αν δεις παρελαση και αι βασιλη σε περιμενουμε για την αποθεωση στο β'γυρο....) :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Βλεπω οτι εχεις υψηλες φιλοδοξιες. Να γινεις moderator στο forum των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ... :jerking: Στο ευχομαι ολοψυχα.
Οσο για το παρατσουκλι μου pain βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα (οπως συνηθως :jerking: :jerking:). Για αλλο λογω μου το εδωσαν,οχι για τον προσωπικο μου πονο.
Τουλαχιστον εγω με ψυχοθεραπεια μπορει και να ισιωσω. Εσυ ομως δεν εχεις καμια ελπιδα.

Οι moderators είναι για όλο το forum :birdman:
Το κορμί σου το φιδίσιο, κάποιος θα στο κάνει ίσιο...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Σωστός διότι ο Μαιστόροβιτς βλέπω να θέλει τιμόνι για να στρίψει!!!! (Α ρε μέγιστε Ντέμη με τα παλτουδάκια που μας φόρεσες: Μπασινάς, Μαιστόροβιτς, Μπέρνς, Χουανφραν, κ.λ.π.)

Δεν είχατε φαγωθεί με τον παλιό Σουηδό αμυντικό που
είπε ότι ο Μαϊστόροβιτς είναι καλύτερος του Μέλμπεργκ;;;;; :huh: :huh:

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ρε φίλε εάν πιστεύεις ότι ο Μαιστόροβιτς είναι παλτό, τότε συγνώμη αλλά δεν.....
Μία ερώτηση. εχεις ακουμπήσει ποτέ μπάλλα στην ζωή σου έστω και για πλάκα?
Φιλε εχω παίξει μπάλα στον Ατρομητο όταν ηταν Α εθνική

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Φιλε εχω παίξει μπάλα στον Ατρομητο όταν ηταν Α εθνική

ο μαιστοροβιτς ειναι καλος αμυντικος ,με παθος και καρδια αλλα χρειαζεται ακομα εναν καλο διπλα του.

δεν αντικαταστησανε τον κυριακο και θα τραβηξουνε οτι τραβαμε εμεις με την αμυνα..

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ο μαιστοροβιτς ειναι καλος αμυντικος ,με παθος και καρδια αλλα χρειαζεται ακομα εναν καλο διπλα του.

δεν αντικαταστησανε τον κυριακο και θα τραβηξουνε οτι τραβαμε εμεις με την αμυνα..
στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Αλβεζ είναι πολύ καλός ...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Δεν κανει τιποτα....Με 570 χιλιαρικα(περιπου τα 2/3 της ρητρας) πηρα περσινο βασικοτατο παιχτη σου 31 αυγουστου.... ;)
ευχαριστουμε γιατι εμεις τον ειχαμε για παγκο
χιτμαν
να ξες μαζι μας θα χτυπηθειτε για την τριτη θεση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom