Αν και κομμουνιστης εισαι εξυπνος.ευτυχώς που δεν πήγα θα με έβγαζαν στη σέντρα και μένα ρε.......
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν και κομμουνιστης εισαι εξυπνος.ευτυχώς που δεν πήγα θα με έβγαζαν στη σέντρα και μένα ρε.......
Γιατί εσύ τι είσαι?Αν και κομμουνιστης εισαι εξυπνος.![]()
Κομμουνιστης παντως δεν ειμαι.Γιατί εσύ τι είσαι?![]()
Έλα τώρα άστα αυτά, πες την αλήθεια ότι έχεις αφίσα της Παπαρήγα!Κομμουνιστης παντως δεν ειμαι.![]()
Ναι εχω αλλα οχι για πολιτικους λογους την γουσταρω σαν γυναικα.Έλα τώρα άστα αυτά, πες την αλήθεια ότι έχεις αφίσα της Παπαρήγα!![]()
Γιατί τι κάναμε? :'(Λες να ανοιξω κανα θρεντ?![]()
εσυ δεν εισαι που την οικογενεια σου την εκλεψαν δυο νιντζα,Ναι εχω αλλα οχι για πολιτικους λογους την γουσταρω σαν γυναικα.
Λες να ανοιξω κανα θρεντ?![]()
Γιατι η Μοιραρακη καλυτερη ειναι?Γιατί τι κάναμε? :'(
Έλα ρε τώρα με τον κουβά με πόδια, προτιμώ την Φάνη Πάλλη Πετραλιά!Γιατι η Μοιραρακη καλυτερη ειναι?![]()
Ε ενταξει εσυ τον ανεβασες ψηλα τον πηχη τετοιες γυναικες δεν ειναι για εμας.Έλα ρε τώρα με τον κουβά με πόδια, προτιμώ την Φάνη Πάλλη Πετραλιά!![]()
Χαίρονται κιόλας που πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής αναδείχθηκε ο τερματοφυλακάς τους? Αυτό για όσους υποστήριξαν ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε έξυπνα και με σχέδιο. Σ΅χέδιο κωλοφαεδία του Αντωνάκη είχε.Στους «ερυθρόλευκους» τα βραβεία
04/02/2009, 17:38 | Αποστολή
Τα βραβεία του ΜVP και του καλύτερου γκολ της 20ης αγωνιστικής κατέληξαν σε "ερυθρόλευκα" χέρια. Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχτηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης που με τις αποκρούσεις του κράτησε το μηδέν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας συγκέντρωσε ποσοστό 55,1% ξεπερνώντας τους Στέλιο Γιαννακόπουλο (Λάρισα) και Φαμπιάν Εστογιάνοφ (Πανιώνιος) με 26,2 και 18,7 αντίστοιχα. Το γκολ του Λουτσιάνο Γκαλέτι στον ίδιο αγώνα ψηφίστηκε με 53,2% ως το καλύτερο τέρμα της αγωνιστικής. Πίσω του στη δεύτερη και τρίτη θέση βρέθηκαν των Πόποβιτς (ΟΦΗ) με 29,4 και Κλέιτον (Παναθηναϊκός) με 17,4.
μεχρι και εκει παραγκα εχουν ρε γατε!!!!!![]()
![]()
περσονα κανε μου λιγακι μουυυυ!!!!
Χαίρονται κιόλας που πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής αναδείχθηκε ο τερματοφυλακάς τους? Αυτό για όσους υποστήριξαν ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε έξυπνα και με σχέδιο. Σ΅χέδιο κωλοφαεδία του Αντωνάκη είχε.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
δες που μουυυυυμοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ