Επισκέπτης
δεν ειπα το αντιθετο εσεις δεν παραδεχεστε ποτε τιποτα. ενα παιχνιδι στα τριαντα ας ευνοηθω και εγω καπου!!! ;)Έλα τον έσφαξες τον κακομοίρη τον Πανθρακικό και τώρα κάνεις τουμπέκα! ;)
δεν ειπα το αντιθετο εσεις δεν παραδεχεστε ποτε τιποτα. ενα παιχνιδι στα τριαντα ας ευνοηθω και εγω καπου!!! ;)Έλα τον έσφαξες τον κακομοίρη τον Πανθρακικό και τώρα κάνεις τουμπέκα! ;)
Με αυτή την άποψη επικροτείς την νοθεία στο ποδόσφαιρο!δεν ειπα το αντιθετο εσεις δεν παραδεχεστε ποτε τιποτα. ενα παιχνιδι στα τριαντα ας ευνοηθω και εγω καπου!!! ;)
Μην κάνεις κωλοτούμπες!Αν δεν το λέγαμε εμείς εσύ θα την έκανες γαργάρα την σφαγή του Πάνθραξ! ;)δεν ειπα το αντιθετο εσεις δεν παραδεχεστε ποτε τιποτα. ενα παιχνιδι στα τριαντα ας ευνοηθω και εγω καπου!!! ;)
οταν σταματησουν οι ομαδες των αθηνων να εκτελουν πεναλτυ δυο φορες!!!! στην τριτη εκτελεση το γκολ δωρο!!!!!!Έως πότε θα σφάζονται οι ομάδες της επαρχίας για να εννοούνται οι ομάδες των Αθηνών?
καμια κωλοτουμπα εγω τουλαχιστον το παραδεχομαι οχι σαν καποιους αλλους που λενε ναι....... αλλα και ο βαζελογαυρος ευνοηθηκε!!!! ;)αλλωστε σε ποσα εχω αδικηθει φετος και δεν ειπα κουβεντα ;)Μην κάνεις κωλοτούμπες!Αν δεν το λέγαμε εμείς εσύ θα την έκανες γαργάρα την σφαγή του Πάνθραξ! ;)
Μην κάνεις κωλοτούμπες!Αν δεν το λέγαμε εμείς εσύ θα την έκανες γαργάρα την σφαγή του Πάνθραξ! ;)
...αλλωστε σε ποσα εχω αδικηθει φετος και δεν ειπα κουβεντα ;)
που το καταλαβες ο πανιωνιος κρυβεται πισω απο ολα!Με αυτή την άποψη επικροτείς την νοθεία στο ποδόσφαιρο!
Δεν έχει σημασία!Δεν υπάρχει πολύ και λίγο ευνοημένος!Δικά σου λόγια είναι αυτά... ;)καμια κωλοτουμπα εγω τουλαχιστον το παραδεχομαι οχι σαν καποιους αλλους που λενε ναι....... αλλα και ο βαζελογαυρος ευνοηθηκε!!!! ;)αλλωστε σε ποσα εχω αδικηθει φετος και δεν ειπα κουβεντα ;)
να μας πει και για το πέναλτυ με το Λάρισα στο Μανωλά που πηραν πρωτάθλημα.....δεν ειπα το αντιθετο εσεις δεν παραδεχεστε ποτε τιποτα. ενα παιχνιδι στα τριαντα ας ευνοηθω και εγω καπου!!! ;)
οταν προκαλουν και λενε οτι σε καθε παιχνιδι αδικουνται. εδω εσεις διαμαρτυρεστε που θα πεσει το ταβανι να μας πλακωσει με αυτα που λετε. οταν με αδικουν δεν εχει βγει κανενας να πει τιποτα αλλα λετε αφου ριξαμε τεσερα ;)Κατά βάθος...πολύ βάθος...αδικήθηκε ο Πανιώνιος....
Τιιιιιιιι??????Ρε...δεν θυμάσαι που την έλεγες σε αεκτζήδες και...παλέρμο????
αυτα ειναι παρελθον!!!να μας πει και για το πέναλτυ με το Λάρισα στο Μανωλά που πηραν πρωτάθλημα.....
Καλησπέρα αδέρφια.. Καταιγισμός αποκαλύψεων έπεσε το πρωί όπως είδα,σχετικά με τη συνάντησή μας.Από την αρχή οι υποψίες είχαν πέσει σε ΤΡΙΑ άτομα,όμως όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός,"ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιον".Δυστυχώς για άλλη μια φορά επαληθεύεται το ρητό που λέει"ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο"...Πονάει η ρουφιανιά φίλε Σκοτεινέ αλλά δεν πειράζει ,καλή καρδιά και άστο να πάει ...Άλλωστε και μένα με λούσανε από δίπλα οι "Εθνικοί MOD" χωρίς καμία δήλωση υποστήριξης από τον εκεί ιδιοκτήτη αλλά είπαμε...Καλή καρδιά...
Του χρόνου να δεις τι θα γίνει!Η κίτρινη παράγκα θα σε στείλει να παίζεις με τον Φόφη!αυτα ειναι παρελθον!!!
Αν δεν έχει γίνει τίποτα παρόμοιο άλλο απο παλιότερες συναντήσεις τότε αυτόματα γίνονται ύποπτοι τα καινούργια μέλη που παρευρέθηκαν στην συνάντηση!Καλησπέρα αδέρφια.. Καταιγισμός αποκαλύψεων έπεσε το πρωί όπως είδα,σχετικά με τη συνάντησή μας.Από την αρχή οι υποψίες είχαν πέσει σε ΤΡΙΑ άτομα,όμως όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός,"ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιον".Δυστυχώς για άλλη μια φορά επαληθεύεται το ρητό που λέει"ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο"...Πονάει η ρουφιανιά φίλε Σκοτεινέ αλλά δεν πειράζει ,καλή καρδιά και άστο να πάει ...Άλλωστε και μένα με λούσανε από δίπλα οι "Εθνικοί MOD" χωρίς καμία δήλωση υποστήριξης από τον εκεί ιδιοκτήτη αλλά είπαμε...Καλή καρδιά...
Καλησπέρα αδέρφια.. Καταιγισμός αποκαλύψεων έπεσε το πρωί όπως είδα,σχετικά με τη συνάντησή μας.Από την αρχή οι υποψίες είχαν πέσει σε ΤΡΙΑ άτομα,όμως όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός,"ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιον".Δυστυχώς για άλλη μια φορά επαληθεύεται το ρητό που λέει"ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο"...Πονάει η ρουφιανιά φίλε Σκοτεινέ αλλά δεν πειράζει ,καλή καρδιά και άστο να πάει ...Άλλωστε και μένα με λούσανε από δίπλα οι "Εθνικοί MOD" χωρίς καμία δήλωση υποστήριξης από τον εκεί ιδιοκτήτη αλλά είπαμε...Καλή καρδιά...
Άσε μας ρε Ταράτσα...εσύ δεν ξέρεις ποιος έστειλε στεφάνι και θα βρεις τον ρουφιάνο?Αν δεν έχει γίνει τίποτα όμοιο άλλο απο παλιότερες συναντήσεις τότε αυτόματα γίνονται ύποπτοι τα καινούργια μέλη που παρευρέθηκαν στην συνάντηση!
ειμαι συνηθισμενος απο παραγκες. το χρωμα μονο αλλαζει γατε!!Του χρόνου να δεις τι θα γίνει!Η κίτρινη παράγκα θα σε στείλει να παίζεις με τον Φόφη!