gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ετοιμάσου έρχεται η κιτρινόμαυρη χούντα!ειμαι συνηθισμενος απο παραγκες. το χρωμα μονο αλλαζει γατε!!
Ετοιμάσου έρχεται η κιτρινόμαυρη χούντα!ειμαι συνηθισμενος απο παραγκες. το χρωμα μονο αλλαζει γατε!!
Άσε μας ρε Ταράτσα...εσύ δεν ξέρεις ποιος έστειλε στεφάνι και θα βρεις τον ρουφιάνο?
Ημερομηνία ξέρουμε?Ετοιμάσου έρχεται η κιτρινόμαυρη χούντα!
με το καλο να ερθει. αλλωστε ειστε και οι πιο αδικημενοι 15 χρονια ειναι πολλα αλλωστε.Ετοιμάσου έρχεται η κιτρινόμαυρη χούντα!
Θα το καταλάβεις από το κλάμα του bobo!Ημερομηνία ξέρουμε?
προς το παρον εσυ κλαις!!!!!Θα το καταλάβεις από το κλάμα του bobo!
Ναι δεν βλέπεις... :'(προς το παρον εσυ κλαις!!!!!
Ποιος? ο ενικος σε μαρανε.θα μας πει κάποιος ποιός είναι ο ρουφιάνος;
μωρε εγω το βλεπω εσυ δεν το θυμασαι. κοκινη παραγκα κ.τλ........Ναι δεν βλέπεις... :'(
Φρέσκα κουλούρια...πες μας για τον Πανθρακικό και άσε την ιστορική αναδρομή!μωρε εγω το βλεπω εσυ δεν το θυμασαι. κοκινη παραγκα κ.τλ........
τρεμε γατε η κυανερυθρη παραγκα ερχεται!!!!Φρέσκα κουλούρια...πες μας για τον Πανθρακικό και άσε την ιστορική αναδρομή!
θα μας πει κάποιος ποιός είναι ο ρουφιάνος;
ΕΛΑ ΝΤΕ!!!!θα μας πει κάποιος ποιός είναι ο ρουφιάνος;
ευτυχώς που δεν πήγα θα με έβγαζαν στη σέντρα και μένα ρε.......Ποιος? ο ενικος σε μαρανε.
Σε περιμένουμε την επόμενη φορά αδερφέ! ;) ;) ;) ;) ;) ;)ευτυχώς που δεν πήγα θα με έβγαζαν στη σέντρα και μένα ρε.......
Σε περιμένουμε την επόμενη φορά αδερφέ! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
φαντασου να ειχα παει κι εγω?ευτυχώς που εριχνε παπάδες και δεν είχα τη βάρκα έτοιμη να έρθω γιατί τώρα δε θα με ξέπλενε ούτε ο Νιαγάρας............