Προσπαθω να βρω μια λυση.Μου αρέσει ότι κάθεσαι και δίνεις εξηγήσεις!
Και να κρατησω ενα επιπεδο.
Προσπαθω να βρω μια λυση.Μου αρέσει ότι κάθεσαι και δίνεις εξηγήσεις!
Αυτος εδω ηταν και τα λεγαμε εσυ πεταχτηκες μολις κατηγορησαν τον αριωνα.
οι μπουκωμενοι δεν μιλανεΧαίρονται κιόλας που πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής αναδείχθηκε ο τερματοφυλακάς τους? Αυτό για όσους υποστήριξαν ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε έξυπνα και με σχέδιο. Σ΅χέδιο κωλοφαεδία του Αντωνάκη είχε.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
ειναι ευγενικος.Μου αρέσει ότι κάθεσαι και δίνεις εξηγήσεις!
Εκεί φοράνε φούστες, ευκαιρία να ψωνίσεις κιόλας!βιβη αν ψαχνεις αντρα/αντρες να σε ικανοποιησουν ελα στο θρεντ του πειραια
εδω δεν φορανε παντελονια
συ ειπαςΕδω φοράνε φούστες, ευκαιρία να ψωνίσεις κιόλας!
Και ο αιώνιος δεν πάει πίσω...18,7%!!!Ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος να νικάνε...Στους «ερυθρόλευκους» τα βραβεία
04/02/2009, 17:38 | Αποστολή
Τα βραβεία του ΜVP και του καλύτερου γκολ της 20ης αγωνιστικής κατέληξαν σε "ερυθρόλευκα" χέρια. Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχτηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης που με τις αποκρούσεις του κράτησε το μηδέν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας συγκέντρωσε ποσοστό 55,1% ξεπερνώντας τους Στέλιο Γιαννακόπουλο (Λάρισα) και Φαμπιάν Εστογιάνοφ (Πανιώνιος) με 26,2 και 18,7 αντίστοιχα. Το γκολ του Λουτσιάνο Γκαλέτι στον ίδιο αγώνα ψηφίστηκε με 53,2% ως το καλύτερο τέρμα της αγωνιστικής. Πίσω του στη δεύτερη και τρίτη θέση βρέθηκαν των Πόποβιτς (ΟΦΗ) με 29,4 και Κλέιτον (Παναθηναϊκός) με 17,4.
μεχρι και εκει παραγκα εχουν ρε γατε!!!!!
Εσύ τις έχεις αποδεχθεί!με αφορα το θεμα γιατι καποιος ειχε διαδοσει στον παπαριωνα και για μενα καποιες μαλακιες
ευτυχως εγω ειμαι αεκοπαοκατζηςεμφυλιος στη χανουμα
μια ζωη οι αεκτζηδες ετσι ειστε,στους 10 υπαρχουν 3 διαφορετικες αποψεις και κλικες
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
σκοτεινε η κατονομασε τον ρουφιανο η μην γραφεις μαλακιες,με αφορα το θεμα γιατι καποιος ειχε διαδοσει στον παπαριωνα και για μενα καποιες μαλακιες
εμφυλιος στη χανουμα
μια ζωη οι αεκτζηδες ετσι ειστε,στους 10 υπαρχουν 3 διαφορετικες αποψεις και κλικες
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
σκοτεινε η κατονομασε τον ρουφιανο η μην γραφεις μαλακιες,με αφορα το θεμα γιατι καποιος ειχε διαδοσει στον παπαριωνα και για μενα καποιες μαλακιες
Η ρουφιανια ομως ρουφιανια.Εσύ τις έχεις αποδεχθεί!
Απο την γκλαβα του δεν νομιζω να τα εβγαλε γιατι δεν ειδα καποιον να τον διαψευση οσοι ηταν εκει κανανε την παπια.ρε μαλάκα δε σου είπα να πάρεις ξανά από τον πλέ την αγωγή σου....
ρε καμμένε ποιός τα είχε διαδώσει..
Αυτό το αρχίδι τα χε βγάλει από την γκλάβα του την κοτίσια...
Πιο μυθομανής αδερφόπουστας από αυτόν δε υπάρχει
Κόψε την μαλακία θα σ αρχίσω και σένα
Η ρουφιανια ομως ρουφιανια.Απο την γκλαβα του δεν νομιζω να τα εβγαλε γιατι δεν ειδα καποιον να τον διαψευση οσοι ηταν εκει κανανε την παπια.
Κάτι μου θυμίζει αυτό!ευτυχως εγω ειμαι αεκοπαοκατζης
σαν τι?Κάτι μου θυμίζει αυτό!
η ενσταση μου ειναι οτι δεν ηταν ολοκληρωμενο το προφιλ που ειχε διαδοθειΕσύ τις έχεις αποδεχθεί!
Όχι...έχουμε άλλον έναν τέτοιο παράξενο οπαδό στην παρέα!Είσαι και Μάντσεστερ?σαν τι?
ισως να το εχω ξανααναφερει...