amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
Να είσαι καλά φιλαράκι.
Να είσαι καλά φιλαράκι.
ξάδελφε ακόμη περιμένω να υπογράψεις το βιβλίο συγχαρητηρίων
να χανε γινι αφτα στον ΘΡιλο και θα χε γινι τισ ποπισ στισ εφιμεριδεσ αλα η αβαντα παη καλα,Ο προπονητής της ομάδας κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά με το επεισόδιο του Ραφίκ Τζιμπούρ με τον Νάτσο Σκόκο:
"Eπέβαλα πρόστιμο στους Ραφίκ Τζιμπούρ και Νάτσο Σκόκο, 10.000 και 8.000 ευρώ αντίστοιχα.
Οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν συγγνώμη αλλά δεν ήταν δυνατόν να μείνουν ατιμώρητοι εφόσον προκάλεσαν αναστάτωση στην ομάδα μας.
Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό σε μια ποδοσφαιρική οικογένεια είναι να υπάρχουν σχέσεις σεβασμού και καλής συνεργασίας μεταξύ των μελών της.
Όλοι κάνουμε λάθη, όμως πρέπει να τα αναγνωρίζουμε και να τα ξεπερνάμε. Πάνω απ’ όλα οφείλουμε να λειτουργούμε με γνώμονα το καλό της ομάδας και με σεβασμό προς την ιστορία της".
Ντουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυύσαν!!!
δεν έχω να δώσω ΠΟΥΘΕΝΑ συγχαρητήρια.Με ξένα κόλυβα κηδείες δεν κάνω.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ Κ ΜΟΝΟ,και όταν Ελληνικές ομάδες-πλην του γαύρου κερδίζουν στην Ευρώπη.
διακρίνω κάποια επιθετικότητα? αν έχεις κάτι να μου πείς στείλε Pm
Καμμιά επιθετικοτητα.Απλά στο συγκεκριμένο που μου ζητάς,δεν μπορω να σε ικανοποιησω.
Εννοείς για τα πρόστιμα?Ότι ήταν μικρά?να χανε γινι αφτα στον ΘΡιλο και θα χε γινι τισ ποπισ στισ εφιμεριδεσ αλα η αβαντα παη καλα,
ο Πριγκιπασ ινε δασκλαλοσ του Λιπι του Μουρινιο γιαφτο....
δεκτόν....
Toν καταλαβαινω!!!Μια χαρα είναι.Απλά πήζει στην δουλειά κ με τα μωρά.
Mου αρέσει που είπες πριν ότι δεν θα ξανά ασχοληθείς!Κόπανε αρχηδομαλάκα,παλιολιγούρη,χοντρέλα,κοιλιόδουλε,σαπιοκοιλιά,ΕΞΗΓΗΣΑ ότι δεν υπάρχει κανένας ρουφιάνος παρα μόνο δική μου αφέλεια ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Ο μόνος ρουφιάνος είσαι εσύ,για αυτό κ σε κάναμε πέρα όλοι ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ,και το κουτσομπολιό σου,που μετά το τσιμπούσι έπαιρνες τον ένα κ τον άλλον τηλέφωνο,να μάθεις παλιοκατίνα τι έγινε στην πίττα,ποιοι είμασταν κλπ.
Σαν τα μικρά αγοράκια κάνεις ,που δεν τα παίζουν τα άλλα παιδάκια,55 χρονών και 170 κιλών μαντραχαλάρας.
ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΟΜΩΣ Κ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ Κ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΣΟΥ,ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΒΑΡΕΤΟ.
Σημ:εχεις καιρό να φτιάξεις κλώνο παλιομπουχεσίδι που να χαιρετάει ΄΄την όμορφη παρέα εδώ΄΄
Ενω πριν δεν εισαι????Ναι.ΣΩΣΤΑ.
Αλλά όταν κατηγορούν τους φίλους μου,γινομαι Τούρκος
Να σαι καλά.Συγνώμη κιόλας....(αυτό έχει να κάνει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ-ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΥ ΗΛΙΘΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,ξαδελφε).
Γεια σου ρε παρεξηγημένο TERAS!!!!ελήφθη... θα υποστείς τας συνεπείας του αμαρτήματος σου τέκνον μου... κερνάς ουισκια...
συχωρεμένος και όση δεν χωρέσει ας μείνει κιαπέξω..