Γεια σου ρε παρεξηγημένο TERAS!!!!
πήγαινε να υπογράψεις το βιβλίο συγχαρητηρίων του ΠΑΟΚ ρεεεε
Γεια σου ρε παρεξηγημένο TERAS!!!!
Ρε θα μιλησεις μια φορα σοβαρα?προσωπικα εμαθα απο ελεγχομενη πηγη οτι συνεργαζονται επαγγελματικα,
αλλα ας το επιβεβαιωσει κι ο τερας αν εχει την ευγενη καλωσυνη.
τωρα για το αλλο θεμα του χοντρου,
[size=15pt]εχω να πω πως ειναιλαθος να τον κατηγορουμε ,
αν δεν προκαλεσει εκεινος[/size].
και απευθυνομενος προς τους μοντ και τον αντμιν,
λεγω να μπαναρουν καθε υποψια κλωνου,
εκτος αν μπει με το κανονικο οναμα
αριον (υπαρχουν πολλες παραλλαγες, μην κολλησουμε εκει αριονακο)
και ας κριθει οπως ολα τα μελη του σάιτ.
πιστευω ειναι μια δημοκρατικη λυση.
ρε παιδακι μου ...Ρε θα μιλησεις μια φορα σοβαρα?
Δεν με βοηθας. :Sρε παιδακι μου ...
λεω να ερθει να γραφτει εδω ,Δεν με βοηθας. :S
Ο Iblis.Όλοι τις παρθένες κάνετε αλλά συνέχεια ξύνεστε στην γκλίτσα του βοσκού!Ψοφάτε για ξεκατινιάσματα...
Γιατί τον λες κουβαρντά?Σου έδωσε να πάρεις κοτομπίφτεκα?ιεν λατρισ του Ντουσκο,που ποτε δε ασχολιτε με φιμεριδεσ,το γραφιο τιπου τοχι για να μιοθι η ανεργια,και ινε και πολι κουβαρντασ
ν φανταστισ οτι αναφερουνε το ονομα μουιεν λατρισ του Ντουσκο,που ποτε δε ασχολιτε με φιμεριδεσ,το γραφιο τιπου τοχι για να μιοθι η ανεργια,και ινε και πολι κουβαρντασ
ακοτομπιφτεκα πιρα μαφτα που μου δοκε.....Γιατί τον λες κουβαρντά?Σου έδωσε να πάρεις κοτομπίφτεκα?
πεσ για τα 250 ιποκαμπακια,τα πιρεσ σπιτι?ν φανταστισ οτι αναφερουνε το ονομα μου
ιδεσ εμενα να ασχολιθο με το θεμα δε νομιζο εδο εγο ιμε
για να περνο πλιροφοριεσ για το σκαφοσ απο το θρουλι
δε τα πιρα ακομα μασαι τι τιμη ο θαλασιαρης κ του ιπα το σαβατο δε περιμενο αλοακοτομπιφτεκα πιρα μαφτα που μου δοκε.....πεσ για τα 250 ιποκαμπακια,τα πιρεσ σπιτι?
ετινεσ ,καλοριζικο το σαβατο!!!!!!!!!!!!!δε τα πιρα ακομα μασαι τι τιμη ο θαλασιαρης κ του ιπα το σαβατο δε περιμενο αλο
μολισ τα ερμαφροδιτα δουλεψουνεετινεσ ,καλοριζικο το σαβατο!!!!!!!!!!!!!
ο σοροκολεβαντισ ινε οτι πρεπι,θα κανισ και κονομια στι σουπερ!!!!!!!!!μολισ τα ερμαφροδιτα δουλεψουνε
τι κανο για αι στρατιναχο δευτεροπριμο κερο
ακοτομπιφτεκα πιρα μαφτα που μου δοκε.....πεσ για τα 250 ιποκαμπακια,τα πιρεσ σπιτι?
δε τα πιρα ακομα μασαι τι τιμη ο θαλασιαρης κ του ιπα το σαβατο δε περιμενο αλο
ετινεσ ,καλοριζικο το σαβατο!!!!!!!!!!!!!
μολισ τα ερμαφροδιτα δουλεψουνε
τι κανο για αι στρατιναχο δευτεροπριμο κερο
ο σοροκολεβαντισ ινε οτι πρεπι,θα κανισ και κονομια στι σουπερ!!!!!!!!!
μα και το αεκακι βαπορακι ινε ακιβερνιτο,ερμο το Νοτια α λαθοσ του οστριογαρμπιρε φτιαξτε ενα αλλο θρεντ , συμβουλες για ναυτιλομενους.