amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
αφτα ερχοντε απανο με μπαλαδιεραρε εδο ο αλοσ τον ανεβαζι και κανι τι μαλακια και τα βαζι τα χερια στα αφτια,του τα λιοσε εντελοσ
κανα βλαχακι πεζι?
αφτα ερχοντε απανο με μπαλαδιεραρε εδο ο αλοσ τον ανεβαζι και κανι τι μαλακια και τα βαζι τα χερια στα αφτια,του τα λιοσε εντελοσ
κανα βλαχακι πεζι?
εσι ασχολισε καθολου?αφτα ερχοντε απανο με μπαλαδιερα
εχο μια μπαλαδιερα 20 χρονια οταν εχι καλο κερο καλοκερακι ραδιακιεσι ασχολισε καθολου?
εγο προτιμο σπαριδεσ
να παρισ χαπακι σβερνασΔεν γ.... που δεν γ.... , δεν πας για ψαρεμα?
Με πιανει η θάλασσα γαμωτο
άσε , εχω δοκιμασει τα πάντα , δεν γίνετε τιποτα. Είμαι του βουνού.να παρισ χαπακι σβερνασ
γιαφτο εσι δε ψαρεβισ μονο βιζιλογισ !!!!!!!!!!!!Δεν γ.... που δεν γ.... , δεν πας για ψαρεμα?
Με πιανει η θάλασσα γαμωτο
νενε σμερνα να παρινα παρισ χαπακι σβερνασ
Και όσο μεγαλυτερα , τόσο καλύτερα. Απλωνεις το χεράκι και πιανειςγιαφτο εσι δε ψαρεβισ μονο βιζιλογισ !!!!!!!!!!!!
σε παραδεχομε!!!!!!!!!!!!!!!
το θεμα ινε να απλονετε και κατι αλο,οχι μονο το χερακιΚαι όσο μεγαλυτερα , τόσο καλύτερα. Απλωνεις το χεράκι και πιανεις
εγο τι να απλοσο αν δεν εχοτο θεμα ινε να απλονετε και κατι αλο,οχι μονο το χερακι
εγο σεντονια απλοσα πιο πριν στι ταρτσα,εσι απλοσε τα απλαδιαεγο τι να απλοσο αν δεν εχο
θελο να νεταρο ενα παραγαδι μικροεγο σεντονια απλοσα πιο πριν στι ταρτσα,εσι απλοσε τα απλαδια
πεταξε το και αγορασε αλο,αμα βαριεσε παρατατο και κανε μια βολτα στι ψαραγορα στο κερατσινιθελο να νεταρο ενα παραγαδι μικρο
κ βαριεμε
αφτα μου τακανε δορο ι μουνιτσα κ ινε ορεαπεταξε το και αγορασε αλο,αμα βαριεσε παρατατο και κανε μια βολτα στι ψαραγορα στο κερατσινι
μι ξεχασισ να λισις και τα ρολει
αφου εγο ιμε καμπριο,αβριο στο μεδουσα θα φορο τιν κοκινι περουκα τι μπουκλοτιαφτα μου τακανε δορο ι μουνιτσα κ ινε ορεα
ν σου κανι δορο ι κοπελα
Σε τόσα thread παπαρολογείτε πρέπει να το κάνετε και σε αυτό?αφτα μου τακανε δορο ι μουνιτσα κ ινε ορεα
ν σου κανι δορο ι κοπελα
καλησπερα φιλε μου αποχορω κ συγνωμη χωρις σχολια..Καποιοι εκαναν το θρεντ τις ΑΕΚ μουνι καλλιγραφια...
Αραξτε λιγο ρε μαγκες...ημαρτον..