Καταρχην ηταν στον 3ο τελικο.Το φαουλ εννοειται οτι το θυμαμαι,αλλωστε συμφωνησα και με τον δωρητη πριν.Το φάουλ-μάρς στην τελευταία φάση του 4ου τελικού απο τον Διαμαντίδη στον Πεν...που πιθανόν μας έδινε την νίκη...το θυμάσαι???Δεν λέω...πάντα είχατε καλύτερη ομάδα και καλύτερο προπονητή...αλλά μην τα κάνουμε όλα λιώμα!!!Δες την αντιμετώπιση που έχετε στην Ευρώπη (π.χ με Σιένα) και δες τον αγώνα με την ΑΕΚ...εκεί θα δείς πάρα πολλές διαφορές...σχεδόν οι μισοί πόντοι ήταν απο βολές καθώς τα τρίποντα δεν σας βγήκαν....
Τι να δω με την ΑΕΚ ρε μαγκες?Θα με τρελλανετε?Δηλαδη με βοηθησε η διαιτησια και κερδισα?Απλο ειναι το γαμημενο το μπασκετ.Βαρεσα τοσες βολες ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ φορτωσα το παιχνιδι μου μεσα στην ρακετα και ''χτυπησα'' με τα drive.
Το ειπες μονος σου οτι δεν μου βγαιναν τα τριποντα οποτε επαιξα αλλιως.Οταν μια ομαδα ειναι σε καλη μερα στα σουτ και συνεχιζει να χτυπαει με αυτον τον τροπο(με σουτ),χωρις να επιδιωξει το παιχνιδι εκει που παιζεται το ξυλο(στην ρακετα),τοτε ειναι φυσικο να παρει λιγοτερα φαουλ.
Η αεκ σουτακια εκανε.Της εβγαιναν και το συνεχιζε.Τι φαουλ να κερδισεις οταν παιζεις με σουτακια απο μακρια?
Ο Παναθηναικος ηταν σε αθλια μερα γιαυτο πηγαινε την μπαλα μεσα στο καλαθι.
Ρακετα=πολλα κορμια=πολλες επαφες=πολλα φαουλ.Ξυπνατε μαγκες και μην λετε παπαριες.
Ας βγουνε να μου πουνε οι χανουμηδες που τους αδικησε η διαιτησια.Ημαρτον με τα παραμυθια.