Υπάρχει από μεριάς εφημεριδων που πρόσκεινται στον Μελισσανίδη,μια διάθεση ψωμιαδοποίησης της ΑΕΚ,δηλαδή θέλουν να βγάλουν μια εικόνα της ομάδας μας προς στα έξω,όπως τότε που έφυγε από την ΑΕΚ,ο αλήστου μνήμης Μάκαρος.
Είναι φανερό όμως ότι καμμιά σχέση δεν έχει αυτό με την πραγματικότητα,αφού σαφώς κ τα χρέη της ΑΕΚ είναι λιγότερα κ η συνολική ευρύτρη εικόνα της είναι πολύ μα πολύ καλύτερη.
Ο Μελισσανίδης προσπαθεί μέσω των εφημερίδων που πρόσκεινται σε αυτόν,να πάρει την ομάδα με το μικρότερο δυνατό κόστος για αυτόν,πράγμα για το οποίο δεν τον κατηγορώ.Όμως διαβάζοντας από τις εφημερίδες,πολλοί από τους οπαδούς μας τσιμπάνε,και δυστυχώς διακρίνω μια διαθεση των πάντων όσον αφορα τα σημερινά κ τα χθεσινά διοικητικά πράγματα.
Η τωρινή διοίκηση ναι μεν έσωσε την ΑΕΚ,αλλά προφανώς δεν την έφτασε εκέι που της άξιζε...και η παραδοχή τους χθες στο Δ.Σ. ήταν σαφής ως προς αυτό,και τους τιμά που βγαίνουν κ το λένε δημόσια.
Είναι εμφανώς ότι το τωρινό σχήμα τελείωσε κ είναι η ευκαιρία σε αυτούς που λένε ότι αγαπάνε την ομάδα μας,να το αποδείξουν κ γω πρώτος από δω μέσα θα τους στηρίξη με όλη μου την δύναμη.
ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ