amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
νε αλα μιλασ αφτερετα χορισ να ροτηθισθελο να μιασο στι Σαρλιζ τι να κανουμε,ονιρα ινε αφτα και ινε τσαμπασ
νε αλα μιλασ αφτερετα χορισ να ροτηθισθελο να μιασο στι Σαρλιζ τι να κανουμε,ονιρα ινε αφτα και ινε τσαμπασ
εχο βισμα στι πολεδομια,γιαφτο εσι ομοσ εχισ?νε αλα μιλασ αφτερετα χορισ να ροτηθισ
εγο εχο το σκοτινο να μου θεορισι τιν αδιαεχο βισμα στι πολεδομια,γιαφτο εσι ομοσ εχισ?
εδο το αφτερετο το γρεμισε και το χι κανι παρκιν σκουπιδιαρικον του διμου ΝΦ, δε περνα πια η μπογια του γιατι μαθεφτικε οτι τιν Σαρλιζ τιν εχι μονο για παρτι τουεγο εχο το σκοτινο να μου θεορισι τιν αδια
δεν το γρεμισε αφτοσεδο το αφτερετο το γρεμισε και το χι κανι παρκιν σκουπιδιαρικον του διμου ΝΦ, δε περνα πια η μπογια του γιατι μαθεφτικε οτι τιν Σαρλιζ τιν εχι μονο για παρτι του
αφτοσ ινε ο Αεκαρχισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν το γρεμισε αφτοσ
νε αλα αφτοσ εχι το τατουαφτοσ ινε ο Αεκαρχισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η λιπι γρανιτσε εκτελουν εντολεσ
δες σε παρακαλώ τον ισολογισμό της ομάδας σου να δεις τα 60εκ. ανοιγμα. Επίσης προχθές ήταν οι αρχηγοί σου με τον Σωκράτη και ζήτησαν διευκρινίσεις γιατί είναι 5 μήνες απλήρωτοι συν τα πριμ πρωταθλήματος από πέρυσι.Σκοτινε ο ντεμισ σασ εσοσε... ,εμισ στο λεγαμε αλα δε ππιραζι που μασ αποπερνεσ ,
ασ ινε καλα Η ΣΑΡΛΙΖ η κινι μασ αγαπι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μαθε με εσι που ξερισ κολιτε προπονιτιΡε βόθρε,έλεος θα ξεχάσω την ορθογραφία που ξέρω.
Tουλάχιστον ο Ντέμης ανέλαβε σε πιο δύσκολες εποχές την ΑΕΚ ,εκεί που άλλοι κρύφτηκαν.Τώρα θέλω να δω αυτούς που κρύφτηκαν τότε,τώρα που τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα ,ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,αν θα βγουν μπροστά.Αν βγουν ,ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.Θα περιμένω με αγωνία κ προσμονή...
ρε μαλάκες....
τι σκατά κουβαλάτε σ αυτή το χώρα στο κεφάλι σας;
ρε μαλάκες....
τι σκατά κουβαλάτε σ αυτή το χώρα στο κεφάλι σας;