οταν φορτωνεις τον σοφο σε 2 φασεις καπακι αμυντικο και επιθετικο στην πρωτη περιοδο τοτε ναι αλλοιωνεις το αποτελεσμα
οταν σφυρας καθε επαφη φαουλ και ειδικα οταν η παναθα ειναι αστοχη η σε κακη μερα επιθετικα και βαζει 25 ποντους απο ελευθερες βολες ενω ο αντιπαλος 5 τοτε ειναι αλλοιωση
αυτα και δεν το συνεχιζω,βαριεμαι
Ειπες και τον καταλληλο παικτη που δεν κανει ποτε φαουλ.Τον μπετονιερα.Τραβα δες ποσα φαουλ του χαριζουν και μετα τα ξαναλεμε.Βαλε τα ματσακια να δεις ποσα επιθετικα του χοντρου τα δινουν αναποδα.
Οταν ο Παναθηναικος εχει τον Διαμαντιδη και εσυ του βαζεις πανω του τον Γκριρ ή τον Πεν ή οποιον αλλο θες και ΜΟΝΟ στο κατεβασμα της μπαλας του κανουνε 3 φαουλ σε καθε περιοδο δεν φταιει ο Διαμαντιδης που τους περναει ενα κεφαλι και βαλε.
Οταν εχω τον Σπανουλη και στο drive τον κοβεις μονο με φαουλ,δεν φταει ο διαιτητης αλλα η ικανοτητα του Σπανουλη.
Οταν περναω την μπαλα μεσα στο καλαθι και σε παιζει με πλατη ο Μπατιστ και σου ξεσκιζει το κωλαντερο,δεν φταιει ο διαιτητης για το γκολ φαουλ,αλλη η πουτσα του Μπατιστ.
Τελος,το μπασκετ ειναι αθλημα επαφων.Πολλες απο αυτες σφυριζονται φαουλ.Πηγαιντε βγαλτε κανα εγχειριδιο καινουριο με δικους σας κανονισμους μπας και καταφερετε να μας κλασετε με μεγαλυτερη επιτυχια τα παπαρια και να μην μετρατε ποσες βολες παραπανω βαρεσα.Παρεπιπτοντως επειδη πηγα και το τσεκαρα και αυτο το επιχειρημα σας σε πολλα ματς ειναι ατοπο,επειδη βαρας περισσοτερες βολες απο μενα.
Θα το σταματαγα και εγω αν δεν μου ποσταρες το προηγουμενο μηνυμα,αλλα δεν κρατηθηκα.Σορι.