Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπότου στον Supersport fm:
«Υπάρχει μια πολύ μικρή ρήτρα για να μείνει ελεύθερος ο παίκτης, 100.000 ευρώ για μεταγραφή εντός Ελλάδας και 200.000 ευρώ για εκτός Ελλάδος. Είναι λογικό είναι να υπάρχει ενδιαφέρον. Όχι από μία ή δύο ομάδες. Δεν είναι μόνο η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον και από αυτή και από εμάς. Με την ΑΕΚ υπάρχουν ραντεβού που έχουν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο και για τον παίκτη. Επί εποχής Ίβιτς ακόμη. Θέμα υπάρχει. Το τι μπορεί να γίνει δεν εξαρτάται μόνο από το ενδιαφέρον μιας ομάδας, αλλά είναι και θέμα μπάτζετ. Μιλάω γενικά, όχι για την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ. Ο Αλωνεύτης κοστίζει κάποια συγκεκριμένα χρήματα. Εγώ το ίδιο μπάτζετ ζητάω από όλους επειδή μιλάω με όλους. Ο ποδοσφαιριστής έχει κι αυτός σαν προτεραιότητα κάποια σωματεία, αλλά από εκεί και πέρα είναι θέμα φιλοσοφίας και χημείας με την ομάδα. Αν υπάρχουν για παράδειγμα τέσσερις προτάσεις, εμείς θα επιλέξουμε αυτή με την οποία θα αξιοποιηθεί ο παίκτης καλύτερα και θα καλύψει τη φιλοσοφία μας. Έχουμε συγκεκριμένο μπάτζετ. Περπατάμε και δεν πετάμε. Ξέρουμε ποιοι είμαστε»
«Υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό. Ήδη, είχε υπογράψει τον Ιανουάριο στην ΚΠΡ, αλλά δεν είχε δικαίωμα μεταγραφής, γιατί υπήρχε τιμωρία της ομάδας από την ομοσπονδία. Στην Αγγλία δεν είναι δύσκολο να βρεθείς από την Championship στα ψηλά. Αν είσαι καλός ποδοσφαιριστής, μπορεί να βρεθείς στη μεγάλη κατηγορία».
Τέλος, ο Μπότος αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Κονέ, μιλώντας με σκληρά λόγια για την ΑΕΚ. «Θέλω να τα? χώσω στην ΑΕΚ για τον Κονέ. Δεν μπορεί τέσσερις φορές να υπέστη υποτροπή. Αν φταίει το προπονητικό επιτελείο, οι γυμναστές ή το πρόγραμμα αποκατάστασης, δεν ξέρω. Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, στο οποίο πρέπει να δουλέψει η ΑΕΚ. Δυστυχώς, το «προϊόν μου» έχει χάσει τα 3/4 της σεζόν λόγω τραυματισμών».
καλα ποιος νομιζει οτι ειναι ο μποτος?ακους εκει το προιον μου(ΚΟΝΕ)!!!!!!!!!!!!!