Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
σερτζιο κοκε σε συνεντευξη για το ματσ με ΑΕΚ

- Tο Σάββατο έχετε ακόμα ένα ντέρμπι, με αντίπαλο την AEK...
«Eίναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, όμως εμείς θα πάμε για τη νίκη. Eχω πολύ καλή έμπνευση για το συγκεκριμένο αγώνα και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε με 0-2» (το τελευταίο, μάλιστα, το είπε σε άψογα ελληνικά και με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του).

apo to

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπότου στον Supersport fm:

«Υπάρχει μια πολύ μικρή ρήτρα για να μείνει ελεύθερος ο παίκτης, 100.000 ευρώ για μεταγραφή εντός Ελλάδας και 200.000 ευρώ για εκτός Ελλάδος. Είναι λογικό είναι να υπάρχει ενδιαφέρον. Όχι από μία ή δύο ομάδες. Δεν είναι μόνο η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον και από αυτή και από εμάς. Με την ΑΕΚ υπάρχουν ραντεβού που έχουν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο και για τον παίκτη. Επί εποχής Ίβιτς ακόμη. Θέμα υπάρχει. Το τι μπορεί να γίνει δεν εξαρτάται μόνο από το ενδιαφέρον μιας ομάδας, αλλά είναι και θέμα μπάτζετ. Μιλάω γενικά, όχι για την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ. Ο Αλωνεύτης κοστίζει κάποια συγκεκριμένα χρήματα. Εγώ το ίδιο μπάτζετ ζητάω από όλους επειδή μιλάω με όλους. Ο ποδοσφαιριστής έχει κι αυτός σαν προτεραιότητα κάποια σωματεία, αλλά από εκεί και πέρα είναι θέμα φιλοσοφίας και χημείας με την ομάδα. Αν υπάρχουν για παράδειγμα τέσσερις προτάσεις, εμείς θα επιλέξουμε αυτή με την οποία θα αξιοποιηθεί ο παίκτης καλύτερα και θα καλύψει τη φιλοσοφία μας. Έχουμε συγκεκριμένο μπάτζετ. Περπατάμε και δεν πετάμε. Ξέρουμε ποιοι είμαστε»

«Υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό. Ήδη, είχε υπογράψει τον Ιανουάριο στην ΚΠΡ, αλλά δεν είχε δικαίωμα μεταγραφής, γιατί υπήρχε τιμωρία της ομάδας από την ομοσπονδία. Στην Αγγλία δεν είναι δύσκολο να βρεθείς από την Championship στα ψηλά. Αν είσαι καλός ποδοσφαιριστής, μπορεί να βρεθείς στη μεγάλη κατηγορία».

Τέλος, ο Μπότος αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Κονέ, μιλώντας με σκληρά λόγια για την ΑΕΚ. «Θέλω να τα? χώσω στην ΑΕΚ για τον Κονέ. Δεν μπορεί τέσσερις φορές να υπέστη υποτροπή. Αν φταίει το προπονητικό επιτελείο, οι γυμναστές ή το πρόγραμμα αποκατάστασης, δεν ξέρω. Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, στο οποίο πρέπει να δουλέψει η ΑΕΚ. Δυστυχώς, το «προϊόν μου» έχει χάσει τα 3/4 της σεζόν λόγω τραυματισμών».

καλα ποιος νομιζει οτι ειναι ο μποτος?ακους εκει το προιον μου(ΚΟΝΕ)!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα και από εμένα,δυστυχώς είχα κι εγώ τεχνικό πρόβλημα δύο μέρες.Μακάρι να πάμε καλά το Σάββατο και μετά να κάνουμε το τελικό σπριντ που λέει και ο Δον Λορέντσο..Αν και κατά τη γνώμη μου αν βγούμε τρίτοι,δεν βλέπω να κάνει παρέλαση...

[move]ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ...   [/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γιώργο-originale το σπίτι μας γράφε αν θες κ άσε τους ''αιώνιους'' παπάρες να τσακώνονται αιώνια.

Μα που έχουν χαθεί τα αδέρφια ΚALIS,Staurakas  & trelos21;;;;;;Κερδίσαμε ρε παιδιά ένα ματς μετά από καιρό κ χαθήκατε ρε αδέλφια μου.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ(19.00) ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

[move]Για το Νικολάκη 5 γκολ,5 γκολ,5 γκολ....[/move]

ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ελα ρε KALI.Την ώρα που αναρωτιόμουν που χάθηκες,έγραφες μήνυμα.Τηλεπαθητικά στέλνουμε μηνύματα τα αδέρφια

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Originαle στο θρεντ μας τα δικά μας μηνύματα σου έγραψα,αν θες :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Κ δεν με χαλάει που θαγίνει κορίτσι.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα γίνει ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ & επειδή θα είναι κορίτσι θα ομορφαίνει τις εξέδρες μας.

Εγώ που τσακώνομαι νυχθημερόν με τον μέλλοντα γαμπρό μου,για το τι ομάδα θα γίνουν τα παιδιά του;ΑΕΚΑΡΑ ή βαζέλα;ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Επισκέπτης
Παίδες την κάνω για καφεδούμπα. Δείτε τι έγινε στον πρώτο γύρο και θέλω τα ίδια και το Σάββατο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ εγώ για γυμναστήριο.Αύριο πάλι.Καληνύχτα σε όλους.

[move]Για το Νικολάκη 5 γκολ,5 γκολ,5 γκολ..[/move]

ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Α.Ε.Κ.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Χαιρετω το κιτρινομαυρο στεκι!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλο μεσημερι ΑΔΕΛΦΙΑ αυριο παλι!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
...Δικέφαλεεεεεεεε..............(έτσι για να φτάσω τα 2.000 μηνύματα).

Καλό απόγευμα σε όλους.

[move]Για το Νικολάκη 5 γκολ,5 γκολ,5 γκολ...[/move]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα κι από εμένα.Πάμε γερά και σήμερα και μέχρι το Σαββατο να μην έχουμε κανένα ξαφνικό τραυματισμό...

[move]ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...   [/move]

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
quote author=DARKSIDEOFTHEMOON link=topic=6193.msg97182#msg97182 date=1172669260]
Για πάμε το ρόστερ του Ολυμπιακού:Κάκος,Μπριάκος,Βασσάρας.Όντως πλούσιο ρόστερ.

μηπως να δουμε της αεκ? αρθρο 44 βανδης κτλ???(μεταξυ μας ο μπριακος δεν εχει σφυριξει ολα τα ¨ντερμπι Ολυμπιακου - αεκ που ο Ολυμπιακος τα τελειωνει με 10 παιχτες? η εχεις επιλεκτικη μνημη dark?

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
ταχυδρομινιο βασικος να γελαμε κυριε pringles

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τερματίζεται η ομολογουμένως δύσκολη ψηφοφορία για το ποιον θεωρούμε τον καλύτερο τερματοφύλακα όλων των εποχών για την Α.Ε.Κ.
Με 19% πρώτος αναδεικνύθηκε ο Λάκης Στεργιούδας.
Δεύτεροι μαζί οι Χρηστίδης - Ατματζίδης με 16%.
Τρίτοι οι Σορρεντίνο - Μήνου με 11%.
Τέταρτος ο Μr Πρωτάθλημα Σπύρος Οικονομόπουλος με 8%.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom