Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με φόντο την ομολογουμένως καλή Ευρωπαϊκή φετινή πορεία της ομάδας μας,έβαλα μια καινούρια ψηφοφορία,αρκετά δύσκολη κ αυτή τη φορά.Η ψηφοφορία έχει να κάνει με το ποιο Ευρωπαϊκό ματς μας έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στην μνήμη,εννοώντας από πλευράς έντασης κ σημασίας.Προσωπικά δεν θα ξεχάσω ποτέ όσο ζω το Ρέιντζερς-Α.Ε.Κ. :0-1, με την γκολάρα του ΜΕΓΑ ΤΟΝΙ ΣΑΒΕΦΣΚΙ.Η εν λόγω ψηφοφορία θα διαρκεσει μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος όπου θα γίνει νέα που θα αφορά την φετινή αγωνιστική σεζόν.Παρακαλώ ψηφίστε.

Επισκέπτης
Εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ το 3-3 με την Ρεάλ στην Φιλαδέλφεια. Μόνο και μόνο που έβλεπα τον Ζιζού να παίζει (ασχέτως αν μας κάρφωσε 2 ο πούστης!) ήταν μαγεία. Και στο 3-1 κοιταζόμασταν και αναρωτιόμασταν "καλά, δηλαδή τώρα θα κερδίσουμε την Ρεάλ???".

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Δυστυχως μονο με τη Ρεαλ το 1985 (η λακουβα ήταν σε προφανη θεση οφσαιντ) και με τη Λιλ ημουνα μέσα. Ματσαρες ηταν το 4-4 με Λεβερκουζεν το 3-3 με Ρεαλ και το 5-2 με ντουγλα-πραγας (που εβαλε τα κλαματα ο Κατσαρος, απο τοτε δεν περιεγραψε Αεκτζης κανενα παιχνιδι της ΑΕΚ).

Ασχετο αλλα κατερευσε και ο βαζελος, ειναι ολοφανερο οτι ελληνική ομαδα δεν μπορει να βγαλει τοσα σερι παιχνίδια   

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Περιμένω να ψηφίσετε στην νέα ψηφοφορία που έθεσα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Χμμμ...Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ...Ό,τι περίμενα τόσον καιρό από τον  DARK...Από αυτά που αναγράφονται, ΑΕΚ-ΡΕΑΛ 3-3  και ΑΕΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2-0...Τώρα θα μου πείτε γιατί όχι τα αντίστοιχα εκτός έδρας; Την ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ σε αυτά τα δύο παιχνίδια, όσοι τη ζήσατε θα την ξεχάσετε ποτέ; Ειδικά όταν έγινε 3-1 το ματς με τη ΡΕΑΛ...

Επίσης ένα εκρηκτικό παιχνίδι που είχε πιάσει η ομάδα, και ίσως ήταν και το καλύτερο του Τόνι στην ΑΕΚ, ήταν το 1989-90, στο τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών, με τη Δυναμό Δρέσδης...Είχαμε χάσει 1-0 έξω και στη Φιλαδέλφεια οι Γερμανοί κάνουν το 0-1  στα πρώτα λεπτά...Αυτό ήταν ...Η ομάδα πήρε μπροστά και έκανε το πιο επιθετικό παιχνίδι που έχω δει στην Ευρώπη...Σε λίγα λεπτά ήταν 3-1 (ημίχρονο), 4-1, 4-2, 5-2, 5-3(τελικό) πρόκριση και πολλές χαμένες ευκαιρίες...Για την ιστορία, Αποκλειστήμαμε στον επόμενο γύρο, μετά από δύο πολύ καλά παιχνίδα, από την αχτύπητη Μαρσέιγ  του Παπέν και του ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΥ  Έντσο Φραντσέσκολι...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χμμμ...Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ...Ό,τι περίμενα τόσον καιρό από τον  DARK...Από αυτά που αναγράφονται, ΑΕΚ-ΡΕΑΛ 3-3  και ΑΕΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2-0...Τώρα θα μου πείτε γιατί όχι τα αντίστοιχα εκτός έδρας; Την ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ σε αυτά τα δύο παιχνίδια, όσοι τη ζήσατε θα την ξεχάσετε ποτέ; Ειδικά όταν έγινε 3-1 το ματς με τη ΡΕΑΛ...

Επίσης ένα εκρηκτικό παιχνίδι που είχε πιάσει η ομάδα, και ίσως ήταν και το καλύτερο του Τόνι στην ΑΕΚ, ήταν το 1989-90, στο τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών, με τη Δυναμό Δρέσδης...Είχαμε χάσει 1-0 έξω και στη Φιλαδέλφεια οι Γερμανοί κάνουν το 0-1  στα πρώτα λεπτά...Αυτό ήταν ...Η ομάδα πήρε μπροστά και έκανε το πιο επιθετικό παιχνίδι που έχω δει στην Ευρώπη...Σε λίγα λεπτά ήταν 3-1 (ημίχρονο), 4-1, 4-2, 5-2, 5-3(τελικό) πρόκριση και πολλές χαμένες ευκαιρίες...Για την ιστορία, Αποκλειστήμαμε στον επόμενο γύρο, μετά από δύο πολύ καλά παιχνίδα, από την αχτύπητη Μαρσέιγ  του Παπέν και του ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΥ  Έντσο Φραντσέσκολι...

Θυμάσαι την γκολάρα του Πατίκα που μας ακύρωσαν στην Μασσαλία στο 6' ενώ το σκορ ήταν 0-0;ήταν το περίφημο ματς που αποδείχτηκε δωροδοκία του Ταπί επί του διαιτητή του αγώνα κ για το οποίο μπηκε φυλακή(συν κάποια άλλα τέτοια ''παιχνίδια'')

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Θυμάσαι την γκολάρα του Πατίκα που μας ακύρωσαν στην Μασσαλία στο 6' ενώ το σκορ ήταν 0-0;ήταν το περίφημο ματς που αποδείχτηκε δωροδοκία του Ταπί επί του διαιτητή του αγώνα κ για το οποίο μπηκε φυλακή(συν κάποια άλλα τέτοια ''παιχνίδια'')

Και ήθελα να το γράψω και το ξέχασα...άχτι το έχω αυτό το γκολ... :cussing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σε αυτή την φάση για όσους θυμούνται έγινε το εξής:έξω από την μεγάλη περιοχή ήταν τετ α τετ ο Πατίκας.Σουτάρει,ενώ παράλληλα τον κλάδευε Γάλλος από πίσω.Η μπάλλα μπήκε γκολ, κ ο διαιτητής έδωσε φάουλ ακριβώς πάνω στο ημικύκλιο.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ.Εσκεμμένα το ακύρωσε.Στο δε φάουλ που το εκτέλεσε ο Οκόνσκι,η μπάλλα βρήκε δοκάρι.Κ να έμπαινε γκολ,είμαι σίγουρος ότι ο διαιτητής θα το έδινε επανάληψη.Για την ιστορία η Μαρσέιγ μετά από χρόνια ζήτησε έγγραφη συγνώμη για το εν λόγω ματς.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια φιλοι της ΑΕΚ οποιος δεν εχει δει το ματς με τη δυναμο δρεσδης ας ψαξει να το βρει απο καποιον αλλο που το ειχε γραψει σε βιντεο...το 1989...μιλαμε το κορυφαιο ματς της τελευταιας 25τιας.......επιφυλασσομαι μονο για το ματς με ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ γιατι δεν το προλαβα........το ΑΕΚ-ΡΕΑΛ και το ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΕΚ μπροστα σε αυτο το ματς της φιλαδελφειας ειναι απλα κωμωδια....οι παλιοτεροι ξερουν....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Σε αυτή την φάση για όσους θυμούνται έγινε το εξής:έξω από την μεγάλη περιοχή ήταν τετ α τετ ο Πατίκας.Σουτάρει,ενώ παράλληλα τον κλάδευε Γάλλος από πίσω.Η μπάλλα μπήκε γκολ, κ ο διαιτητής έδωσε φάουλ ακριβώς πάνω στο ημικύκλιο.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ.Εσκεμμένα το ακύρωσε.Στο δε φάουλ που το εκτέλεσε ο Οκόνσκι,η μπάλλα βρήκε δοκάρι.Κ να έμπαινε γκολ,είμαι σίγουρος ότι ο διαιτητής θα το έδινε επανάληψη.Για την ιστορία η Μαρσέιγ μετά από χρόνια ζήτησε έγγραφη συγνώμη για το εν λόγω ματς.

Και αγωνιστικά ήταν μεγαθήριο εκείνη την εποχή, κάτι ανάλογο με τη σημερινή  Chelsea, από χρήμα και φιλοδοξία...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
παιδια φιλοι της ΑΕΚ οποιος δεν εχει δει το ματς με τη δυναμο δρεσδης ας ψαξει να το βρει απο καποιον αλλο που το ειχε γραψει σε βιντεο...το 1989...μιλαμε το κορυφαιο ματς της τελευταιας 25τιας.......επιφυλασσομαι μονο για το ματς με ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ γιατι δεν το προλαβα........το ΑΕΚ-ΡΕΑΛ και το ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΕΚ μπροστα σε αυτο το ματς της φιλαδελφειας ειναι απλα κωμωδια....οι παλιοτεροι ξερουν....

Έτσι είναι, μιλάμε χάθηκε το τόπι...Με την Πόρτο ήμουν πολύ μικρός, απλά τα ακούγαμε από τους μεγαλύτερους, δεν υπήρχε και τηλεοπτική μετάδοση...Για την ιστορία το σκορ ήταν 6-1, με το οποίο ανατρέψαμε το  1-4 της Πορτογαλίας...

Επισκέπτης
Να πω και γω τι γνώμη μου πάνω στην ψηφοφορία που άνοιξε ο αδελφός. Επειδή είμαι μικρός ματσάκια του παρελθόντος (πριν το 94) δεν μου επιτρέπουν να έχω άποψη. Από αυτά που θυμάμαι ξεχωρίζω το ΑΕΚ-ρεαλ, και το ρειντζερσ-ΑΕΚ. Στο πρώτο που ψήφισα παίξαμε καταπληκτικά και κοντράραμε στα ίσια όλα τα αστέρια τις ρεαλ και στο δεύτερο λόγω της σημασίας που είχε μιας και κάναμε το διπλό και μπήκαν οι βάσεις για πρόκριση.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Συνεχίζω εδώ μια κουβέντα με τον φίλο ντάρκ και επιτρέψτε μου να πώ την ταπεινή μου άποψη:

Ρε συ μπαγάσα ντάρκ, για να σου πω τι με ενοχλεί στην ιστορία της ΑΕΚ και μην με ξεφωνίζεις για προκατειλημμένο απέναντι στην ομάδα σου, ούγκ, όρκ, τσουκαλοπαίδι (κατά το παπαδοπαίδι  :grin:) κτλ. άκου:

Οι γονείς μου είναι μικρασιάτες πρόσφυγες. Μεγάλωσα μέσα σε ένα περιβάλλον που οι μακαρίτες ο πατέρας μου και ο θείος μου αντί για εικονίσματα στο σπίτι είχαν φωτογραφίες του Θωμά Μαύρου και του Κώστα Αρδίζογλου. Ο πατέρας μου μέχρι να πάω 2α - 3η δημοτικού με έντυνε με την εμφάνιση της ΑΕΚ και το 10 - Θωμάς Μαύρος στην πλάτη για να πάρω τον ίσιο (γι?αυτόν) δρόμο...

Το γιατί έγινα Ολυμπιακός δεν έχει τόσο σημασία (φίλοι, συμμαθητές κτλ.). Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το ΑΕΚάκι πάντα το αγαπούσα και στο ποδόσφαιρο το είχα σαν δεύτερη ομάδα μου και σε άλλα αθλήματα (π.χ. μπάσκετ) το υποστήριζα και σαν πρώτη μου ομάδα.

ʼρχισα όμως να σπάζομαι με την ΑΕΚ όταν είδα ότι η ομάδα άρχισε να γίνεται τσουτσέκι αποτυχημένων τυχοδιωκτών με πρωτεργάτες τον αληταρά Ψωμιάδη και τον απατεώνα - κλέφτη Τροχανα. Θα μου πεις, ρε μεγάλε απο το λιμάνι έχουν περάσει μόνο καθηγητές πανεπιστημίου ??

Φυσικά και όχι. Μου έκανε όμως εντύπωση που οι οπαδοί της ομάδας καθόντουσαν (και κάθονται) καρτερικά και υπομένουν το ριζικό τους ! Και ρίχνουν τις ευθύνες αριστερά και δεξιά για τα σάπια (όντως σάπια) κατεστημένα και κυκλώματα. Ρε σταματήστε να κλαίγεστε και ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ, σκουπίστε όλη την λέρα που πήρε την πιο ιστορική ομάδα και την έκανε ομαδούλα που παρακαλάει να την λυπηθούνε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ και στείλτε τους ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. Όταν μια ομάδα έχει ενωμένη βάση δεν φοβάται τίποτα και δεν έχει ανάγκη από σωτήρες και προέδρους. Γιατί πρόεδρος και Δ.Σ. και παράγοντες και όλα είναι Ο ΚΟΣΜΟΣ

Πριν πάρει τον Ολυμπιακό ο Κόκκαλης, ήμουν κι εγώ στους δρόμους και στο γήπεδο και φώναζα το «Κόσκωτα γαμήσου και άντε παραιτήσου...» και μετά τα ίδια με τον Σαλιαρέλη. Και είχαμε, αν θυμάσαι, καταθέσει σαν ιδέα την δημιουργία Δ.Σ. απο την λαϊκή βάση του Ολυμπιακού, αφού η ομάδα ήταν και είναι σε θέση να καλύψει τα οικονομικά της μόνη της. Δηλαδή ο Κόκκαλης (και ο κάθε πρόεδρος) βάζει λεφτά στην ομάδα ? Κάθε άλλο. ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Κάντε λοιπόν το ίδιο ! Στείλτε στο διάολο όλα τα λαμόγια που σας πίνουν το αίμα και ξεφτιλίζουν την ομάδα και κυρίως βρείτε τα μεταξύ σας, γιατί ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα τα καταφέρετε.

Φιλικά.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το εν λόγω ματς δεν μεταδόθηκε από την τηλεόραση λόγω μη συμφωνίας της διοίκησης Μελισσανίδη με την ΕΡΤ :jerking: :jerking:
Το μόνο βίντεο που κυκλοφορεί είναι ένα ερασιτεχνικό ενός οπαδού που το τράβαγε που ήταν μεσα στο ματς.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συνεχίζω εδώ μια κουβέντα με τον φίλο ντάρκ και επιτρέψτε μου να πώ την ταπεινή μου άποψη:

Ρε συ μπαγάσα ντάρκ, για να σου πω τι με ενοχλεί στην ιστορία της ΑΕΚ και μην με ξεφωνίζεις για προκατειλημμένο απέναντι στην ομάδα σου, ούγκ, όρκ, τσουκαλοπαίδι (κατά το παπαδοπαίδι  :grin:) κτλ. άκου:

Οι γονείς μου είναι μικρασιάτες πρόσφυγες. Μεγάλωσα μέσα σε ένα περιβάλλον που οι μακαρίτες ο πατέρας μου και ο θείος μου αντί για εικονίσματα στο σπίτι είχαν φωτογραφίες του Θωμά Μαύρου και του Κώστα Αρδίζογλου. Ο πατέρας μου μέχρι να πάω 2α - 3η δημοτικού με έντυνε με την εμφάνιση της ΑΕΚ και το 10 - Θωμάς Μαύρος στην πλάτη για να πάρω τον ίσιο (γι?αυτόν) δρόμο...

Το γιατί έγινα Ολυμπιακός δεν έχει τόσο σημασία (φίλοι, συμμαθητές κτλ.). Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το ΑΕΚάκι πάντα το αγαπούσα και στο ποδόσφαιρο το είχα σαν δεύτερη ομάδα μου και σε άλλα αθλήματα (π.χ. μπάσκετ) το υποστήριζα και σαν πρώτη μου ομάδα.

ʼρχισα όμως να σπάζομαι με την ΑΕΚ όταν είδα ότι η ομάδα άρχισε να γίνεται τσουτσέκι αποτυχημένων τυχοδιωκτών με πρωτεργάτες τον αληταρά Ψωμιάδη και τον απατεώνα - κλέφτη Τροχανα. Θα μου πεις, ρε μεγάλε απο το λιμάνι έχουν περάσει μόνο καθηγητές πανεπιστημίου ??

Φυσικά και όχι. Μου έκανε όμως εντύπωση που οι οπαδοί της ομάδας καθόντουσαν (και κάθονται) καρτερικά και υπομένουν το ριζικό τους ! Και ρίχνουν τις ευθύνες αριστερά και δεξιά για τα σάπια (όντως σάπια) κατεστημένα και κυκλώματα. Ρε σταματήστε να κλαίγεστε και ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ, σκουπίστε όλη την λέρα που πήρε την πιο ιστορική ομάδα και την έκανε ομαδούλα που παρακαλάει να την λυπηθούνε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ και στείλτε τους ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. Όταν μια ομάδα έχει ενωμένη βάση δεν φοβάται τίποτα και δεν έχει ανάγκη από σωτήρες και προέδρους. Γιατί πρόεδρος και Δ.Σ. και παράγοντες και όλα είναι Ο ΚΟΣΜΟΣ

Πριν πάρει τον Ολυμπιακό ο Κόκκαλης, ήμουν κι εγώ στους δρόμους και στο γήπεδο και φώναζα το «Κόσκωτα γαμήσου και άντε παραιτήσου...» και μετά τα ίδια με τον Σαλιαρέλη. Και είχαμε, αν θυμάσαι, καταθέσει σαν ιδέα την δημιουργία Δ.Σ. απο την λαϊκή βάση του Ολυμπιακού, αφού η ομάδα ήταν και είναι σε θέση να καλύψει τα οικονομικά της μόνη της. Δηλαδή ο Κόκκαλης (και ο κάθε πρόεδρος) βάζει λεφτά στην ομάδα ? Κάθε άλλο. ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Κάντε λοιπόν το ίδιο ! Στείλτε στο διάολο όλα τα λαμόγια που σας πίνουν το αίμα και ξεφτιλίζουν την ομάδα και κυρίως βρείτε τα μεταξύ σας, γιατί ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα τα καταφέρετε.

Φιλικά.

O Nτέμης κατά την γνώμη μου δεν είναι λαμόγιο(τουλάχιστον όχι περισσότερο από αυτούς που αναφέρεσαι).Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ Κ ΠΑΙΚΤΕΣ.Κ εμείς πήραμε τα όπλα για τα λαμόγια.Ουκ ολίγες φωνές φώναξαν κατά του Τροχανά κ του Ψωμιάδη;Ξέχασες πως έφυγε ο Ψωμιάδης;τα όπλα που έβγαλε στον Ντέμη στο σπίτι του κ τι έγινε έπειτα με τον κόσμο;oσιαστικά ο λαός της ΑΕΚ έδιωξε τον Ψωμιάδη.

Σπερμ μπομπ σε περιμενουμε στην πραγματική κ μοναδική ομάδα της καρδιάς σου.Σε περιμένουμε πάλι πίσω άσωτε κ απολλωλό πρόβατο.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Το εν λόγω ματς δεν μεταδόθηκε από την τηλεόραση λόγω μη συμφωνίας της διοίκησης Μελισσανίδη με την ΕΡΤ :jerking: :jerking:
Το μόνο βίντεο που κυκλοφορεί είναι ένα ερασιτεχνικό ενός οπαδού που το τράβαγε που ήταν μεσα στο ματς.

δεν το θυμαμαι αυτο...αλλα κριμα αν δεν υπηρχε τηλεοπτικη καλυψη σε αυτο το ματς.......εγω που ημουν μεσα το καταευχαριστηθηκα....ειδικα αυτον τον οκονσκι....τί αριστερο ποδι ειχε ο πολωνος!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είχα σπάσει το χέρι μου τότε(μια από τις 5 φορές της ζωής μου) κ δεν είχα πάει.Ημουν κ μικρός(12 ετών τότε).Το θυμάμαι σαν να ήταν σήμερα.Το άκουγα ΈΡΑ 4( ο μετέπειτα Έρα-Σπορ)κ το μετέδιδε ο ΑΕΚΤΖΗΣ Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος.Μιλάμε να ουρλιάζω στα γκολ κ στο τέλος του ματς.Το βίντεο παρουσιάστηκε κανά μήνα μετά ,σε μεσημεριανή αθλητική εκπομπή της (τότε) ΕΡΤ-2.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλησπερα στην ΑΕΚΑΡΑ μας!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16

το συγκεκριμενο ματσ(με την δρεσδη) δεν το εδειχνε η τν!! απο το ραδιο να το ακουω και στο εκπληκτιοκο 3 γκολ του σαββιδη ο σπικερ τρελαθηκε!!περιμενα να δω τα γκολ με απιστευτη αγωνια.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom