Συνεχίζω εδώ μια κουβέντα με τον φίλο ντάρκ και επιτρέψτε μου να πώ την ταπεινή μου άποψη:
Ρε συ μπαγάσα ντάρκ, για να σου πω τι με ενοχλεί στην ιστορία της ΑΕΚ και μην με ξεφωνίζεις για προκατειλημμένο απέναντι στην ομάδα σου, ούγκ, όρκ, τσουκαλοπαίδι (κατά το παπαδοπαίδι
) κτλ. άκου:
Οι γονείς μου είναι μικρασιάτες πρόσφυγες. Μεγάλωσα μέσα σε ένα περιβάλλον που οι μακαρίτες ο πατέρας μου και ο θείος μου αντί για εικονίσματα στο σπίτι είχαν φωτογραφίες του Θωμά Μαύρου και του Κώστα Αρδίζογλου. Ο πατέρας μου μέχρι να πάω 2α - 3η δημοτικού με έντυνε με την εμφάνιση της ΑΕΚ και το 10 - Θωμάς Μαύρος στην πλάτη για να πάρω τον ίσιο (γι?αυτόν) δρόμο...
Το γιατί έγινα Ολυμπιακός δεν έχει τόσο σημασία (φίλοι, συμμαθητές κτλ.). Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το ΑΕΚάκι πάντα το αγαπούσα και στο ποδόσφαιρο το είχα σαν δεύτερη ομάδα μου και σε άλλα αθλήματα (π.χ. μπάσκετ) το υποστήριζα και σαν πρώτη μου ομάδα.
ʼρχισα όμως να σπάζομαι με την ΑΕΚ όταν είδα ότι η ομάδα άρχισε να γίνεται τσουτσέκι αποτυχημένων τυχοδιωκτών με πρωτεργάτες τον αληταρά Ψωμιάδη και τον απατεώνα - κλέφτη Τροχανα. Θα μου πεις, ρε μεγάλε απο το λιμάνι έχουν περάσει μόνο καθηγητές πανεπιστημίου ??
Φυσικά και όχι. Μου έκανε όμως εντύπωση που οι οπαδοί της ομάδας καθόντουσαν (και κάθονται) καρτερικά και υπομένουν το ριζικό τους ! Και ρίχνουν τις ευθύνες αριστερά και δεξιά για τα σάπια (όντως σάπια) κατεστημένα και κυκλώματα. Ρε σταματήστε να κλαίγεστε και ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ, σκουπίστε όλη την λέρα που πήρε την πιο ιστορική ομάδα και την έκανε ομαδούλα που παρακαλάει να την λυπηθούνε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ και στείλτε τους ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. Όταν μια ομάδα έχει ενωμένη βάση δεν φοβάται τίποτα και δεν έχει ανάγκη από σωτήρες και προέδρους. Γιατί πρόεδρος και Δ.Σ. και παράγοντες και όλα είναι Ο ΚΟΣΜΟΣ
Πριν πάρει τον Ολυμπιακό ο Κόκκαλης, ήμουν κι εγώ στους δρόμους και στο γήπεδο και φώναζα το «Κόσκωτα γαμήσου και άντε παραιτήσου...» και μετά τα ίδια με τον Σαλιαρέλη. Και είχαμε, αν θυμάσαι, καταθέσει σαν ιδέα την δημιουργία Δ.Σ. απο την λαϊκή βάση του Ολυμπιακού, αφού η ομάδα ήταν και είναι σε θέση να καλύψει τα οικονομικά της μόνη της. Δηλαδή ο Κόκκαλης (και ο κάθε πρόεδρος) βάζει λεφτά στην ομάδα ? Κάθε άλλο. ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Κάντε λοιπόν το ίδιο ! Στείλτε στο διάολο όλα τα λαμόγια που σας πίνουν το αίμα και ξεφτιλίζουν την ομάδα και κυρίως βρείτε τα μεταξύ σας, γιατί ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα τα καταφέρετε.
Φιλικά.