Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
δεν ειχε δει ονειρο την ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ειχε δει(επιανε πολλα πεναλτυ)!!αλλα ολοι εμεις οι προπονητες τησ εξεδρας που να τα ξερουμε αυτα!!
καλο βραδυ αδελφια !!!!αυριο παλι!!!

υ.γ. αν θυματε καποιος ασ μου πει αν με την κολονια μεσα ειχαμε χασει 1-0!!!!!!

1-0 στην επανάληψη του 3-3 όταν σβήσαν τα φώτα!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φίλε Νικ με την Κολωνία στο μέσα χάσαμε 1-0 και έξω 5-0.Κάποιες διορθώσεις γιατί ο Νταρκ με στενοχώρισε που δεν τα θυμάται καλά.Με τη Δρεσδη στο 5-3 πρόεδρος ήταν ο Γιδοπουλος,είχε απαγορευσει τηλεοπτ.και ραδιοφ.μετάδοση.Επειδη δεν υπηρχαν κινητα ο Κοντός και οχι ο Παναγιωτοπουλος οπως ειπώθηκε πιο πάνω εβγαινε εξω απο το γηπεδο για να πει το σκορ απο το τηλεφ. μαλιστα μολις βγήκε να πει το 2ο γκολ απο τις φωνες καταλαβε οτι μπηκε και 3ο και ετρεχε να μάθει τι έγινε.Με τη Πορτο ηταν το πρωτο ματσ το 6-1 και στο δευτερο χασαμε 4-1.

Ναι σαν να έχεις δίκιο περί προέδρου εκείνη την εποχή.Αλλά αυτό μου ξέφυγε μόνο.όσο για το σταθερό τηλ.μου φαίνεται ότι κάτι αχνοθυμάμαι τώρα που το λες.Πάντως για το βίντεοπου εμφανίστηκε με το ματς από τον ιδιώτη,το θυμάσαι;

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το θυμαμαι το βιντεο.Μου ειχε δανεισει ενας φιλος την κασσετα.Ηταν χωρις σπικαζ με φυσικο ηχου γηπεδου απιστευτη καβλα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μα καλά τον Κοντό τον βάζελο είχαν βάλει να μεταδώσει εκείνο το ματς;;Είσαι σίγουρος;γιατί μου φαίνεται οτι ήταν ο Μ.Παναγιωτόπουλος που τα είχε πάρει σβάρνα από τότε τα παιχνίδια της ΑΕΚ.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 το 3-3 με την κολονία διακόπηκε λόγω διακοπης ρευματος. ξαναγινε απο την αρχη και χασαμε ή 1-0 ή 2-0. το τι λέγανε οι εφημερίδες τότε για την διακοπη δεν λέγεται μεχρι και για βομβα της 17 νοεμβρη στον υποσταθμο της ΔΕΗ ειχαν πει.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και ομως φιλε Νταρκ ηταν ο Κοντος και ειχε πορωθει κιολας με αυτη τη ματσαρα.Κατα τη γνώμη τα ανωτερα ματς της ΕΝΩΣΗΣ ηταν το 3-0 με την ΚΠΡ, το 5-3 με τη Δρεσδη των Ζαμερ Κιρστεν Γκετσοβ, το 2-1 με την Σπαρτακ των Ρατσενκο Ντομπροβολσκι και τα ματς με Ρειντζερς.Αυτα τα παιχνιδια συνδυαζαν ουσία και εκπληκτικες εμφανισεις.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το ματς με την Ρέιντζερς στην Σκωτία,ο επαναληπτικός με το 0-1,έγινε Αύγουστο.Ήμουν διακοπές τότε,14 χρονών,στο Λεωνίδιο.Έβλεπα το ματς σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία του Λεωνιδίου.Με το που βάζει το γκολ ο μέγας Τόνι,βγαίνωέξω στην πλατεία κ αρχίζω να ουρλιάζω κ να κλαίω με αναφιλητά γονατιστός.Με πλησίασαν μάλιστα 2 μεγάλες κυρίες σε ηλικία κ με ρώτησαν αν είχα τίποτα.Τι αν πω ότι ήμουν καλά;Αφού δεν ήμουν.

Θυμάται κανείς μέσα στην παλιά μπουτίκ της Νέας Φιλαδέλφειας,ποιο γκολ απεικονιζόταν σε γιγαντοαφίσα στον κεντρικό τοίχο;

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το γκολ του Τονι στη Γλασκωβη.Καλο βραδυ αδελφια ενωσιτες μεινετε ενωμενοι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σωστός :thumbsup:
Καληνύχτα κ απο εμένα αδέλφια.

[move]Για το Νικολάκη 5 γκολ,5 γκολ,5 γκολ...[/move]

Αδέλφια Ενωσίτες μείνετε ενωμένοι.Ήμαστε όλοι Α.Ε.Κ.'Ηματε όλοι 1

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Καλό ματς ήταν κι αυτό με την Τορίνο (φιναλίστ εκείνη τη χρονιά) το 1991-92, 2-2. Δεν ήταν τόσο εντυπωσιακό όσο τα άλλα΄της λίστας, αλλά όσοι το είδαν δε θα ξεχάσουν την απίστευτη ΓΚΟΛΑΡΑ του Μπατίστα, που έκανε τους Ιταλούς να μιλάνε για "Γκούλιτ των φτωχών"...

Οι παλιότεροι, θα Θυμούνται, πάλι για το ΟΥΕΦΑ  το 1982, το ματς με την Κολωνία του ʼλοφς και του Τόνι Σουμάχερ (φιναλίστ κι αυτή τότε), σε ένα απίστευτο 3-3, που διακόπηκε και επαναλήφθηκε...
[/quote

Αν δεν κάνω λάθος διακόπηκε λόγω μπλακ άουτ στο γήπεδο! Τρομερό παιχνίδι!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Τα μάθατε τα νέα για το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια,από το ΣτΕ;Για να δούμε το σπίρτο ο Ανατολιωτάκης τι θα κάνει τώρα.

Επισκέπτης
Kαλημερα φιλοι Αεκτζηδες, καλημερα συναγωνιστη στον "Βοσπορο" dark.Απορω πως αυτον το νουμερο τον Γρανιτσα δεν τον εχετε τουλουμιασει ακομα...Καλα μην σχολιασω για τον Ερασιτεχνη.Αν και δεν τον γουσταρω τον κοντο τελικα ειχε δικαιο για το γηπεδο.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Kαλημερα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ μου καλημερα αδελφε μου dark!!
ευχαριστω τους φιλους που μου απαντησανε για το ματς με κολονια και εγω θυμομουν οτι στο μεσα χασαμε 1-0 ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΓΙΝΑ ΑΕΚ ειχαμε χασει και ολο το γηπεδο (το πρωτο ματς που πηγα γηπεδο στην ζωη μου 1976 γεννηθηκα)φωναζε ΑΕΚ ΑΕΚ !!!!!!
εσεις  πως και σε ποιο ματς επιλεξατε ομαδα?θυμαστε σε ποιο ματς πηγατε πρωτη φορα?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Kαλημερα φιλοι Αεκτζηδες, καλημερα συναγωνιστη στον "Βοσπορο" dark.Απορω πως αυτον το νουμερο τον Γρανιτσα δεν τον εχετε τουλουμιασει ακομα...Καλα μην σχολιασω για τον Ερασιτεχνη.Αν και δεν τον γουσταρω τον κοντο τελικα ειχε δικαιο για το γηπεδο.

Καλημέρα συναγωνιστή-κρεατοφάγε.Ο κοντός είναι κ βλέπει πολύ πιο μπροστά από την εποχή του.Όσο για τον Γρανίτσα,τον δείρατε εσείς στην Ριζούπολη.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Kαλημερα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ μου καλημερα αδελφε μου dark!!
ευχαριστω τους φιλους που μου απαντησανε για το ματς με κολονια και εγω θυμομουν οτι στο μεσα χασαμε 1-0 ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΓΙΝΑ ΑΕΚ ειχαμε χασει και ολο το γηπεδο (το πρωτο ματς που πηγα γηπεδο στην ζωη μου 1976 γεννηθηκα)φωναζε ΑΕΚ ΑΕΚ !!!!!!
εσεις σε πως και σε ποιο ματς επιλεξατε ομαδα?θυμαστε σε ποιο ματς πηγατε πρωτη φορα?

Α.Ε.Κ-ΟΦΗ:1-2 (1983).Ξεκίνησα με ήττα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Η κόντρα Νικολαΐδη-Ερασιτεχνικής σχετικά με το που θα γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ βρίσκει νικητή τον πρώτο, δια μέσου Συμβουλίου της Επικρατείας, οι ανώτατοι δικαστές του οποίου έκριναν αντισυνταγματικό τον νόμο πάνω στον οποίο βασιζόταν η Ερασιτεχνική για να φτιάξει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σκοπός της ομάδας του Ανατολιωτάκη ήταν να πραγματοποιηθεί με τροποποιήσεις το σχέδιο Γρανίτσα μέσω ενός νομοθετικού πλαισίου, ωστόσο μετά την απόφαση αυτή το θέμα «κολλάει» μια και καλή. Φερέρ στη Μarca: "Ευτυχισμένος με τίτλο". Στο βουνό ο Λαγός.

Έτσι δικαιώνεται ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας και οι 131 πολίτες που είχαν κάνει προσφυγή προκειμένου να αποδειχθεί πως ο συγκεκριμένος νόμος είναι αντίθετος με τα σχετικά άρθρα του Συντάγματος κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να ψηφιστεί άρα και να χτιστεί το γήπεδο. Επίσημα η απόφαση θα ανακοινωθεί σε ένα με ενάμισι μήνα αλλά πρέπει να θεωρείται βέβαιη.

Η εξέλιξη αυτή «λύνει τα χέρια» του Ντέμη Νικολαΐδη που έχει εγκαταλείψει προ πολλού την ιδέα της Νέας Φιλαδέλφειας και έχει στραφεί στην λύση ΟΔΔΥ. Η Ερασιτεχνική ωστόσο αντιδρούσε και συνέχιζε να επιμένει πως το γήπεδο μπορεί να γίνει στην παραδοσιακή έδρα της ΑΕΚ αλλά μετά από αυτήν την απόφαση η οποιαδήποτε ένσταση κατά του σχεδίου της ΠΑΕ μάλλον ανούσια θα είναι.

απο το

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η περίπτωση του Στάθη Αλωνεύτη δεν είναι η μοναδική από την ελληνική αγορά που απασχολεί την ΑΕΚ. Εξέχουσα θέση στη μεταγραφική λίστα της «Ένωσης» κατέχουν δύο από τους πολυτιμότερους παίκτες του Πανιωνίου την τρέχουσα περίοδο, ο Ταμαντανί Ενσαλίβα και ο Νίκος Σπυρόπουλος. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κινηθεί για τους δύο ποδοσφαιριστές και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, είχε διαμηνύσει στον Ντέμη Νικολαΐδη πως δεν συζητά την παραχώρηση οποιουδήποτε παίκτη μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η ΑΕΚ αναμένεται να κάνει δυναμικό «μπάσιμο» για την αγορά των δύο παικτών, ενώ η ΠΑΕ φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει πάνω από ένα εκατ. ευρώ για να τους πάρει πακέτο από τη Νέα Σμύρνη. Στο συμβόλαιο του Ενσαλίβα με τον Πανιώνιο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 400.000 ευρώ, ενώ για τον Σπυρόπουλο η ΑΕΚ αναμένεται να προσφέρει πάνω από 600.000 ευρώ στους «κυανέρυθρους».

Ο διεθνής με τον Καναδά Ενσαλίβα, είναι γεννημένος στις 28 Ιανουαρίου του 1982 και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ (προφανώς προορίζεται για τη θέση του Έμερσον, που δύσκολα θα ανανεώσει). Στο φετινό πρωτάθλημα μετρά 20 συμμετοχές, 1 γκολ και 7 κίτρινες κάρτες. Ο Νίκος Σπυρόπουλος είναι γεννημένος στις 10 Οκτωβρίου του 1983, αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και φέτος μετρά 19 συμμετοχές και 2 κίτρινες κάρτες. Προ διετίας είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό (μαζί με τους Τζιόλη και Μάντζιο), ωστόσο βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και η μεταγραφή ναυάγησε. Πέρυσι στα μισά της περιόδου επέστρεψε στη δράση και σταδιακά η απόδοσή του επανήλθε στα προ τιμωρίας υψηλά επίπεδα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ποια ειναι η γνωμη σου dark για αυτους  τους παιχτες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom