Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (8 μέλη και 22 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
928
Πόντοι
96
  Μαγκες, μπλεχτηκα. εχω την εντυπωση οτι ο κατσαρος σε αυτο το ματς αρχισε να κλαιει (θυμαμαι και τον κωλοτουμπα Σαββιδη να πανυγηριζει), με την Δρεσδη ή τελος πάντων μια ανατολική πριν πέσει το τειχος ή κανω λάθος???????

μετα με την μαρσειγ (αυτο σιγουρα δεν το εδειχνε) δεν εγιναν τα επεισόδια και αποκλειστηκαμε κανα 2 χρόνια???
(εδω θα δωσω τους χαιρετισμούς μου στου ΔΥΟ Αεκτζηδες απο την κοζανη που ξεκιναγαν με πάνο 5 τα χαραματα ΧΩΡΙΣ εισητηριο να δουν το παιχνιδι με την μαρσειγ ΄και η θρυλική ατακα τους "καλα ρε φίλε παιζει η ομαδα σήμερα και συ ανεβηκες να γραφτεις στο ΤΕΙ")

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
  Μαγκες, μπλεχτηκα. εχω την εντυπωση οτι ο κατσαρος σε αυτο το ματς αρχισε να κλαιει (θυμαμαι και τον κωλοτουμπα Σαββιδη να πανυγηριζει), με την Δρεσδη ή τελος πάντων μια ανατολική πριν πέσει το τειχος ή κανω λάθος???????

μετα με την μαρσειγ (αυτο σιγουρα δεν το εδειχνε) δεν εγιναν τα επεισόδια και αποκλειστηκαμε κανα 2 χρόνια???
(εδω θα δωσω τους χαιρετισμούς μου στου ΔΥΟ Αεκτζηδες απο την κοζανη που ξεκιναγαν με πάνο 5 τα χαραματα ΧΩΡΙΣ εισητηριο να δουν το παιχνιδι με την μαρσειγ ΄και η θρυλική ατακα τους "καλα ρε φίλε παιζει η ομαδα σήμερα και συ ανεβηκες να γραφτεις στο ΤΕΙ")
ο τσοχος εκλεγε στο ματσ ΑΕΚ -σπαρτακ μοσχας
ειχαμε φερει  0-0 και κερδισαμε μεσα 2-1 και προηγηθηκαν οι ρωσοι με πεναλτι στο 25 νομιζω

stv

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερω αν το εχει πει ηδη καποιος αλλος ενωσιτης αλλα λειπει το ΑΕΚ ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ 1-0 με γκολ του Δημητριαδη με κεφαλια ψαρακι ....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
δεν ξερω αν το εχει πει ηδη καποιος αλλος ενωσιτης αλλα λειπει το ΑΕΚ ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ 1-0 με γκολ του Δημητριαδη με κεφαλια ψαρακι ....
ειμουν στην σκεπαστη..........μαστουρα σκετη φιλε μου!!!το γκολ το ειδα το βραδυ στης ειδησεις

stv

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
εγω ημουν στην 21. οταν ειχα μπει στο γηπεδο την εισοδο της θυρας την ειχα πανω αριστερα...με τα απο το γκολ συνειδητοποιησα οτι την ειχα αριστερα και κατω!!!!!!

πως βρεθηκα καμια 10 θεσεις επανω ενας θεος το ξερει!!

φυσικα και το ΑΕΚ ΜΙΛΑΝ φετος εχει εκπληκτικη ατμοσφαιρα...

φανταστειτε το στο δικο μας γηπεδο..(οπου και αν ειναι αυτο !! οπου γης και πατρις!!)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγω ημουν στην 21. οταν ειχα μπει στο γηπεδο την εισοδο της θυρας την ειχα πανω αριστερα...με τα απο το γκολ συνειδητοποιησα οτι την ειχα αριστερα και κατω!!!!!!

πως βρεθηκα καμια 10 θεσεις επανω ενας θεος το ξερει!!

φυσικα και το ΑΕΚ ΜΙΛΑΝ φετος εχει εκπληκτικη ατμοσφαιρα...

φανταστειτε το στο δικο μας γηπεδο..(οπου και αν ειναι αυτο !! οπου γης και πατρις!!)
α ρε κερατα μπροστα σου μπηκε!!!
εγω ψηφισα το ΑΕΚ-μιλαν!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καλό ματς ήταν κι αυτό με την Τορίνο (φιναλίστ εκείνη τη χρονιά) το 1991-92, 2-2. Δεν ήταν τόσο εντυπωσιακό όσο τα άλλα΄της λίστας, αλλά όσοι το είδαν δε θα ξεχάσουν την απίστευτη ΓΚΟΛΑΡΑ του Μπατίστα, που έκανε τους Ιταλούς να μιλάνε για "Γκούλιτ των φτωχών"...

Οι παλιότεροι, θα Θυμούνται, πάλι για το ΟΥΕΦΑ  το 1982, το ματς με την Κολωνία του ʼλοφς και του Τόνι Σουμάχερ (φιναλίστ κι αυτή τότε), σε ένα απίστευτο 3-3, που διακόπηκε και επαναλήφθηκε...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
928
Πόντοι
96
ο τσοχος εκλεγε στο ματσ ΑΕΚ -σπαρτακ μοσχας
ειχαμε φερει  0-0 και κερδισαμε μεσα 2-1 και προηγηθηκαν οι ρωσοι με πεναλτι στο 25 νομιζω

θα αρχισω να παιζω sudoku για το Αλτζχαιμερ!!!!

το Αεκ-Αιντχοβεν ήταν μαπα παιχνιδι αλλα μεγαλη νίκη γιατι η Ολλανδοι ήταν 3 κλασεις πιο πάνω ειχαν και ενα πολύ καλό τερμα που δεν θυμαμαι πως τον ελεγαν (σας εφαγα ήμουν πάνω απο την "μπανιερα")

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα σε όλους.Καλά και συγκλονιστικά τα ματς που λέτε αλλά ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ όλων είναι το ΑΕΚ-ΚΠΡ=7-6 στα πέναλντυ.Οι παλαιότεροι θυμούνται ακόμα το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ μετά το ματς της Αγγλίας:"ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟ 3-0".Ημουν μέσα με τον πατέρα μου και με τη λήξη και τα πανηγύρια πήγα στο νοσοκομείο με νεύρωση στομάχου!!11 χρονών πιτσιρίκι!Απίστευτες καταστάσεις με Παπαιωάννου,Μαύρο και Χρηστίδη τερματοφύλακα της Παράτασης,ο οποίος για τα πέναλντυ που απέκρουσε και ξελάσπωσε τον Νικολούδη που το έχασε,πήρε δώρο από τη διοίκηση ένα μίνι κούπερ!!!
[move]ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ??????  [/move]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλό ματς ήταν κι αυτό με την Τορίνο (φιναλίστ εκείνη τη χρονιά) το 1991-92, 2-2. Δεν ήταν τόσο εντυπωσιακό όσο τα άλλα΄της λίστας, αλλά όσοι το είδαν δε θα ξεχάσουν την απίστευτη ΓΚΟΛΑΡΑ του Μπατίστα, που έκανε τους Ιταλούς να μιλάνε για "Γκούλιτ των φτωχών"...

Οι παλιότεροι, θα Θυμούνται, πάλι για το ΟΥΕΦΑ  το 1982, το ματς με την Κολωνία του ʼλοφς και του Τόνι Σουμάχερ (φιναλίστ κι αυτή τότε), σε ένα απίστευτο 3-3, που διακόπηκε και επαναλήφθηκε...
στο μεσα ειχαμε χασει 1-0?

stv

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
  θα αρχισω να παιζω sudoku για το Αλτζχαιμερ!!!!

το Αεκ-Αιντχοβεν ήταν μαπα παιχνιδι αλλα μεγαλη νίκη γιατι η Ολλανδοι ήταν 3 κλασεις πιο πάνω ειχαν και ενα πολύ καλό τερμα που δεν θυμαμαι πως τον ελεγαν (σας εφαγα ήμουν πάνω απο την "μπανιερα")

βαν μπροικελεν..δυστυχως ειχαν και τον ρομαριο!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Δείτε κι αυτό ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
]

[move]ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! [/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλησπέρα σε όλους.Καλά και συγκλονιστικά τα ματς που λέτε αλλά ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ όλων είναι το ΑΕΚ-ΚΠΡ=7-6 στα πέναλντυ.Οι παλαιότεροι θυμούνται ακόμα το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ μετά το ματς της Αγγλίας:"ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟ 3-0".Ημουν μέσα με τον πατέρα μου και με τη λήξη και τα πανηγύρια πήγα στο νοσοκομείο με νεύρωση στομάχου!!11 χρονών πιτσιρίκι!Απίστευτες καταστάσεις με Παπαιωάννου,Μαύρο και Χρηστίδη τερματοφύλακα της Παράτασης,ο οποίος για τα πέναλντυ που απέκρουσε και ξελάσπωσε τον Νικολούδη που το έχασε,πήρε δώρο από τη διοίκηση ένα μίνι κούπερ!!!
[move]ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ??????  [/move]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι όνειρο είχε δει τότε ο προπονητής μας(Φάντροκ νομίζω) κ άλλαξε τον Στεργιούδα με τον Χρηστίδη.Παρόμοια αλλάγή δε νομίζω να έγινε ποτέ στα παγκόσμια χρονικά του ποδοσφαίρου.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
τι εγινε ρε ξαδέλφι ακόμη στο γραφείο είσαι????

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τι όνειρο είχε δει τότε ο προπονητής μας(Φάντροκ νομίζω) κ άλλαξε τον Στεργιούδα με τον Χρηστίδη.Παρόμοια αλλάγή δε νομίζω να έγινε ποτέ στα παγκόσμια χρονικά του ποδοσφαίρου.
δεν ειχε δει ονειρο την ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ειχε δει(επιανε πολλα πεναλτυ)!!αλλα ολοι εμεις οι προπονητες τησ εξεδρας που να τα ξερουμε αυτα!!
καλο βραδυ αδελφια !!!!αυριο παλι!!!

υ.γ. αν θυματε καποιος ασ μου πει αν με την κολονια μεσα ειχαμε χασει 1-0!!!!!!

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Νικ με την Κολωνία στο μέσα χάσαμε 1-0 και έξω 5-0.Κάποιες διορθώσεις γιατί ο Νταρκ με στενοχώρισε που δεν τα θυμάται καλά.Με τη Δρεσδη στο 5-3 πρόεδρος ήταν ο Γιδοπουλος,είχε απαγορευσει τηλεοπτ.και ραδιοφ.μετάδοση.Επειδη δεν υπηρχαν κινητα ο Κοντός και οχι ο Παναγιωτοπουλος οπως ειπώθηκε πιο πάνω εβγαινε εξω απο το γηπεδο για να πει το σκορ απο το τηλεφ. μαλιστα μολις βγήκε να πει το 2ο γκολ απο τις φωνες καταλαβε οτι μπηκε και 3ο και ετρεχε να μάθει τι έγινε.Με τη Πορτο ηταν το πρωτο ματσ το 6-1 και στο δευτερο χασαμε 4-1.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom