Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Σπυρόπουλος μου αρέσει πολύ.Καλύπτει πολλές θέσεις στο γήπεδο,από μπακ μέχρι εξτρέμ.Μπορεί να παίζει άμυνα τώρα στον Πανιώνιο,αλλά η φυσική του θέση του είναι πιο προωθημένος.Μαζί με τον Τοροσίδη κ Αβραάμ Παπαδόπουλο τους θεωρώ οτι πιο εκλεκτό υπάρχει από Έλληνες παίχτες αυτή την στιγμή.Ο Τοροσίδης τέρμα,ο Παπαδόπουλος καλύπτει θέση που έχουμε πληθώρα παιχτών,οπότε ο Σπυρόπουλος είναι ότι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε.Κ ο Μάκος μου κάνει αλλά φεύγει φαντάρος σε λίγο καιρό(τον είδα σε ένα μπαράκι πριν 2 βδομάδες στον Πειραιά κ έπιασα συζήτηση μαζί του-μου είπε ότι γουστάρει να έρθει στην ΑΕΚ).Για τον Καναδό δεν έχω άποψη,κ για τον Αλωνεύτη φοβάμαι ότι δεν είναι παίχτης που μπορεί να κάνει την διαφορά.Μετά τον Σαββίδη δεν ξαναβγήκε Κύπριος παίχτης που μπορούσε να κάνει την διαφορά(μην ακούσω καμμιά κοτσάνα περί Κωνσταντίνου).

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ο Σπυρόπουλος μου αρέσει πολύ.Καλύπτει πολλές θέσεις στο γήπεδο,από μπακ μέχρι εξτρέμ.Μπορεί να παίζει άμυνα τώρα στον Πανιώνιο,αλλά η φυσική του θέση του είναι πιο προωθημένος.Μαζί με τον Τοροσίδη κ Αβραάμ Παπαδόπουλο τους θεωρώ οτι πιο εκλεκτό υπάρχει από Έλληνες παίχτες αυτή την στιγμή.Ο Τοροσίδης τέρμα,ο Παπαδόπουλος καλύπτει θέση που έχουμε πληθώρα παιχτών,οπότε ο Σπυρόπουλος είναι ότι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε.Κ ο Μάκος μου κάνει αλλά φεύγει φαντάρος σε λίγο καιρό(τον είδα σε ένα μπαράκι πριν 2 βδομάδες στον Πειραιά κ έπιασα συζήτηση μαζί του-μου είπε ότι γουστάρει να έρθει στην ΑΕΚ).Για τον Καναδό δεν έχω άποψη,κ για τον Αλωνεύτη φοβάμαι ότι δεν είναι παίχτης που μπορεί να κάνει την διαφορά.Μετά τον Σαββίδη δεν ξαναβγήκε Κύπριος παίχτης που μπορούσε να κάνει την διαφορά(μην ακούσω καμμιά κοτσάνα περί Κωνσταντίνου).
α ρε dark!!!ακριβος ιδια γνωμη εχουμε!!ΣΑΒΒΙΔΗΣ τι μου θυμησες...που εισαι ρε κουμπαρε?
οταν ειχε φυγει ειχε πει το θεικο: ''φευγω τωρα που με αγαπανε.......''

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ο Τσιρίλο διάβασα είναι εκτός με ʼρη λόγω καρτών ε?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Τσιρίλο διάβασα είναι εκτός με ʼρη λόγω καρτών ε?

Ακριβώς,αλλά χρειαζόταν κ να ξεκουραστεί γιατί τραβάει πολλά ζόρια κ παίζει συνέχεια.Παιζει όμως ο κολοσσός.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
α ρε dark!!!ακριβος ιδια γνωμη εχουμε!!ΣΑΒΒΙΔΗΣ τι μου θυμησες...που εισαι ρε κουμπαρε?
οταν ειχε φυγει ειχε πει το θεικο: ''φευγω τωρα που με αγαπανε.......''

Ξέρεις Νίκο το παρασκήνιο της μεταγραφής του στην ΑΕΚ;Ο Σαββίδης έπαιζε στην Ομόνοια(που προσκειται στο ΑΚΕΛ,το αντίστοιχο ΚΚΕ της Κύπρου-στην Κύπρο οι ομάδες πρόσκεινται κ στα διάφορα κόμματα κ οι οπαδοί τους προκύπτουν από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις πρωτίστως)κ για να μετακινηθεί στην ΑΕΚ,έπεσε σήμα από το εδώ ΚΚΕ(τότε συμμετείχε ενεργά στα της ΑΕΚ,μάλιστα υπήρχε πλάνο να την αγοράσει ,αλλά ναυάγησε το project)στο ΑΚΕΛ,ώστε να μεσολαβήσει-πείσει την διοίκηση της Ομόνοιας να αφήσει τον Σαββίδη να πάει στην ΑΕΚ.

Επισκέπτης
Ακριβώς,αλλά χρειαζόταν κ να ξεκουραστεί γιατί τραβάει πολλά ζόρια κ παίζει συνέχεια.Παιζει όμως ο κολοσσός.

Χμμμ... τώρα σωθήκαμε! Δεν λέω, respect για το παλικάρι, αλλά όχι πλέον. Τα έχει φάει τα ψωμιά του και έχει κι ένα σωρό τραυματισμούς. Μέχρι να σηκώσει το ένα πόδο, το άλλο έχει ριζώσει στο χορτάρι!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χμμμ... τώρα σωθήκαμε! Δεν λέω, respect για το παλικάρι, αλλά όχι πλέον. Τα έχει φάει τα ψωμιά του και έχει κι ένα σωρό τραυματισμούς. Μέχρι να σηκώσει το ένα πόδο, το άλλο έχει ριζώσει στο χορτάρι!

Έχει κάνει τις κουτσουκέλες του φέτος(Ηρακλής),αλλά κ σε κάποια ματς έχει δείξει τι παιχταράς είναι κ αμυντικά κ επιθετικά.Μια σημείωση:είδες τι χάλια είχαμε αμυντικά στα ματς που έλειπε φέτος ο Κολοσσός;πίσω είναι σε γενικές γραμμές φόβητρο κ εγγύηση(ξέρει κ Ιταλικά πράγμα σημαντικό,ώστε να μπορει να συννενοήται καλύτερα με Σόρε-Μπρούνο).Βέβαια μαζί με τον Τσιρίλο.Πάντως το δίδυμο Αλεξόπουλος-Τσιρίλο πέρσι ήταν άπαιχτο.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ξέρεις Νίκο το παρασκήνιο της μεταγραφής του στην ΑΕΚ;Ο Σαββίδης έπαιζε στην Ομόνοια(που προσκειται στο ΑΚΕΛ,το αντίστοιχο ΚΚΕ της Κύπρου-στην Κύπρο οι ομάδες πρόσκεινται κ στα διάφορα κόμματα κ οι οπαδοί τους προκύπτουν από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις πρωτίστως)κ για να μετακινηθεί στην ΑΕΚ,έπεσε σήμα από το εδώ ΚΚΕ(τότε συμμετείχε ενεργά στα της ΑΕΚ,μάλιστα υπήρχε πλάνο να την αγοράσει ,αλλά ναυάγησε το project)στο ΑΚΕΛ,ώστε να μεσολαβήσει-πείσει την διοίκηση της Ομόνοιας να αφήσει τον Σαββίδη να πάει στην ΑΕΚ.
δεν ειχα ιδεα!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Nik έγραψε:dark στο ημιχρονο οκ?

Ναι κ θα συναντήσουμε κ τον αδελφό originale21.

Κ γράφε στο θρεντ μας τα δικά μας. :tickedoff:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό μεσημέρι κ καλό Σ/Κ σε όλα τα αδέλφια.
Όλοι αύριο στο ΟΑΚΑ για να δούμε ένα ωραίο ματς με τα σκουλήκια.

[move]Για το Νικολάκη 5 γκολ,5 γκολ,5 γκολ.[/move]

ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Α.Ε.Κ.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τα βίντεο που έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στην αστυνομία και οι εικόνες και φωτογραφίες που ελήφθησαν από το κλειστό κύκλωμα του ΟΑΚΑ και από φωτογραφίες, είχαν ως αποτέλεσμα να αναγνωριστούν οκτώ οπαδοί που συμμετείχαν στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τρεις εξ αυτών είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για τον ίδιο λόγο.
Οι οκτώ που αναγνωρίστηκαν, ενώ είχαν συλληφθεί επ' αυτοφώρω τέσσερα άτομα την ώρα των επεισοδίων, κλήθηκαν σε απολογία και έδωσαν καταθέσεις στην αστυνομία, αλλά δεν συνελήφθησαν και η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του εστάλη την Πέμπτη στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφανθεί για την τύχη τους.
απο το
βλεπω να γινετε πολεμος αυριο!!!!
ολοι στο γηπεδο ρε η ομαδα μας χρειαζετε!!!!
ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ

Επισκέπτης
Δυστυχώς βλέπω και εγώ φίλε να έχουμε ντράβαλα αυριο

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
1000 ποστ και που θα εγραφα?στην ΑΕΚΑΡΑ βεβαια!!!

originale σε ποια θυρα εισαι?

Επισκέπτης
Στη 10 φίλε. Γιώργο με λένε. Από ότι είπαμε και με τον Παύλο θα συναντηθούμε αύριο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom