Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Στην Ελλάδα έχουμε την μοναδική τάση στον κόσμο να βγάζουμε άχρηστους από πολύ νωρίς τους πάντες. Προπονητές, γιατρούς, θεραπευτές, νερουλάδες κλπ...................Ελπίζω μην γίνει καμιά στραβή και φύγει ο Σέρα!!!!! Με την ευκαιρία η Ξάνθη απέλυσε Σάββα.................2 μέρες πριν τον αγώνα κυπέλλου με βάζελο..................
απελυσε τον σαββα?αυτος δεν ελεγε(πανοπουλοσ)οτι θα του εκανε αιωνιο συμβολαιο?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Απέλυσε τον Σάββα;μα καλά τι μαλάκας είναι ο Πανόπουλος;εντάξει το Αιγάλεω δεν κέρδισε ,όχι τον Ιωνικό :jerking: :jerking: :jerking:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
τι παιδι εισαι εσυ ρε dark!!!!!!xaxaxa

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Λορένσο Σέρα Φερέρ: "Παίξαμε ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πολύ πιο εύκολα και γρήγορα γιατί είχαμε καλή απόδοση αλλά το άγχος που νιώθαμε είχε σαν αποτέλεσμα να πάρουμε βιαστικές αποφάσεις και να χαθούν πολλές ευκαιρίες. Δεν είχαμε και συγκέντρωση σε ορισμένα σημεία.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και ότι η ομάδα θα σταθεί με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα πόδια της. Το γήπεδο δεν ήταν εύκολο αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Παρότι δεν μας πήγαν καλά κάποια πράγματα, δεν χάσαμε την προσωπικότητά μας και παρά το γεγονός ότι μας κόστισε το γκολ που δεχτήκαμε και έγινε το 1-1, δεν τα παρατήσαμε. Είχαμε ικανότητα στην δουλειά μας και αυτό προκάλεσε ευκαιρίες.

Τη δεύτερη θέση θα τη διεκδικήσουμε μαζί με τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας κι εγώ θέλω να κάνει η ομάδα μου αυτό που μπορεί. Στη συνέχεια, θα δούμε αν θα έχει πετύχει ή όχι. Ασφαλώς και ξέρουμε ότι έχουμε ένα μειονέκτημα δύο βαθμών αλλά δεν πιστεύω ότι θα μας γεμίσει με άγχος. Για κάποιο διάστημα δεν είχαμε κάποιους βασικούς όπως τους Δέλλα, Ζήκο, Έμερσον και Λαγό αλλά πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό τελικό σπριντ".

απο το ρε μαγκες δεν νομιζετε οτι ο διερμηνεας λεει μαλ!@!$#@$@#ες!! θεωρω απιθανο να μιλαει ετσι  ο ανθρωπος!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ο μόνος σωστός διερμηνέας είναι δίπλα στον Μουνιόθ. Αν τον προσέξετε, γράφει σε μπλοκάκι ό,τι λέει ο Μουνιόθ και μετά μεταφράζει.
Ο χείριστος είναι του ʼρη, που λέει π.χ. ο Κόκε "αμπλα μπαγεστα, ντε λος ντες πόρτες " και ο άλλος ο γέρος λέει ολόκληρη έκθεση και στο τέλος πάντα προσθέτει "και θέλω να κάνω τα πάντα για τον άρη" και άλλα γραφικά.
Το λάθος με τον Φερέρ πιστεύω είναι ότι ο μεταφραστής αποδίδει τα ισπανικά στα ελληνικά όπως τα ακούει, δεν αντιστοιχεί τις λέξεις τις ισπανικές με τις δικές μας οπότε οι ιδιωματισμοί σε μας φαίνονται αρλούμπες.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλο μεσημερι αδελφια!!!αυριο παλι!!!

Επισκέπτης
Ρε αδελφέ τι να την κάνουμε την τιμωρία μετά το έγκλημα? Μήπως θα πάρουμε κάνα βαθμό πίσω? Προσωπικά μου είναι αδιάφορο ακόμη και να του έβαζαν άριστα

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
ταχυδρομινιο και ξερο ψωμι..κοντεψαμε να παθουμε παλι με τη αμυνα σας..καντε κατι ρε παιδια δεν ειναι κατασταση αυτη η καλαμαρια δεν μπορουσε να παρει τα ποδια της και ιδρωσατε να κερδισετε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια κ φίλοι.Καλή δουλειά στους εργαζόμενους.Καλή ρούχλα στους μη εργαζόμενους(καθήστε σπίτι,βρέχει πολύ έξω).

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ και φιλοι μου!!
ασχημος καιρος αλλα εμεις δεν μασαμε!!!!
εγκλημα η τιμωρια του μπριακου!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σιγά την τιμωρία.Χάδι ήταν.Θα επανέλθει του χρόνου δριμύτερος(ενόψει κ της ανανέωσης που εξήγγειλε ο Σωκράτης). :jerking: ;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
DARK που ειναι οι παναθ/κοι?

η.ρ.γ μ.τ.μ.τ.γ.ο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Απέχουν λόγω της αποχής του monimo sex.Πάω για επίσκεψη. :badair:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αετοπουλα μου τι λετε για αλωνευτη?εγω πιστευω οτι δεν κανει για μεγαλη ομαδα. ποια η γνωμη σας?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ενημερωση για την ΑΕΚΑΡΑ μας απο το
«Δένει» Μαντούκα

Η εμφάνιση του Γκουστάβο Μαντούκα στη νίκη της ΑΕΚ επί της Καλαμαριάς με 2-1 ήταν εντυπωσιακή. Ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής (συνήθως χρησιμοποιείται ως δεκάρι) ήταν ο κορυφαίος παίκτης της «Ένωσης» και απέδειξε πως η παρουσία του στην ενδεκάδα είναι απαραίτητη. Ο 27χρονος άσος παραχωρήθηκε το καλοκαίρι δανεικός από τη Μπενφίκα στην ΑΕΚ για έναν χρόνο, με τους «κιτρινόμαυρους» να διατηρούν οψιόν αγοράς του έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ. Η επιθυμία του Λορένσο Σέρα Φερέρ να διατηρήσει τον Μαντούκα στο δυναμικό της ομάδας του είναι δεδομένη, ωστόσο η διοίκηση της ΠΑΕ θα επιχειρήσει να μειώσει τις απαιτήσεις της Μπενφίκα περίπου στα μισά χρήματα για να τον κάνει δικό της. Διαπραγματευτικό όπλο για τον Ντέμη Νικολαΐδη αποτελούν οι καλές σχέσεις με τον σύλλογο της Λισαβόνας μετά την παραχώρηση του Κώστα Κατσουράνη το καλοκαίρι, αλλά και η παρουσία του Φερνάντο Σάντος, με τον οποίο ο πρόεδρος της ΑΕΚ εξακολουθεί να έχει καλές σχέσεις.

Θέλει Αλωνεύτη

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο Στάθης Αλωνεύτης σύμφωνα με δημοσίευμα της SportDay. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος με τη φανέλα της Λάρισας (22 συμμετοχές και 4 γκολ) και ο Λορένσο Σέρα Φερέρ έχει σχηματίσει πολύ θετική γνώμη για τις ικανότητές του. Ο 24χρονος άσος (γεννημένος στις 29/3/1983) μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και η ΑΕΚ λέγεται πως είναι διατεθειμένη να κινηθεί για την απόκτησή του.

Σενάρια για Μπασινά και Μάλαρτζ

Φήμες ανέφεραν πως η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει κάνει διερευνητική επαφή με τον ʼγγελο Μπασινά για να τον αποκτήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνευαι από καμία πλευρά. Ο διεθνής μέσος, που είχε βρεθεί κοντά στην «Ένωση» πέρυσι τον Ιανουάριο, έχει συμβόλαιο με τη Μαγιόρκα ως τον Ιούνιο του 2008, ωστόσο λέγεται πως υπάρχει όρος στη συμφωνία του με τον ισπανικό σύλλογο που προβλέπει πως αν αυτή υποβιβαστεί (κάτι που δεν είναι καθόλου απίθανο βάσει της πορείας των Νησιωτών), μπορεί να φύγει ως ελεύθερος. Ο 31χρονος άσος μετρά φέτος 19 συμμετοχές στην Primera Division και είναι βασικό στέλεχος του συγκροτήματος του Γκρεγκόριο Μανθάνο.

Ένα άλλο σενάριο, που επίσης δεν επιβεβαιώνεται, αναφέρει πως ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Αρκάντιους Μάλαρτζ, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Ο 27χρονος Πολωνός τερματοφύλακας έχει εντυπωσιάσει φέτος με τις εμφανίσεις του (18 συμμετοχές, αλλά μόλις 7 γκολ παθητικό) έχει συμβόλαιο με τον ακριτικό σύλλογο ως το 2011.

Ιταλικά «μάτια» για Καμπάνταη

Τον Λεωνίδα Καμπάνταη παρακολούθησαν προχθές στο γήπεδο της Καλαμαριάς δύο σκάουτερ της Αταλάντα. Ο λόγος για το μέλος της διοίκησης και συγγενή του πρόεδρου της ιταλικής ομάδας, Αλεσάντρο Ρουτζέρι, και τον αρχηγό του τμήματος σκάουτινγκ. Το συμβόλαιο του 25χρονου επιθετικού λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο λέγεται πως η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να του προτείνει ανανέωση.

Το «καρφί» του Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς άφησε αιχμές κατά του Λορένσο Σέρα Φερέρ μετά από την κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στην Καλαμαριά. Ο 30χρονος μέσος ερωτηθείς γιατί δεν παίζει συχνότερα (προχθές έπαιξε βασικός για πρώτη φορά μετά τις 18/9!) απάντησε: «Δεν ξέρω. Αυτό δεν είναι δικό μου θέμα. Αυτό είναι θέμα του προπονητή. Γι' αυτό το θέμα πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή. Δύο μήνες δεν έπαιζα λόγω τραυματισμού. Ομως, τους δύο τελευταίους μήνες ήμουν έτοιμος, δεν είχα κανένα πρόβλημα και περίμενα την ευκαιρία να παίξω. Τώρα δεν ξέρω αν στο επόμενο ματς θα παίξω ή δεν θα παίξω... Θα δούμε. Εγώ, πάντως, είμαι έτοιμος». Το συμβόλαιο του Σέρβου άσου λήγει το Δεκέμβριο του 2007 και με δεδομένη την αποχώρηση του αδερφού του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή πολλοί θεώρησαν δεδομένη την αποχώρησή του. Ήδη για την απόκτησή του φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ.

Το μυαλό στον ʼρη

Η νίκη επί της Καλαμαριάς ανήκει στο παρελθόν και ήδη όλοι στις τάξεις της ΑΕΚ σκέφτονται το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου απέναντι στον φορμαρισμένο ʼρη στο ΟΑΚΑ (19:00). Οι «κιτρινόμαυροι» επιζητούν τη νίκη, προκειμένου να αξιοποιήσουν τυχόν στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού, ο οποίος μία μέρα μετά δοκιμάζεται στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ δεν υπολογίζει για τον συγκεκριμένο αγώνα στις υπηρεσίες του Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει (ο Καμπάνταης θα εκτίσει την τιμωρία του στον αγώνα της 26ης αγωνιστικής απέναντι στην Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων). Πάντως, ο Ισπανός τεχνικός βλέπει πως αρκετά από τα προβλήματά του λύνονται, αφού στη διάθεσή του αναμένεται να είναι οι Έμερσον, Παουτάσο, Χιώτης και Δέλλας, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και ο Λυμπερόπουλος, που εξέτισε την ποινή του στο ματς της Καλαμαριάς. Η προετοιμασία για τον αγώνα απέναντι στον ʼρη ξεκινά σήμερα, αφού χθες υπήρχε ρεπό και επιστροφή στην Αθήνα από την Καλαμαριά. Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον Απόλλωνα έκαναν αποκατάσταση στο ξενοδοχείο, ενώ το επόμενο πρωί και πριν την αναχώρηση έκαναν χαλάρωμα στην πισίνα και οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου.

Τον βράβευσαν οι συνάδελφοι

Ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών ήταν ο Λορένσο Σέρα Φερέρ. Ο Ισπανός τεχνικός βραβεύτηκε από τους Έλληνες συναδέλφους του και δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτό το βραβείο και σας ευχαριστώ. Θα προσπαθώ, όπως κι εσείς, μέσα απ' τη δουλειά μου να βοηθήσω και τις ακαδημίες και τους νέους Ελληνες ποδοσφαιριστές για να βελτιώσουμε όλοι μαζί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ολοι όσοι δουλεύουμε εδώ θα πρέπει να βγαίνουμε και να μιλάμε για τα κακά του ποδοσφαίρου, διότι και μ' αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσουμε στη βελτίωσή του. Πραγματικά χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην Ελλάδα και χαίρομαι διπλά γιατί πλέον έχω και νέες φιλίες». Ο 53χρονος προπονητής της ΑΕΚ είχε συζήτηση με τον ομόλογό του του Ολυμπιακού, Τάκη Λεμονή, ο οποίος του απηύθυνε πρόσκληση να ανταλλάξουν κάποια στιγμή γνώμες για το ποδόσφαιρο.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
και συνεχιζω απο το
Ανοίγει ο δρόμος για ΟΔΔΥ

27/2/2007 9:53

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για την κατασκευή του γηπέδου στο ΟΔΔΥ, φαίνεται ότι λύνεται. Και αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο από την λειτουργία της χωματερής των ʼνω Λιοσίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του "Sportime", το βασικό κύτταρο της χωματερής έχει σταματήσει να λειτουργεί, ενώ έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες να μεταφερθεί στην Βοιωτία, στην περιοχή Ριτσώνα.

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
οντως καλος παιχτης ο αλωνευτης μαγκια αμα τον παρετε
αλιμονο απο εμας που κοιματε ο σωφερ

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
οντως καλος παιχτης ο αλωνευτης μαγκια αμα τον παρετε
αλιμονο απο εμας που κοιματε ο σωφερ

Κύπριος είναι... Καλλίτερα να τον πάρει ο θρήνος, γιατί είτε εμείς, είτε η ΑΕΚ θα φορτωθούμε και άλλο σαπάκι. Δεν πρόκειται να πιάσει σε μεγάλη ομάδα. Μακριά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom