POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ας παει καλυτερα στην Blackburn φιλε dark ...o ανθρωπος τελικα ειναι ασχετος με τα διχτυα!!!!
Είναι κ πάλι μαζί μας κ ο αδερφός-mod κ επίδοξος(πάλι) πατέρας,ο αδερφός sony.Τι ωραία βδομάδα ξεκίνησε.ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΔΩ.ΜΕ ΕΙΧΑΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.Αν το ξανακάνετε θα σας καταραστώ να γίνετε για το υπόλοιπο της ζωής σας ,γαύροι.
Τι θα κάνουμε με τον Ζούλιο ρε παιδιά? Έχει προβληματίσει πολύ την ομάδα μετά το παιχνίδι με τη Μίλαν, ειδικά μετά και το χτεσινό...........................
Καλημέρα φίλοι!
Ηi Nik! ;)
ρε φιλε δεν ειναι μονο ο σεζαρ!!
ειναι πολλα και πιστευω οτι ο ντεμης και ο φερερ(με την δικια μας βηθεια )θα τα λυσουν.
ο σεζαρ ειναι παιχτης ψυχολογιας οσο τον βριζουν τοσο πεφτει!!
Δεν είδαν να τον βρίζει κανείς χτες..................Τεσπά, μόνο με ομόνοια θα επέλθει και πάλι η υγεία στην ομάδα.
ρεθυμνο εχω κανει απιστευτες διακοπες!!!αμμουδη -δαμνωνη!!!Εκεί που μένω δεν έκανε και πολλά αλλά σε πιο ορεινά μέρη και ειδικά στο Ρέθυμνο τα ψηλογάμησε.
καθε μερικα ποστ τους προτρεπω να τα τροποποιουν οπως θελουν τα κανουν που τα κανουν τουλαχιστον να γινετε με την συγκαταθεση μου!!Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα έχουμε ντράβαλα.Μυρίζει μπαρούτι η ατμόσφαιρα.Έτσι κ δεν κερδίσουμε θα γίνει χαμός(όχι από μένα εννοείται).Κ επειδή ο ΑΡΗΣ είναι ιδιαίτερα φορμαρισμ΄νος κ εμείς παρόλη την νίκη εχθές,ακόμα κοιμόμαστε ,το βλέπω δύσκολο να κερδίζουμε.Θα έχει σκληρό ροκ το Σάββατο.
Ρε Νίκο & sony,τι έγινε ρε,θα μου κάνετε τώρα το θρεντ κ δελτίο προγνώσεως καιρου;
Νίκο πρόσεχε τι γράφεις.Μπήκε μέσα ''η ράβε-ξήλωνε''
καθε μερικα ποστ τους προτρεπω να τα τροποποιουν οπως θελουν τα κανουν που τα κανουν τουλαχιστον να γινετε με την συγκαταθεση μου!!
το οτι εγινε στραβη ειναι δικια σου γνωμη?Nik πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ανοίξουμε ιστορίες πάλι..............έγεινε μια στραβή, οκ άστο. Η γνώμη μου πάντα....................