Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ας παει καλυτερα στην Blackburn φιλε dark ...o ανθρωπος τελικα ειναι ασχετος με τα διχτυα!!!!    :jerking: :jerking: :jerking:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
απο οκκάς πρέπει να το κάνει Δ-οκκάς :grin:  :cheesy:...πάντως χθες εφτίαξε το πρώτο γκολ του παππά  :sunglasses:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα στην ΑΕΚΑΡΑ μας  στα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ μας στους φιλους μας και στους ''εχθρους'' μας!!!!!!
η ομαδα παει με αυτοματο πιλοτο και εχει προβλημα ευχομαι το καλοκαιρι να γινουν διορθωτικες κινησεις
ωστε του χρονου να παρουσιαστουμε καλυτεροι!!!
σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παρα πολυ dark!!!!!

p.s.Mods αν δεν σας αρεσει το ποστ το αλλαζετε....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλημερίζω την οικογένεια!!!!!!! Μετά από 1 εμδομάδα ταλαιπωρίας με τον γαμημένο ΟΤΕ τελικά είμαι και πάλι εδώ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είναι κ πάλι μαζί μας κ ο αδερφός-mod κ επίδοξος(πάλι) πατέρας,ο αδερφός sony.Τι ωραία βδομάδα ξεκίνησε.ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΔΩ.ΜΕ ΕΙΧΑΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.Αν το ξανακάνετε θα σας καταραστώ να γίνετε για το υπόλοιπο της ζωής σας ,γαύροι.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Είναι κ πάλι μαζί μας κ ο αδερφός-mod κ επίδοξος(πάλι) πατέρας,ο αδερφός sony.Τι ωραία βδομάδα ξεκίνησε.ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΔΩ.ΜΕ ΕΙΧΑΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.Αν το ξανακάνετε θα σας καταραστώ να γίνετε για το υπόλοιπο της ζωής σας ,γαύροι.

dark εγω ειμουν ειμαι  και θα ειμαι μαζυ σου!!!
και θα ειμαι με οποιων ΑΞΙΖΕΙ !!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τι θα κάνουμε με τον Ζούλιο ρε παιδιά? Έχει προβληματίσει πολύ την ομάδα μετά το παιχνίδι με τη Μίλαν, ειδικά μετά και το χτεσινό...........................

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τι θα κάνουμε με τον Ζούλιο ρε παιδιά? Έχει προβληματίσει πολύ την ομάδα μετά το παιχνίδι με τη Μίλαν, ειδικά μετά και το χτεσινό...........................

ρε φιλε δεν ειναι μονο ο σεζαρ!!
ειναι πολλα και πιστευω οτι ο ντεμης και ο φερερ(με την δικια μας βηθεια )θα τα λυσουν.
ο σεζαρ ειναι παιχτης ψυχολογιας οσο τον βριζουν τοσο πεφτει!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ρε φιλε δεν ειναι μονο ο σεζαρ!!
ειναι πολλα και πιστευω οτι ο ντεμης και ο φερερ(με την δικια μας βηθεια )θα τα λυσουν.
ο σεζαρ ειναι παιχτης ψυχολογιας οσο τον βριζουν τοσο πεφτει!!

Δεν είδαν να τον βρίζει κανείς χτες..................Τεσπά, μόνο με ομόνοια θα επέλθει και πάλι η υγεία στην ομάδα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν είδαν να τον βρίζει κανείς χτες..................Τεσπά, μόνο με ομόνοια θα επέλθει και πάλι η υγεία στην ομάδα.

στο οακα καθε κυριακη εχει πανυγηρι!!!
ολο το οακα μουρμουραει(εγω ποτε δεν βριζω ανθρωπο  που αγωνιζετε)και το σαββατο θα εχουμε μια απο τα ιδια(ελπιζω πως οχι)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε σονυπ τι εγινε κατω με τις πλυμμηρες?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εκεί που μένω δεν έκανε και πολλά αλλά σε πιο ορεινά μέρη και ειδικά στο Ρέθυμνο τα ψηλογάμησε.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
dark στο μπασκετ την γλιτωσαμε!!!!αντε να βγει αυτη η χρονια και ευχομαι του χρονου να αλλαξουν τα πραγματα!!
το σαββατο πρεπει να παει ο κοσμος στο γηπεδο το ματς με τον αρη ειναι δυσκολο!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα έχουμε ντράβαλα.Μυρίζει μπαρούτι η ατμόσφαιρα.Έτσι κ δεν κερδίσουμε θα γίνει χαμός(όχι από μένα εννοείται).Κ επειδή ο ΑΡΗΣ είναι ιδιαίτερα φορμαρισμ΄νος κ εμείς παρόλη την νίκη εχθές,ακόμα κοιμόμαστε ,το βλέπω δύσκολο να κερδίζουμε.Θα έχει σκληρό ροκ το Σάββατο.

Ρε Νίκο & sony,τι έγινε ρε,θα μου κάνετε τώρα το θρεντ κ δελτίο προγνώσεως καιρου;

Νίκο πρόσεχε τι γράφεις.Μπήκε μέσα ''η ράβε-ξήλωνε'' :rolleyes:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα έχουμε ντράβαλα.Μυρίζει μπαρούτι η ατμόσφαιρα.Έτσι κ δεν κερδίσουμε θα γίνει χαμός(όχι από μένα εννοείται).Κ επειδή ο ΑΡΗΣ είναι ιδιαίτερα φορμαρισμ΄νος κ εμείς παρόλη την νίκη εχθές,ακόμα κοιμόμαστε ,το βλέπω δύσκολο να κερδίζουμε.Θα έχει σκληρό ροκ το Σάββατο.

Ρε Νίκο & sony,τι έγινε ρε,θα μου κάνετε τώρα το θρεντ κ δελτίο προγνώσεως καιρου;

Νίκο πρόσεχε τι γράφεις.Μπήκε μέσα ''η ράβε-ξήλωνε'' :rolleyes:
καθε μερικα ποστ τους προτρεπω να τα τροποποιουν οπως θελουν τα κανουν που τα κανουν τουλαχιστον να γινετε με την συγκαταθεση μου!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
καθε μερικα ποστ τους προτρεπω να τα τροποποιουν οπως θελουν τα κανουν που τα κανουν τουλαχιστον να γινετε με την συγκαταθεση μου!!

Nik πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ανοίξουμε ιστορίες πάλι..............έγεινε μια στραβή, οκ άστο. Η γνώμη μου πάντα....................

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Nik πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ανοίξουμε ιστορίες πάλι..............έγεινε μια στραβή, οκ άστο. Η γνώμη μου πάντα....................
το οτι εγινε στραβη ειναι δικια σου γνωμη?
γιατι δεν ειδα -ακουσα καποιων να αντιδρα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom