Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ μας σήμερα ,από εμένα κ απο τον αδελφό μου τον Νίκο(αφού ο Νίκος δεν γράφει πια,θα γράφω εγώ γι αυτόν τα απολύτως όμως απαραίτητα).Δεν τρέφω αυταπάτες κ να λέω ότι μπορούμε να περάσουμε,αλλά όσο ζω ελπίζω κ κατά καιρούς γίνονται τέτοιου είδους θάυματα στην Ευρώπη(θυμίζω πως πέρασε η Κοπεγχάγη επί του ʼγιαξ στους ομίλους του c.l. εφέτος).Μου αρκεί σήμμερα να παίξει η Α.Ε.Κ. σαν Α.Ε.Κ. κ να μας θυμίσει την ομάδα που όλοι θαυμάσαμε πριν τα Χριστούγεννα.

ΝΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ Κ ΕΣΥ.ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.

[move]Α.Ε.Κ. ΜΠΟΡΕΙΣ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ[/move]

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΡΑ 3 ΓΚΟΛ.3 ΓΚΟΛ,3 ΓΚΟΛ,

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή έτσι όπως είναι είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρει την πρόκριση. Αν ήταν πριν κάνα 6μηνο... το συζητούσαμε!

Αυτό το πιστεύω κι εγώ. Λίγη μπάλα ρε παιδιααααααααααά!!!

Επισκέπτης
Παίδες τέλος για φέτος η ευρωπαϊκή περιπλάνηση της ομάδας μας. Δυστυχώς η εμφάνιση δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Δεν ήταν και το χάλι που είχαμε με το βάζελο. Τώρα να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στο να πάρουμε την δεύτερη θέση. Προσωπικά το θεωρώ κατάντια να κυνηγάμε την δεύτερη θέση, αλλά μια διαφορετική κατάληξη θα ήταν καταστροφική. Όχι τόσο για την ομάδα όσο για τις σχέσεις του Ντέμη με τους οπαδούς. Γιατί αν δεν ρίξει λεφτά να πάμε καλύτερα θα έχουμε περιστατικά σαν αυτά προς το τέλος με το βάζελο. Ευτυχώς την ψιλιάστικα και έφυγα πριν αρχίσουν τα επεισόδια. Καλή συνέχεια στην ομάδα μας

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
Πριν κανενα 6μηνο θα πηγενατε τελικο δηλαδη?

Επισκέπτης
Εσύ αυτό κατάλαβες ρε φίλε? Εσένα ποιο κανάλι σε έδειχνε? Το TV Magic?

Επισκέπτης
Εμένα αυτό που με απογοήτευσε ήταν ότι δεν το πάλεψε. Βέβαια κάποιοι μπορεί να πουν ότι δεν μπορούσε να το παλαίψει (και δεν θα διαφωνήσω ιδιαίτερα). Ας έχανε και με 4-0 αλλά τουλάχιστον να είχαν τρέξει, να είχαν κυνηγήσει, να είχαν μαρκάρει... να βγάζανε φλόγες τα μάτια τους ρε παιδί μου, πως να το πω!

Οκνηρότητα υπήρχε μόνο... κρίμα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλησπέρα στην ΚΙΤΡΙΝΗ παρέα.
Δύσκολο ματς για την ομάδα την Κυριακή στις 21.00 με Καλαμαριά.Ελπίζω να κερδίσουμε για να τα πάρουμε κ λίγο πάνω μας...επιτέλους.Κ κυρίως να παλέψουμε το ματς
.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ.ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Κ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.

[move]Νικολάκη είσαι κ εσύ εδώ.[/move]

Καλό απόγευμα κ καλό Σ/Κ σε όλους.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Καλησπέρα στην ΚΙΤΡΙΝΗ παρέα.
Δύσκολο ματς για την ομάδα την Κυριακή στις 21.00 με Καλαμαριά.Ελπίζω να κερδίσουμε για να τα πάρουμε κ λίγο πάνω μας...επιτέλους.Κ κυρίως να παλέψουμε το ματς
.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ.ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Κ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.

[move]Νικολάκη είσαι κ εσύ εδώ.[/move]

Καλό απόγευμα κ καλό Σ/Κ σε όλους.

δεν το βλεπεις οτι η ομαδα ειναι περιπου στο ιδιο επιπεδο με την καλαμαρια,την κερκυρα,τον ΟΦΗ,τον πανιωνιο,τον ηρακλη κλπ..?δεν νομιζω οτι μπορει αυτη η ΑΕΚ να παρει τα πανω της οταν δεν εχει μπακ,δεν εχει κεντρο και πανω απο ολα δεν εχει πτερυγες στην επιθεση και σεντερ φορ.....εχει εναν πολυ καλο τερματοφυλακα,εναν ζηκο ταλαιπωρημενο,εναν σεζαρ που ολο μαλακιες κανει,εναν τοζερ αρκετα συμπαθητικο παικτακι και εναν λυμπεροπουλο χτικιο στην κυριολεξια....και ο φερερ γνωριζοντας ολα αυτα παει και παιζει με τον βαζελο χωρις μπακ......αποτελεσμα? γαζωμα με τεσσερα τεμαχια!!!!τα ιδια και με ολυμπιακο...μονο που εκει σας στερησε και η διατησια μια πεναλταρα οπωσδηποτε...αλλα και ο  ολυμπιακος μην ξεχνας οτι ηταν πολυ δραμα....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα κ καλή βδομάδα αδέλφια μου κ φίλοι.Επιτέλους γελάσαμε κ λίγο μετά από καιρό εχθές.Η άμυνα ρε αδελφάκι μου,πραγματικό σκορποχώρι.Από ότι έμαθα από έγκυρη πηγη στις προπονήσεις η άμυνα γίνεται εφαρμογή της μόνο σε θεωρητικό επίπεδο.Φαίνεται άλλωστε κ στο γήπεδο αυτό.Για 4 γκολ ήταν πάλι αυτή η άμυνα χθες.κ αυτός ο Σέζαρ,ας πάει να γίνει φούρναρης,θα τα καταφέρει καλύτερα.Μέχρι κ το πέναλντι ουσιαστικά έχασε.Ήταν τυχερός που βρήκε στο εσωτερικό μέρος του δοκαριού.ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ.

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ...

Επισκέπτης
To είδα το παιχνίδι... η άμυνα για τον πέουλα. Το μόνο θετικό ήταν ο Μαντούκα ο οποίος ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Για τον Σέζαρ τι να πω... ο άνθρωπος είναι κούτσαβλος! 1 στις 1000 να σου κάνει μια φάση που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου και 999 στις 1000 να κάνει μαλακία. Τι να πω ρε παιδί μου...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν πιστεύω να έχουν την φαεινή ιδέα να τον κρατήσουν;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.072
Πόντοι
12.056
Με την ψυχη στο στομα νικη ηταν....γμτ..εναν γκολτζη επειγοντως θελουμε!!!!! :tickedoff: :tickedoff:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νίκο που είσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι; :tickedoff:

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
To είδα το παιχνίδι... η άμυνα για τον πέουλα. Το μόνο θετικό ήταν ο Μαντούκα ο οποίος ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Για τον Σέζαρ τι να πω... ο άνθρωπος είναι κούτσαβλος! 1 στις 1000 να σου κάνει μια φάση που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου και 999 στις 1000 να κάνει μαλακία. Τι να πω ρε παιδί μου...
Στον ανατλασσω με τον Οκκα, τι λες , ψηνεσαι!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Αντε ρε φιλε liomas ,το ιδιο αναρωτιομαστε κι εμεις οι γαυροι!!!Καλα , ειδατε ρε παιδια τι γκολ εχασε ο ..χασογκολης;;; Δεν πισταευα στα ματια μου!!!
:headbang: :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ήθελε αυτός πάρα πολύ.Είναι κ Ολυμπιακών αισθημάτων(ξέρω τον κουμπάρο του).

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αντε ρε φιλε liomas ,το ιδιο αναρωτιομαστε κι εμεις οι γαυροι!!!Καλα , ειδατε ρε παιδια τι γκολ εχασε ο ..χασογκολης;;; Δεν πισταευα στα ματια μου!!!
:headbang: :headbang:

Γιατί του Σέζαρ 2 τετ α τετ κ την έστειλε την μπάλλα στα πουλιά!!!!!!!!!!Επιπλέον κ το πέναλντι το σέστειλε στο δοκάρι,άσχετα αν του έκατσε κ μπήκε μέσα.Με το που βλεπω τον Σέζαρ να το βαράει έκλεισα τα μάτια μου για ναμην το δω.ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΝΕ.Εν μέρει δικαιώθηκα.Μα καλά άλλος δεν υπήρχε να βαρέσει.Με ποια ψυχολογιά βαράει ο Σέζαρ πέναλντι μετά απο τις ευκαιρίες που έχασε.Επιπλέον ήταν κ πολύ επιπόλαιος στις σέντρες του κ στις επιλογές του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom