DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
sxsite εν πολλοίς συμφωνω μαζί σου.Εγώ είμαι αυτός που έχω κάνει τόσα post,ψηφοφορίες κ θέματα χλευασμού του Ολυμπιακού.Μέχρι εκεί ωραία.Όμως η διαφορά μου με κάποιους γαύρους ειναι που ξέρω που να σταματάω.Κάποιοι δεν ξέρουν.Αν προσέξεις καλά κ σε προσκαλώ να πας να δεις αυτά που γράφω κ ξεκινάω δεν τα τραβάω.Ξέρω να σταματάω,ειδικά εγώ που δεν είμαι σε καλύτερη μοίρα.Κάποιους όμως τους παρακάλεσα κ τους είπα ,ωραία μας χλευάσατε κ καλά κάνατε ,αλλά τους παρακάλεσα να σταματήσουν κ είπαν όχι σε καμμία περίπτωση.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΠΟΙΗΣΑ.Από δω κ πέρα θα έχουν άλλη αντιμετώπιση που δεν την περιμένουν. ;)
Επιπλέον κάτι τελευταίο:επειδή δεν μιλάω θα το πω τώρα.ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΣΩ P.M ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ;
Σκέψου ότι σου έγραψα κ αναλυσέ τα.Μαζί σου δεν έχω προβλημα.Ξέρεις να βάζεις τελεία.
Φιλικά Παύλος ο Αεκτζής.
Καληνύχτα
Επιπλέον κάτι τελευταίο:επειδή δεν μιλάω θα το πω τώρα.ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΣΩ P.M ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ;
Σκέψου ότι σου έγραψα κ αναλυσέ τα.Μαζί σου δεν έχω προβλημα.Ξέρεις να βάζεις τελεία.
Φιλικά Παύλος ο Αεκτζής.
Καληνύχτα