Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
sxsite εν πολλοίς συμφωνω μαζί σου.Εγώ είμαι αυτός που έχω κάνει τόσα post,ψηφοφορίες κ θέματα χλευασμού του Ολυμπιακού.Μέχρι εκεί ωραία.Όμως η διαφορά μου με κάποιους γαύρους ειναι που ξέρω που να σταματάω.Κάποιοι δεν ξέρουν.Αν προσέξεις καλά κ σε προσκαλώ να πας να δεις αυτά που γράφω κ ξεκινάω δεν τα τραβάω.Ξέρω να σταματάω,ειδικά εγώ που δεν είμαι σε καλύτερη μοίρα.Κάποιους όμως τους παρακάλεσα κ τους είπα ,ωραία μας χλευάσατε κ καλά κάνατε ,αλλά τους παρακάλεσα να σταματήσουν κ είπαν όχι σε καμμία περίπτωση.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΠΟΙΗΣΑ.Από δω κ πέρα θα έχουν άλλη αντιμετώπιση που δεν την περιμένουν. ;)
Επιπλέον κάτι τελευταίο:επειδή δεν μιλάω θα το πω τώρα.ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΣΩ P.M ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ;

Σκέψου ότι σου έγραψα κ αναλυσέ τα.Μαζί σου δεν έχω προβλημα.Ξέρεις να βάζεις τελεία.

Φιλικά Παύλος ο Αεκτζής.
Καληνύχτα

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
επειδη και εγω εχω εκφραστει πολλες φορες ασχημα με απολυτο σκοπο το χαβαλε εχω να πω πως αν καποιος στελνει πμ στον darkside και τον απειλει ειναι μεγαλος μαλακας..και εγω σαν ολυμπιακος γουσταρω να χανουν οι βαζελοι και οι αεκτζηδες για να κανω πλακα..μεχρι εκει ομως..τα υπολοιπα ειναι καραγκιοζιλικια και αν το εχει κανει καποιος να ζητησει συγνωμη..υποτιθεται πως κανουμε χαβαλε εδω μεσα αλλα ορισμενοι φερεστε σαν ζωα

Επισκέπτης
Ρε αδελφέ Dark πέρα ότι είσαι ΑΕΚΤΖΗΣ είσαι και ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ. Οπότε έχω δύο λόγους που σε παώ. Απλά ρε φίλε μια συμβουλή για σένα και τον nik. Και μόνο που μπαίνετε στην διαδικασία να απαντάς στον κάθε λακαμά που μπαίνει στο δικό μας thread και το μόνο που κάνει είναι να χλευάζει (και οκ ως ένα σημείο) τους δίνουμε αξία. Αν τους γράφουμε και δεν τους απαντάμε δεν θα συνεχίζουν πιστεύω. Φιλικά πάντα Γιώργος. Και όσον αφορά τις απειλές λες να αρχίσω να φοβάμαι και εγώ που είμαι από τον Πειραιά? ʼσε τώρα....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αδελφέ Γιώργο δεν λέω να φοβάσαι.Κ προφανώς δεν φοβάμαι ,εξάλλου δεν είμαι κ τόσο μυστικοπαθής με την ταυτότητά μου.όταν όμως μας χλευάζουν κατά κόρον κ μετά από κάποιο σημείο απαντάς είναι φυσικό το ένα να φέρει το άλλο κ μετά ένα ανεγκέφαλο 15ρικο να μου στέλνει μαλακίες σε μηνύματα.Εδώ μπαίνουμε για να διασκεδάσουμε κ να περάσει λίγο η ώρα μας(κυρίως το πρωί όταν δεν έχει δουλειά).Γιώργο στο επόμενο εντός θα μιλήσουμε μέσω p.m. για να τα πούμε στο γήπεδο από κοντά.ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

[move]ΑΕΚ ΜΠΟΡΕΙΣ-ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ.[/move]

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Επισκέπτης
Ναι ρε αδελφέ θα χαρώ να σε γνωρίσω. Το ήθελα και στα προηγούμενα ματς να σε ειδοποιήσω αλλά δυστυχώς έλειπα από νωρίς και δεν τα κατάφερνα. Η βλακεία είναι ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι εδώ κάνουμε πλακίτσα και τα παίρνουν σοβαρά. Πάντως για πρόκριση ούτε λόγος. Θα χαρώ να παίξουμε μπάλα και ας φάμε και 4 (όσα ο βάζελος), αλλά να παίξουμε. Όσο για το ματς γαύρος-παο και εγώ προτιμώ το βάζελο. Δεν με ενδιαφέρει και πολύ ποιος θα κερδίσει ούτε να μου κάνει χάρη και καλά ο γαύρος να κερδίσει για να περάσουμε μπροστά. Όπως είπες και εσύ, είχαμε την ευκαιρία και την χάσαμε

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.066
Πόντοι
12.056
Dark...ειναι και αλλοι μαζι σου και ας μην ποσταρουν συχνα και μπλεκονται σε κουβεντες...αυτο ειναι το καλο και και κακο εδω μεσα..δεν ξερεις ποτε τι ειναι ο αλλος...ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου σκασει το ΤΗΕ ΗΑND FROM THE GOD.... ;) ;) ;)

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Για να βάλω λοιπόν πραγματικά μια τελεία στα λεγόμενα μου, ελπίζω αύριο να δούμε τα πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία και μετριοπάθεια. Το τι έγινε εδώ, σήμερα, δεν τιμάει κανέναν.

Επειδή δε έχω μια μεγαλύτερη ευαισθησία στο θέμα των απειλητικών/υβριστικών μηνυμάτων (έχω λάβει πολλά από γνωστό "μπουμπούκι" του site) το μόνο που έχω να πω, είναι ότι δεν τιμούν αυτούς που τα στέλνουν, ούτε ως ολυμπιακούς, ούτε ως ανθρώπους. Βοηθήστε αλλιώς την ομάδα, και όχι έτσι.

Καλή συνέχεια.
Καλή τύχη στο Παρίσι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα στα αδέλφια κ στους φίλους.Καλημέρα Νίκο.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ  φιλοι και ''εχθροι''μου!!!!

ΡΕ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!παρα τα 4 παρα τις πικρες εμεις συνεχιζουμε:ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!!!
αλλα ξενερωσα με κατι αλλο φιλοι μου!!!!
εχτες το απογευμα τα πραγματα πηραν μια ασχημη τροπη!!
σε αντιπαραθεση που ειχα με καποιο μελος εδω μεσα σε ενα ποστ του μελους αυτου (αρκετα προκλητικο και υβρηστικο)  εδωσα μια απαντηση η οποια θεωρω οτι ηταν τουλαχιστον ευγενικη!!!
οι mods αποφασισαν να ''κοψουν ''(την  απαντηση μου) και να ''ραψουν''(το ποστ του αλλου μελους) οπως κρινανε αυτοι!!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!εδω μεσα εχουμε ακουσει  ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! μας εχουν πει ΤΟΥΡΚΟΥΣ κ.α. αλλα ποτε δεν ειδα αναλογη συμπεριφορα(δεν την εγκρινω βεβαια)
αφου λοιπον αυτη ειναι η ηθικη του σαι και αφου oi mods εχουν καθε δικαιωμα να ''κοβουν'' και  να ''ραβουν'' οπως τους γουσταρουν ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!εγω ομως δεν μπορω να ακολουθησω!!!
αν καποιοι εχουν πεσει θυματα λογοκρισιας και δεν τους ΕΝΟΧΛΕΙ προβλημα τους εμενα με ενοχλει ομως!!!
και με ενοχλει διοτι αυτα που γραφουμε εδω μεσα ειναι αυτα που μενουν και κρινομαστε απο τις αποψεις μας!!
το αποτελεσμα του ''κοψιματος '' και ραψιματος'' ητανε να συνεχισει σε προκλητικο υφος(οχι το  ιδιο) το συγκεκριμενο μελος ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ καλα κανει(αφου το επιτρεπει το σαιτ) αλλα εγω ετσι δεν μπορω να ακολουθησω!!!
ευχαριστω το σαιτ για την φιλοξενια του (sorry που δεν προσφερα ΤΙΠΟΤΑ στην θεματολογια του αλλα εγω το ειχα πει απο την αρχη οτι ο μονος λογος που ασχολουμε με το σαιτ ειναι τα αθλητικα)ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τα παιδια που καναμε παρεα (ειτε ειναι ΑΕΚ ειτε παο ειτε οσφπ ειτε οποιαδηποτε ομαδα)
μενουν οι καλες αλλα
και οι κακες στιγμες οι εντασεις οι ευχες !!!!!
θα κατσω μεχρι το μεσημερι νατα πουμε λιγο ακομα και μετα τελος!!!
θα συνεχισω να παρακολουθω τα γραφομενα ως επισκεπτης βεβαια!!!!!

υ.γ. δεν θελω να νομιζετε οτι εχω κατι με την ρουλη!!η ρουλη ενεργησε σαν mods!!αμα δεν ηταν η ρουλη θα ητανε καποιος αλλος.το θεωρω αδικο να της κανετε επιθεση επειδη ειναι γυναικα!!!

υ.γ. 1. dark αν κανονισεις καμια συναντηση call me!!!

ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕ  ΔΙΚΕΦΑΛΕ............

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
[move][/move]Νίκο με στενοχωρείς.Δεν μπορώ να σε μεταπείσω,αλλά να ξέρεις ότι θα μας λείψεις.Πάντως δεν θέλω να δώσεις την ικανοποίηση σε κάποιους που φεύγεις από την Αεκτζήδικη παρέα.Κ ειδικά όταν επεμβαίνει μια άσχετη, Η ΑΣΧΕΤΗ, σε αυτά που γράφουμε.Τόσοι mods διαβαζαν εδώ μεσα τι γινόταν κανένας δεν επενέβη.Αυτή τι ήθελε κ πετάχτηκε σαν την πορδή;

Ελπίζω γρήγορα να συνέλθεις κ να μας τιμάς συνέχεια με τα post σου.

Mods συνέλθετε κ δείτε τι θα κάνετε με τους άσχετους που τους έχετε κάνει mods.

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Κ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΑΕΚ Σ' ΑΓΑΠΩ,ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ,ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
οχι φιλε μου δεν ΑΞΙΖΕΙ να ποσταρω!!!!!
αφου τα''κοβουν και τα ''ραβουν''οπως ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ δεν ΑΞΙΖΕΙ!!!!!
εξαλου στο τελος θα μεινουν τα μελη που ''θελουν'' να μεινουν......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εάν δεν μείνεις κ εσύ εδώ μέσα,εγώ τι θα συνεχίσω να κάνω;Ουσιαστικά οι 2 μας κρατάγαμε το θρεντ κ με την συμβολή βέβαια κ των άλλων αδερφών,ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΠΙ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΓΩ Κ ΕΣΥ.

ΖΗΤΩ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ bourdela.com

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εάν δεν μείνεις κ εσύ εδώ μέσα,εγώ τι θα συνεχίσω να κάνω;Ουσιαστικά οι 2 μας κρατάγαμε το θρεντ κ με την συμβολή βέβαια κ των άλλων αδερφών,ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΠΙ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΓΩ Κ ΕΣΥ.

ΖΗΤΩ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ bourdela.com

θα συνεχιζουν να γραφουν αυτοι που ''θελουν"

και να σου πω κατι μαγκα την παρειτσα που εχουμε εμεις εδω μεσα σε αυτο το thred λιγοι την εχουν!!
ευχομαι να συνεχισει ετσι!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ είμαστε κ οι μοναδικοί που βγαίνουμε κ έξω παρέα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
θα παω να κανω παρεα στον μονιμο!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εδώ θα είμαστε κ θα σε περιμένουμε. :grouphug:

ΈΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας κ συμπαράστασης στον αδελφό Νίκο,δεν γράφω άλλο για σήμερα.

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ,Κ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.

Επισκέπτης
nik30 για μένα μαλακία να φύγεις. Απλά θα έλεγα να μην ασχολείσαι. Γράφε τα δικά σου στο thread και μην απαντάς στους άλλους. Εγώ είχα 1-2 περιπτώσεις που πηγαίναν προς αντιπαράθεση και απλά σταμάτησα να απαντάω. Ας νιώσουν την χαρά ότι έχουν δώσει την τελευταία απάντηση. Δεν είμαι κάνα παιδάκι να με πιάνει κωλοπρεμούρα για αυτά τα θέματα κι αν το "30" στο nickname σου είναι η ηλικία σου, ούτε εσύ είσαι παιδάκι.

Εξάλλου, όπως έχω πει και πιο παλιά "δεν προσπαθώ να σε πείσω ότι έχω δίκιο, μην προσπαθείς να με πείσεις ότι έχω άδικο". Το να κάθεσαι, να τσακώνεσαι, να απαντάς στην απάντηση της απάντησης της αρχικής ερώτησης που δόθηκε απάντηση είναι τουλάχιστον για παιδάκια δημοτικού, ούτε καν γυμνασίου. Το Internet είναι ένας χώρος όπου ο καθένας μπορεί να πει ότι του καβλώσει, να προσπαθήσει να "πουλήσει" τον εαυτό του στους άλλους ως ο σωστός, ο παντογνώστης, ο μορφωμένος, ο καλλιεργημένος, κτλ αλλά αργά η γρήγορα φαίνεται το ποιόν του καθενός. Δεν είναι δύσκολο να το διακρίνει κανείς.

Ούτε χρειάζεται να τα παίρνεις επειδή ένας mod έσβησε ή τροποποίησε το post σου. Δηλαδή, αν το σκεφτείς καλά, τι σου έκανε? Σε έβαλε τιμωρία? Σου απαγόρεψε να βγεις από το σπίτι σου? Δεν σε τάισε το μεσημέρι? :) Αυτά είναι παιδιάστικα πράγματα οπότε όσοι/όσες θέλουν να φέρονται σαν παιδάκια είναι δικό τους θέμα! Εγώ, εσύ κι όλοι οι υπόλοιποι έχουμε ήδη σχηματίσει γνώμη για τον καθέναν από εμάς εδώ μέσα και αυτή η γνώμη δεν αλλάζει εις τον αιώνα τον άπαντα!

Εμένα π.χ. θα με πείραζε πάρα πολύ αν μου έλεγε διάφορα τέτοια λόγια κάποιο πρόσωπο που με ενδιαφέρει, κάποιος φίλος. Να μου το λέει ένα απλό nickname μέσω μιας οθόνης... δεν δίνω δεκάρα τσακιστή! Κοινώς... στις τριχωτές παπάρες μου!!! :cheesy:

Χαλάρωσε λοιπόν και κάνε αυτό που νομίζεις. Αν θεωρείς ότι σε προσέβαλλαν τόσο κάποιοι εδώ μέσα και το έχεις πάρει τόσο βαριά, σήκω φύγε. Απλά θεωρώ ότι μάλλον δεν πρέπει να παίρνεις τα πράγματα τόσο σοβαρά εδώ! Πολλές φορές που έχει τύχει να μου απαντήσουν με "πομπώδεις" εκφράσεις, "πομπώδες" ύφος κτλ, με πιάνουν τα γέλια ρε φίλε... τι να σου πω!!! Πάρ' το κι εσύ λίγο αλλιώς :)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Νικο ξεκολλα, μην πιανεσαι απο ασημαντα πραγματα. Τον χαβαλε μας κανουμε εδω μεσα!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 επειδη ο Αεκτζης κρυβει ενα συγγραφεα μέσα του θα πω και γω το δικό μου ονειρο.

Παρισι πολη του φωτος Παρι-ΑΕΚ το ματσ σερνεται. Οι 200 της οριτζιναλ φωναζουν
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ-ΧΑΡΤΑΕΤΕ και κατι αλλο για το Ντεμη. Οι Γαλλοι ανταπαντουν με το γνωστο Πουτη-Μαλακα (αλα Γκενκ) καθως και με το "AeK est pour son president et pour le conards le supportes" (περιπου η Αεκ ανοικει στον προεδρο της και οχι στο μαλακα το λαο της, ο νταλικιερης Παοκτσης που τους το εμαθε δεν ξερει καλα γαλλικα). στο 70 μονη της η γαλλικη αμυνα βαζει αυτογκόλ. Οι οριτζιναλ πανυγηριζει το 2 γκολ της Λανσ στο Οακα. Στο 90 γινεται το απιστευτο. ο λακης τρεχει απο τα πλαγια βγαζει σεντρα (1/10 bwin) κεφαλια ο καπετανος γκολ (1/20 οπαπ). ο παγκος της Αεκ ουτε καν σηκωνεται απο την κουραση οι παικτεσ στο γηπεδο καταριουνται την ωρα και τη στιγμη που θα παιξουν παραταση.
στην παραταση η ομαδα αντεχει 5 λεπτα. Αρχιζουν και καταρεουν ολοι αλα Κελεσιδη σε ενα ματσ του γαβρου με τον αγιαξ, δηλαδη με τη μουρη στο χορτο. Ορθιοι ειναι ο σορεντινο ο Λακης ο Μορας και ο γεωργεας που μπηκε αλλαγη επειδη κουτσαινει λιγοτερο απο τον Πλιατσικα.
Τελικο Παρι-ΑΕΚ 6-2 και ΠΑΟ-Λανσ 0-2. τωρα επιτελους μπορουμε να παμε στον περιπτερα μας που τον αποφευγαμε 3 ημερες εοειδη ειναι βαζελος.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom