Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
^Αυτό ήταν καλό, δεν ξέρω τι λέτε...!
Και θυμήθηκα το άλλο, με το που τελειώνει το ματς της Κυριακής, βάζει διαφήμιση Τσακίρης(στο μέλλον...που πάει στο περίπτερο και του λέει ο virtual περιπτεράς... 'Σ'άρεσε η 4αρα, σ'άρεσε..?) . Ποιο σαρδόνιο κάθαρμα το μοντάρισε έτσι? Στον κάλο βάρεσε... αλλά είχε πλάκα.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
928
Πόντοι
96
  Την περιοδο 85-88 οι περιπτεραδες ή μας δουλευαν ή μας εβριζαν επειδη δεν την ειχαν πιασει στο ΠροΠο!
  μου ελεγε και ενας συναδελφος παλιοτερα σε αλλη πανωλεθρια "μπα ηρθες σήμερα? ελεγα θα κανεις τον αρρωστο" και του λεω εγω
"αν ηταν μετα απο καθε ήττα της ΑΕΚ να κρυβομαι στο σχολειο θα ειχα μεινει απο απουσιες" (λυκειο 85-89 στα βορεια. μεχρι το 88 ειμασταν 5-6 Αεκτζηδες το 89 γιναμε καμια 30αρια).

ΥΓ. γραψτε και λαθος για τον Κελεσιδη τερματοφυλακς πρεπει να  ήταν. Ο ξανθοπουλος πρεπει να ειχε πέσει κατω (για το 1983 μιλαω θυμαται κανεις ποιος ήταν ξαπλωμενος 10')

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
  επειδη ο Αεκτζης κρυβει ενα συγγραφεα μέσα του θα πω και γω το δικό μου ονειρο.

Παρισι πολη του φωτος Παρι-ΑΕΚ το ματσ σερνεται. Οι 200 της οριτζιναλ φωναζουν
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ-ΧΑΡΤΑΕΤΕ και κατι αλλο για το Ντεμη. Οι Γαλλοι ανταπαντουν με το γνωστο Πουτη-Μαλακα (αλα Γκενκ) καθως και με το "AeK est pour son president et pour le conards le supportes" (περιπου η Αεκ ανοικει στον προεδρο της και οχι στο μαλακα το λαο της, ο νταλικιερης Παοκτσης που τους το εμαθε δεν ξερει καλα γαλλικα). στο 70 μονη της η γαλλικη αμυνα βαζει αυτογκόλ. Οι οριτζιναλ πανυγηριζει το 2 γκολ της Λανσ στο Οακα. Στο 90 γινεται το απιστευτο. ο λακης τρεχει απο τα πλαγια βγαζει σεντρα (1/10 bwin) κεφαλια ο καπετανος γκολ (1/20 οπαπ). ο παγκος της Αεκ ουτε καν σηκωνεται απο την κουραση οι παικτεσ στο γηπεδο καταριουνται την ωρα και τη στιγμη που θα παιξουν παραταση.
στην παραταση η ομαδα αντεχει 5 λεπτα. Αρχιζουν και καταρεουν ολοι αλα Κελεσιδη σε ενα ματσ του γαβρου με τον αγιαξ, δηλαδη με τη μουρη στο χορτο. Ορθιοι ειναι ο σορεντινο ο Λακης ο Μορας και ο γεωργεας που μπηκε αλλαγη επειδη κουτσαινει λιγοτερο απο τον Πλιατσικα.
Τελικο Παρι-ΑΕΚ 6-2 και ΠΑΟ-Λανσ 0-2. τωρα επιτελους μπορουμε να παμε στον περιπτερα μας που τον αποφευγαμε 3 ημερες εοειδη ειναι βαζελος. 

αυτος που θα εκανε τη σεντρα μεσα στην περιοχη θα επρεπε να ειναι ο σεζαρ και ο γκολτζης ο λακης(1/10000000000)!!!!!!!!!!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα σε όλους,ψηλά το κεφάλι,θα έρθουν και γιθα μας οι μέρες της παντοκρατορίας...Δείτε αυτό και φτιαχτείτε λίγο.
]

[move]ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για τον Νικολάκη:
Εμπρός ΑΗΤΕ................
                    ΔΙΚΕΦΑΛΕ......................!!!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ.ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.

[move]Α.Ε.Κ. ΜΠΟΡΕΙΣ-ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ[/move]

Υ.Γ.:Νίκο μας λείπεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αετόπουλο........

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
0-2 και παράταση σήμερα. ΑΕΚ μπορείς!
Από σήμερα (το ελπίζω βάσιμα) αρχίζει η ανάκαμψη.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δώστε τον καλό κ'αγαθό αγώνα σήμερα κι ας γυρίσετε ηττημένοι.Μόνο να ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ και να σεβαστείτε την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ  ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ.ʼλλωστε η ΑΕΚ δεν είναι μία χούφτα άτομα αλλά ΙΔΕΑ στο διηνεκές...

[move]ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ Τ'ΑΓΙΑΖΙ,ΤΟ ΣΑΚΚΑΚΙ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΤΑΖΕΙ,ΑΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ....    [/move]

Συνημμένα

• Glory days (15).jpg
    Glory days (15).jpg
    49,2 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
H γνώμη μου είναι ότι δεν περνάμε με τίποτα. Είμαι ρεαλιστής, sorry!

ΑΝ περάσουμε απλά θα έχει γίνει ένα θαύμα! Τουλάχιστον, αυτό που περιμένω είναι να αποκλειστούμε αξιοπρεπώς. Κι όταν λέω αξιοπρεπώς, δεν εννοώ να κερδίσουμε με 1-0, 2-1, κτλ... Εννοώ και τα τρία σημεία (1-Χ-2) αλλά να το έχουμε παλέψει το πράμα και να παίξουμε σοβαρά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Μπάλα είναι, όλα γίνονται... Να είσαστε αισιόδοξοι.

Επισκέπτης
Μπάλα είναι, όλα γίνονται... Να είσαστε αισιόδοξοι.

Ναι, δεν αμφιβάλλω αλλά για αυτό μίλησα για θαύμα. Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή έτσι όπως είναι είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρει την πρόκριση. Αν ήταν πριν κάνα 6μηνο... το συζητούσαμε!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ναι, δεν αμφιβάλλω αλλά για αυτό μίλησα για θαύμα. Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή έτσι όπως είναι είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρει την πρόκριση. Αν ήταν πριν κάνα 6μηνο... το συζητούσαμε!

Σαφώς και έτσι πάει το πράγμα αλλά ένα διαβολάκι μέσα μου, μου λέει από το ματς με τον ΠΑΟ, ότι θα το γυρίσει η ΑΕΚ και μέσα στο Παρκ ντε Πρενς θα σταθεί αξιοπρεπώς. Δεν ξέρω πραγματικά γιατί αλλά ελπίζω να βγω ασπροπρόσωπος! Συνήθως στο ποδόσφαιρο εκεί που σε παίρνει τελείως από κάτω, κάτι γίνεται και χαμογελάς. Ποιος ξέρει? Για αυτό αισιοδοξία(όχι για πρόκριση -αλλά για αλλαγή κλίματος τουλάχιστον)

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Την προκριση θα παρουμε ολους θα τους τρελανουμε
ΕλΑ ΜΩΡΗ ΑΡΩΣΤΙΑ

καλησπερα σε ολα τα συντροφια

Επισκέπτης
Σαφώς και έτσι πάει το πράγμα αλλά ένα διαβολάκι μέσα μου, μου λέει από το ματς με τον ΠΑΟ, ότι θα το γυρίσει η ΑΕΚ και μέσα στο Παρκ ντε Πρενς θα σταθεί αξιοπρεπώς. Δεν ξέρω πραγματικά γιατί αλλά ελπίζω να βγω ασπροπρόσωπος! Συνήθως στο ποδόσφαιρο εκεί που σε παίρνει τελείως από κάτω, κάτι γίνεται και χαμογελάς. Ποιος ξέρει? Για αυτό αισιοδοξία(όχι για πρόκριση -αλλά για αλλαγή κλίματος τουλάχιστον)

Tι να σου πω... μακάρι να έχεις εσύ δίκιο και σε μένα σκατά στο στόμα μου! Κοντός ψαλμός αλληλούλια! Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε :)

Επισκέπτης
Καλη επιτυχία στην ΑΕΚΑΡΑ μας σήμερα. Με την ευχή να είναι να παίξει επιτέλους λόγο μπάλα και όχι το χάλι που παρουσιάζουμε τώρα τελυταία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom