Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα έχουμε ντράβαλα.Μυρίζει μπαρούτι η ατμόσφαιρα.Έτσι κ δεν κερδίσουμε θα γίνει χαμός(όχι από μένα εννοείται).Κ επειδή ο ΑΡΗΣ είναι ιδιαίτερα φορμαρισμ΄νος κ εμείς παρόλη την νίκη εχθές,ακόμα κοιμόμαστε ,το βλέπω δύσκολο να κερδίζουμε.Θα έχει σκληρό ροκ το Σάββατο.

Ρε Νίκο & sony,τι έγινε ρε,θα μου κάνετε τώρα το θρεντ κ δελτίο προγνώσεως καιρου;

Νίκο πρόσεχε τι γράφεις.Μπήκε μέσα ''η ράβε-ξήλωνε'' :rolleyes:

καιρος ειναι να φυγουν ολα τα αλητοπαιδα απο το χωρο του ποδοσφαιρου αφου με τη χρονια συμπεριφορα τους αποδεικνυουν πως δεν εχουν το νοητικο επιπεδο να συμπεριφερονται καθως πρεπει μεσα σε ενα δημοσιο χωρο οπου συνυπαρχουν και αλλοι ανθρωποι......μακαρι ο ντεμης να τους βγαλει ολους απο το γηπεδο και να πανε να χτυπιουνται μονοι τους οπου θελουν..σε αλανες,σε εργοστασια,σε βιομηχανικες περιοχες,μακρυα απο τα ματια της κοινωνιας....αυτο τους ταιριαζει.....αν ειναι να γινει η απαρχη απο το σαββατιατικο ματς
καλως να χασει βαθμο ή βαθμους η ΑΕΚ!αλλα αν ξαναγινουν επεισοδια μεσα ή εξω στον περιβαλλοντα χωρο του γηπεδου και
δεν γινουνε συλληψεις τοτε ντεμη παραιτησου!μην μενεις ολο στα λογια....ολα ή τιποτα!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νίκο η ζωή συνεχίζετε κ μετά τον Μπάγεβιτς.Το ξέρεις κ εσύ.Μια φορά έγινε η ανοησιά(κατά την γνώμη μου) από την λανθασμένη (πάλι κατά την γνώμη μου) κρίση κάποιου-ας.Ας μην το συνεχίζουμε κ ας μείνουμε καθαρά στα δικά μας.Όλα τα άλλα για εμάς τα αδέλφια δεν έχουν σημασίΑ.Οπότε θεωρώ ότι έγινε-έγινε κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
το οτι εγινε στραβη ειναι δικια σου γνωμη?
γιατι δεν ειδα -ακουσα καποιων να αντιδρα......

Μήπως διάβασες ότι όλη την περασμένη εβδομάδα είχα βλάβη με το ίντερνετ και δεν είχα πρόσβαση στο site???

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καιρος ειναι να φυγουν ολα τα αλητοπαιδα απο το χωρο του ποδοσφαιρου αφου με τη χρονια συμπεριφορα τους αποδεικνυουν πως δεν εχουν το νοητικο επιπεδο να συμπεριφερονται καθως πρεπει μεσα σε ενα δημοσιο χωρο οπου συνυπαρχουν και αλλοι ανθρωποι......μακαρι ο ντεμης να τους βγαλει ολους απο το γηπεδο και να πανε να χτυπιουνται μονοι τους οπου θελουν..σε αλανες,σε εργοστασια,σε βιομηχανικες περιοχες,μακρυα απο τα ματια της κοινωνιας....αυτο τους ταιριαζει.....αν ειναι να γινει η απαρχη απο το σαββατιατικο ματς
καλως να χασει βαθμο ή βαθμους η ΑΕΚ!αλλα αν ξαναγινουν επεισοδια μεσα ή εξω στον περιβαλλοντα χωρο του γηπεδου και
δεν γινουνε συλληψεις τοτε ντεμη παραιτησου!μην μενεις ολο στα λογια....ολα ή τιποτα!

VASO συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα αμα δεν βοηθησει το κρατος(ποιο?)δεν θα γινει ΤΙΠΟΤΑ.τουλαχιστον υπαρχουν ολυμ/κοι που σκεφτονται!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μήπως διάβασες ότι όλη την περασμένη εβδομάδα είχα βλάβη με το ίντερνετ και δεν είχα πρόσβαση στο site???
το διαβασα φιλε μου και οτι γραφω δεν αναφερετε σε εσενα!!αλλα ειναι καμποσοι οι mods!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
VASO συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα αμα δεν βοηθησει το κρατος(ποιο?)δεν θα γινει ΤΙΠΟΤΑ.τουλαχιστον υπαρχουν ολυμ/κοι που σκεφτονται!!

ναι,οκ.........αλλα αν ο ντεμης δεν ειναι αποφασιστικος στις κινησεις του κανενα κρατος δεν θα διωξει τη βια!διοτι το εκαστοτε κρατος εχει αναγκη να επικρατει ενα γενικοτερο μπαχαλο και βια στην κοινωνια ωστε να μην ειναι ολοι συγκεντρωμενοι  πανω του!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ναι,οκ.........αλλα αν ο ντεμης δεν ειναι αποφασιστικος στις κινησεις του κανενα κρατος δεν θα διωξει τη βια!διοτι το εκαστοτε κρατος εχει αναγκη να επικρατει ενα γενικοτερο μπαχαλο και βια στην κοινωνια ωστε να μην ειναι ολοι συγκεντρωμενοι  πανω του!
εκτος απο το κρατος(το ποιο?)πρεπει και οι αλλοι (παο οσφπ) να βοηθησουν!!η βια ειναι γενικοτερο κακο!!
αν και απο οτι ξερω τα πεσιματα πλεον γινοντε με ραντεβου!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Νίκο η ζωή συνεχίζετε κ μετά τον Μπάγεβιτς.Το ξέρεις κ εσύ.Μια φορά έγινε η ανοησιά(κατά την γνώμη μου) από την λανθασμένη (πάλι κατά την γνώμη μου) κρίση κάποιου-ας.Ας μην το συνεχίζουμε κ ας μείνουμε καθαρά στα δικά μας.Όλα τα άλλα για εμάς τα αδέλφια δεν έχουν σημασίΑ.Οπότε θεωρώ ότι έγινε-έγινε κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
ρε φιλε ο βατραχος τι δουλεια εχει με τα υπολοιπα?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ ο Τζίγγερ έχει κάνει βήματα για την πάταξη της βίας.Φέτος για παράδειγμα εξόρισε τους φανατικούς στο πάνω διάζωμα μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Κ ο Κόκκαλης έκανε βήματα για την πάταξη της βίας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Κ ο Τζίγγερ έχει κάνει βήματα για την πάταξη της βίας.Φέτος για παράδειγμα εξόρισε τους φανατικούς στο πάνω διάζωμα μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Κ ο Κόκκαλης έκανε βήματα για την πάταξη της βίας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι ο σωκρατης εδωσε πουλοβερ για το κρυο!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με τον Μανωλά τι έγινε ρε παιδιά τελικά;ξέρει κανείς;Φήμη ήταν ή θα γίνει πιο μετά;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα τελευταία νέα της ομάδας μας:

Ως απαρχή για την αγωνιστική αντεπίθεση της ΑΕΚ με στόχο την κατάληψη της δεύτερης θέσης αντιμετωπίζουν στην «Ένωση» τη νίκη επί της Καλαμαριάς με 3-1, την πρώτη μετά από έξι αγώνες χωρίς επιτυχία. «Αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει ώστε να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. θα τα δώσουμε όλα για τη δεύτερη θέση και είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε ένα καλό σπριντ», δήλωσε ο Λορένσο Σέρα Φερέρ. Νίκη απέναντι στον ʼρη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ και ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό επιζητούν οι «κιτρινόμαυροι». Επιστρέφει ο Λυμπερόπουλος και πιθανότατα οι Δέλλας, Έμερσον, Παουτάσο και Χιώτης. Απών ο τιμωρημένος Τσιρίλο.

Νέο ξεκίνημα

Ως απαρχή για την αγωνιστική αντεπίθεση της ΑΕΚ με στόχο την κατάληψη της δεύτερης θέσης αντιμετωπίζουν στην «Ένωση» τη νίκη επί της Καλαμαριάς, την πρώτη μετά από έξι αγώνες χωρίς επιτυχία. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 2-1 του Απόλλωνα και θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει περισσότερα τέρματα, αν επιδείκνυαν (κυρίως ο Σέζαρ) περισσότερη προσοχή στην τελική προσπάθεια. Κάλλιστα οι παίκτες του Φερέρ θα μπορούσαν να είχαν πληρώσει-βάσει του άγραφου νόμου του ποδοσφαίρου-τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, ωστόσο όποτε χρειάστηκε ο Στέφανο Σορεντίνο με τις επεμβάσεις του διαφύλαξε την εστία του.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, θεωρώ όμως ότι μπορούσε να το τελειώσουμε πολύ πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Το άγχος που νιώθαμε είχε σαν αποτέλεσμα να πάρουμε βιαστικές αποφάσεις και να μην εκμεταλλευτούμε τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Είχαμε εργατικότητα, αλλά και ικανότητα στη δουλειά μας. Μου άρεσε επίσης το πάθος που είχαν οι παίκτες μου. Σε αυτές τις περιπτώσεις μετράει η νίκη και είμαστε ικανοποιημένοι από τους βαθμούς που πήραμε. Αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει ώστε να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος μετά τη λήξη του αγώνα ο Λορένσο Σέρα Φερέρ, ενώ έδωσε το σύνθημα για κυνήγι της δεύτερης θέσης μέχρι τέλους. «Ξέρουμε τις δυνατότητές μας, θα τα δώσουμε όλα και στο τέλος θα δούμε τι πετύχαμε. Έχουμε το μειονέκτημα των δύο βαθμών. Δεν πιστεύω ότι το άγχος που νιώθουμε θα μας προκαλέσει προβλήματα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι λόγω τραυματισμών χάσαμε τέσσερις βασικούς μας παίκτες για κάποιο χρονικό διάστημα. Είμαι σίγουρος πάντως ότι θα κάνουμε ένα καλό τελικό σπριντ».

Οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασαν στα αποδυτήρια θεωρώντας πως με το αποτέλεσμα αυτό μπήκε τέλος στην κακοδαιμονία και τις κακές εμφανίσεις της ομάδας. Όλοι παρουσιάζονται πλέον αποφασισμένοι να μπουν δυναμικά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, ελπίζοντας φυσικά και στα απαραίτητα «δώρα» από τον Παναθηναϊκό για να πάρουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Η αποστολή της ΑΕΚ λόγω της ώρα διεξαγωγής του χθεσινού αγώνα (21:00) υποχρεώθηκε να διανυκτερεύσει στην Καλαμαριά, αφού δεν υπήρχε βραδινή πτήση για την Αθήνα. Οι «κιτρινόμαυροι», που μετέβησαν ανήμερα του αγώνα στη Θεσσαλονίκη, θα βρίσκονται και πάλι από σήμερα στη βάση τους.

Πέρασε καιρός?

Η χθεσινή νίκη της ΑΕΚ ήταν η πρώτη της σε όλες της διοργανώσεις μετά από τις 21 Ιανουαρίου και την επικράτηση απέναντι στον Ατρόμητο με 3-0 για την 18η αγωνιστική. Επίσης η «Ένωση» επικράτησε εκτός έδρας για πρώτη φορά μετά από τρεις ακριβώς μήνες. Ήταν 25 Νοεμβρίου του 2006, όταν η «Ένωση» είχε επιβληθεί με 2-1 του Αιγάλεω, με τον Ζούλιο Σέζαρ να σημειώνει δύο γκολ με πέναλτι.

Επόμενη αποστολή? ο ʼρης

Η νίκη επί της Καλαμαριάς ανήκει στο παρελθόν και ήδη άπαντες στις τάξεις της ΑΕΚ σκέφτονται το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου απέναντι στον φορμαρισμένο ʼρη στο ΟΑΚΑ (19:00). Οι «κιτρινόμαυροι» επιζητούν τη νίκη, προκειμένου να αξιοποιήσουν τυχόν στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού που μια μέρα μετά δοκιμάζεται στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ δεν υπολογίζει για τον συγκεκριμένο αγώνα στις υπηρεσίες του Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει (ο Καμπάνταης θα εκτίσει την τιμωρία του στον αγώνα της 26ης αγωνιστικής απέναντι στην Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων). Πάντως ο Ισπανός τεχνικός βλέπει πως αρκετά από τα προβλήματά του λύνονται, αφού στη διάθεσή του αναμένεται να είναι οι Έμερσον, Παουτάσο, Χιώτης και Δέλλας, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και ο Λυμπερόπουλος, που εξέτισε την ποινή του στο ματς της Καλαμαριάς.

Απο το

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Δεν πιστεύω να έχουν την φαεινή ιδέα να τον κρατήσουν;

Θυμάσαι πρόπερσι ήταν?... που ήθελε να τον πάρει ο ΠΑΟ? Πω πω πω τι γλυτώσαμε τότε... Το κεφάλι κάτω και τέρμα. Παρωχημένος παίχτης εντελώς.
Όταν λες για θεωρητική εφαρμογή της άμυνας, τι εννοείς? Δεν γίνεται εφαρμογή της θεωρίας, έστω κάποιοι αυτοματισμοί? Επ'αυτού είναι σωστή απόφαση από τον Φερέρ? Περίεργο μου φαίνεται...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θυμάσαι πρόπερσι ήταν?... που ήθελε να τον πάρει ο ΠΑΟ? Πω πω πω τι γλυτώσαμε τότε... Το κεφάλι κάτω και τέρμα. Παρωχημένος παίχτης εντελώς.
Όταν λες για θεωρητική εφαρμογή της άμυνας, τι εννοείς? Δεν γίνεται εφαρμογή της θεωρίας, έστω κάποιοι αυτοματισμοί? Επ'αυτού είναι σωστή απόφαση από τον Φερέρ? Περίεργο μου φαίνεται...

Η προπόνηση στην άμυνα γίνεται καθαρά σε θεωρητικό επίπεδο κ όχι με εφαρμογή.Δεν προπονούνται στο πως θα αντιδρά η άμυνα στις επιθέσεις,για αυτό βλέπεις να πελαγοδρομούν στα ματς-κακή ώρα ΚΑΙ χθες.Κάνουν εφαρμογές πρακτικά μόνο στην επίθεση κ στο τελείωμα των φάσεων

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω παντως ρε παιδια της ΑΕΚ δεν εχω σχηματισει και ιδιαιτερα καλη αποψη για το "προπονητικο ποιον" του φερερ.....δεν με εχει πεισει με τα στησιματα του......ασχετα με το αν δεν διαθετει και το αναλογο υλικο....θα τον κρινουμε ομως καλυτερα ολοι αν μεινει και του χρονου και εχει η ΑΕΚ καπως καλυτερο υλικο..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγω παντως ρε παιδια της ΑΕΚ δεν εχω σχηματισει και ιδιαιτερα καλη αποψη για το "προπονητικο ποιον" του φερερ.....δεν με εχει πεισει με τα στησιματα του......ασχετα με το αν δεν διαθετει και το αναλογο υλικο....θα τον κρινουμε ομως καλυτερα ολοι αν μεινει και του χρονου και εχει η ΑΕΚ καπως καλυτερο υλικο..

η γνωμη μου ειναι οτι ο φερερ φετος ειδε ολο το υπαρχον ροστερ και το καλοκαιρι θα διωξει οποιους δεν του κανουν και θα φερει αλλους(επιλογης του)!!
ελπιζω οτι θα κανει καλη δουλεια!!

μ.τ.τ.μ.ο.γ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Στην Ελλάδα έχουμε την μοναδική τάση στον κόσμο να βγάζουμε άχρηστους από πολύ νωρίς τους πάντες. Προπονητές, γιατρούς, θεραπευτές, νερουλάδες κλπ...................Ελπίζω μην γίνει καμιά στραβή και φύγει ο Σέρα!!!!! Με την ευκαιρία η Ξάνθη απέλυσε Σάββα.................2 μέρες πριν τον αγώνα κυπέλλου με βάζελο..................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom