You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)
Ρε σεις το έχουμε αναγάγει σε μέγιστο ζήτημα της ζωής μας.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΛΛΟ.Ξεπέφτουμε έτσι
σιγά ρε μεγάλε μην παει η υπόληψη από το Κ στο Ω... (γιατί από το Α έχουμα από καιρό ξεφύγει)..
χεχεχεχε... τι κάνεις ξάδελφε?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλά είμαστε ξάδερφε.Πήζουμε στην δουλειά κ ελπίζουμε για το 2 την Κυριακή
Και σεις καλά πάτε ε;;;
από πότε έχεις να δεις την Μπαοκάρα πρώτη;;;;
είχαν γεννηθεί τα παιδιά σου;;;
Και σεις καλά πάτε ε;;;
Και σεις καλά πάτε ε;;;
ρε σύ μια φτωχή πλήν τιμία επαρχιακή ομάδα είμαστε...
Και σεις καλά πάτε ε;;;
όσο για το διπλό την κυριακή.. οψώμεθα εν Φιλίπποις..
Επισκέπτης
σκοτεινε διπλο στο καραισκακη την κυριακη!!! αν δεν τους κερδισετε τους ανυπαρκτους τωρα ποτε θα γινει;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλά ρε συ,δεν είναι κ τόσο ανύπαρκτοι.Έχουν καλές μονάδες.Και μην ξεχνάς ότι σε ένα ντέρμπι αυξάνονται τα πάθη,οι δυναμεις κλπ.
Δεν το θεωρώ εύκολο,ειδικά μετά την μη απόδοση που δεν έχει πιάσει η ομάδα μου.Αλλά ντέρμπι είναι κ όλα ας έρθουν ΚΙΤΡΙΝΑ.Βέβαια υπάρχει κ ο μαλάκας ο κύριος Κύρος που συνηθίζει να αλλοιώνει αποτελέσματα
Δεν το θεωρώ εύκολο,ειδικά μετά την μη απόδοση που δεν έχει πιάσει η ομάδα μου.Αλλά ντέρμπι είναι κ όλα ας έρθουν ΚΙΤΡΙΝΑ.Βέβαια υπάρχει κ ο μαλάκας ο κύριος Κύρος που συνηθίζει να αλλοιώνει αποτελέσματα
menelaos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο βασσαρας δυστυχος παιζει καθε ματς για να αποδειξει οτι δεν ειναι πολυ μαλακας...
δεν εχει στοχο να ευννοησει καποιον...αν και του αρεσει να φερνει τα ματς χ....
ειναι μαλακας ο βασσαρας αλλα για τα κορακια δεν πρεπει να μιλαμε εμεις.
αυτο ειναι θεμα διοικησης.
μου την σπαει που μιλαγαν οπαδοι μας για την διαιτησια με πανιωνιο...
βαλε ρε 3 γκολ.
με τον πανιωνιο παιζεις.
πατησε τον.
πρωταθλημα θες.
υ.γ. μπραβο στον πανιωνιο που πηρε χ απο την ΑΕΚ.
βαλε ρε 3 γκολ.
με τον πανιωνιο παιζεις.
πατησε τον.
πρωταθλημα θες.
Επισκέπτης
κοιταξε οι μοναδες ποτε δεν καμουν την ομαδα. αλλωστε φετος αν εξαιρεσεις το παιχνιδι με τις σερρες ποιο αλλο παιχνιδι επαιξαν μπαλα; με ανορθωση με τριπολη ξανθη οφη; οσο για το βασαρα η γνωμη μου ειναι οτι ειναι ο καταληλοτερος για την κυριακη και θα στο αιτιολογησω. μπορει να μην ειναι καλος διαιτητης αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να σε στησει λαθος μπορει να κανει οπως εκανε και στο παιχνιδι με τον παο την πρωτη αγωνιστηκη. να ευνοησει εσκεμενα καποιον αποκλειεται αυτο ειναι το σιγουρο. σκεψου να σε σφυριζε κανενας τυπου τσαγκαρακη μπριακου που εκτελουσαν αποστολες; ;)Καλά ρε συ,δεν είναι κ τόσο ανύπαρκτοι.Έχουν καλές μονάδες.Και μην ξεχνάς ότι σε ένα ντέρμπι αυξάνονται τα πάθη,οι δυναμεις κλπ.
Επισκέπτης
γιατι τι ειναι ο πανιωνιος να βαλεις τρια γκολ καφενειο;ο βασσαρας δυστυχος παιζει καθε ματς για να αποδειξει οτι δεν ειναι πολυ μαλακας...
βαλε ρε 3 γκολ.
με τον πανιωνιο παιζεις.
πατησε τον.
πρωταθλημα θες.
menelaos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οχι δεν ειναι καφενειο.
ειναι μια ομαδα που αμα βγει ευρωπη ειναι επιτυχια.
διαφωνεις?
η ΑΕΚ αμα θελει να παρει πρωταθλημα ΠΡΕΠΕΙ τετοια ματς να τα κερδιζει.
υ.γ.με ρεκομπα και εστογιανοφ θα δυναμωσει παρα πολυ ο πανιωνιος.
ειναι μια ομαδα που αμα βγει ευρωπη ειναι επιτυχια.
διαφωνεις?
η ΑΕΚ αμα θελει να παρει πρωταθλημα ΠΡΕΠΕΙ τετοια ματς να τα κερδιζει.
υ.γ.με ρεκομπα και εστογιανοφ θα δυναμωσει παρα πολυ ο πανιωνιος.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
3 του βάλαμε του Πανιωνίου.1 μας έβαλε σαν Πανιώνιος.Και όμως έληξε 2-2
Επισκέπτης
η αεκ αν θελει πρωταθλημα πρεπει να κερδισει στο καραισκακη ειδικα με αυτον τον ολυμπιακο που βλεπω τους τελευταιους δυο μηνες. σκεψου να παιξουν και οι δυο τη γλεντια θα εχουμε στη ν. σμυρνη τουλαχιστον!!!!
Επισκέπτης
καλα ασε το παραμυθι αυτο γινεσαι σαν τους μονιμος αδικημενους που οταν δεν μπορουν να κερδισουν τους φταινε αλλα. ο καιρος το γηπεδο το χορταρι ο διαιτητης!!! αφου πηρες και το χ ευχαριστημενος να εισαι!!!!3 του βάλαμε του Πανιωνίου.1 μας έβαλε σαν Πανιώνιος.Και όμως έληξε 2-2
menelaos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οπως ηρθε το ματς δικιο εχειςκαλα ασε το παραμυθι αυτο γινεσαι σαν τους μονιμος αδικημενους που οταν δεν μπορουν να κερδισουν τους φταινε αλλα. ο καιρος το γηπεδο το χορταρι ο διαιτητης!!! αφου πηρες και το χ ευχαριστημενος να εισαι!!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
καλα ασε το παραμυθι αυτο γινεσαι σαν τους μονιμος αδικημενους που οταν δεν μπορουν να κερδισουν τους φταινε αλλα. ο καιρος το γηπεδο το χορταρι ο διαιτητης!!! αφου πηρες και το χ ευχαριστημενος να εισαι!!!!
ΕΝταξει ρε συ.Να βάζω 6 γκολ για να ξέρω ότι τελικά θα μετρήσουν τα 3 στην καλυτέρα.Δεν μιλάω για κάνά πέναλντι ή για κανά οφσάιντ που μπορεί να ξεφύγει.Μιλάω για υπερκανονικό γκολ που από όποια μερια΄κ αντο δεις δεν βλέπεις κατι μεμπτό. Ε μετά κάνεις την αντεπίθεση τρως το μπαλάκι κα πόπ κει που φαινόταν ότι θα το απιρνες το ματς,σου κόβονται τα πόδια
Επισκέπτης
ρε σκοτεινε για ποια 6 να βαλεις;60 λεπτα ανυπαρκτος ησουν και χωρις μυρωδια απο ευκαιρια και με ενα πανιωνιο που στο πρωτο ημιχρονο θα μπορουσα να σου ειχα βαλει τουλαχιστον αλλο ενα με την τραγικη αμυνα. οσο για το αν μετρουσε εισαι σιγουρος τι θα γινοταν μετα;αλλωστε και εσυ μετα τη νικη με το βαζελο δεν σταθηκες στο πεναλτυ μαιμου που σου εδωσε τη νικη αλλα στην ανυπαρξια του βαζελου σε ολο το παιχνιδι. οτι μας συμφερει βλεπουμε νομιζω!!!!ΕΝταξει ρε συ.Να βάζω 6 γκολ για να ξέρω ότι τελικά θα μετρήσουν τα 3 στην καλυτέρα.Δεν μιλάω για κάνά πέναλντι ή για κανά οφσάιντ που μπορεί να ξεφύγει.Μιλάω για υπερκανονικό γκολ που από όποια μερια΄κ αντο δεις δεν βλέπεις κατι μεμπτό. Ε μετά κάνεις την αντεπίθεση τρως το μπαλάκι κα πόπ κει που φαινόταν ότι θα το απιρνες το ματς,σου κόβονται τα πόδια
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μέχρι το πρώτο σας γκολ,ανύπαρκτος δεν ήμουν.
Ανύπαρκτος ήμουν στο τελευταίο τέταρτο του α'και στα 5-10 πρώτα του Β'
όσο για το πέναλντι του βάζελου,ναι μεν δεν ήταν,αλλά ήταν μια δύσκολη φάση που με ριπλέι μπορείς να την καταλάβεις μέσα στον χαμό.Το γκολ του Εντίνιο ακομα προσπαθώ να καταλάβω τι είδε από τόσο κοντά ο Σταυρίδης.Μόνο σε δόλο το αποδίδω την ακύρωση
Ανύπαρκτος ήμουν στο τελευταίο τέταρτο του α'και στα 5-10 πρώτα του Β'
όσο για το πέναλντι του βάζελου,ναι μεν δεν ήταν,αλλά ήταν μια δύσκολη φάση που με ριπλέι μπορείς να την καταλάβεις μέσα στον χαμό.Το γκολ του Εντίνιο ακομα προσπαθώ να καταλάβω τι είδε από τόσο κοντά ο Σταυρίδης.Μόνο σε δόλο το αποδίδω την ακύρωση
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις