Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πάλι λάθος είσαι και ρώτα όποιον θέλεις. Την χρονιά που επαναλήφθηκε το παιχνίδι, το πρωτάθλημα το πήρε ο ΠΑΟ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
εχεις δικιο. το θεμα ειναι οτι της πουστιες σας ολοι της εχετε κανειοποτε δεν μπορεις να μιλας. το να πεις οτι ευνοησε λιγοτερο απο το γαυρο και το βαζελο να το δεχτω. οχι ρε φιλε οτι αδικησαι ειναι ιεροσυλια να το λετε!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εχεις δικιο. το θεμα ειναι οτι της πουστιες σας ολοι της εχετε κανειοποτε δεν μπορεις να μιλας. το να πεις οτι ευνοησε λιγοτερο απο το γαυρο και το βαζελο να το δεχτω. οχι ρε φιλε οτι αδικησαι ειναι ιεροσυλια να το λετε!!!!
Ρε φίλε πουστιές έχουν κάνει όλες οι ομάδες...φυσικά και η ομάδα σου!Δεν μπαίνουν όλες στο ίδιο τσουβάλι όμως...γιατί δεν μπορείς να το καταλάβεις?
Οι δικοί μου αντίπαλοι ιστορικά είναι ο Ολυμπιακός και ο Πάο σε σχέση με τους οποίους είμαι αδικημένος!Απλά πράγματα...

Επισκέπτης
Πολύ ευαίσθητος μου έγινες σε βρισιές τελευταία κ απορώ το γιατί;;;;
Που εσύ από βρισιές άλλο τίποτα
Δεν κοιτάμε την καμπούρα μας λέω εγώ κ ας κοιτάμε μετά του άλλου.

Ευαίσθητος γίνομαι όταν έρχεται ο ΄΄άλλος΄΄ ή οποιοσδήποτε άλλος κ βγάζει στην φόρα τα όποια άπλυτα του καθενός,ισχύουν δεν ισχύουν.Εκεί επεμβαίνω ΔΡΑΣΤΙΚΑ.

Αν τώρα που τον γαύρο πούστη ή πουτάνα,δες τι εχεις πει κατά καιρούς για την ΑΕΚ και τα ξαναλέμε.

Σημ:δεν το συζητάω να πει σύνθημα με μάνες γαύρων,βάζελων κλπ.Το ίδιο ισχύει όπως με τα προσωπικά δεδομένα.Πάλι επεμβαίνω εκεί
εσυ ομως το επαιζες-το παιζεις ηθικο στοιχειο καυλιτσα..εγω τουρκους σας ελεγα & τουρκους θα σας λεω..

Επισκέπτης
Ρε φίλε πουστιές έχουν κάνει όλες οι ομάδες...φυσικά και η ομάδα σου!Δεν μπαίνουν όλες στο ίδιο τσουβάλι όμως...γιατί δεν μπορείς να το καταλάβεις?
Οι δικοί μου αντίπαλοι ιστορικά είναι ο Ολυμπιακός και ο Πάο σε σχέση με τους οποίους είμαι αδικημένος!Απλά πράγματα...
τοτε να μη διαμαρτυρεσαι οταν σε αδικουν αλλες ομαδες πλην των ολυμπιακου και παο. ειναι ιεροσυλια οσα εχεις κανει εσυ εγω δεν τα εχω κανει σε 100 χρονια μαζεμενα!! απλα πραγματα.

Επισκέπτης
γελαει ολη η ευρωπη μαζι σου κοκινοσκουφιτσα !!! μετα την ανορθωση εξαφανιστηκες ενα μηνα εκανες να εμφανιστεις κοτουλα!! εγω οταν χανω εδω ειμαι εσυ ξαφανιζεσαι. η χαλουμοπουτσα σου επεσε βαρια φαινεται!!!! :2funny: :2funny:
ετσι-ετσι..
με ξενα αρχιδια αφου εσυ δεν ειχες ποτε..
τα σχετικα με την απουσια μου,μονο γελιο μπορουν να προκαλεσουν..
συνεχισε να αυτοξεφτιλιζεσαι χαζοχαζε..
& μην ξεχασεις να μας πεις ποσες ΠΟΥΤΣΕΣ καυλωνεις να σου ριξει ο ανυπαρκτος φετος..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τοτε να μη διαμαρτυρεσαι οταν σε αδικουν αλλες ομαδες πλην των ολυμπιακου και παο. ειναι ιεροσυλια οσα εχεις κανει εσυ εγω δεν τα εχω κανει σε 100 χρονια μαζεμενα!! απλα πραγματα.
Δεν μπορείς να καταλάβεις αυτονόητα πράγματα ρε bodo!Αν αδικηθώ σε ματς με τον Πανιώνιο αυτό δεν γίνεται επειδή έτσι θέλει ο Τσακίρης...ΕΛΕΟΣ
Για πες μας τι φοβερό έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια!Είχαμε δική μας την Έπο?Είχαμε δικές μας ομάδες-δορυφόρους?Πήραμε κάποιον τίτλο που δεν αξίζαμε?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εσυ ομως το επαιζες-το παιζεις ηθικο στοιχειο καυλιτσα..εγω τουρκους σας ελεγα & τουρκους θα σας λεω..

Αμα χρειαστεί θα βρίσω.Δεν θα βρίσω μάνες,πατέρες και ούτε θα πω προσωπικά υπονοούμενα για κανέναν.Δεν είπα ότι είμαι η οσία Μαρία,αλλά δεν θα ξεφτιλίζομαι κιόλας.Και όσον αφορά αν είμαι ηθικό στοιχείο ,στην ζωή μου κανέναν δεν έβλαψα,έτσι πιστεύω.Για μένα αυτό με κάνει ΗΘΙΚΟ.
Αντε γεια σου τώρα γιατί βλέπω ότι άνοιξες ιστορίες είχες δεν είχες

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
για να σου δώσω να καταλάβεις κάτι εντελώς φιλικά. Οταν η ΑΕΚ ευνοείται δεν είναι και δεν ήταν ποτέ αποτέλεσμα ενός συστήματος από πίσω (ΕΠΟ). ΄Ναι έχει ευνοηθεί από σφυρίγματα διαιτητών όπως και έχει αδικηθεί. Το θέμα όμως είναι ότι ο Ολυμπιακό΄ς και ο ΠΑΟ, εναλλάξ είχαν το σύστημα ΄μαζί τους οπότε. Πάντα πρέπει να βλέπεις πως συμπεριφέρονται σε εσένα σε σχέση με τις ανταγωνίστριες ομάδες σου. Τώρα εάν εσύ νομίζεις ότι η ΑΕΚ έλεγχε έστω και για μια χρονιά τα θεσμικά όργανα ή εάν νομίζεις ότι στη ζυγαριά των τριών ομάδων η ΑΕΚ υπερέχει, τότε τι να πω. Αυτό που σου είπε ο gatto είναι σωστό. Δεν μπορείς να τα βάλεις στο ίδιο τσουβάλι. Μετά μας λένε και κλαψιάρηδες!! Οταν η ΑΕΚ πήρε τα 3 σερί, δεν μπορούσε να την κοντράρει κανένας λόγω ομάδας. Τώρα όμως που ο άλλος ότι και ναγίνει βγαίνει πάντα πρώτος, τσεπώνει κάθε χρόνο τα 15εκ. από το Τσάμπιονς ότι και να γίνει, σου λέει ότι επενδύει κιόλας!!! Τι να πείς. Καλό Γκαγκάτση από το Σάββατο παιδιά.Σύσσωμοι πάλι θα είναι στην σουίτα!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Επισκέπτης
ετσι-ετσι..
με ξενα αρχιδια αφου εσυ δεν ειχες ποτε..
τα σχετικα με την απουσια μου,μονο γελιο μπορουν να προκαλεσουν..
συνεχισε να αυτοξεφτιλιζεσαι χαζοχαζε..
& μην ξεχασεις να μας πεις ποσες ΠΟΥΤΣΕΣ καυλωνεις να σου ριξει ο ανυπαρκτος φετος..
ασε ρε κοτουλα κοκινοσκουφιτσα και περσι τα ιδια εκανες με το μπασκετ εβγαζες γλωσσα και μετα εφαφανιζολ!!! τετοιες κοτες ειστε στο λιμανι!! εγω και δεκα να φαω εχω αρχιδια και δεν κρυβομαι κοκινοσκουφιτσα!!!! οσο για την ευρωπη εισαι ησουν και θα εισαι η πουτανα της ευρωπης τι να κανουμε εχεις γραψει ιστορια δεν τα λεω εγω!!!!!!

Επισκέπτης
για να σου δώσω να καταλάβεις κάτι εντελώς φιλικά. Οταν η ΑΕΚ ευνοείται δεν είναι και δεν ήταν ποτέ αποτέλεσμα ενός συστήματος από πίσω (ΕΠΟ). ΄Ναι έχει ευνοηθεί από σφυρίγματα διαιτητών όπως και έχει αδικηθεί. Το θέμα όμως είναι ότι ο Ολυμπιακό΄ς και ο ΠΑΟ, εναλλάξ είχαν το σύστημα ΄μαζί τους οπότε. Πάντα πρέπει να βλέπεις πως συμπεριφέρονται σε εσένα σε σχέση με τις ανταγωνίστριες ομάδες σου. Τώρα εάν εσύ νομίζεις ότι η ΑΕΚ έλεγχε έστω και για μια χρονιά τα θεσμικά όργανα ή εάν νομίζεις ότι στη ζυγαριά των τριών ομάδων η ΑΕΚ υπερέχει, τότε τι να πω. Αυτό που σου είπε ο gatto είναι σωστό. Δεν μπορείς να τα βάλεις στο ίδιο τσουβάλι. Μετά μας λένε και κλαψιάρηδες!! Οταν η ΑΕΚ πήρε τα 3 σερί, δεν μπορούσε να την κοντράρει κανένας λόγω ομάδας. Τώρα όμως που ο άλλος ότι και ναγίνει βγαίνει πάντα πρώτος, τσεπώνει κάθε χρόνο τα 15εκ. από το Τσάμπιονς ότι και να γίνει, σου λέει ότι επενδύει κιόλας!!! Τι να πείς. Καλό Γκαγκάτση από το Σάββατο παιδιά.Σύσσωμοι πάλι θα είναι στην σουίτα!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
μονο το 89 επι γιδοπουλου ελεγχες τα παντα αλλα και παλι ειχες καλυτερη ομαδα την πρωτη του μπαγιεβιτς!οσο για τα αλλα τα εχω πει παλαιοτερα αυτα που λες και συμφωνω 100% μαζι σου. οσο για το γαυρο δεν εχει συμβει ποτε στα χρονικα ακομα και επι καπετανιου αυτο που γινεται με το γαυρο τα 12 χρονια!!!

Επισκέπτης
ρε νουμερα ξεχασατε τον κουλουρη & τις κολλεγιες με τον τιγρη???
κλαψτε κατατρεγμενες προσφυγοπουλες..
μια ζωη στο κλαψ,λυγμ θα εισαστε..
Υ.Γ ο τζολε θα σας περασει φετος & θα μας χαλασει το συνθημα..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Καπετάνιος ήλεγχε για καιρό.Αλλά ρε πούστη μου δεν τα ήθελε κ όλα δικά του.Ο ΄΄άλλος΄΄ είναι ακόρεστος

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλα κανει.
αμα εχεις αρχιδια κανε και εσυ.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μονο το 89 επι γιδοπουλου ελεγχες τα παντα αλλα και παλι ειχες καλυτερη ομαδα την πρωτη του μπαγιεβιτς!οσο για τα αλλα τα εχω πει παλαιοτερα αυτα που λες και συμφωνω 100% μαζι σου. οσο για το γαυρο δεν εχει συμβει ποτε στα χρονικα ακομα και επι καπετανιου αυτο που γινεται με το γαυρο τα 12 χρονια!!!
ξέρεις τι συναίσθημα είναι να πηγαίνεις στο Καραισκάκη κάθε χρόνο και να τρέμει η ψυχή σου για το τι θα σου κάνουν, για το εάν ο τερματοφυλακάς σου θα μπορε΄σει να κάνει προθέρμανση από αυτά που θα του πετάνε, για το ότι το Δ.Σ. της ΕΠΟ θα είναι στη σουίτα του Σωκράτη, για το ότι θα ακούς τον Μίχο και το σπορτκάστερ της ΝΕΤ και να θέλεις να σπάσεις την τηλεόραση..... Ελα στη θέση των παικτών της ΑΕΚ!!!
Μην το ψάχνεις. Θυμήσου πως χάσαμε το πρωτάθλημα του 88 με το κιλελέρ και τον Ανδρέα Παπανδρέου.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλά πείτε μας για ένα πρωτάθλημα που πήραμε βρώμικα και χωρίς να το αξίζουμε και μετά το συζητάμε!Εμείς μπορούμε να μιλήσουμε για αρκετά από αυτά που έχετε πάρει και οι 2 απατ-αιώνιοι...

Επισκέπτης
ξέρεις τι συναίσθημα είναι να πηγαίνεις στο Καραισκάκη κάθε χρόνο και να τρέμει η ψυχή σου για το τι θα σου κάνουν, για το εάν ο τερματοφυλακάς σου θα μπορε΄σει να κάνει προθέρμανση από αυτά που θα του πετάνε, για το ότι το Δ.Σ. της ΕΠΟ θα είναι στη σουίτα του Σωκράτη, για το ότι θα ακούς τον Μίχο και το σπορτκάστερ της ΝΕΤ και να θέλεις να σπάσεις την τηλεόραση..... Ελα στη θέση των παικτών της ΑΕΚ!!!
Μην το ψάχνεις. Θυμήσου πως χάσαμε το πρωτάθλημα του 88 με το κιλελέρ και τον Ανδρέα Παπανδρέου.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
δεν διαφωνουμε πουθενα. αυτα ειναι γνωστα. εδω εχουν ανατρεψει δικαστικη αποφαση σε αυτα θα κολλησουν.

Επισκέπτης
Καλά πείτε μας για ένα πρωτάθλημα που πήραμε βρώμικα και χωρίς να το αξίζουμε και μετά το συζητάμε!Εμείς μπορούμε να μιλήσουμε για αρκετά από αυτά που έχετε πάρει και οι 2 απατ-αιώνιοι...
ετσι καυλωνουμε να τα περνουμε ρε..
κλαψτε & αλλο..
Υ.Γ ποσα γκολ θελετε να σας ακυρωσουμε την κυριακη???

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ετσι καυλωνουμε να τα περνουμε ρε..
κλαψτε & αλλο..
Υ.Γ ποσα γκολ θελετε να σας ακυρωσουμε την κυριακη???
Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζουν τα "Κλάψτε"! :2funny:
Κλάψτε εσείς με την μπάλλα που βλέπετε τόσα χρόνια...εμείς τουλάχιστον τρίβαμε τα μάτια μας με αυτά που βλέπαμε 6-7 χρόνια στη Ν.Φιλαδέλφεια!  :rockon: :rockon: :rockon:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Αυτα που κανατε εσεις στην Φιλαδελφεια οταν ηταν ο Μπαγεβιτς στον Ολυμπιακο τα ξεχασατε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom