Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μέχρι το πρώτο σας γκολ,ανύπαρκτος δεν ήμουν.
Ανύπαρκτος ήμουν στο τελευταίο τέταρτο του α'και στα 5-10 πρώτα του Β'
όσο για το πέναλντι του βάζελου,ναι μεν δεν ήταν,αλλά ήταν μια δύσκολη φάση που με ριπλέι μπορείς να την καταλάβεις μέσα στον χαμό.Το γκολ του Εντίνιο ακομα προσπαθώ να καταλάβω τι είδε από τόσο κοντά ο Σταυρίδης.Μόνο σε δόλο το αποδίδω την ακύρωση
ρε σκοτεινε ποια δυσκολη φαση στα 10μετρα ηταν ο βασαρας  αυτος που φοβασαι την κυριακη και δεν ειδε ορθως τιποτα γιατι απλα δεν υπηρχε. και το ειδε ο εποπτης που πες μου σε παρακαλω που ηταν η δυσκολη φαση; οσο για το ακυρωθεν γιατι μεσα στην χαμο να μη νομιζε οτι εκανε επιθετικο ο κυριακος; εκει επειδη ειναι αεκ υπαρχει δολος σαν να μου φαινεται φαντασματα βλεπεις. οσο για το πρωτο ημιχρονο πες μου μια σοβαρη ευκαιρια που εκανες και δεν τη θυμαμαι!!!το θεμα ειναι οτι οταν πηρες το τριποντο με το βαζελο με αλοιωση αποτελεσματος την κανατε γαργαρα και τωρα επειδη σε αδικησε σε 90 λεπτα σε μια φαση υπαρχει δολος!!! τι να πω τωρα εγω; σε εστησε ο τσακιρης!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Προφανώς κ δεν με έστησε ο Τσακίρης.Αλλά άλλους ευνοούνε τα μη ευνοΪκά αποτελέσματα της ΑΕΚ

Επισκέπτης
Προφανώς κ δεν με έστησε ο Τσακίρης.Αλλά άλλους ευνοούνε τα μη ευνοΪκά αποτελέσματα της ΑΕΚ
ρε σκοτεινε σε εχω για σοβαρο ατομο!! ειναι δυνατον να πιστευεις οτι σε εστησε ο σταυριδης; αν ηθελε να σε καθαρισει θα μου εδινε το πεντακαθαρο πεναλτυ και δεν θα μπορουσε να του πει και κανενας τιποτα και θα τελειωνε το ματσακι εκει. σοβαρος να εισαι ο ο ανθρωπος απλα ειναι κακος διαιτητης. και μην τα ριχνουμε στη διαιτησια ολα να κοιταμε και την ομαδα μας τη κανει. οπως σου ειπα ευχαριστημενοι πρεπει να ειστε με την ισοπαλια βαση της αποδοσης που ειχατε τηυν κυριακη!!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε σκοτεινε ποια δυσκολη φαση στα 10μετρα ηταν ο βασαρας  αυτος που φοβασαι την κυριακη και δεν ειδε ορθως τιποτα γιατι απλα δεν υπηρχε. και το ειδε ο εποπτης που πες μου σε παρακαλω που ηταν η δυσκολη φαση; οσο για το ακυρωθεν γιατι μεσα στην χαμο να μη νομιζε οτι εκανε επιθετικο ο κυριακος; εκει επειδη ειναι αεκ υπαρχει δολος σαν να μου φαινεται φαντασματα βλεπεις. οσο για το πρωτο ημιχρονο πες μου μια σοβαρη ευκαιρια που εκανες και δεν τη θυμαμαι!!!το θεμα ειναι οτι οταν πηρες το τριποντο με το βαζελο με αλοιωση αποτελεσματος την κανατε γαργαρα και τωρα επειδη σε αδικησε σε 90 λεπτα σε μια φαση υπαρχει δολος!!! τι να πω τωρα εγω; σε εστησε ο τσακιρης!!!
αφού δεν υπήρχε δόλος, το πέναλτυ γιατί δεν το έδωσε? δεν το είδε και αυτό? ασε ρε φίλε, γιατί μας δουλεύεις μου φαίνεται!! Με τον πανιώνιο τα ίδια έγιναν και πέρυσι στο ΟΑΚΑ΄με τα δύο πέναλτυ πάλι. Αλλά όταν γίνονται στην ΑΕΚ, βγάινουν όλοι και λένε ας έβαζε η ΑΕΚ και άλλα γκολ να κέρδιζε!! Σοβαρά ε!! Οσον αφορά τον Βασσάρα, να θυμίσω εκτός των άλλων, ότι το 2006 στο Κραισκάκη, ο Τερματοφύλακας της ΑΕΚ δεν έκανε προθέρμανση από τα καπνογόνα και ο Βασσάρας μούγκα!! Για να μην πω το οφσάιντ του λαγού ή το σταμάτημα του Ντελίμπασιτς για ανύπαρκτο χέρι!!
Ασε !! Μην μιλάς στην ΑΕΚ για κόντρα διαιτησίες, γιατί τις έχουμε νιώσει στο πετσί μας. Αυτά που λες σε κανέναν Ολυμπιακό ή Παναθηναικό.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε σκοτεινε σε εχω για σοβαρο ατομο!! ειναι δυνατον να πιστευεις οτι σε εστησε ο σταυριδης; αν ηθελε να σε καθαρισει θα μου εδινε το πεντακαθαρο πεναλτυ και δεν θα μπορουσε να του πει και κανενας τιποτα και θα τελειωνε το ματσακι εκει. σοβαρος να εισαι ο ο ανθρωπος απλα ειναι κακος διαιτητης. και μην τα ριχνουμε στη διαιτησια ολα να κοιταμε και την ομαδα μας τη κανει. οπως σου ειπα ευχαριστημενοι πρεπει να ειστε με την ισοπαλια βαση της αποδοσης που ειχατε τηυν κυριακη!!
οταν σε στήνει κάποιος δεν είναι απαραίτητο ότι σε στήνει για να χάσεις. πρόπερσι ο Μπριάκος στο ΑΕΚ Ολυμπιακός, έστησε τπ παιχνίδι για Χ επειδή βόλευε τον Ολυμπιακό. Δεν έδωσε δύο σίγουρα πέναλτυ, και απέβαλε έναν παίκτη του Ολυμπιακού για τα μάτια του κόσμου. Εχεις ακόμα να μάθεις πολλά φίλε μου!!! Η λογική σου είναι μικρού παιδιού.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
oπως τα λες ειναι.
μας κανει μεγαλο κακο να μιλαμε για διαιτησια.
το κορακι ητανε απαραδεκτο.
και η ομαδα μου δεν επαιξε ετσι οπως επρεπε για να παρει το παιχνιδι.
πανιωνιος ΑΕΚ για ΑΕΚ τιτλου πρεπει να ερθει χαλαρα 0-3.....
ολα τα αλλα ειναι μαλακιες...
η ομαδα ακομα δεν εχει ρολαρει...
θελει δουλεια...υλικο υπαρχει και πιστευω οτι αμα  δεν χασουμε στο καραισκακη (μαζι με την διακοπη..) εχουμε περιθωρια βελτιωσης.  

Επισκέπτης
αφού δεν υπήρχε δόλος, το πέναλτυ γιατί δεν το έδωσε? δεν το είδε και αυτό? ασε ρε φίλε, γιατί μας δουλεύεις μου φαίνεται!! Με τον πανιώνιο τα ίδια έγιναν και πέρυσι στο ΟΑΚΑ΄με τα δύο πέναλτυ πάλι. Αλλά όταν γίνονται στην ΑΕΚ, βγάινουν όλοι και λένε ας έβαζε η ΑΕΚ και άλλα γκολ να κέρδιζε!! Σοβαρά ε!! Οσον αφορά τον Βασσάρα, να θυμίσω εκτός των άλλων, ότι το 2006 στο Κραισκάκη, ο Τερματοφύλακας της ΑΕΚ δεν έκανε προθέρμανση από τα καπνογόνα και ο Βασσάρας μούγκα!! Για να μην πω το οφσάιντ του λαγού ή το σταμάτημα του Ντελίμπασιτς για ανύπαρκτο χέρι!!
Ασε !! Μην μιλάς στην ΑΕΚ για κόντρα διαιτησίες, γιατί τις έχουμε νιώσει στο πετσί μας. Αυτά που λες σε κανέναν Ολυμπιακό ή Παναθηναικό.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
εχεις επιλεκτικη μνημη βλεπω. ο βασαρας δεν ηταν αυτος που σου εδωσε το ανυπαρκτο πεναλτυ φετος και πηρες το τριποντακι; με τη λαρισα περσι στο οακα δεν ηταν που ο διαιτητης εκανε χειρουργειο κανονικο. αλλα δεν εχει νοημα να σου πω που ευνοηθηκες!!!!! αν περσι εχασες το πρωταθλημα το εχασες απο τη δικια σου ανικανοτητα ας κερδιζες τον ηρακλη και εμενα και ασε το παραμυθι με τη διαιτησια. αν ειναι να μιλατε οι του ΠΟΚ για διαιτησια τη να πουν οι αλλες ομαδες που σφαζονται καθε αγωνιστηκη!!!!  :rockon:

Επισκέπτης
κλαψ,λυγμ..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Υ.Γ κατι μουνακια που προκαλουν-βριζουν σε μονιμη βαση,πλεον τα γραφω στην καραψωλαρα μου..εσυ ομως μωρη χυσομαζευτρα κομμωτρια γιατι δεν τα μαζευεις???

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
εχεις επιλεκτικη μνημη βλεπω. ο βασαρας δεν ηταν αυτος που σου εδωσε το ανυπαρκτο πεναλτυ φετος και πηρες το τριποντακι; με τη λαρισα περσι στο οακα δεν ηταν που ο διαιτητης εκανε χειρουργειο κανονικο. αλλα δεν εχει νοημα να σου πω που ευνοηθηκες!!!!! αν περσι εχασες το πρωταθλημα το εχασες απο τη δικια σου ανικανοτητα ας κερδιζες τον ηρακλη και εμενα και ασε το παραμυθι με τη διαιτησια. αν ειναι να μιλατε οι του ΠΟΚ για διαιτησια τη να πουν οι αλλες ομαδες που σφαζονται καθε αγωνιστηκη!!!!  :rockon:
σου είπα εγώ ότι έχασα το πρωτάθλημα από τηνδιαιτησία ρε φίλε? Διαβάζεις αυτά που γράφω ή άλλα? Προσπαθώ να σου εξηγήσω πως μπορεί να στηθεί ένα παιχνίδι ακόμα και για Χ. Τώρα εσύ, άλλα αντί άλλων μου απαντάς!!! Τέλος πάντων!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν εννοείς το σύνθημα του μενέλαου εσύ γιατί δεν δείχνεις την ίδια ευαισθησία για το σύνθημα του δωρητή?Άσε που κανείς από εμάς δεν έχει την ιδιότητα να "μαζεύει" τον άλλο...

Επισκέπτης
κλαψ,λυγμ..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Υ.Γ κατι μουνακια που προκαλουν-βριζουν σε μονιμη βαση,πλεον τα γραφω στην καραψωλαρα μου..εσυ ομως μωρη χυσομαζευτρα κομμωτρια γιατι δεν τα μαζευεις???
ποιος σε γαμαει εσενα τραβα στο μπουρδελο σου!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ποιος μωρέ μαλάκα σε βρίζει;;;κ στο κατω κάτω της γραφής ποιος είμαι εγώ που θα τους μαζεύω;;;δικηγόρος δεν είμαι του θρεντ.

Και αφού θες να μου δείχνεις τι να κάνω,εσύ μαζεύεις αυτούς τους γαύρους που προκαλούν συνέχεια,και με βρισιές εμπλουτισμένες με μάνες,πατέρες κλπ;;;;

Επισκέπτης
σου είπα εγώ ότι έχασα το πρωτάθλημα από τηνδιαιτησία ρε φίλε? Διαβάζεις αυτά που γράφω ή άλλα? Προσπαθώ να σου εξηγήσω πως μπορεί να στηθεί ένα παιχνίδι ακόμα και για Χ. Τώρα εσύ, άλλα αντί άλλων μου απαντάς!!! Τέλος πάντων!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
ρε φιλαρακο και εσυ εχεις παρει τετοιο πρωταθλημα εισαι η μοναδικη ομαδα που πηρες πρωταθλημα κατεβαζοντας τους διακοπτες τα ξεχασες αυτα; ολοι τις εχετε κανει τις βρωμιες σας απλα τωρα ειναι αλλοι στα πραγματα και δεν μπορειτε. την καραμελα της διαιτησιας να τη λετε οι τρεις σας !!!!οι μονιμα ευνοουμενοι!!!

Επισκέπτης
Αν εννοείς το σύνθημα του μενέλαου εσύ γιατί δεν δείχνεις την ίδια ευαισθησία για το σύνθημα του δωρητή?Άσε που κανείς από εμάς δεν έχει την ιδιότητα να "μαζεύει" τον άλλο...
δεν ειναι μονο ο μενελαος..ο σονορας βριζει σε μονιμη βαση..

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλαρακο και εσυ εχεις παρει τετοιο πρωταθλημα εισαι η μοναδικη ομαδα που πηρες πρωταθλημα κατεβαζοντας τους διακοπτες τα ξεχασες αυτα; ολοι τις εχετε κανει τις βρωμιες σας απλα τωρα ειναι αλλοι στα πραγματα και δεν μπορειτε. την καραμελα της διαιτησιας να τη λετε οι τρεις σας !!!!οι μονιμα ευνοουμενοι!!!
εδω εισαι λαθος..
οταν κατεβηκαν οι διακοπτες το πηρε ο βαζελος....

δεν ειναι μονο ο μενελαος..ο σονορας βριζει σε μονιμη βαση..
ρε γιγαντα εγω απαντησα σε συνθημα αλλου.....δεν προκαλεσα..προκληθηκα..
και δεν εχω ξαναεκφραστει ετσι...
τες πα...

Επισκέπτης
Ποιος μωρέ μαλάκα σε βρίζει;;;κ στο κατω κάτω της γραφής ποιος είμαι εγώ που θα τους μαζεύω;;;δικηγόρος δεν είμαι του θρεντ.

Και αφού θες να μου δείχνεις τι να κάνω,εσύ μαζεύεις αυτούς τους γαύρους που προκαλούν συνέχεια,και με βρισιές εμπλουτισμένες με μάνες,πατέρες κλπ;;;;
εσυ εισαι το ηθικο στοιχειο & το θρεντ σου ειναι το ηθικο θρεντ..αυτο δεν ισχυριζεσαι σε μονιμη & διαρκη βαση???αει γαμησου λοιπον & μην μας ξαναπρηξεις τα παπαρια περι ηθικης..

Επισκέπτης
ποιος σε γαμαει εσενα τραβα στο μπουρδελο σου!!!!!!
εσενα ροζ πανθηρακο σε γαμανε παντως τα 12χρονα του μοσχατου που ερχονται ανα εβδομαδα & σας σπανε στο ξυλο..
οσο για τον ανυπαρκτο..
περισυ σου εριξε 8 ΠΟΥΤΣΕΣ..
φετος ποσες γουσταρεις να σου ριξει???

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πολύ ευαίσθητος μου έγινες σε βρισιές τελευταία κ απορώ το γιατί;;;;
Που εσύ από βρισιές άλλο τίποτα
Δεν κοιτάμε την καμπούρα μας λέω εγώ κ ας κοιτάμε μετά του άλλου.

Ευαίσθητος γίνομαι όταν έρχεται ο ΄΄άλλος΄΄ ή οποιοσδήποτε άλλος κ βγάζει στην φόρα τα όποια άπλυτα του καθενός,ισχύουν δεν ισχύουν.Εκεί επεμβαίνω ΔΡΑΣΤΙΚΑ.

Αν τώρα που τον γαύρο πούστη ή πουτάνα,δες τι εχεις πει κατά καιρούς για την ΑΕΚ και τα ξαναλέμε.

Σημ:δεν το συζητάω να πει σύνθημα με μάνες γαύρων,βάζελων κλπ.Το ίδιο ισχύει όπως με τα προσωπικά δεδομένα.Πάλι επεμβαίνω εκεί

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
πάλι λάθος είσαι και ρώτα όποιον θέλεις. Την χρονιά που επαναλήφθηκε το παιχνίδι, το πρωτάθλημα το πήρε ο ΠΑΟ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Επισκέπτης
εσενα ροζ πανθηρακο σε γαμανε παντως τα 12χρονα του μοσχατου που ερχονται ανα εβδομαδα & σας σπανε στο ξυλο..
οσο για τον ανυπαρκτο..
περισυ σου εριξε 8 ΠΟΥΤΣΕΣ..
φετος ποσες γουσταρεις να σου ριξει???
γελαει ολη η ευρωπη μαζι σου κοκινοσκουφιτσα !!! μετα την ανορθωση εξαφανιστηκες ενα μηνα εκανες να εμφανιστεις κοτουλα!! εγω οταν χανω εδω ειμαι εσυ ξαφανιζεσαι. η χαλουμοπουτσα σου επεσε βαρια φαινεται!!!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom