You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
pleasuregiver
τουρκακια αρχισατε παλι τις παπαριες σας..
οτι & να γραψετε,ΔΕΝ σας γαμαω..
συνεχιστε να μας διασκεδαζετε κλαψομουνηδες..
κατουρα και λιγο μαλακακο. Εγω παντως σας γαμαω αμαλαχει..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γιατί έφυγε ποτέ;Δωριτη ,Σκωτεινε ,πλεζουρ,περσονα,παπια,γατε, ασπρουλη,κρητικε,ταρατσα,μπουλ ελατε γυρισε.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια μου.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΕΣ
Νίκη-νίκη μέσα στο προ-κατ νίκη
Νίκη-νίκη μέσα στο προ-κατ νίκη
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Γενικώς είναι λίγος ως διαιτητής.Τον θεωρώ τον πλέον άχρηστο.Δεν είναι ότι σφυρίζει επιλεκτικά,δεν ξέρει κ να σφυρίζει
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΑ.Αν δε του φύγει το κόμπλεξ του δώνη με ramos γιατί αυτος φταίει για το γκολ,βλέπω το ματσ απο την θύρα 6 και γίνεται η σέντρα δεν γυρνάει πίσω και τρέχει ο maistorovic να καλύψει κάνει το τσαφ και πάρτο μόνο γεωγέας.
menelaos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλημερα.
θεωρειτε οτι ειμαι κλωνος του μαλακα που εβριζε τους παντες και τα παντα...?
μαλακιες θεωρειτε...
μπορειτε καλιστα να πατε στο προφιλ μου και να δειτε τα ποστ μου(δεν ειναι πολλα εξαλου...)...
μπορουν οι υπευθυνοι του φορουμ να συγκρινουν ip και να δουν αν ειμαι κλωνος ή οχι...
την μαλακια που εγραψα(και ειναι η μονη που εχω γραψει μεχρι τωρα...)την εγραψα σαν απαντηση του θρυλε γαμα την ΑΕΚ την πουτανα....
βεβαια μπορειτε να με λοιδωριετε οσο θελετε αλλα αν κανετε αυτο που σας ειπα θα δειτε οτι εχετε λαθος..
γαττο αν θυμασε μαζι συμφωνουσαμε οτι ο ντεμης ΠΡΕΠΕΙ να φυγει απο την ομαδα...
μαλακιες θεωρειτε...
μπορειτε καλιστα να πατε στο προφιλ μου και να δειτε τα ποστ μου(δεν ειναι πολλα εξαλου...)...
μπορουν οι υπευθυνοι του φορουμ να συγκρινουν ip και να δουν αν ειμαι κλωνος ή οχι...
την μαλακια που εγραψα(και ειναι η μονη που εχω γραψει μεχρι τωρα...)την εγραψα σαν απαντηση του θρυλε γαμα την ΑΕΚ την πουτανα....
βεβαια μπορειτε να με λοιδωριετε οσο θελετε αλλα αν κανετε αυτο που σας ειπα θα δειτε οτι εχετε λαθος..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εγώ που έχω πρόβλημα με τον εν λόγω ****** που λες,θεωρώ ότι δεν είσαι εσύ κ φαίνεται από το ύφος των ποσταρισμάτων σου.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πάλι ρε μ αυτόν ασχολείστε;Εγώ που έχω πρόβλημα με τον εν λόγω ****** που λες,θεωρώ ότι δεν είσαι εσύ κ φαίνεται από το ύφος των ποσταρισμάτων σου.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εγώ δεν είπα ούτε ότι είσαι ο Αρίωνας ούτε ότι δεν είσαι!Δυστυχώς φίλε σε αυτό το θρεντ και σε μερικά ακόμα όποιος λέει μαλακία και εκφράζει τις γνωστές απόψεις θα είναι ύποπτος για κλώνος!!!καλημερα.
μαλακιες θεωρειτε...
Η ip δεν λέει τίποτα...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εγώ το είπα και το ΖΗΤΗΣΑ από όλους να μην ασχολούνται(λούμαστε)...
Αλλά μερικά μέλη έχουν επιδοθεί σε κυνήγι κλώνων ,παρατραβηγμένα κατ'εμέ κ το αποτέλεσμα ΜΟΝΟ είναι να δίνουμε αξία στον ******
Αλλά μερικά μέλη έχουν επιδοθεί σε κυνήγι κλώνων ,παρατραβηγμένα κατ'εμέ κ το αποτέλεσμα ΜΟΝΟ είναι να δίνουμε αξία στον ******
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εγώ δεν είπα ούτε ότι είσαι ο Αρίωνας ούτε ότι δεν είσαι!Δυστυχώς φίλε σε αυτό το θρεντ και σε μερικά ακόμα όποιος λέει μαλακία και εκφράζει τις γνωστές απόψεις θα είναι ύποπτος για κλώνος!!!
Η ip δεν λέει τίποτα...
Ρε σεις το έχουμε αναγάγει σε μέγιστο ζήτημα της ζωής μας.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΛΛΟ.Ξεπέφτουμε έτσι
menelaos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τες πα..απο τεχνολογια δεν τα παω καλα..Εγώ δεν είπα ούτε ότι είσαι ο Αρίωνας ούτε ότι δεν είσαι!Δυστυχώς φίλε σε αυτό το θρεντ και σε μερικά ακόμα όποιος λέει μαλακία και εκφράζει τις γνωστές απόψεις θα είναι ύποπτος για κλώνος!!!
Η ip δεν λέει τίποτα...
λοιπον στην ομαδα τωρα...
ΤΕΡΑΣΤΙΑ παπαρια αυτο με τα εκτος εδρας εισιτηρια που θα παιρνουμε...
δηλαδη ΠΟΥ θα παρουμε?
τουμπα?
καραισκακι?
οακα με βαζελο?
ΟΧΙ.
θα παρουμε με ξανθη(40 ευρω το εισιτηριο....σιγα μην πει οχι ο πανοπουλος..)
ισως με αρη πυ ειναι και η μονη σοβαρη εδρα που θα παιξουμε...
ολες οι υπολοιπες και περισυ ειχαμε κοσμο...
μαλακια των δημοσιογραφων που παιζουν το παιχνιδι του ντεμη...
οσο για το ματς της κυριακης ειναι ΠΑΡΑ πολυ δυσκολο.
ο οσφπ εχει πολυ καλους παιχτες οι οποιοι αν γινουν ομαδα θα το παρει φετος περπατοντας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις